Isäkalle panttaa tietoa Roopen ottelusta

Ja Roope mukana omalla tontillaan. Ja isäkalle nauttii kun porukka kihisee ja etsii vaihtoehtoja kuumeisesti jakaen vaihtoehtoja vastustajasta. On luvattu, että tulevan vastustajan paljastuminen
on isompi juttu kuin Pulevin kohtaaminen, voi olla mutta kun ei tiedä onko se posiitiivisessa mielessä kovempi vastustaja ja matsi vai naurettavammassa mielessä.
Ilmoita


42 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Syksyllä saadaan uutta tietoa.
1 VASTAUS:
Ruupertti on 35v tällä ottelutahdilla 3-5 ottelua ja eläkeelle sit 39-40v alkaa olla ura siis paketissa viimesiä viedään.
+Lisää kommentti
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/robert-helenius-kieltaytyi-huippuottelusta-yhdysvalloissa-meilla-on-parempia-vaihtoehtoja/7274850

Nii mitä tarkoittaa "parempi" vaihtoehto?
Kovempi vai, tuskin sitä. Pulev on IBF,n 1 haastaja ja siinä edellä on vain mestareita, Wilder ja Joshua, niin kukahan parempi ja kovempi se muka olisi?Parempi sana on kyllä hyvin ilmaistu, Heleniukselle parempi, eli varma voitto hänelle on se "parempi"
Whyte on myös muissa liitoissa 1 haastaja mutta tuskin Whytellä riittää mielenkiintoa juosta Heleniuksen perässä enään. Whytekin tähtää MM-otteluun.
1 VASTAUS:
Ei mitään se oli paskanjauhamista kuten se että roobert on aina ennen matsia paremmassa kunnos kuin koskaan aikasemmin se on puhetta ja paskasta sellasta tietoja vastustajasta siitä "paremmasta" piti tulla piakkoin nyt mennyt 2 kk eli ne tarjouksetin on jo mennyt aikapäivää sitten.
+Lisää kommentti
Roope otti Saralta pataan himassa. Siksi lähti kun Annikki Tähti.
Ilmoita
Veikkaampa, että saattaa ottaa sitä rapamaha Adam Kownackia vastaan. Eipä se ainakaan kovempi ole kuin Pulev. tai se on suhteellista sekin, vaikka kyllä niin kova että Roope voi saada noukkaan siltä pahasti, kestää iskuja ja lyö kovaa. Iso Washingtonkin tuli tyrmätyksi Kownackin toimesta.
Toinen on Klichko ja siltäkin tulee kyytiä varmasti, se on kuulema pitäny itseään kovassa kunnossa koko ajan.
Kumma kun ei edes Roopen otteluajankohtaa ole boxreciin merkitty, sehän laitetaan sinne monta kuukautta ennen matsia.
1 VASTAUS:
Itse pidän adamia kovempana toki pulev otellut esim. mm ottelussa mutta pulev on tylsä jabi on ainot mitä siltä löytyy adam taas on voitamaton vielä ja nosussa ja käy päälle kun härkä siinä ois helenius ihan pulassa mutta pulevin jabille vois pärjätä tuurilla. Klitsko ottaa parkerin tai wyten ja robella ei ole merkintään kun ei se ole mitään sopinut kenenkään kanssa pelkä puhetta vaan ollut joulusta lähtien.
+Lisää kommentti
Heleniuksella on terävyysreeni kesken ja kuntohuippu on ihan oven edessä juuri kovaan matsiin ajoitettuna.
2 kk palauttava reeni on vielä sitten edessä. sanotaanko, että kesäkuussa ollaan jo viisaampia.
Ilmoita
Kownacia vastaan, no ei varppina kannata mennä, Kownacki tyrmäsi Gerald Washintonin 2 erässä
joka on vain 2 senttiä lyhempi kuin Helenius. Deontay Wilder tahkosi 5 erää Washingtonin kanssa tasaisesti kunnes sai osuman perille ja pystyssä ottelu lopetettiin, Kownacki otti heti ohjat käsiin ja möyhensi totaalisesti lattiaan Washingtonin. Niin kovaluontoinen tyyppi on kyseessä, ettei Heleniuksella olisi mitään sanomista tuon Kownackin kanssa.
https://www.youtube.com/watch?v=DwH-qi3RHMY
Ei tarvi olla mikään lihaskimppu ollakseen tehokas. Maanmiehensä Spilkankin runttasi naaman verille ja tuomari pelasti Spilkan täydelliseltä selkäsaunalta.
Charles Martinin päänahka on myös otettu, Charles Martin oli hävinnyt tätä ennen vain Joshualle.
Ilmoita
Taitaa mennä Sitä puolalaista rapamahaa vastaan, hyvä vastustaja Helelle , lyhempi ja hitaampi. Tuo nyt ei ole mikään huippuvastustaja, toki yhdessä liitossa noteerattu pari pykälää ylemmäksi.
Ensin käy ottamassa Wilderiltä noukkaan amerikoissa reeneissä.
1 VASTAUS:
Se rapamaha lyö niin kovaa että robert tippuu viimestään 5 erässä sillä on jopa parempi kunto jaksaa kauhoa moukareita koko ottelun roobertin kunto taas riitää 3 erää ja sit rapahama leipoo sen lattiaan. Rapamahan rankin on 11 roobertin taas 19. Ei tuo maailman huippu ole vielä mutta roobertiin verattuna paljon kovempi ja kovemassa nosteessa ja jo nyt rankingissa edellä.
+Lisää kommentti
Näin se on, A.Kownacki on henkisesti ja myös fyysisesti äärimmäisen lujapäinen kaveri, ulkonäkö pettää tässä ihan totaalisesti, viimeksi taisi möyhentää ison Washingtonin keskeytyskuntoon, noista käsistä ei ikinä uskoisi lähtevän niin
pahoja lyöntejä, itse ei välitä mitään toisen iskuista, maanmiehensä Spilkankin pieksi ottelukyvyttömäksi, hymyili vaan itsekin naama verillä ottelun jälkeen. Heleniuksen sakki on laskenut että tuolla ei ole mitään saumaa mutta taitavat erehtyä.
Ilmoita
Heleniukselle on täällä ymmärtämättömät tarjotelleet hanskoja naulaan joka matsin jälkeen. Edelleen hän kuitenkin on arvostettu nyrkkeilijä ja haluttu sparri maailman parhaille raskassarjalaisille.

Helenius kykenee ottamaan täysaikaisen matsin kenen tahansa kanssa, eikä ole ilman mahdollisuuksia kun muistetaan, että sarjojensarjassa yksi virhe riittää. Ylipainoa tuppaa olemaan mutta liikakilojen kanssa pitää osata olla. Tyson Fury kasasi itsensä ottelukuntoon muutamassa kuukaudessa. Ylipainoa oli rutkasti mutta ei se hänelle ollut mahdoton yhtälö. Hänkin toi lopulta ylimielisyyttään lärvinsä Wilderin ulottuville.

Wilder on Heleniukselle hyvä sparrikaveri eikä ihminen koskaan ole liian vanha oppimaan, kuten Klichko aikanaan totesi. Kelpaako Robert Wilderille ottelukumppaniksi, selviää sparrausten, ja nyt käytävän matsin jälkeen. Hillotolppa mahdollisuus ainakin on. Milli taskuun vaikka pataan tulisikin.
Ilmoita
Sparrikaveriksi toki mutta ei nyt sentään oikeaan otteluun. Onhan se Helenius ollut Povetkinin ja Joshuankin sparriKAVERI mutta kun olis pistetty tositoimiin huonosti olisi käynyt sehän on selvä asia.
Tuo Kownaci on luupäinen kivinyrkki, mitä otteluita kattoo, eikä tuo 9 sentin pituusero nyt mahdoton ole. Heleniukselle tulee äitiä ikävä amerikoissa kun Kownacki pistää tuulemaan heti kun kongi kumahtaa, sillä on sellanen katutappelijan tyyli (sääntöjen puitteissa) että kaveria lähdetään lyömään ulos samantien. Jos se nyt on Kownacki, Kayabelkin se voi olla.
2 VASTAUSTA:
Mikähän se sellainen "oikeaan otteluun" on johon Helenius ei pääse :D Eikö se ole jo 30 kertaa päässyt oikeaan otteluun. Voittaja ottelusta Kownaci - Helenius pääsee oikeaan otteluun ja Kownaci olisi kelvannut Joshualle hiekkasäkiksi oikeaan otteluun jo nyt. Ihan ei läskipossun kantti kestänyt mennä oikeaan otteluun mutta olisihan se ollut hupaisa katsella kuinka possunliha lätisee. Eikä tuo sika ole roopellekaan mikään ongelma
Anonyymi kirjoitti:
Mikähän se sellainen "oikeaan otteluun" on johon Helenius ei pääse :D Eikö se ole jo 30 kertaa päässyt oikeaan otteluun. Voittaja ottelusta Kownaci - Helenius pääsee oikeaan otteluun ja Kownaci olisi kelvannut Joshualle hiekkasäkiksi oikeaan otteluun jo nyt. Ihan ei läskipossun kantti kestänyt mennä oikeaan otteluun mutta olisihan se ollut hupaisa katsella kuinka possunliha lätisee. Eikä tuo sika ole roopellekaan mikään ongelma
Tuo "sika" vetää Madisonin metelissä jäätynyttä Heleniusta kaksin käsin kuonoon, että veri lentää.
Ei auta mitään, vaikka Hele on vetäny punttia niska hiessä, naama leivotaan uuteen kuosiin.
+Lisää kommentti
Sparrikaveri on eri asia kuin ottelu, kumma jos ei tuota tajua. Eikai nyt Kownachi nyt niin typerä ole, että menee heti uransa alussa raskaansarjan ykköstä vastaan, suhteelisuuden taju on näköjään hukassa.
Ilmoita
Nimimiehetkin ovat kautta aikain sparrailleet toisiaan. Hyöty on aina molemminpuolinen ja kuten Helenius arvioi, Wilder haluaa katsastaa häntä myös mahdollisena vastustajana. Ilman käsivaivoja Helenius olisi halutessaan Klitschkoa vastaankin päässyt.

Kowanackin ammattilaisura alkoi kymmenenvuotta sitten. Nyt on 30 mittarissa ja vielä ollaan lähtökuopissa. Tosiasia on ettei tumppi Kownackilla ole koskaan mitään jakoa Joshuan, Wilderin, Furyn kaltaisten korstojen kanssa. Kuitenkin rahamatsi, jos sellaista on edes tarjottu, pitäisi kolmekymppisenä uskaltaa ottaa. Ulottuva Heleniuskin aikoinaan näitä rukkasia naaman edessä roikottavia, lähi ja puolietäisyydelle pyrkiviä juntturoita räpsi korville ja nukkumatti kerhoon. Onkin mielenkiintoista nähdä miten nyt liike ja "kiertolaakit" puree.

Puolalaisten urheilusivustojen mukaan Helenius on Kownackille järkevä valinta. Nimittäin, siellä tiedetään keuhkotautia 2016-2018 sairastaneen, ja sen takia Whytea vastaan heikosti otelleen Heleniuksen nyttemmin toipuneen taudista. Kuntoutuneen Heleniuksen uskotaan olevan Adamille kova vastus, ja voitto Heleniuksesta toisi uskoa MM-otteluun, joka heidän mukaansa on voittajalle tarjolla. Heleniuksen tyrmäyslyöntiä Teperistä ihastellaan Puolassa avoimesti ja varoitellaan Kownacikia ulottuvasta kovaiskuisesta suomalaisesta.
Ilmoita
Tuo juttu tuossa sisältää niin paljon asiavirheitä, että keula on taas ylhäällä.
Eihän Helenius mitään kahta vuotta ole sairastanut virustautia keuhkoissa.
Ja eihän Kownacki mikään tumppi ole, 191 cm.
Eikä Kownackin ura missään lähtökuopissa ole, 19 ottelua jo plakkarissa, Helenius on otellut vain yhtä kunnon ottelijaa vastaan koko elämänsä aikana, Whyteä vastaan ja juoksi koko matsin karkuun, eikä ollut yhtään sairas oteeluun mennessä. Sairaudet ja nyrkkiviat tulevat aina ottelun jälkeen, riipuen lopputuloksesta.
"Helenuksen tyrmäyslyöntiä ihastellaan Puolassa avoimesti ja varoitellaan Kownackia kovaiskuisesta suomalaisesta" :) Niimpä niin. Kownackia on turha varoitella yhtään mistään, meinaatko, että alkaa pelkäämään, ei nyt ainakaan Heleniusta.
Ja onkohan tässäkin kirjoituksessa jotain sääntöjen vastaista ylläpito? Ei ole.
2 VASTAUSTA:
Ylläpitäjä tässä hei! Laita ens kerralla enemmän lemmensarvia ja puliukkoja jorinoihisi. Muuten pitää ruveta raakkaamaan näitä tekstejä.
Kirjoitan useimmiten mielipiteitäni löylyttelyn lomassa kesämökin saunanverannalta. En juurikaan nykyisin välitä käydä sanasotaa, sen verran nyrkkeilystä ymmärtämättömiä heikkolahjaisia raapustelijoita täällä on. Mutta menköön näin vappuna vastine opiksi kun esimäistäkään järkevää argumenttia ei kirjoittajalta löytynyt.

"Eihän Helenius mitään kahta vuotta ole sairastanut virustautia keuhkoissa."
- sitä et tiedä sinä enkä minä. Kirjoitan, Puolalaisten urheilusivustojen mukaan. On aina tavattoman mielenkiintoista lukea mitä meistä suomalaisista, ja meidän urheilijoista kohdemaassa ( Puola) kirjoitetaan.

"eihän Kownacki mikään tumppi ole, 191 cm. "
- paitsi sarjojensarjaan.

"Eikä Kownackin ura missään lähtökuopissa ole, 19 ottelua jo plakkarissa"
("Eikai nyt Kownachi nyt niin typerä ole, että menee heti uransa alussa raskaansarjan ykköstä vastaan,)
- ja toinen "viisas" kirjoittaa, että alussa on. Kuitenkin, kymmenen ammattinyrkkeilyvuotta riittää jos mielii titteliotteluun.

"Helenius on otellut vain yhtä kunnon ottelijaa"
-väärin, Heleniuksen ottelut löytyvät BoxRec sivuilta. Vastapäiseen kulmaan on tassutellut ukkoa laidasta laitaan.

"Sairaudet ja nyrkkiviat tulevat aina ottelun jälkeen"
- no niin tulevat, harvoin ne nyrkit ennen ottelua ovat hajalla.

"Niimpä niin. Kownackia on turha varoitella yhtään mistään"
-siis puolalaiset nyrkkeilyasiantuntijat varoittelevat maanmiestään.

"Ja onkohan tässäkin kirjoituksessa jotain sääntöjen vastaista ylläpito? Ei ole."
- Aller Median pilottikokeilu tekoälyn käyttämisestä moderoinnissa alkoi jo parivuotta sitten. Tänä päivänä vain harva rajatapaus päätyy ihmiselle. Milloinkahan nämä ruppanat oppivat, että robotille on turha kiukutella. Kirjoittamasi asiavirheet tietämättömyys eivät ole sääntöjenvastaisia, kunhan ymmärrät olla kiroilematta, uhkailematta, jne. Asiallisen kommentoinnin ohjeet löytyvät S24 säännöt osiosta.
+Lisää kommentti
Puolalaisella ei ole edes amatööritaustaa niinkuin Robertilla ja kokemuspohja on olematon kun vertaa Robbeen. No jonkun verran on otellut, 2009 eka ottelu, eli 10 v. Onhan se jotain, mutta tulee saamaan kovimpia tällejä ikinä suomalaiselta, jos nyt edes pitää paikkansa koko ottelu, ei sitä ainkaan ole boxrec sivuillakaan. Parempi kuin Pulev sanottiin, empä tiedä, odotin kyllä kovempaa kaveria etukäteis hehkutuksen takia. Kownacki kyllä tippuu kun tulee vain päälle ja Robert osaa vastalyönnit.
Siinä samaa mieltä, että tuskin pelkää mitään tai ketään.
1 VASTAUS:
Hohoijakkaa taas näitä roopert ja maailman kovin oikea suora jorinoita on kuultu jo kohta 10 vuotta eikä mm matsia siltikään tule vaikka jo 10 vuotta maailman kovinta lyöntiä näytellyt maailmalla. Toivotaan että ottelu toteutuu saamme taas kuulla tarinoita käden hajomaisesta ja klamydioista ja muista vaivoista jotka oli ottelussa.
+Lisää kommentti
Joo riippuu ottelun tuloksesta mitä puhutaan jälkikäteen.Jos voitetaan ei ole mitään vikoja missään jos ei voiteta , on varmasti joku sairaus tai käsi menny rikki. Eikös Helellä ollut se maailman kovin isku? Ainakin se kuulema mitattiin jossain iskukoneessa millaisia tivolissa oli. Kummaa mittausta kun siellä ei ollut lyömässä muita kuin Helenius. helenius saa leipärahaa kun käy suojat niskassa parraamassa
kuuluisuuksia, sitten mennään kehään ottamaa kääkkiin. Seuraava matsi taitaa olla se viimeinen "tarvin ne rahat" matsi. Ja siitä saadaan alkupääomaa ja aletaan luomuviljelijäksi affenanmaalle tiesti.
Olis nyt kovempi pitänyt olla vastus kun valmentaja Lindmark sanoi että kovempi kuin Pulev, No lkyllä se Kovanackikin rummuttaa Heleniuksen kanveesiin varmasti, helenius menee ihan kipsiin jos se ottelee siinä Golovkinin matsissa kesällä Madison Guardenilla, Walström häves, tatli häves ja nyt on Heleniuksen vuoro hävetä, tyrmäyksellä. Iha turha raahata sinne niitä muovisapeleitä ja kalmanviittaa,naurattaa jo etukäteen.
Ilmoita
Tuskin toteutuukaan, ainakaan alkukesästä, jos ollenkaan, voi tulla kaikenlaisia sairauksia ja vammoja ennen sitä, Golovkinin iltaan on tasan kuukausi eikä Kowanackilla ole mitään ottelua
merkittynä boxrecissa, eikä liioin Robert Heleniuksella. Tuollainen salamyhkäisyys ei aja oikeutta yhtään Heleniuksen diggaamiselle.
Ilmoita
Marttinen twitterissään että tietää että Kownacki ottelisi elokuussa Brooklynissa. Eli menispä pitkälle Heleniuksen matsi jos syyspuolelle tätä vuotta, siis ei pääsisikään Madisonin isoon iltaan jos Adamia vastaan menee. Jos matsaa vasta elokuussa pienemmässä illassa Adamin kanssa alkaa jo kehäruostekin vaivata. Mitähän tuostakin tulee, se kuuluisa kovempi vastustaja kuin Pulev taitaa olla feikkijuttua.
1 VASTAUS:
Heleniukselle riitää jumppa sali kun yrittää pakoila aitoja nyrkkeilijöitä. MM otteluun mummoankan hansu renki salikaa mun nauraa jo Chisora lopetti heleniuksen uran
+Lisää kommentti
Jos ei ny tuu kunnon vastustajaa kukaan ei jaksa mennä kattomaan enään sen sähläämistä kehässä suomessa ja joidenkin tsuppareiden hakkaamista, eikä varsinkaan ulkomailla, sparraaja taitaa olla perunanviljelijän toinen ammatti. On kaksi vaihtoehtoa mitä on ootettavissa, joko jotain kunnon kuuluisuutta tai kovatasoista nousijaa vastaan ja kovan viimeisen tilipussin kanssa kotiin ja ura siinä tai sitten mennään varman päälle hakkaamaan joku köppäinen entinen mestari tai sellanen ja sitä vastustajaa sitte hypetetään satasella kallen ja lindströmin taholta täysillä. Teperkin oli niin kova niin kova että.
Ilmoita
Nyt on wikiin laitetuttu robertin ja adamin sivuille että ottelu olisi elokuun 3 päivä jenkeissä mutta boxrec sivulla ei näy heidän kohdillaan vielä mitään mainintaa saa nähä.
Ilmoita
Arvasin, että syksyyn menee jos silloinkaan jos Roope loukkaantuu ennen sitä. Tulee´pas pitkä ottelutauko Roopelle, Adamilla taas oli vasta ottelu G. Washintonia vastaan ja tyrmäysvoitto.
Otteluiden puutteessa ja kylmän kangistama Roope on helppo saalis tyrmäysputkessa ja isoissa otteluissa itseänsä psyykanneelle Kownackille. Tyhjissä harjoitus-saleissa sparraaminen ei vastaa yhtään todellista ottelua, vaikka kyseessä olisi kuka tahansa sparrikaverina.
Ilmoita
Niin niin. Robert menee kipsiin, juoksee karkuun, lyödään kanveesiin, ei uskalla otella. Sama rutina kun Teper matsin alla. Oli varmaan tänne runoileville "asiantuntijoille" shokki kun Teper olikin se joka meni pötkölleen. Kun aiesopimus ottelusta on tehty ottelujärjestäjä (PBC) valitsee paikan ja ajan niissä raameissa jotka sopimukseen on kirjattu. Kun tapahtumailta ja siinä ottelevat on virallisesti ilmoitettu, se näkyy boxrec sivuilla.

Olisi myös hyvä opetella katselemaan nyrkkeilyä eri nyrkkeilytyylien kautta. Tyylejä on useampia mutta keskitytään nyt kahteen koska ne edustavat nyt puheena olevia ottelijoita. Ensiksi tulee ymmärtää, että aiemmat ottelut eivät ole merkittäviä koska jokainen ottelu on oma kokonaisuutensa ja eri tyylisten nyrkkeilijöiden kohdatessa ottelun kulku on omalukunsa.

Jotkut ottelijat hallitsevat useammankin ottelutyylin tai käyttävät eri tyylien combinaatioita, mutta tietty ottelutapa on jokaisella tunnusomainen ja syvälle iskostunut, koska jokainen pyrkii käyttämään niitä ominaisuuksia, joita luontoäiti on syntymässä antanut ja jossa hän on omimmillaan.

out fighter:
Helenius, mieluusti etäisyyden pitävä, vastustajan virhettä odotteleva ottelija. Kun kaksi out fighteria kohtaa ottelu on usein nyrkkeilystä ymmärtämättömälle katselijalle puuduttavaa katsottavaa, pistemetsästystä. Riskinotto minimoidaan, tyrmäyslyönti tulee vastustajan virheestä. Vain asiantuntija tai vanha kehäkettu osaa katsoa ottelun oikein. Olympiakehissä enemmistön käyttämä tyyli.

swarmer:
Kowancki, lähelle pyrkivä kokoajan päällekäyvä mieluusti sivu ala ja yläkoukkuja käyttävä ottelija. Nykyisin perusotteluasento on Gus D´Amaton jalostama peek-a-boo tai sen variaatio jossa,
-rukkaset on silmien alla, kädet käännetty niin että pikkusormet ovat nenän vieressä.
-leuka kiinni rintaan, kyynärpäät kylkiluihin
-oikeapottuvarvas oikean olkapään kohdalle, vasenkantapää vasemman olkapään kohdalle
-povet taipuvat, ylävartalo nojaa hieman eteenpäin
-asento säilyy kunnes ollaan lyöntietäisyydellä

Tapahtumia on paljon. Swarmer hyökkää koska voittaakseen hänen on niin tehtävä. Tyyli vaatii rohkeutta ja kovaa iskunkestävyyttä koska kokoajan lyöntietäisyyttä haettaessa tulee omiin.

Mitä on sitten odotettavissa kun vastakkain on kaksi näin eri tyylin ottelijaa? Mielenkiintoinen tapahtumarikas kamppailu jossa panoksena on mahdollisuus MM-otteluun. Suomalaisittain jännitettävää riittää enkä mitenkään jaksa käsittää tätä täällä vallitsevaa "korpikainuun mitäpäse hyvejää" ja "turpaan tulee kumminkin" asennetta.

Sama asennevamma näkyy laajemminkin kun lueskelee muita urheiluaiheisia keskusteluja. Milloinkahan hellittää tämä syntymäalemmuuskompleksi joka niin suurta osaa suomalaisista vaivaa.
1 VASTAUS:
No mutta kun turpaan tulee sama oli ennen eevan ja tatlin ottelua suomessa moni oli varma voitosta ja kun sanoi että ei mitään mahdollisuuksia kummallakaan yhtään erää eivät edes voittaneet niin hirveä itku että hakutaan ihan vaan faktaa on ei robert myöskään ole adamin tasoinen mutta voihan siitä syytää toki syntymäalemmuskompleksia mitä lie sit tarkoittaakin.
+Lisää kommentti
Hyvä analyysi. Helenius ei ehdi alta pois tönkköjaloillaan, niinkuin ei ehtinyt Washingtonikaan.
Kownacki ei kunnioita tippaakaan ketään kehässä, astuu eteenpäin, väistää ja lyö kaikista kulmista, uloslyönti tavoitteena. Hele on kusessa tuollaisen tyypin kans.
1 VASTAUS:
Se tulee kädet alhaalla kuten tefirmo ja helenius nukuttaa sen kuten tatli tefirmon voi miten se suomalaisten uho ameriikoissa menikään?
+Lisää kommentti
Tatlihan otteli tosi hyvin häviöstä huolimati. Suomen ottelijoita pitää aina kanustaa.
1 VASTAUS:
Jaa ei voittanut edes yhtään erää tatli mutta joo kai se hyvin silti sit tosi hyvin meni. Ei pidä olla tuohon yhtään tyytyväinenen jos oikeasti haluaa maailmanmestaruusotteluun. Ton ottelun tasolla ei olla lähelläkään.
+Lisää kommentti
Siinä taas ollaan, iltiksien ja Marttisen uutinen oli soopaa.
https://www.boxingscene.com/kownacki-arreola-browne-pascal-headed-barclays-center-83--139270
Ei muuta kuin sparrauskutsuja s-postiin kyttäämään.
Ilmoita
Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Roopert ottelisi 22.9 2020 Viipurin kulttuuritalolla, ei sitä vielä ole varmistettu kun se ei ole varmaa. Varmistusta odotetaan Lindmanilta vuoden 2020 kesän aikana, toisena juhannuspäivänä, sekään ei ole varmaa, jos Lindman itse haluaa sen julkistaa, hän ei yksin päätä sitä julkistamispäivää, jos ei ole siitä saanut varmistusta vielä tuolloin mutta epäröi koska epäilee onko julkistamisajankohta varmaa ja on vielä epävarmaa kun ottelukin on epävarma.Vastustajaksi on kaavailtu alustavien tietojen mukaan Ivan Glotney Presnovya, Viipurin nyrkkelijöiden ihka omaa poikaa, tai mies se on, 25 vuotta ja rapiat.
Ilmoita
Nyt se on tiedossa. Helenius menee amerikkaan tappelemaan ja ottamaan noukkahan 34 sijoitetulta Washintonilta 13. 7.
Mutta muovisapelit ja musta satiiniviitta on hukassa. Uusia retvisiittoja on haettu Tokmannin lastenosastolta ja Glaes Olssonilta ja uusi satiiniviitta on neulomossa valmistumassa, siihen tulee kimaltelevia tahtiäkin. Viikinkisarvi päähinekin on kuulema löytynyt kirpparilta.
1 VASTAUS:
Rubert von Helg ist der neue Helge!! Voitan Hubert von Hindeldinkken sipsien syönnissä koska vaan. Mulla on air bag ja mitä sulla on? Velkaa sulla on! Pankit ei rahoita läskivasaraa. Pitää olla tiukka ja sixpack kanssa! Stalhagen tule ylöspäin vaahdoten kuin koski, alas menee kuin rekkakuskin pissa.

Chinaski ei ikinä tapellut selvänä, eikä myöskään kirjoittanut hyvää proosaa ilman viinaa. Keita the Keizaro ei koskaan hyökännyt edespäin ja amerikkalaiset eivät koskaan laskeutuneet kuuhun. Yhtä helppo on lavastaa Pepe the Keizarin nyrkkeilyura kuin kuulento.

Helenius on maailman paras Ahvenanmaalainen raskaansarjan nyrkkeilijä. Sitä ei kukaan voi hänelta riistää eikä kiistää. Washington ehkä tosin nenän Robertilta niistää.

Siinä sitä oli taas tiukkaa anaalilyysiä ja vielä melkein selvin päin. Paitsi että ei vaiskaan selvin päin. Chinaski on kuollut!! Luoja meitä kuolevaisia auttakoon.

Terveisin,

Jörgen von Arschlo der Hummelback
+Lisää kommentti
Donald Washington on ottanut kovia vastaan matseja, Wilderiäkin, Kownakiakin, tosin häves kummallekin keskeytyksellä, ketäs Helenius?
Wyteä vastaan ja juoksi ympäri nuoria, kuittas palkan ja kotiin.
Ihan turha kuvitellakkaan että Helenius voittaa, uhkashan se hakata Wytenkin. Ei mitään, ei yhtään mitään.
Ja sitten muka Washintonin jälkeen käy tyrmäämässä Kownakin? Siinäpä kokeilee.
Laskee ledlamppuja niin nopeeta ettei huomaakkaan.
Ilmoita
syökää epäterveellistä, friteerattua kanaa!!!

t.

Colonel Jörgen von Arschlo der Hummelback Sanders
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Isäkalle panttaa tietoa Roopen ottelusta

Ja Roope mukana omalla tontillaan. Ja isäkalle nauttii kun porukka kihisee ja etsii vaihtoehtoja kuumeisesti jakaen vaihtoehtoja vastustajasta. On luvattu, että tulevan vastustajan paljastuminen
on isompi juttu kuin Pulevin kohtaaminen, voi olla mutta kun ei tiedä onko se posiitiivisessa mielessä kovempi vastustaja ja matsi vai naurettavammassa mielessä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta