Äänestä sydämellä lähimmäistäsi ajatellen

Äänestäjä

Keskustalainen Berner oli se joka halusi yksityistää valtatiet, laittaa seurantalaitteet pakollisiksi autoihin jonka myötä oltaisiin verotettu eniten nimenomaan syrjäseuduilla asuvia pitkänmatkan kulkijoita.

Eläkeläisille ei annettu indeksikorotusta vaikka he olisivat kipeästi tarvinneet sitä.
Suurin osa asuu syrjäseuduilla rintamamiestaloissaan joista on pitkä matka palveluiden pariin, ja kulkemisesta aiheutuu merkittäviä kustannuksia elämiseen. Näistä asunnoista ei saa käypää hintaa jotta olisi edes mahdollista ostaa oma asunto kaupungista, vuokrat taas ovat niin kalliita että sitä ei siitä pienestä eläkkeestä maksella.
Kulmunikin oli haastattelussa kertonut vastustavansa eläkkeiden nostoa, vaikka eläkekassat pursuavat rahaa ovista ja ikkunoista.
Sopiikin kysyä, että mitä järkeä on edes maksaa eläkemaksuja jos niistä ei koskaan pääse nauttimaan? Tuleeko tästäkin jokin kierojen kepujen suunniteltu kavallus/puhallus jossa eläkevarat katoaa yhtäkkiä jonnekin veroparatiiseihin?

Entäpä syrjäseudulla asuvat perheelliset työttömät? Näitä kepulaiset löivät toimimattomalla aktiivimallillaan päähän jossa työttömän olisi pitänyt luoda itselleen työtä tyhjästä jotta ei menetä työttömyyskorvaustaan.
On myöskin aloja jotka yksinkertaisesti vaan ovat kausiluontoisia, eli osa vuodesta paiskitaan töitä ja osa vuodesta ollaan lomautettuna tai työttömänä.
On oikeustajun vastaista rangaista tällaisia kausityöntekijöitä ja syrjäseuduilla asuvia perheellisiä jotka eivät yksinkertaisesti sen hetkisessä elämäntilanteessa pysty lähtemään muualle töihin.
Kyllähän nuo lopulta joutuivat itsekin sen myöntämään että susi se oli jo syntyessään koko aktiivimalli.

Keskusta ei yksinkertaisesti ole enää se sama Alkiolaisia arvoja noudattava puolue kuin joskus aikoinaan, vaan erittäin lähellä porvarillista Kokoomusta oleva puolue, jossa ihminen ja yksilö on unohdettu ja vain raha ratkaisee.
Tosin nyt vaalien alla jokainen puolue väittää olevansa vasemmistolainen ja heikompien asialla, mutta ainoastaan se oikea Vasemmistopuolue pitää lupauksensa ja jatkaa olemistaan heikompien asialla vaalien jälkeenkin.

4

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosiasiat

      Ei äänestäminen ole mikään sydämen asia. Jos siltä tuntuu, niin silloin ei ole kaikki jalat maassa eikä käsitystä politiikasta ylipäätään. Pitää äänestää puoluetta joka kykenee tekemään päätöksiä järjellä, ei tunteella.

      • TunteellaTäytyyToimia

        Vaikka sinulla onkin tuollainen masokistinen fetissi että pidät siitä kun rikkaat riistoporvarit rankaisee sinua, niin ei se kuitenkaan sitä tarkoita muut pitäisivät tuosta sinun sairaasta rikkaiden Robin Hood leikistä jossa ryöstetään köyhiltä ja annetaan rikkaille.

        Kansanedustajan pitää ajatella äänestäjiään eli toimia sydämellä kansalaisten parhaaksi.
        Tunteeton poliitikko ei toimi kansalaisten parhaaksi.
        Jos sitä haluttaisiin, niin silloin eduskunnassa ei tarvittaisi ihmisiä laisinkaan, siihen riittäisi yksi tietokone joka antaisi käskyjä vaan siihen asennetun ohjelman perusteella.


    • viihanvottu

      No kerro nyt sitten yksikin tuollainen puolue rosvoja kaikki .

    • näin_minä_teen

      Valtion omaisuutta myytiin ulkomaisille sijoittajille kuten esim. Fortumin sähköverkko ja digita. Myös tieverkkoa yritettiin siis myydä. Kaikki yksityistetään tekemään rahaa yksityiselle pääomalle ja valtio jää nuolemaan näppejään. Voi vain arvata ketkä ovat lopulliset voittajat tämän suhteen. Loistavasti menee Suomi. Äänestän näissä vaaleissa hyväveli-järjestelmää ja korruptiota vastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe