Äänestä sydämellä lähimmäistäsi ajatellen

Äänestäjä

Keskustalainen Berner oli se joka halusi yksityistää valtatiet, laittaa seurantalaitteet pakollisiksi autoihin jonka myötä oltaisiin verotettu eniten nimenomaan syrjäseuduilla asuvia pitkänmatkan kulkijoita.

Eläkeläisille ei annettu indeksikorotusta vaikka he olisivat kipeästi tarvinneet sitä.
Suurin osa asuu syrjäseuduilla rintamamiestaloissaan joista on pitkä matka palveluiden pariin, ja kulkemisesta aiheutuu merkittäviä kustannuksia elämiseen. Näistä asunnoista ei saa käypää hintaa jotta olisi edes mahdollista ostaa oma asunto kaupungista, vuokrat taas ovat niin kalliita että sitä ei siitä pienestä eläkkeestä maksella.
Kulmunikin oli haastattelussa kertonut vastustavansa eläkkeiden nostoa, vaikka eläkekassat pursuavat rahaa ovista ja ikkunoista.
Sopiikin kysyä, että mitä järkeä on edes maksaa eläkemaksuja jos niistä ei koskaan pääse nauttimaan? Tuleeko tästäkin jokin kierojen kepujen suunniteltu kavallus/puhallus jossa eläkevarat katoaa yhtäkkiä jonnekin veroparatiiseihin?

Entäpä syrjäseudulla asuvat perheelliset työttömät? Näitä kepulaiset löivät toimimattomalla aktiivimallillaan päähän jossa työttömän olisi pitänyt luoda itselleen työtä tyhjästä jotta ei menetä työttömyyskorvaustaan.
On myöskin aloja jotka yksinkertaisesti vaan ovat kausiluontoisia, eli osa vuodesta paiskitaan töitä ja osa vuodesta ollaan lomautettuna tai työttömänä.
On oikeustajun vastaista rangaista tällaisia kausityöntekijöitä ja syrjäseuduilla asuvia perheellisiä jotka eivät yksinkertaisesti sen hetkisessä elämäntilanteessa pysty lähtemään muualle töihin.
Kyllähän nuo lopulta joutuivat itsekin sen myöntämään että susi se oli jo syntyessään koko aktiivimalli.

Keskusta ei yksinkertaisesti ole enää se sama Alkiolaisia arvoja noudattava puolue kuin joskus aikoinaan, vaan erittäin lähellä porvarillista Kokoomusta oleva puolue, jossa ihminen ja yksilö on unohdettu ja vain raha ratkaisee.
Tosin nyt vaalien alla jokainen puolue väittää olevansa vasemmistolainen ja heikompien asialla, mutta ainoastaan se oikea Vasemmistopuolue pitää lupauksensa ja jatkaa olemistaan heikompien asialla vaalien jälkeenkin.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tosiasiat

   Ei äänestäminen ole mikään sydämen asia. Jos siltä tuntuu, niin silloin ei ole kaikki jalat maassa eikä käsitystä politiikasta ylipäätään. Pitää äänestää puoluetta joka kykenee tekemään päätöksiä järjellä, ei tunteella.

   • TunteellaTäytyyToimia

    Vaikka sinulla onkin tuollainen masokistinen fetissi että pidät siitä kun rikkaat riistoporvarit rankaisee sinua, niin ei se kuitenkaan sitä tarkoita muut pitäisivät tuosta sinun sairaasta rikkaiden Robin Hood leikistä jossa ryöstetään köyhiltä ja annetaan rikkaille.

    Kansanedustajan pitää ajatella äänestäjiään eli toimia sydämellä kansalaisten parhaaksi.
    Tunteeton poliitikko ei toimi kansalaisten parhaaksi.
    Jos sitä haluttaisiin, niin silloin eduskunnassa ei tarvittaisi ihmisiä laisinkaan, siihen riittäisi yksi tietokone joka antaisi käskyjä vaan siihen asennetun ohjelman perusteella.


  • viihanvottu

   No kerro nyt sitten yksikin tuollainen puolue rosvoja kaikki .

  • näin_minä_teen

   Valtion omaisuutta myytiin ulkomaisille sijoittajille kuten esim. Fortumin sähköverkko ja digita. Myös tieverkkoa yritettiin siis myydä. Kaikki yksityistetään tekemään rahaa yksityiselle pääomalle ja valtio jää nuolemaan näppejään. Voi vain arvata ketkä ovat lopulliset voittajat tämän suhteen. Loistavasti menee Suomi. Äänestän näissä vaaleissa hyväveli-järjestelmää ja korruptiota vastaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   13304
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1568
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1296
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1135
  Aihe