Helsinkiläiset maksavat katkerasti omien politiikkojensa metkut!

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/275883-pekka-haavisto-vastaa-syytoksiin-caruna-kaupasta-eduskunta-ei-taysin-hahmottanut-8-9?ref=valinnat

Caruna kauppa on varsinainen hölmöläisten deal. Helsingissä vahvoilla ovat kaupan junailleet
Kokoomus, SDP,, Vihreät ja RKP. Helsinkiläiset maksavat Carunan himokkaan voitontavoittelun.

Haavistolle, Vapaavuorelle, Orpolle, Antti Rinteelle ja A-M Henrikssonille asia tuskin tuli yllätyksenä, mutta heidän motivaationsa myydä kansallisomaisuutta puoleen hintaan pitää ihmetellä.
Kaikki kuviteltavissa olevat motivaatiot ovat niin pöyristyttäviä, ettei niitä voi kirjoittaa.

äänestäjän Helsingissä kannattaa miettiä, että jatkaako näiden puolueiden tukemista ja itkee ja maksaa koko ajan kohoavia Carunan hintoja.

Haavisto pääsyyllisenä yrittää vetää lokaan eduskuntaa.

31

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helsingin kaupungintalolla kokoontuu erikoinen porukka. He puhuvat keskenään ruotsia töissä.
      Carunan omistavan Cayman saarille rekisteröidyn yhtiön osakkaat puhuvat myös ruotsia.
      Ymmärrättekö mistä on kysymys? Fattar ni vad det är fråga om?

      • Ööö, enpä ole kuullut mitenkäään yleisesti puhuttavan juuri ruotsia. Monesti kyllä englantia. Mutta mihin tämä kieliasia nyt liittyy?


      • traveller111 kirjoitti:

        Ööö, enpä ole kuullut mitenkäään yleisesti puhuttavan juuri ruotsia. Monesti kyllä englantia. Mutta mihin tämä kieliasia nyt liittyy?

        Jan Vapaavuori on palkannut koomikon toimistoonsa, jota saa puhua ruotsia. Nasima Razmyar on suomenruotsalaisten morraaliposeeraus pakolainen, joka koulutettiin stipendeillä Hankenissa.
        Helsingissä on ruotsin kieliset palvelut hoidettu suurella rahalla!


    • 435467äö

      Kyllähän keskiverto Helsinkiläinen lammaskansalainen nyt Caruna hinnankorotukset maksaa. tämähän on vain sitä kansainvälistymistä -aivan kuten monikulttuurisuuskin jota tuossa aloituksessa mainittuja puolueita äänestävä myos tulee kannattaneeksi.

      • Mikäli elämän tehtäväsi on rahoittaa Suomen vähemmistöjen ja maahanmuuttajien elämä, niin voit toki hyväksyä kovat verot ja korkeat sähkölaskutkin. Alkoholi- bensa, eikä mikään muukaan vero haittaa. Yle-veroa maksat mielelläsi ja saat kuulla punavihreää propagandaa.
        Äänestäessäsi valitset mihin maksamasi verot käytetään. Vastakkain ovat esimerkiksi suomalaisten vanhusten hoito tai irakilaisten miesten oleskelu VOK:eissa.
        Myöskin se, että jääkö maksamastasi sähhkölaskusta rahat Suomen kehittämiseen, lastesi kouluttamiseen vai määrätyn porukan elämiseen ulkomailla.


      • Tämä monikulttuurisuus on vain välivaihe, sitä ollaan kovasti ajamassa yksikultturisuudeksi hyväksymällä salafistiset ryhmät, lapsi- ja moniavioiliittoineen .
        Oikeistoryhmiä, jotka koostuvat kantasuomalaisista, kielletään ja vainotaan, suomalaisia rajoitetaan puhe- ja sananvapaudesta, mutta ääriryhmiä, jotka ovat mm. itse hakeutuneet sotatila-alueille, ollaan ottamassa takaisin levittämään aatteitaan ja oppejaan veronmaksajien piikkiin. Ja ennenpitkää, mahdin kasvettua riittävän suureksi, myöskin käyttämään "ammattitaitoaan", oman ylivertaisuutensa tunnossa toteuttamaan ääri- ilmiöiden omaa sanomaa.
        Tuon uuden kulttuurin tekemät rikokset ovat olleet vain "yksittäistapauksia " ja niille löydetään aina lieventäviä seikkoja, jätetöön käytännössä vaille tuomioita. Somalit voivat edelleenkin aseistautuneina (puukot, kaasusumuttimet, lamauttimet) ryöstellä ja pahoinpidellä suomalaisia, mitään todellista estettä näille ei ole asetettu, osoittavat teoin ja käytöksin täydellistä piittaamattomuutta maan lainsäädäntöä kohtaan ja se kaikki hyväksytään ja siitä puhuminenkin on kielletty.
        Mitä tai ketä tämä kaikki palvelee, kuka poliitikoista on se, joka uskaltaa tuoda todellisuuden kaikkineen esiin, sillä sitä on peitelty ja sen " massa" kasvaa kohta hallitsemattomaksi, ei auta uusnatsiryhmien vainoaminen, tulee paljon suurempia ongelmia, onko yhdestäkään poliitikosta siinä vaiheesa ottamaan vastuuta mistään?


    • Rtyjol

      Kok Mykkänen haalii halpatyövoimaa Eu:n ulkopuolelta älkää äänestäkö kok. Mikäli et halua palkan alennuksia.

    • Vihreät, Vasemmistoliitto, SDP, Kokoomus ja RKP puhuvat maahanmuuton sallivasta linjasta.
      He eivät kuitenkaan mitenkään määrittele, että mistä maista tahi maanosista he maahanmuuttoa toivovat. Ilmeisesti mikään EU_maa ei kelpaa, koska 500 miljoonaa asukasta saa muuttaa vapaasti.
      Samalla he puhuvat ilmastonmuutoksen torjumisesta. Tällöin ei maahanmuuttaja voi olla pienemmän hiilijalan jäljen jälkeensä jättävän lämpimän maan asukas.

      Ulkoministeri Timo Soini (sin) halusi tuottaa Filippiineiltä hoitajia, joilla on korkeampi työmoraali.
      RKP:n puheenjohtajana oli hyvin suvaitsevainen gentlemanni Carl Haglund, joka puhui julkisesti, että vaikka 2 miljoonaa itärajan takaa. Mikä on puolueiden kanta nyt? Afrikasta vai Venäjältä?

    • Siatsorkkivat

      Rakkaudesta puutarhaan ei kannata siirtää yhden ilmaston kasveja toisaalle.

    • RKP:n kannattajat ottavat vastaan ihmisiä mistä tahansa, kunhan eivät puhu suomea.

    • hiemantiotoakin

      Oletteko ehtineet katsoa Carunan hintoja ?

      Ei ole mitenkään kalleimmasta päästä. Vertailu on kuitenkin hieman vaikee, koska eri yhtiöiden investoinnit sähköverkkoihin ovat eriaikaisia. Suomen sähköverkot on rakennettu pääosin 60-70 luvulla. vanha ilmajohto ei täytä enää nykyajan tarpeita. On laskettu että sähköverkkoihin tulee vielä noin 8-9 miljardin euron investoinnit seuraavan 10 vuoden aikana. Caruna teki jo isot investoinnit jo kun omistuspohja vaihtui. Nyt katsottuna ei heidän hintansa tosiaan ole enää kärkipäässä.

      • Caruna tekee miljoona voittoja eikä maksa veroja. Syy on Haaviston,Ville Niinistön, Kataisen, Vapaavuoren, Orpon j, Anti Rinteen sekä A-M Henrikssonin.


      • mölymöly
        DonaldTruth kirjoitti:

        Caruna tekee miljoona voittoja eikä maksa veroja. Syy on Haaviston,Ville Niinistön, Kataisen, Vapaavuoren, Orpon j, Anti Rinteen sekä A-M Henrikssonin.

        höpön pöpön.


      • sähkönkulutaj
        DonaldTruth kirjoitti:

        Caruna tekee miljoona voittoja eikä maksa veroja. Syy on Haaviston,Ville Niinistön, Kataisen, Vapaavuoren, Orpon j, Anti Rinteen sekä A-M Henrikssonin.

        Kataisen mielestä Carunan myynti oli fantastinen kauppa . Kaupan siunasi ministeri Haavisto Kyllä kansa maksaa sähköstä kaliisti. Rahat Ganadaan ja Australiaan. Hyvä Suomi.


    • OnkoRasismiaTuo

      Miksi Porvoossa eivät ruotsinkieliset eivät voi käydä samaa koulua kuin suomenkieliset? Vaikuttaa aika rasistiselta tuollainen erittely! Mitä vastaavat kansanedustajat?

      • Ruotsin kielisissä kouluissa ei ole matuja. Suomenkieliset koulut rapautuvat, koska opetusta haittaavat monikulttuuriset koululaiset.


      • StadiNäivettyy

        CarunaYoMarimekko Pekka Haavisto ja Elmo Kari
        on vaarallinen kaksikko Stadin kehitykselle.
        Autoilu kielletään ja kaupat joutuvat vaikeuksiin.
        Potkukelkat eivät sovi kaikille.
        Mamuille tervetuloa mutta ostaville autoilijoille Stoppi.


    • Mikäli sähköautosta ei makseta veroa on se ilmainen lahja veronmaksajilta rikkaille.
      Niillä jotka haluavat ajaa sähköautolla on varaa maksaa verot.

      • VihreääSähköäSeinästä

        Vihreiden sähkö tulee vihreästä johdosta seinästä...ei siihen mitään ydinvoimaa tarvitse :-D
        On se pöljää sakkia tuo Pekan porukka.
        PS parasta mitä on!


      • EiEiEi

        Vain Tuulivoimaa lisää, mutta ei Etelä-Suomeen viipperöitä, kun merikotkat lentävät vinkuiin lapoihin.
        Ei lisää vesivoimaa Lappiin, kun sinne voisi syntyä työpaikkoja.
        Ei ydinvoimaa Stadiin,,,,,,vielä,,,, Perä-Pohjolaan kyllä voi rakentaa atomivoimalan.. Samoin 80 uutta ydinoimalaa Kiinaan.
        Ei kivihiiltä, vaikka Kiina ja Saksa rakentavat yli sata uutta hiilivoimalaa.
        Ei turvevoimaa, kun se työllistää liikaaa.


      • LiikkeetSuoritustilaan

        Elmo Kari saa lapselleen oman pyörätien.
        Elmo Kari sai lapselleen oman uima-altaan.
        Autoilu kielletään.......liikkeet vaikeuksiin.


      • näin_se_menee

        Caruna ei toimi stadissa. Stadissa sähkön hoitaa Helsingin Energia eli Helen.


    • Suomen äänikuningas on joko Halla-aho tai Haavisto. Haavisto väittää olevansa ilmastonmuutoksen puolustaja, vaikka hän on istunut työnsä lisäksi lentokoneessa lomillaan kaukolennoilla enemmän kuin kukaan. Jussi suhtautuu ilmastoasioihin järkevästi, vaikka viettää lomansa perheen kesken.
      Pekka ei ole silläkään saralla onnistunut mitenkään. Pekka ei ole saanut tutkintoa, kun Jussi on tohtori. Pekka sai valmiin puolueen, kun Jussin puolue oli hajoitettu.

      Äänestäkää voittoon mies, jolla on tekoja.

      • KoulutLoppuunEnsin

        Ei ole noilla pahimmilla vouhkaajilla Pekka ja Li minkäänlaista loppututkintoa, joten voisivat pitää pienempää ääntä ennen kuin on edes maisterinpaperit kourassa.


      • RötösRinne
        KoulutLoppuunEnsin kirjoitti:

        Ei ole noilla pahimmilla vouhkaajilla Pekka ja Li minkäänlaista loppututkintoa, joten voisivat pitää pienempää ääntä ennen kuin on edes maisterinpaperit kourassa.

        Rötösherra Rinne maksatti omat puhelinlaskunsa taloyhtiöllä!

        Vuosina 1995–1996 Rinne joutui maksamaan entiselle taloyhtiölleen 25 000 markan vahingonkorvaukset. Isännöidessään taloyhtiötä Rinne maksoi taloyhtiön rahoilla omat puhelinlaskunsa, ei toimittanut lainkaan vuoden 1991 tositteita, piti taloyhtiön rahaliikenteestä kirjaa puutteellisesti ja aiheutti yhtiölle taloudellisia vahinkoja


      • Anonyymi
        RötösRinne kirjoitti:

        Rötösherra Rinne maksatti omat puhelinlaskunsa taloyhtiöllä!

        Vuosina 1995–1996 Rinne joutui maksamaan entiselle taloyhtiölleen 25 000 markan vahingonkorvaukset. Isännöidessään taloyhtiötä Rinne maksoi taloyhtiön rahoilla omat puhelinlaskunsa, ei toimittanut lainkaan vuoden 1991 tositteita, piti taloyhtiön rahaliikenteestä kirjaa puutteellisesti ja aiheutti yhtiölle taloudellisia vahinkoja

        Onko tää totta ?
        En usko.
        Linkkejä ?


    • Halla-ahoa moitittiin meditoinnista, kun oli kyllästynyt keskusteluun, jolta puuttui älyllinen pohja. Politiikot jauhoivat typeryyksiä. Pekka Haavisto oli oikeasti unessa.
      Tenttiä vetävät juontajat halusivat loistaa

      • persuiluasiis

        Persuilla se "älyllinen pohja" tarkoittaa nähtävästi vain maahanmuuttoa, muusta eivät ole kykeneviä keskustelemaan.


      • Anonyymi

        Siipiorava ja Sinnemäki mieletön yhdistelmä.
        Siipioraville omat jalkakäytävät.
        Sinnemäelle omat potkukelkat.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2685
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2272
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2020
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1749
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1666
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1593
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe