Kannattaa äänestää

Perussuomalaisia. Perussuomalaiset ainoana puolustaa suomalaisia ihmisiä. Muut hyyssäävät elintasopakolaisia kantasuomalaisten kärsiessä. Lapsia raiskattu jne. Sipiläkin tilasi elintsosiirtolaisia kun lupasi Kempeleen talonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön. Punavihreät kiittivät.
Ilmoita


15 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Sipilä valehteli taas tänään että tilasi kristityn perheen 2015 Kempeleen taloonsa. Oikeasti hän kutsui rajattomasti pako Suomeen. Punavihreät kiittivät Sipilää kun hän tilasi vieraita maahamme. Kaikki muut paitsi perussuomalaiset, siis kaikki muut haluavat lisää pakolaisia Suomeen elämään suomalaisten veronmaksajien kustannuksella paitsi perussuomalaiset. Ainoastaan perussuomalaisten politiikalla saadaan Suomi kuntoon. Pakolaisten hyyssäys maksanut suomalaisille veronmaksajille jo miljardeja.
Ilmoita
kyllähän se näinki on tuo juttu. vieläkö saisivat kunnon johtajan tuohon puolueeseensa ni hyvin menis,entinen ku oli semmonen lammas.paljo lupas ja siihen jytky soini leves😎
Ilmoita
Kannattaa äänestää, näin se on. Meiltäkin lähti yhteensä neljä ääntä sosialidemokraateille kun lapset sopivasti tulivat lomille ja halusivat täällä äänestää, toinen samanlainen satsi sitten EU-vaaleissa kun nekin on pian.
3 VASTAUSTA:
Harmittaako nyt kun äänestitte demareita? Tyhjän saa pyytämättäkin. Ehkä viisastuitte sentään.
Minua kyllä harmittaa, jos olisin demareita äänestänyt.
Harmittaako nyt kun äänestitte demareita? Tyhjän saa pyytämättäkin. Ehkä viisastuitte sentään.
Minua kyllä harmittais, jos olisin demareita äänestänyt.
Harmittaako nyt kun äänestitte väärin? Tyhjän saa pyytämättäkin. Ehkä viisastuitte sentään.
Minua kyllä harmittais, jos olisin vääriä äänestänyt.
+Lisää kommentti
MinäkinäänestänPerusS Taitaa tämänkin nimimerkin takana olla katkeroitunut kepulainen joka ymmärsi ettei kaikkeen voikkaan vaikuttaa vaikka kuinka yrittäisi.
Ilmoita
Minä äänestän Vihreitä, koska kannatan vegaanisuutta, autojen kieltämistä ja rakastan maahanmuuttaja-arabeja, jotka ovat lutusia,rehellisiä ja ahkeria!
Ilmoita
Äänihyökkäys Länsi-Suomessa!

https://kaksplus.fi/threads/aeaenihyoekkaeys-laensi-suomessa.2496166/

Keskusta ja Vihreät tämän takana! Ei jatkoon!
Ilmoita
Joo äänestäkää vaan Perusuomalaisia, niin ei tuu suomee nääkereitä.prkl!
Katsokaapa Oulun seudun Perussuomalaisten kansanedustajia, mitä ovat saaneet aikaan?
On poseerattu soihtukulkueessa ja on vuokrattu Helsinkiläisestä saunasta kakkosasunto.
Samaan aikaan Oulusta kajahtaa. Mitä virkaa näillä pelleillä oikein on tuolla.
Sitten , kun kysyy vanhusten hoidosta tai työllistämisestä, niin syyllisiä on nämä Oulun raiskaajat...
Onpa fiksua ja viisasta porukka nämä Persut.
No, äänestäkää ja katsotaan mitä Jussi joukkoineen tekee, saavatkohan ne edes nääkereitä pois Suomesta.
Viimeksi ,kun mamuja tunki Suomeen Perussuomalaiset istuivat hallituksessa.
Ilmoita
Persut myy maa ja kaivosoikeudet nauraen ulkomaille ja antaa isojen firmojen raiskata suomen luonnon, eläinten oikeuksille nauretaan myös. Lestat raiskaa lapsia vuodesta toiseen huomattavasti isommassa mittakaavaassa entä maahanmuuttajat, mutta siitä ei meteliä nosteta. Työillisyystilanteen parantamiseen ei ole minkäänlaisia ehdotuksia, heikompien tukien leikkauksiin ei ole minkäänlaisia parannusta ehdoteltu myöskään... Halal-aho on sen verran älykäs mies että käyttää idiootteja populismilla hyväkseen ja kävelee laukku valmiiksi pullollaan rahaa brysseliin nostamaan vielä kovempaa palkkaa. Ainiin, oliko persut leikkaamassa poliitikkojen nyt jo valtavasta palkasta? :D näi että tuota
Ilmoita
Perussuomalaiset ovat ainoat joille tärkeää, että jo pelkästään suomalaiset arvot ja suomalainen kulttuuri säilyy. Jokaisen kodissa on ulko-ovi jonka myös pystyy lukitsemaan sisältä. Näin pitäisi myös rajoillammme pystyä tekemään, koska muuten ryöstäjä tulee ja vie kaiken arvokkaan. Näinhän on jo osittain käynytkin. Siksi Laura,ps,144 jolla arvot ja asenne kohdallaan. Hänellä on kanttia ja älykkyyttä.
2 VASTAUSTA:
Älä unohda venäläisiä arvoja. Ne on persuille hyvin tärkeitä.
Suomalaiset arvot? ai samat arvot jotka on tehnyt tämän maailmankolkan alkuperäisväestön (saamelaisten) elämästä välillä helvettiä, ja välillä ihan vaan hankalaa.. Samat arvot jotka karkaa nälkää ja huonoa satoa ruotsiin ja amerikkaan, vaikkei sodan uhkaa ollut lähelläkään? Samat arvot jotka kerää eläkettä ulkomailla omassa miniatyyri suomessaan suomenkielistä radiota kuunnellen ja suomalaisten kaupoissa käyden, ilman että osaa edes maan kieltä..
No jos näitä arvoja haluaa puolustaa, mutta ei missään nimessä halua sallia niitä muille, niin siitä vaan persuja äänestämään.
+Lisää kommentti
Kalajokilaaksoon rakennetaan 600 teollisuustuulivoimalaa pelloille, metsiin ja pihoille ensi kesän aikana!!

Elämänedellytykset on viety. Myllyt ovat 2 kertaa niin isoja kuin Keski-Euroopassa käytetyt!

Massamuutto stadiin alkaa!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kannattaa äänestää

Perussuomalaisia. Perussuomalaiset ainoana puolustaa suomalaisia ihmisiä. Muut hyyssäävät elintasopakolaisia kantasuomalaisten kärsiessä. Lapsia raiskattu jne. Sipiläkin tilasi elintsosiirtolaisia kun lupasi Kempeleen talonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön. Punavihreät kiittivät.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta