Kannattaa äänestää

MinäkinäänestänPerusS

Perussuomalaisia. Perussuomalaiset ainoana puolustaa suomalaisia ihmisiä. Muut hyyssäävät elintasopakolaisia kantasuomalaisten kärsiessä. Lapsia raiskattu jne. Sipiläkin tilasi elintsosiirtolaisia kun lupasi Kempeleen talonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön. Punavihreät kiittivät.

18

<50

Vastaukset

 • Sipilä valehteli taas tänään että tilasi kristityn perheen 2015 Kempeleen taloonsa. Oikeasti hän kutsui rajattomasti pako Suomeen. Punavihreät kiittivät Sipilää kun hän tilasi vieraita maahamme. Kaikki muut paitsi perussuomalaiset, siis kaikki muut haluavat lisää pakolaisia Suomeen elämään suomalaisten veronmaksajien kustannuksella paitsi perussuomalaiset. Ainoastaan perussuomalaisten politiikalla saadaan Suomi kuntoon. Pakolaisten hyyssäys maksanut suomalaisille veronmaksajille jo miljardeja.

 • kyllähän se näinki on tuo juttu. vieläkö saisivat kunnon johtajan tuohon puolueeseensa ni hyvin menis,entinen ku oli semmonen lammas.paljo lupas ja siihen jytky soini leves😎

 • Kannattaa äänestää, näin se on. Meiltäkin lähti yhteensä neljä ääntä sosialidemokraateille kun lapset sopivasti tulivat lomille ja halusivat täällä äänestää, toinen samanlainen satsi sitten EU-vaaleissa kun nekin on pian.

  • Harmittaako nyt kun äänestitte demareita? Tyhjän saa pyytämättäkin. Ehkä viisastuitte sentään.
   Minua kyllä harmittaa, jos olisin demareita äänestänyt.


  • Harmittaako nyt kun äänestitte demareita? Tyhjän saa pyytämättäkin. Ehkä viisastuitte sentään.
   Minua kyllä harmittais, jos olisin demareita äänestänyt.


  • Harmittaako nyt kun äänestitte väärin? Tyhjän saa pyytämättäkin. Ehkä viisastuitte sentään.
   Minua kyllä harmittais, jos olisin vääriä äänestänyt.


 • MinäkinäänestänPerusS Taitaa tämänkin nimimerkin takana olla katkeroitunut kepulainen joka ymmärsi ettei kaikkeen voikkaan vaikuttaa vaikka kuinka yrittäisi.

 • Minä äänestän Vihreitä, koska kannatan vegaanisuutta, autojen kieltämistä ja rakastan maahanmuuttaja-arabeja, jotka ovat lutusia,rehellisiä ja ahkeria!

 • Joo äänestäkää vaan Perusuomalaisia, niin ei tuu suomee nääkereitä.prkl!
  Katsokaapa Oulun seudun Perussuomalaisten kansanedustajia, mitä ovat saaneet aikaan?
  On poseerattu soihtukulkueessa ja on vuokrattu Helsinkiläisestä saunasta kakkosasunto.
  Samaan aikaan Oulusta kajahtaa. Mitä virkaa näillä pelleillä oikein on tuolla.
  Sitten , kun kysyy vanhusten hoidosta tai työllistämisestä, niin syyllisiä on nämä Oulun raiskaajat...
  Onpa fiksua ja viisasta porukka nämä Persut.
  No, äänestäkää ja katsotaan mitä Jussi joukkoineen tekee, saavatkohan ne edes nääkereitä pois Suomesta.
  Viimeksi ,kun mamuja tunki Suomeen Perussuomalaiset istuivat hallituksessa.

 • Persut myy maa ja kaivosoikeudet nauraen ulkomaille ja antaa isojen firmojen raiskata suomen luonnon, eläinten oikeuksille nauretaan myös. Lestat raiskaa lapsia vuodesta toiseen huomattavasti isommassa mittakaavaassa entä maahanmuuttajat, mutta siitä ei meteliä nosteta. Työillisyystilanteen parantamiseen ei ole minkäänlaisia ehdotuksia, heikompien tukien leikkauksiin ei ole minkäänlaisia parannusta ehdoteltu myöskään... Halal-aho on sen verran älykäs mies että käyttää idiootteja populismilla hyväkseen ja kävelee laukku valmiiksi pullollaan rahaa brysseliin nostamaan vielä kovempaa palkkaa. Ainiin, oliko persut leikkaamassa poliitikkojen nyt jo valtavasta palkasta? :D näi että tuota

 • Perussuomalaiset ovat ainoat joille tärkeää, että jo pelkästään suomalaiset arvot ja suomalainen kulttuuri säilyy. Jokaisen kodissa on ulko-ovi jonka myös pystyy lukitsemaan sisältä. Näin pitäisi myös rajoillammme pystyä tekemään, koska muuten ryöstäjä tulee ja vie kaiken arvokkaan. Näinhän on jo osittain käynytkin. Siksi Laura,ps,144 jolla arvot ja asenne kohdallaan. Hänellä on kanttia ja älykkyyttä.

  • Älä unohda venäläisiä arvoja. Ne on persuille hyvin tärkeitä.


  • Suomalaiset arvot? ai samat arvot jotka on tehnyt tämän maailmankolkan alkuperäisväestön (saamelaisten) elämästä välillä helvettiä, ja välillä ihan vaan hankalaa.. Samat arvot jotka karkaa nälkää ja huonoa satoa ruotsiin ja amerikkaan, vaikkei sodan uhkaa ollut lähelläkään? Samat arvot jotka kerää eläkettä ulkomailla omassa miniatyyri suomessaan suomenkielistä radiota kuunnellen ja suomalaisten kaupoissa käyden, ilman että osaa edes maan kieltä..
   No jos näitä arvoja haluaa puolustaa, mutta ei missään nimessä halua sallia niitä muille, niin siitä vaan persuja äänestämään.


 • Kalajokilaaksoon rakennetaan 600 teollisuustuulivoimalaa pelloille, metsiin ja pihoille ensi kesän aikana!!

  Elämänedellytykset on viety. Myllyt ovat 2 kertaa niin isoja kuin Keski-Euroopassa käytetyt!

  Massamuutto stadiin alkaa!

 • No, jopas on Ylivieskan teollisuustuulimyllyt alkaneet niittää ’satoa’. Kuolleita on tullut marras-joulukuussa huippu määrä. Kaikki 60 km:n säteellä teollisuustuulimyllyistä ovat kokeenalaisia. Missään muualla maailmassa ei ole satojen metrien korkeuteen vietyjä valtavia ropellihökötyksiä maavoimaloina!

  Impulssi-infraäänisotku, joka tulee monesta suunnasta yhtä aikaa on tappava. Se aiheuttaa pitkällä aikavälillä: tinnitusta, oksettavaa oloa, pahoinvointia, päänsärkyä, paineen tunnetta päässä, huimausta, ahdistuneisuutta, sydämen rytmihäiriöitä, nivelkipuja, niska-hartia jumeja jne. Tästä tulee painetta lääkkeiden käytön lisäämiseen, joka taas aiheuttaa pahempaa tilannetta jne.

  Oireet loppuvat, kun pääsee yli 60 km:n päähän teollisuustuulimyllyalueista!

 • Persujen äänestäminen on varmintie tuhoon.Kuka haluaa Suomesta hylkiö valtion.

 • Hei kaikille" tervetuloa pakolaiset"-tyypeille! Siirretään tämä juttu mikrotasolle.
  Kuvitellaan että vaikka "Tarstsi"- niminen henkilö haluaa olla hyväsydäminen ja ottaa taloonsa asumaan syrjäytyneen juopon. Tartsi pettaa kaverille sängyn ja antaa puuroa ja vähä rahaa, että voi käydä kaupassa tai jopa discossa. Eipä aikaakaan kun tämä juoppo kiittää saamastaan hyväsydämisyydestään nousemalla mielenosoitukseen ja haukkuu kaikille Tartsin ankeaa puuroa ja pientä discorahaa. Tartsia vituttaa ja potkii juopon vittuun kodistaan. Onko Tartsi natsi?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  138
  2542
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  62
  1545
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  755
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  707
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  11
  479