Olen syvästi huolissani

Perusajattelija19

siitä miten laajalle ns.Nuorisosäätiösyndrooma on jo levinnyt valtakunnassamme.
Lääkkeiksi ei mitenkään auta veljeily himoverottaja Rinteen joukkojen kanssa. Kiinteistövero maatalousmaalle ja metsille saa aikaan maaseutuun kohdistuvan verotuskokonaisuuden suuruusluokaltaan 500 miljoonaa/vuosi. Kun jaamme tuon 50000 :lla ( mikä on maataloustuottajien nykyinen lukumäärä) saamme veron suuruudeksi 10000 euroa/maataloustuottaja./vuosi. Verotusjärjestelmällä luomme ulkomaisille sijoittajille vapaan kanavan vallata maa- ja metsäomaisuutemme. Garunan kaltaiset rahastajat tullevat huolehtimaan Sinunkin kukkarosi käyttöjärjestelmästä.
Vihreiden pylväskiipeily hiilinieluineen aiheuttaa taas että massateollisuus siirtyy sinne missä se globaalissa maailmassa on kannattavampaa.
Ja Bernerin Venäjälle suuntautuville radoille syntyy rajattomat puutavaramarkkinat omien metsien jäädessä hiilinieluiksi.
Vauhdikkaammin kuin kärppä siirrymme 30-luvun aikakauteen.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • llkjhgg
   • hyllytetty17

    Ostin 31.3. 2019 R-kioskilta päivän Pohjalaisen. Tuossa lehdessä oli osasto, jossa puolueet kommentoivat hallitusyhteistyötä perussuomalaisten kanssa.
    Lainaan tuosta esnsimmäistä mielipidettä:
    " Halla-aho edustaa kovaa oikeistolaista talouspolitiikkaa. Arvopohjan on hallituksessa oltava samanlainen, jotta asioita voidaan viedä eteenpäin
    Antti Rinne
    SDP:n puheenjohtaja "

    Muistan puheenjohtaja Halla-ahon useastikin todenneen , että tavallisen kansanosan on tultava toimeen omalla palkallaan ja hallinnon avulla on irtauduttava nöyryyttävistä tukisidonnaisuuksista.
    Mielestäni esitykasessä ei ole kysymys kovasta oikeistolaisesta politiikasta vaan tavallisen kansanosan sekä pienyrittäjien itsenäistämisestä.
    Ajatella ! jo muutamia vuosia sitten uutisena kerrottiin mielenterveyteen uppoavan euroja noin 5 miljardia/vuosi. Miljardi on siis 1000 miljoonaa. Kun huomioimme edellisen, niin vaikka kohentaisimme kansakunnan mielenterveyttå vain 10 %:lla, niin jo 5000 asukkaan kunnassa saavutettaisiin noin 500000 euron vuotuiset säästöt.
    Mietihän ?!
    Puheenjohtaja Rinteen mielestä seikka, että lähimmäisesikin hyvinvointi on kovaa oikeistolaista politiikkaa.
    Älä ihmeessä ole narutettava, vaan tee itsenäinen äänestyspäätös.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   13376
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1582
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1308
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1145
  Aihe