Persujen vaalivideo saanut valtavan katsojamäärän!!!

https://yle.fi/uutiset/3-10709338

Persuilla on jo 300000 katsojaa vaalivideollaan, kun Kepun vastaavalla reilut 7000.
Odotettavissa on siis valtava jytky. Gallupit valehtelevat, mutta vaalivideon katselu kertoo todellisen kannatuksen. Vaaleihin mennessä katsojia lienee yli 1/2 miljonaa.
Pitää vielä muistaa, että Finnkino esitti sitä aina 25.3 saakka elokuvateattereissaan.
Joten videon on siellä nähyt valtava määrä yleisöä. Finnkino on mahtava levittäjä!!!

Halla-aho jyrää!!!!

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • maalaisjärki..hoi

   Jos ihan pelkkää maahanmuuttoa ajatellaan, niin ei siinä nykymuodossa ole loppujen lopuksi mitään järkeä.

   Miten parannetaan köyhyyttä jos Suomi ottaa tänne ne "parempiosaiset" pakolaiset joilla on ollut rahaa ja varoja lähteä pois kotimaastaan. Jäljelle jäävät ne jotka eivät pääse lähtemään ja jotka oikeasti sitä apua tarvitsevat. Sanoisin että aika kova vääryys jäljelle jääviä kohtaan eikä köyhyyttä ole parannettu tippaakaan.

  • Kuinkasujuuyhteistyö

   mihin asemaan PS tulee jäämään hallitusneuvotteluissa ?

   SDP on todennäköisesti ,se taho joka vaaleissa vie voiton. Oppositiopuolueista perusturvan kannalla on Vihreät ,Vasemmisto ,Kristillets puhuvat riittävän sos turvan tasosta .Nuo tavoitteet istuvat SDP:n tavoitteisiin,jotka eivät istu millään ilveellä nykyisen Keskustan toimiin ja ihanteisiin. Myöskään Kokoomuksen kanssa ei ole nähtävissä että SDP:n ottamilla linjauksilla olisi aikaansaatavissa toimivaa hallitusta. Jten kysymykseksi nousee kuinka istuu Perussuomalaisten politiikka muiden potentiaalisten hallituspuolueiden kanssa,sillä SDP:n noustessa vaalivoittajaksi se on myös hallituksen muodostaja ja jotta toimiva enemmistö hallitus aikaasaadaan tulee puolueiden olleayhteistyökykyisiä. hallitukseen meinaan istuu vääjämättä Vasemmisto,Vihreät ja Kristilliset SDP:n voittaessa ,mikäli tuo puolue noudattaa ottamiaan poliittisia linjauksia.Tosin samoja seikkoja olettaisi miettivän Vihreiden äänestäjien ,sillä suurin ristiriita saattaa nousta näiden kahden välille.

   • Persut eivät ole Halla-ahon mukaan hallitus kiimassa.


   • päätöksenteonytimeen

    Kyllä se pitäisi olla jokaisen puolueen tavoite oppositiossa ei vaikuteta. Tosin ei ehdoin tahdoin ,mutta yhteistyöhön soveltuvaan hallitukseen on syytä suunnata. PS on kyllä nähdökseni SDP pohjaisessa hallituksessa jollainen on muodostumassa,hyvät toimi edellytykset.


  • pitäs_jaxaa

   Video vetoaa nuorisoon eniten. Valitettavasti Youtuben laskureita ei lasketa ääniksi ainakaan Suomessa, joten pitäisi se perse saada ylös ja lähteä raapustamaan äänestyslappua äänestyspaikalle. Muistutan vielä, että älypuhelimella ei voi äänestää. Pitää ottaa kynä käteen ja piirtää selkeä numero siihen lappuun. Muuten lappu hylätään ääntenlaskennassa.

  • Persujen vaalivideo pitää näyttää kaikissa kouluissa. Se on jo nyt kansallinen monumentti, jonka on kohta nähnyt kaikki täysi-ikäiset suomalaiset.

  • https://yle.fi/uutiset/3-10711554

   Persut voittaa vaalit. Kepu on selätetty ja valehteleva Sipilä on kanveesissa-
   Kokoomus on sillassa, eikä Petteri Orpon jättämät vanhukset tai heidän omaisensa voi äänestää Kokoomusta. Anttti Rinne on niskaotteessa. Suomalainen ei luovu makkarsata, maidosta saati autostaan. Ilmastotalkoot ovat Suomen osalta hörhöilyä. Halla-aho on oikeassa me olemme tehneet osuutemme ja maltilla edeten pääsemme parhaaseen tulokseen. Yhtään tehtaan piippua ei ole syytä menettää Kiinaan. Ilmasto on globaali, eikä Suomen hirttäytyminen päästöjen vähentämiseen auta.

   Halla-aho on älyllisesti huomattavasti edellä muita politiikkoja!!!!

   • turhiakuluja

    Minkäslaisia keskitysleirejä persut ovat suunnitelleet työttömille, köyhille ja sairaille?


   • turhiakuluja kirjoitti:

    Minkäslaisia keskitysleirejä persut ovat suunnitelleet työttömille, köyhille ja sairaille?

    Pitää ottaa mallia Tanskasta ja siirtää nuo saarelle asumaan. Suomessa on erittäin varakas saari Ahvenanmaa, niin kaikki köyhät vain sinne.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5609
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4330
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1743
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1254
  Aihe