Halla-ahon tentti katosi Yle Areenasta

Sensuroitu_

Halla-ahon tentti katosi Yle Areenasta. Halla-ahon puhe oli aivan yliveto ja se nähtiin uhkana vihervasemmistolaisten tavoitteiden edistämiseksi.

SENSUROITU !!!

Oli viehe päästää noin terävää ja ylivoimaista kaveria tellevisiion.

8

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • YLE-Areena

   Valitettavasti Yle Areena -sivustollamme on tapahtunut tekninen häiriö, jonka vuoksi Jussi Halla-ahon vaaliväittely on deletoitunut. Pahoittelemme häiriötä.

   YLE

   • eiyleverolle

    Valetta. Halla-aho on itse kommentoinut tilannetta, toteamalla, että kaikkien muiden puolueiden puheet tallella, katsojalaskurit nollautuvat varmaan.. Ihan puhdasta vaalihäirintää ja ylen toimittajat olivat muuten aivan törkeitä tentissä, yleisö puuttui jo tilanteeseen, huhhuh, millaisessa jamassa Suomen "demokratia" ja media onkaan..


  • Peli.ei.ole.puolueetonta

   Peli on alkanut ja media valinnut puolensa.
   Itse tämän kirjotin tänne toisaalle. Ei kaikki voi olla sattumaa. Kun fanaatikoilta lähtee mopo käsistä niin se lähtee ja ei ymmärrä kuinka läpinäkyvää toiminta on.

   Ilta Sanomat ja Timo Haapala otti sitten tehtäväkseen yrittää vaikuttaa ihmisten ajatuksiin. No yritykseksihän se jäi ja melko noloksi, lopulta jopa melko sairaaksi.

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000006052255.html

   Kirjoitus jo itsessään oli melko säälittävä purkaus toimittajan omista yöunista, luultavasti niidenkin mielestä jotka ei Perussuomalaisia äänestäkkään.

   Tuota itkua sai lukijat jonkin aikaa kommentoida, mutta kun kaikki oli toista mieltä niin nopeasti tuo kommentoidin mahdollisuus lopetettiin ja "jäi" muutamassa tunnissa vain vähän yli tuhanteen. Noita kommentteja myös peukutettiin ja ennätystahtiin. Oli jopa yli 5000 peukutuksen kirjoituksia mitä ei ennen Ilta Sanomien sivuilla ole nähty. Kuitenkin jostain syystä illalla noita paljon peukutettuja kommentteja hävisi paljon, ilmeisesti kymmeniä.

   No Ilta Sanomat tekee kuten haluaa, mutta nyt selvästi osoitti että ottavat vaaleihin osaa tavalla jolla haluavat vaikutta äänestäjiin, tai ainakin yrittävät. Toivottavasti kilpailija Iltalehti iskee tähän heidän keskinäisessä kilpailussa lukijoista. Yle ei varmasti, kun on samoilla ajatuksilla kun Timo Haapala politiikassa mukana.

  • kummatapaus

   Palautettiin n. klo 22 aikaan.

  • Deletoitunut

   Ihan itsestään deletoitunut?

  • 1hoopo

   Vaalien lopputulokseen voidaan vaikuttaa monella tavalla, mutta on aivan uskomatonta, että leimattuja vaalilippuja käsittelevillä vaalityöntekijöillä on käytössä LYIJYKYNÄT"tarpeellisten" merkintöjen tekemiseen. Kysyn teiltä arvoisat äänestäjät MIKSI ne ovat LYIJYKYNIÄ! Tämä ei ole Aprillipila, vaan totta Suomessa vuonna 2019. Todelliset hybridivaikuttajat taitavatkin astua esiin välittömästi, kun ääntenlaskenta alkaa.

   • haba_haba

    Pitää painaa sillä lyijykynällä tarpeeksi lujaa kun kirjoittaa sen numeron siihen lappuun. Syvä jälki paperiin. Ei sen jälkeen sitä niin vain kumiteta/muuteta.


  • Muumipersu

   Muumupeikot ohjelma poistettu yle-arenasta, missä anteeksipyyntö ??

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5563
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4314
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1711
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1231
  Aihe