Alkaako totuus valkenemaan?

Ulovaara

Olen iloinen siitä, että Perussuomalaiset ovat vahvassa nousussa ja sininen tulevaisuus on puolestaan painumassa ansaitsemaansa nollaan eduskuntapaikkaan!

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eiks-vaan-näin

      Huomasin aamulla, että Sinisille on syyhynnyt jytkykannatus, kunnon syyhy 0,9% lukemin. Sillä voitetaan vaalit mennen tullen ja Timo hillomunkin pääministeriksi.

      • pettäjäntiekäyharhaan

        Takiainen mennyt niin pieneksi,tuskin paljaalla silmällä näkeekään.Hahhahhaa.


    • Moottori

      Timo Soini kuuluisi kylläkin saippuatehtaaseen!

    • faktaakehiin

      Luulisi jo nyt Soini-loikkareille tullut selväksi kannattiko sooloilla? Elovaara ja kumppanit voitte sanoa hyvästi politiikalle jopa kuntavaaleihin ei enää kannata lähteä..............

    • Niinpäniinf

      Mä oon kyllä pettynyt persuihin. Eivät he ole saaneet köyhien/vanhusten/lasten asemaa mitenkään parannettua eli kaikki politiikot ovat samanlaisia päästyään eduskuntaan. Hyvin harvinaista se on, että heikompien asiaa kukaan siellä oikeasti ajaisi. Suomessa rikkaat ovat ryhtyneet itsekkäiksi ja ahneiksi, pian Suomestakin tehdään sellainen rikkaiden valtio missä on vähän rikkaita ja paljon köyhiä. Matalapalkkaisuus ja työntekijöiden oikeuksien polkeminen on jo aloitettu aikoja sitten yhä kiihtyvällä tahdilla. Työelämässä vaaditaan jo liikaa työntenkijöiltä ja ihmiset palavat loppuun kun "säästetään" samalla rikkaiden johtajien nostellessa korkeita palkkoja. Eli täysin röyhkeää menoa ja epäkunnioittavaa maamme puolesta uhrautuneita ihmisiä kohtaan.

      Rajojen sulkeminen ulkomailta vain pahentaisi ongelmia kun ihmiset asuvat isoissa kaupungeissa. Pieniä yrityksiä ei tueta tarpeeksi ja työntekijän ottaminen tehdään ylikalliiksi. Kaikki nuo asiat olisivat ratkaistavissa, jos valtaapitävät oikeasti haluaisivat hyvää ihmisille, mutta ei. Kaikki halutaan oikeasti antaa vain rikkaiden käsiin, muuten pienyrittäjyydestä tehtäisiin helppoa. Helppoa siitä voitasiin tehdä hyvin yksinkertaisilla ratkaisuilla kuten halpojen tilojen järjestämisellä/rakentamisella pienille yrityksille, verohelpotuksilla pienille yrityksille jne jne. Minun on ainakin todella vaikeaa valita ketä äänestäisin, sillä ketään ei kiinosta niiden asioiden parannus mikä tois lisää vaurautta, työtä jne kaikille.

      Yksi asia on sitten vielä äärimmäisyys. Eli maahanmuuttokriittisyys, ihmisiltä puuttuu maalaisjärki ja on vain kaksi ääripäätä joko täysi suvaitsevaisuus tai kriittisyys kun itse kannatan sitä, että tänne saa kyllä tulla ja voimme ottaa vastaan pakolaisia jos ulkomaalaisille tehdään selväksi kunnolla meidän kulttuurimme ja yhteiskuntamme säännöt eikä hyysätä heitä liikaa. Fakta on kuitenkin se, että ihmiset on kautta aikojen vaihtaneet maata/asuinkpaikkaa milloin mistäkin syystä eikä sitä voi estää. Eikä me voida täällä elää missään sujeltussa sillipurkissa vain me Suomalaiset keskenään, kyllä ollaan tällä palolla kuitenkin riippuvaisia muistakin. Olisi naiivia ajatella, että pärjättäis ihan keskenään täällä vaan pettuleipää ja kaurapuuroa viljellen.

      • Anonyymi

        Sä et vaikuta kovin älykkäältä suoraan sanottuna.


    • promillepuolue

      pari viikkoo aikaa vaaleihin. kyllä siinä kerkee sampo terhon mukaan saada sellasen kannatuksen, että kymmenen paikkaa eduskunnasta irtoaa...nyt hösseliks eikä velttoilla siellä! heeeeehehehe...

    • Sininenenkeli

      Nyyh nyyh pikku sinkku..

    • Hyvästi

      Kyllä tämä sinisten pökiöiden narutus oli melkoinen näytelmä. Koko hyväksikäytetty hölmöjen remmi oli niin perustamassa uutta puoluetta, vaikka koko touhulta puuttui poliittinen agenda.

      Toivotaan, ettei näitä kusiaisia enää tämän likaisen näytelmän jälkeen nähdä politiikassa.

    • OinosenÄänestäjä

      "Markan rahalla" saa kaikenlaisia galluppeja. Äänestyspäivän iltana moni perussuomalainen yllättyy ja ihmettelee Sinisten ehdokkaiden läpimenoa/mahdollista paluuta takaisin omien joukkoon. Veikkaan, että pari ministeriä tullee vahvistamaan perussuomalisten riviä eduskuntasalissa. Laitetaan nimikirjaimet, jotta voitte arvuutella>>>>ST/JL ehkä myösJN.

      Kaikki tietystysi riippuu SIITTÄ otetaanko heidät takaisin.

    • eisaaottaatakaisin

      Jos joku sininen sattuisi pääsemään läpi niin ei saa ottaa takaisin. Ovat epäluotettavia, aiheuttavat vahinkoa. Heillä mielessä vain uusi hillotolppa.

    • siniset.siivet

      Ei muuta kun kaikki joukolla Sinisten riveihin.
      Pois persujen kahlitsevasta vihaa lietsovasta joukosta.
      Turvallisuutta tämä maa nyt kaipaa ja sitä siniset tarjoaa.

    • JLeisson

      Sinisten tyhmyys ja hävytön röyhkeys lienee jo hoitanut koko sinisen remmin päättyvälle politiikan sivuraiteelle. Vain Perussuomalaiset jatkavat menestyksekästä matkaansa. Hyvästi!

    • Anonyymi

      Siniset on poljettu paskaan.

    • Anonyymi

      Ploki onelinerit "mitä , täh?" ei siivittäneetkään sinisiä valtaisaan nousuun

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      592
      16196
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      46
      14354
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      365
      9178
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      44
      5005
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      10
      4397
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      148
      2801
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      108
      1718
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1309
    9. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1217
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      90
      1215
    Aihe