Tappion päivä jo aivan lähituntumassa!!

Commendante

Enää päivää vaille kaksi viikkoa eduskuntavaaleihin. Ja ne vaalit tarkoittavat niin SKP:lle kuin KTP:llekin kylmää kyytiä. Nollatulosta pukkaa. Ja se tarkoittaa sitten kummallekin kommaripuolueelle ns. "leppäkeihäsilmiötä" - ts. kumpikin poistetaan puoluerekisteristä. Kumpikin joutuu sitten nimienkeruutalkoisiin ,mikäli mielivät takaisin ko. rekisteriin. Notta tämmöistä kommunismin ylivoimaa.

65

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Partacus

      Suomen kansalle olisi eduksi, jos yksikin SKP:n kansanedustaja tulisi. Se toisi änkyräporvareille harmaita hiuksia. Useampi aina parempi.
      Jo yksistään sodanvaaran takia hallituspolitiikan täytyy muuttua. Hornettien hankkimisen jälkeen kaiken aikaa porvaristo julistaa sotapelkoa ja jonka avulla siirtää suuria summia asevarusteluun pois siviilituotannosta. Aiotut sotakonekaupat tuhoavat monia siviiliprojekteja.
      Suomi käy faktisesti jatkuvasti 30-vuotista sotaa. Siinä ajassa asevarustelu ja kaikki toiminnot on kulutettu loppuun. Sitten alkaa uusi kierros. Sotauho on tuonut uuden ulottuvuuden. Suomesta rakennetaan naton sota-alustaa pohjoiselle alueelle. Kehityssuunta on vaarallinen. Ulkopolitiikka tarvitsee toisenlaisen suunnan.

      Ellei kansanedustajia tule, nimienkeruu on edessä. Sekin homma täytyy tehdä.

      https://www.skp.fi/eduskuntavaaliohjelma2019
      Rahan vallasta kansan valtaan.
      Suuntana sosialismi - tavoitteena kommunismi!
      Tehdyt natosopimukset isänmaalle vaarallisina tulee purkaa.

      • Commendante

        "Suomen kansalle olisi eduksi, jos yksikin SKP:n kansanedustaja tulisi."

        Niinpä niin "Jos"....

        Mutta JOS ei tule. Mitäpä sitten? Miten tulkitset vaalitulosta siinä tapauksessa, että tulisi nollatulos? Mitä se tosiasiassa tarkoittaa?


      • Mitähän etua arvon Partacusi siitä yhdestä edustajasta Suomen kansalle olisi?

        SKP:lle olisi koska ei olisi tarvetta nimienkeruu rumbaan!


      • Commendante

        "porvaristo julistaa sotapelkoa ja jonka avulla siirtää suuria summia asevarusteluun pois siviilituotannosta. Aiotut sotakonekaupat tuhoavat monia siviiliprojekteja..... "

        Partacuksen "pasifismi" on peräti mielenkiintoinen ilmiö. Se on ollut taistolaisten tavaramerkki kait vähintään 50 vuotta. Sen mukaan kaikkien maiden aseistautuminen on tuomittavaa - paitsi Venäjän/Neuvostoliiton. Mutta Venäjän/Neuvostoliiton aseethan ovat tietysti rauhan aseita. Kumminkin, jos katsotaan tilastoista mikä on eri maiden aseisiin käyttämä osuus bkt:stä, niin nähdään, että Venäjä on varsin korkealla. USA ja Eurooppa eivät pääse lähellekään.


    • TimoEspoosta

      Yksi kommari ei tuo harmaita hiuksia kenellekään. Kommarien vaikutusvalta on ja tulee olemaankin, olematon - siis nolla.

      Ja arvaas miksi!

      No siksi kun koko aate romahti liki 30v sitten.
      Vai etkö ole tästäkään kuullut?

      • niimpä_

        Neuvostoliiton jälkeen tuli vielä kirjainta vajaampi Euvostoliitto.


    • Partacus

      Spekulointi turhaa.
      SKP:lle tulee kansanedustaja tai ei tule. Puolue jatkaa toimintaansa tilanteen mukaan. Eduskuntavaaliohjelma luotaa paremmin kuin hyvin vallitsevaa tilannetta ja valtakunnallisia tehtäviä.
      Kapitalismikin jatkaa touhujaan entiseen malliin. Pääomaveronkierto jatkuu ja paisuu. Valtion tulot vähentyvät, valtionvelka kasvaa. Se kasvaa hyppäyksellisesti mikäli tuleva eduskunta hyväksyy hävittäjäkaupat. Lisäksi hävittäjäkaupoilla isänmaa joutuu entistä suurempaan naton vasalliasemaan. Natousa uhkaa olla toimittamatta Turkille sotakoneiden varaosia, mikäli se ei toimi käskyjen mukaan. Tehdyt natosopimukset veivät jo maamme Venezuelan vastaiseen kuristusrintamaan. Aikaisemmin maamme vietiin Kreikan kuristajaksi.

      Myönteinen tarina. Pekka Visurilta ilmestyi uutuustutkimus "Waldemar Erfutrh: Sotapäiväkirja 1942-1943". Se on jatkoa Visurin teokselle "Saksalainen kenraali Suomen Päämajassa 1941" (2017). Kirja täytyy ostaa kirjahyllyyn luettavaksi.

      Suomen historian menneisyys opettaa nykypäivälle vaikkei se vaaleissa olekaan päällimmäisenä.
      1917 - 1944 tukeuduttiin Saksaan. Nyttemmin parikymmentä vuotta on tukeudettu naton sotavoimiin. Milloin Suomi todella itsenäistyy ja alkaa seisoa omilla jaloillaan.
      Ja Venäjästä. Nato ei tule tuhoamaan Venäjää vaikka tukkanuottasilla ovatkin. Sitä on turha odottaa. Venäjä pysyy valtiona itärajan takana olipa sen talousjärjestelmä mikä tahansa. On aivan selvää, ettei natokaan tue mitään Suomen erillishankkeita yrittää valloittaa osia Venäjästä. Sen varaan luottaminen on isänmaamme pettämistä. On noudatettava normaaleja valtioiden välisiä suhteita, vaihdettava tavaroita ja kuulumisia mutta ei mitään sellaista takapuolen nuolentaa, mitä monet porvarit mm. perussuomalaiset tekevät, että nuolevat venäläisten oligarkkikapitalistien takapuolia.

      • Commendante

        "On aivan selvää, ettei natokaan tue mitään Suomen erillishankkeita yrittää valloittaa osia Venäjästä. Sen varaan luottaminen on isänmaamme pettämistä."

        Mitä ihmeen sekoilua tämä nyt on? Todellisuus ja joku kummallinen pseudotodellisuus ovat heittäneet volttia ja vaihtaneet paikkaa. Aivan käsittämätöntä.


      • Suomenn itsenäisyyden ja vapauden kannalta Saksa oli hyvä kumppani paitsi 1939 loppuvuodesta alkaen kun se jonkin aikaa oli NL:n kumppani eikä auttanut meitä talvisodassa vaan päin vastoin jarrutti Mussolinin lähettämään avustuskuormaa rautateillään vaikka meillä olisi ollut niille hyvää käyttötarvetta.

        On kummaa kun komuloinen Partacusi moittii Suomea siitä, että Suomi sai apua kommunismin torjunnassa Saksalta mutta eipä hän juuri ole miettinyt asiaa, jossa NL oli liitossa Saksan kanssa ja jonka liiton tavoitteiden toteen laittaminen sai II maailmansodankin syttymään.

        Se on tuo Partacusi komuloisena sokea kommunismin synneille mikä osoittaa ettei paljoakaan ole valoja vintillä.


      • ASEMAVERKKOMESTARIT007
        Extyökkäri kirjoitti:

        Suomenn itsenäisyyden ja vapauden kannalta Saksa oli hyvä kumppani paitsi 1939 loppuvuodesta alkaen kun se jonkin aikaa oli NL:n kumppani eikä auttanut meitä talvisodassa vaan päin vastoin jarrutti Mussolinin lähettämään avustuskuormaa rautateillään vaikka meillä olisi ollut niille hyvää käyttötarvetta.

        On kummaa kun komuloinen Partacusi moittii Suomea siitä, että Suomi sai apua kommunismin torjunnassa Saksalta mutta eipä hän juuri ole miettinyt asiaa, jossa NL oli liitossa Saksan kanssa ja jonka liiton tavoitteiden toteen laittaminen sai II maailmansodankin syttymään.

        Se on tuo Partacusi komuloisena sokea kommunismin synneille mikä osoittaa ettei paljoakaan ole valoja vintillä.

        Mitä ongelmia nyt ns MESTARI rs:llä voisi todella olla tässä ja nyt? Ei kai vain KOMMUNISMUS eli KOMMUNISTIT rs:stä johtuen.

        Mitä sellaista kuin ORJUUS voisi todella olla sellaisissa YHTEISKUNTATIEDE ja LUONTOTIEDE rs:n asioissa kuin esimerkiksi Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN tai Materialistinen Historiakäsitys DN sekä vielä DIALECTICA NATURALIS eli DIALECTICS OF NATURE ja vielä LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs.
        DN LD rs:n tietoteorian lausepuun peruslause on seuraava: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS.
        DN LD rs:n peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        DN LD rs:n liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI sekä Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

        PÄÄOMAKIRJA DN LD
        MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppapääoma R-T-R', Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.
        MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
        MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.
        KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluksista. VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Rahayksikkö ja Työtuntimääräinen.
        KASAANTUMINEN on Yritystalousasia, kun taas KESKITTYMINEN on Julkistalousasia.


        Onko nyt Teille Arvoisa TOVERI tullut mieleenne se asia, että on olemassa nyt myös sellaista KOMMUNISMUS rs:ää kuin COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI NATUROLOGIA ts UUSI LUOMAKUNTAOPPI rs? Niin ja oletteko Te Arvoisa TOVERI nyt myös tietoinen siitä asiasta, että on olemassa vielä KANSALLISKOMMUNISMI, KANSALLISSOSIALISMI ja KANSALLISDEMOKRATISMI rs:t?

        Niin ja nyt Arvoisa TOVERI pitää vielä muistaa se asia, että on olemassa Tiedekuvioissa ns PERUSTEORIA ja tämän Perusteorian sovellukset kuten esimerkiksi LÄNSIMAINEN DEMOKRATIA, KANSALLINEN DEMOKRATIA sekä vielä sellaiset Teoriasovellukset kuten RACSISMUS ET FACSISMUS sekä STALINISMUS ET LENINISMUS. Meidän pitää vielä muistaa se asia, että NEUVOSTOSOSIALISMI eli NL:n Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä ei ollut todellakaan yhtään mitään muuta kuin Erittäin Kovan Tason MONOPOLI ainakin Liiketalousmielessä, sillä esimerkiksi NL:ssä ei ollut Elinkeinoelämän ympäristössä kuin vain YKSI ainut OMISTAJA eli VALTIO. Mehän tiedämme nyt sen asian TalousHistoria ja KulttuuriHistoria rs:n pohjalalta arvioiden, että ns MONOPOLIJÄRJESTELMÄT eivät ole olleet koskaan millään tavalla onnistuneitä siis eivät ainakaan niin Kova Tason MONOPOLIT kuten nyt esimerkiksi tämä ns NEUVOSTOJÄRJESTELMÄ.

        Onko nyt Teidän Arvoisa TOVERI tullut mieleenne vielä se asia, että todella HYVÄ LÄNSI kuten EU NATO USA rs kuvioihin kuuluvat YRITYSRYPPÄÄT alkavat olla MONOPOLITASO rs:n pohjalta arvioiden todella lähes samaa tasoa kuin NL ja Vastaavat? Mikä kohtalo nyt voisi todella odoittaa 40-50 vuoden kulutta HYVÄ LÄNSI rs:ää? Niin ja Mikä nyt voisi Arvoisat TOVERIT olla nyt Teidän vastauksenne siis HYVÄ KYSYMYS rs:ään, että miten nyt voisi käydä EU NATO USA rs:lle?


    • Veikkaan että SKP saa enemmän ääniä kuin yleensä, sillä kaikki vihaavat sote-sipilän sotkuhallitusta.


      Tämä tosin ei paljoa lämmitä, sillä suurimman potin vie rauhallisempi vasemmisto.

      • Olet ymmärtänyt väärin, Sipiolän hallitushan pyrki saamaan hieman rotia talouteen. Osin saikin mutta kiky oli liian pieni, kun hallitus halusi noin 5% niin se silti suostui ay mafiosojen noin 3,5%:n vaikka olisi tarvitta minimissään noin 15% kiky.

        Kun lama alkoi 2008 tienoilla niin palkat vain jatkoivat nousuaan ja nousuvat noin 30% vaikka työttömyys kasvoi koko ajan. Silloin oltiin todella tyhmiä, kun työttömyys kasvaa on laskettava palkkoja joka hillitsisi työttömien määrää jos se tehdään oikein eli riittävillä määrillä.

        Vasemmistohan ei koskaan ole saanut mitään aikaan itsestään vaan siihen on aina tarvittu joku joka maksaa. vasemmisto vain jakaa muiden ansaitsemia varoja kuin omiaan ja siihen on saatava muutos! Hommatkoon vasurit ne rahat joita haluavat jakaa, kyllä oikeisto - keskusta akselin yrittäjät osaavat he kin asiansa hoitaa ilman ay mafiaa!


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Olet ymmärtänyt väärin, Sipiolän hallitushan pyrki saamaan hieman rotia talouteen. Osin saikin mutta kiky oli liian pieni, kun hallitus halusi noin 5% niin se silti suostui ay mafiosojen noin 3,5%:n vaikka olisi tarvitta minimissään noin 15% kiky.

        Kun lama alkoi 2008 tienoilla niin palkat vain jatkoivat nousuaan ja nousuvat noin 30% vaikka työttömyys kasvoi koko ajan. Silloin oltiin todella tyhmiä, kun työttömyys kasvaa on laskettava palkkoja joka hillitsisi työttömien määrää jos se tehdään oikein eli riittävillä määrillä.

        Vasemmistohan ei koskaan ole saanut mitään aikaan itsestään vaan siihen on aina tarvittu joku joka maksaa. vasemmisto vain jakaa muiden ansaitsemia varoja kuin omiaan ja siihen on saatava muutos! Hommatkoon vasurit ne rahat joita haluavat jakaa, kyllä oikeisto - keskusta akselin yrittäjät osaavat he kin asiansa hoitaa ilman ay mafiaa!

        Taidatkin äänestää LiikeNyttiä.

        Hjallis haluaa AY-liikkeen polvilleen.

        Sillä tavalla on kuulemma maan asiat paremmin :-)


      • räkäpää kirjoitti:

        Taidatkin äänestää LiikeNyttiä.

        Hjallis haluaa AY-liikkeen polvilleen.

        Sillä tavalla on kuulemma maan asiat paremmin :-)

        Meillä lienee mahdollisuus vaalisalaisuuteen, olen tosin jo äänestänyt mutta ketä tai mitä on salaisuus.

        Hjallis on oikeassa tuossa ay mafia mielipiteessään. Ay mafia on ajanut meidät tilanteeseen josta pois pääsy tulee vuosi vuodelta aina vain vaikeammaksi. Ay mafia ei kykene myöntämään virheitään koska sen periaatteet periytyvät kommunistisesta liikkeestä joka aina kuvitteli olevansa oikeassa.

        Pahin moka mitä nykyinen ay mafia tekee jatkuvalla syötöllä on lypsäminen, se aina vaatii talouden noustessa lisää palkkoja ja uhkailee lakoilla jos ei suostuta. Se kuitenkin vastavuoroisesti unohtaa vaatia palkkojen alennusta matalasuhdanteen alkaessa jolloin ainoaksi keinoksi jää työttömyyden lisääminen.

        Parempi olisi sitoa palkat kulloisenkin taloustilanteen mukaan eli ne vaihtelisivat samoin kuin yrittäjienkin palkat sen mukaan miten yrityksen kaupopa käy. Jos on tyytymätön niin ainahan voi irtisanoutua ja hakea itselleen paremmin sopivaa työtä.

        Tuo esittämäni palkkamalli olisi todellinen parannus ja vähitellen vähentäisi satojen tuhansien työtä vailla olevien määrää. SUOSITTELEN AY MAFIALLE TÄTÄ AJATUSTA!!


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Meillä lienee mahdollisuus vaalisalaisuuteen, olen tosin jo äänestänyt mutta ketä tai mitä on salaisuus.

        Hjallis on oikeassa tuossa ay mafia mielipiteessään. Ay mafia on ajanut meidät tilanteeseen josta pois pääsy tulee vuosi vuodelta aina vain vaikeammaksi. Ay mafia ei kykene myöntämään virheitään koska sen periaatteet periytyvät kommunistisesta liikkeestä joka aina kuvitteli olevansa oikeassa.

        Pahin moka mitä nykyinen ay mafia tekee jatkuvalla syötöllä on lypsäminen, se aina vaatii talouden noustessa lisää palkkoja ja uhkailee lakoilla jos ei suostuta. Se kuitenkin vastavuoroisesti unohtaa vaatia palkkojen alennusta matalasuhdanteen alkaessa jolloin ainoaksi keinoksi jää työttömyyden lisääminen.

        Parempi olisi sitoa palkat kulloisenkin taloustilanteen mukaan eli ne vaihtelisivat samoin kuin yrittäjienkin palkat sen mukaan miten yrityksen kaupopa käy. Jos on tyytymätön niin ainahan voi irtisanoutua ja hakea itselleen paremmin sopivaa työtä.

        Tuo esittämäni palkkamalli olisi todellinen parannus ja vähitellen vähentäisi satojen tuhansien työtä vailla olevien määrää. SUOSITTELEN AY MAFIALLE TÄTÄ AJATUSTA!!

        Millainen sian veren vuodattaja se Sipilä sitten on, kun kuitenkin pääsi kurittamaan työläistä?


      • räkäpää kirjoitti:

        Millainen sian veren vuodattaja se Sipilä sitten on, kun kuitenkin pääsi kurittamaan työläistä?

        Verbaaliulosteesi antaa hyvän kuvan siitä, ettei kaikki inkkarisi ole kanootissa.

        Saattaa tietysti olla jotta olet syönyt liikaa sian verstä tehtyjä paistettuja rupia (verilättyjä)! Se saattaa olla sinun sekopäisyytesi salaisuus!

        Kukaanhan ay mafiaa lukuun ottamatta ei työntekijää kurita! Ay mafiahan niitä suoltaa lisää kilometritehtaalle jatkuvalla syötöllä, koska ei hallitse talouden vaihteluiden aiheuttamia ongelmia.


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Verbaaliulosteesi antaa hyvän kuvan siitä, ettei kaikki inkkarisi ole kanootissa.

        Saattaa tietysti olla jotta olet syönyt liikaa sian verstä tehtyjä paistettuja rupia (verilättyjä)! Se saattaa olla sinun sekopäisyytesi salaisuus!

        Kukaanhan ay mafiaa lukuun ottamatta ei työntekijää kurita! Ay mafiahan niitä suoltaa lisää kilometritehtaalle jatkuvalla syötöllä, koska ei hallitse talouden vaihteluiden aiheuttamia ongelmia.

        "Verbaaliulosteesi antaa hyvän kuvan siitä, ettei kaikki inkkarisi ole kanootissa."

        Eikö kukaan kertonut, että eskimopyörähdykseen kuuluu myös se pystyyn nouseminen.

        Ei siis jäädä katselemaan kaloja liian pitkäksi aikaa.


      • räkäpää kirjoitti:

        "Verbaaliulosteesi antaa hyvän kuvan siitä, ettei kaikki inkkarisi ole kanootissa."

        Eikö kukaan kertonut, että eskimopyörähdykseen kuuluu myös se pystyyn nouseminen.

        Ei siis jäädä katselemaan kaloja liian pitkäksi aikaa.

        Ei anna nikkisikään hyvää kuvaa mielenlaadustasi vaan ehkä sen ainoan mahdollisen todellisen!


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Olet ymmärtänyt väärin, Sipiolän hallitushan pyrki saamaan hieman rotia talouteen. Osin saikin mutta kiky oli liian pieni, kun hallitus halusi noin 5% niin se silti suostui ay mafiosojen noin 3,5%:n vaikka olisi tarvitta minimissään noin 15% kiky.

        Kun lama alkoi 2008 tienoilla niin palkat vain jatkoivat nousuaan ja nousuvat noin 30% vaikka työttömyys kasvoi koko ajan. Silloin oltiin todella tyhmiä, kun työttömyys kasvaa on laskettava palkkoja joka hillitsisi työttömien määrää jos se tehdään oikein eli riittävillä määrillä.

        Vasemmistohan ei koskaan ole saanut mitään aikaan itsestään vaan siihen on aina tarvittu joku joka maksaa. vasemmisto vain jakaa muiden ansaitsemia varoja kuin omiaan ja siihen on saatava muutos! Hommatkoon vasurit ne rahat joita haluavat jakaa, kyllä oikeisto - keskusta akselin yrittäjät osaavat he kin asiansa hoitaa ilman ay mafiaa!

        KIKY oli suora TULONSIIRTO palkansaajilta yrittäjille ja sijoittajille ja tasan tarpeeksi suuri!


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        KIKY oli suora TULONSIIRTO palkansaajilta yrittäjille ja sijoittajille ja tasan tarpeeksi suuri!

        Ei pidä paikkaansa! Kiky oli vaatimaton liiallisten palkankorotusten palautus. Jos ne korotukset olisivat olleet todellisuuteen perustuvia niin niitä ei olisi tarvinnut edes pyrkiä korjaamaan. Palkat kun pitää oikeasti ansaita, muutoin piru nokkii!

        Te komuhaihattelijat ette osaa suhtautua reaaliseen maailmaan kuten ei suuri ihanteennekaan tuossa itärajan takana. Te ette tajua sitä yksinkertaista asiaa jotta palkat on ansaittava kaikkine katteineen sillä muutoin käy huonosti.

        Ay mafia on aina kinuamassa uhkaillen palkkaa lisää kun talous on noususuhdanteessa ja yleensä saa läpi ainakin osin vaatimuksiaan. Nyt kun ollaan laskun partaalla niin eipä ole kuulunut palkan alennusvaatimuksia vaikka ne kuuluvat samaan logiikkaan laskussa kuin korotus nousussa olevan talouden ollessa kyseessä.

        Kun tuota portaittaista nousua on jatkettu kymmeniä kertoja mutta palkkojen laskemista ei niin ollaan pahassa tilanteessa jota nyt korjataan jättityöttömyydellä joka lisäksi aiheuttaa monelle syrjäytymistä loppuelämäkseen.

        Olisi todella syytä pyrkiä siihen ainoaan oikeaan palkkaukseen eli suorituksista maksetaan eikä ajasta työpaikalla. Silloin palkat vaihtelisivat kulloisenkin talouistilanteen mukaan kuten yrittäjilläkin. Työttömyyttä tulisi paljon vähemmän ja vain ansioiden vaihteluun pitää varautua. Ansio olisi kuitenkin yleensä vähintään työttömyyskorvauksen suuruinen mutta työssä käyhti pitäisi työntekijän ajan tasalla myös työnsä suhteen.


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        KIKY oli suora TULONSIIRTO palkansaajilta yrittäjille ja sijoittajille ja tasan tarpeeksi suuri!

        Tuo tulonsiirtokin on propagandistinen komuloishaihatus! En usko senttiäkään siirretyn kenenkään tileiltä muiden tileille. Tulonsiirtohan tarkoittaisi sitä, että työntekijöiden varoja siirrettäisiin työnantajien tileille!

        Kyse on kuitenkin senkin arvioinnista, ovatko pakat tuottavuuteen nähden liian suuria, ovatko palkat liian suuria globaaleihin markkinoihin vertailtaessa, jos halutaan pärjätä on sopeuduttava ja jokaisen on oma taloutensa kyettävä sopeuttamaan omiin tuloihinsa. Nykyinen verinmaksajien laskuun eläminen ei ole pitkän päälle hyvä idea koska se maksaa liikaa niille jotka veroina sen maksavat.


      • köyhäkomukka
        Extyökkäri kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa! Kiky oli vaatimaton liiallisten palkankorotusten palautus. Jos ne korotukset olisivat olleet todellisuuteen perustuvia niin niitä ei olisi tarvinnut edes pyrkiä korjaamaan. Palkat kun pitää oikeasti ansaita, muutoin piru nokkii!

        Te komuhaihattelijat ette osaa suhtautua reaaliseen maailmaan kuten ei suuri ihanteennekaan tuossa itärajan takana. Te ette tajua sitä yksinkertaista asiaa jotta palkat on ansaittava kaikkine katteineen sillä muutoin käy huonosti.

        Ay mafia on aina kinuamassa uhkaillen palkkaa lisää kun talous on noususuhdanteessa ja yleensä saa läpi ainakin osin vaatimuksiaan. Nyt kun ollaan laskun partaalla niin eipä ole kuulunut palkan alennusvaatimuksia vaikka ne kuuluvat samaan logiikkaan laskussa kuin korotus nousussa olevan talouden ollessa kyseessä.

        Kun tuota portaittaista nousua on jatkettu kymmeniä kertoja mutta palkkojen laskemista ei niin ollaan pahassa tilanteessa jota nyt korjataan jättityöttömyydellä joka lisäksi aiheuttaa monelle syrjäytymistä loppuelämäkseen.

        Olisi todella syytä pyrkiä siihen ainoaan oikeaan palkkaukseen eli suorituksista maksetaan eikä ajasta työpaikalla. Silloin palkat vaihtelisivat kulloisenkin talouistilanteen mukaan kuten yrittäjilläkin. Työttömyyttä tulisi paljon vähemmän ja vain ansioiden vaihteluun pitää varautua. Ansio olisi kuitenkin yleensä vähintään työttömyyskorvauksen suuruinen mutta työssä käyhti pitäisi työntekijän ajan tasalla myös työnsä suhteen.

        Lukaise Iltalehti, maanantain!


      • köyhäkomukka kirjoitti:

        Lukaise Iltalehti, maanantain!

        Eipä tule luettua Iltalehteä!


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Ei anna nikkisikään hyvää kuvaa mielenlaadustasi vaan ehkä sen ainoan mahdollisen todellisen!

        "Ei anna nikkisikään hyvää kuvaa mielenlaadustasi vaan ehkä sen ainoan mahdollisen todellisen! "

        Positiivisen kautta


      • räkäpää kirjoitti:

        "Ei anna nikkisikään hyvää kuvaa mielenlaadustasi vaan ehkä sen ainoan mahdollisen todellisen! "

        Positiivisen kautta

        Mitä ihmeen positiivista on räkäpäässä? Minun silmissäni se kertoo sinun antautuvan jo käsittelyssä.Se kuvaa laitapuolen kulkijaa jolla ei ole mitään sanottavaa, mitä olisikaan kun nokkaansa ei ole oppinut niistämään.

        Jos taas viittaat sillä armeijan räkäpäihin niin niidenkin vaikutus tositilanteessa lienee perin vaatimaton!


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Mitä ihmeen positiivista on räkäpäässä? Minun silmissäni se kertoo sinun antautuvan jo käsittelyssä.Se kuvaa laitapuolen kulkijaa jolla ei ole mitään sanottavaa, mitä olisikaan kun nokkaansa ei ole oppinut niistämään.

        Jos taas viittaat sillä armeijan räkäpäihin niin niidenkin vaikutus tositilanteessa lienee perin vaatimaton!

        "Mitä ihmeen positiivista on räkäpäässä? Minun silmissäni se kertoo sinun antautuvan jo käsittelyssä"

        Tuolla logiiklla itse olet kai joku historiassa elävä skunkki :-)


        ".Se kuvaa laitapuolen kulkijaa jolla ei ole mitään sanottavaa, mitä olisikaan kun nokkaansa ei ole oppinut niistämään."

        Positiivisen kautta.


      • räkäpää kirjoitti:

        "Mitä ihmeen positiivista on räkäpäässä? Minun silmissäni se kertoo sinun antautuvan jo käsittelyssä"

        Tuolla logiiklla itse olet kai joku historiassa elävä skunkki :-)


        ".Se kuvaa laitapuolen kulkijaa jolla ei ole mitään sanottavaa, mitä olisikaan kun nokkaansa ei ole oppinut niistämään."

        Positiivisen kautta.

        Minä en suosi sen enempää räkä- kuin kusikaan päitä!


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Minä en suosi sen enempää räkä- kuin kusikaan päitä!

        Tarkoitit kai kirjoittaa :
        Minä en suosi sen enempää räkä- kuin kusipäitäkään!

        ?

        :-)


      • räkäpää kirjoitti:

        Tarkoitit kai kirjoittaa :
        Minä en suosi sen enempää räkä- kuin kusipäitäkään!

        ?

        :-)

        Jotkut asiat voi ilmaista useammalla tavalla!


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Jotkut asiat voi ilmaista useammalla tavalla!

        positiivisen kautta


      • räkäpää kirjoitti:

        positiivisen kautta

        Mitä positiivista sinä näet räkäpäässä? Minä näen siinä pelkkää luuseria joka ei kykene edes itsestään huolehtimaan.


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Mitä positiivista sinä näet räkäpäässä? Minä näen siinä pelkkää luuseria joka ei kykene edes itsestään huolehtimaan.

        Positiivisen kautta :-)


      • räkäpää kirjoitti:

        Positiivisen kautta :-)

        Kerro nyt sitten mitä positiivista on räkäpäässä?

        Sitä kysyin vaan et kyennyt vastaamaan, et kai vaan ole komutollo?


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Kerro nyt sitten mitä positiivista on räkäpäässä?

        Sitä kysyin vaan et kyennyt vastaamaan, et kai vaan ole komutollo?

        Kaikkea hyvää.


    • Partacus

      Kumpaa Commendante suojelee! Valhetta vai Extyökkäriä. Extyökkäriähän ei pidätteleisi mikään rynnimästä itään, jos vain saisi valtiovallan mukaan.
      Extyökkärin ainoa haave elämässä on tuhota Venäjä. Nostaa sota pystyyn kävi miten kävi. Näittehän kuinka hän edellisissä viesteissään kuolasi fasismin perään. Sylki roiskui suupielistä.

      https://www.skp.fi/eduskuntavaaliohjelma2019
      4. Tulojen ja vallan uusjako työelämässä
      Sipilän hallitus on tehnyt äärimmäisen työläisvastaista politiikkaa. Kiky-sopimus, aktiivimalli, ansiosidonnaisen keston lyhentäminen ja hyökkäykset ammattiliittoja vastaan ovat kaikki tähdänneet siihen, että työntekijän oikeuksia kavennettaisiin ja palkkoja laskettaisiin. Tämä kehitys on käännettävä.

      Tarvitaan kuusituntinen työpäivä
      Työ tuo hyvinvointia, mutta työn tuottavuuden kasvun ansiosta ihmisten tarvitsee käyttää elämän perustarpeiden tyydyttämiseen vähemmän työaikaa kuin ennen. Teknologian kehitys tehostaa tuotantoa ja luo siten rakenteellista työttömyyttä. Tätä työttömyyttä lisäävää vaikutusta voidaan torjua lyhentämällä työaika 6 tuntiin päivässä ja 30 tuntiin viikossa ansiotasoa alentamatta.
      Tämä vähentää tehokkaasti työttömyyttä ja ihmisille jää aikaa itsensä kehittämiseen, perheen kanssa olemiseen sekä yhteiskunnalliseen osallistumiseen. Kuusituntisten työvuorojen mallissa tuotannon tehokkuus kasvaa. Lisäksi on mahdollista siirtyä esimerkiksi virastoissa kahden vuoron malliin, joka mahdollistaa aukioloaikojen pidentämisen. Hoiva- ja hoitoaloilla lyhyempi työaika parantaa hoidon laatua ja lisää alan vetovoimaisuutta.

      https://www.skp.fi/eduskuntavaaliohjelma2019
      Rahan vallasta kansan valtaan.
      Suuntana sosialismi - tavoitteena kommunismi!

      • Commendante

        "Kumpaa Commendante suojelee! Valhetta vai Extyökkäriä."

        Mitä ihmeen skeidaa Sinä nyt sökellät? Rauhoitu!


      • Partacus
        Commendante kirjoitti:

        "Kumpaa Commendante suojelee! Valhetta vai Extyökkäriä."

        Mitä ihmeen skeidaa Sinä nyt sökellät? Rauhoitu!

        Vastaa nyt vain sökellyksiin.
        Extyökkäri on minuutissa valmiina lähtemään "ryssää listimään". Oletko valmis menemään mukaan vai.....
        Tunnet kaverin hyvin kirjoituksistaan. Nuokin aamulliset kirjoituksensa riittävät.
        Musta kuono hamuaa palkktyöläiselle pakkopaitaa. Fasismi sopii hänen avukseen mainiosti.


      • Commendante

        No ei lopu kummat kuulumasta!! Jos yllä oleva edustaa SKP:tä laajemminki, ei kai kukaan enää ihmettele puolueen 0.0 jotain -kannatusta.


      • Partacus kirjoitti:

        Vastaa nyt vain sökellyksiin.
        Extyökkäri on minuutissa valmiina lähtemään "ryssää listimään". Oletko valmis menemään mukaan vai.....
        Tunnet kaverin hyvin kirjoituksistaan. Nuokin aamulliset kirjoituksensa riittävät.
        Musta kuono hamuaa palkktyöläiselle pakkopaitaa. Fasismi sopii hänen avukseen mainiosti.

        Jos komuloinen Partacusi opettelisi lukemaan ja vielä ymmärtämään lukemaansa niin minähän en ole lähtemässä minnekään asein vaan vaatimassa demokratiaa myös itänaapuriin. Olen myös vaatimassa sitä lopettamaan pienten alistamiensa kansojen sorron ja maksamaan niille korvauksia satojen vuosien kärsimyksistä pakkovallan kynsissä. Se ei ole sotaisuutta vaan demokratian vaatimus.

        Tuohon vaatimukseen kuuluu myös varastettujen alueiden luovutus takaisin siinä nvarustuksessa missä ne varastettiin eli ilman siellä nyt asuvaa väestöä karjalaisia ja inkeriläisiä lukuun ottamatta. Olisi myös oikein maksaa korkoineen takaisin virheellisesti vaaditut sotakorvaukset sillä NL hyökkäsi eikä lopettanut talvisodan jälkeen vaikka välirauha tehtiin vaan siellähän se Molo kävi Aatun luona kysymässä voidaanko jatkaa kun jäi tuo Suomen valloitus hieman kesken. Jalkosodaksi nimitetty oli nimenomaan jatkosota koska NL:n ei voinut luottaa kuten ei kommunistiin yleensäkään voi!

        Sinun kantasihan se vaatii työläiselle ay mafian pakkopaitaa, minä taas olen vapaan työläisen kannalla. Sitä itse kokeilleena olen oppinut sen olevan parempi tie kun vapaasti saa neuvotella omat sopimuksensa. Se ei silloin sido muuhun kuin lakiin.

        Sinun ryssäsihän ne ovat muita listineet, yrittivät meitäkin kun luopio Kusinen sai ne innostumaan antamalla vääriä tietoja meidän suhtautumisestamme. Komuodotusten vastaisestihan monikaan suomalainen ei liuennut punarosvoarmeijan leipiin!

        Sinähän se fasisti olet, punafasisti koska Molo - Rippe sopimushan teidät kaksi sosialismia yhdisti yhdeksi ettekä ole eroa tehneet vaan samat vinkeet on edelleen sinunkin verbaaliulosteissasi! Miksi aina aktiivisesti tuppaat unohtamaan sen mitä Molo - Rippe sopimus saivat aikaan? Listaan kuuluu Baltian miehitys Suomeen hyökkäys sekä koko II maailmansodan aloitus!

        Sinun Partacusi komuloisena ja ylhäältä siten ohjattuna lienee mahdotonta ymmärtää minun ja Commendanten kaltaisia vapaita ajattelijoita, joilla demokratia on se mikä ohjaa ajattelua. Kokeile sinäkin niin elämäsi kirkastuu!


      • Partacus
        Extyökkäri kirjoitti:

        Jos komuloinen Partacusi opettelisi lukemaan ja vielä ymmärtämään lukemaansa niin minähän en ole lähtemässä minnekään asein vaan vaatimassa demokratiaa myös itänaapuriin. Olen myös vaatimassa sitä lopettamaan pienten alistamiensa kansojen sorron ja maksamaan niille korvauksia satojen vuosien kärsimyksistä pakkovallan kynsissä. Se ei ole sotaisuutta vaan demokratian vaatimus.

        Tuohon vaatimukseen kuuluu myös varastettujen alueiden luovutus takaisin siinä nvarustuksessa missä ne varastettiin eli ilman siellä nyt asuvaa väestöä karjalaisia ja inkeriläisiä lukuun ottamatta. Olisi myös oikein maksaa korkoineen takaisin virheellisesti vaaditut sotakorvaukset sillä NL hyökkäsi eikä lopettanut talvisodan jälkeen vaikka välirauha tehtiin vaan siellähän se Molo kävi Aatun luona kysymässä voidaanko jatkaa kun jäi tuo Suomen valloitus hieman kesken. Jalkosodaksi nimitetty oli nimenomaan jatkosota koska NL:n ei voinut luottaa kuten ei kommunistiin yleensäkään voi!

        Sinun kantasihan se vaatii työläiselle ay mafian pakkopaitaa, minä taas olen vapaan työläisen kannalla. Sitä itse kokeilleena olen oppinut sen olevan parempi tie kun vapaasti saa neuvotella omat sopimuksensa. Se ei silloin sido muuhun kuin lakiin.

        Sinun ryssäsihän ne ovat muita listineet, yrittivät meitäkin kun luopio Kusinen sai ne innostumaan antamalla vääriä tietoja meidän suhtautumisestamme. Komuodotusten vastaisestihan monikaan suomalainen ei liuennut punarosvoarmeijan leipiin!

        Sinähän se fasisti olet, punafasisti koska Molo - Rippe sopimushan teidät kaksi sosialismia yhdisti yhdeksi ettekä ole eroa tehneet vaan samat vinkeet on edelleen sinunkin verbaaliulosteissasi! Miksi aina aktiivisesti tuppaat unohtamaan sen mitä Molo - Rippe sopimus saivat aikaan? Listaan kuuluu Baltian miehitys Suomeen hyökkäys sekä koko II maailmansodan aloitus!

        Sinun Partacusi komuloisena ja ylhäältä siten ohjattuna lienee mahdotonta ymmärtää minun ja Commendanten kaltaisia vapaita ajattelijoita, joilla demokratia on se mikä ohjaa ajattelua. Kokeile sinäkin niin elämäsi kirkastuu!

        Aikamoinen litania fasismin puhtaaksipesua.
        Nykyajan historiantutkimus on kumonnut kaikki esitetyt väitteet.
        Suomalainen fasismi tuotti maallemme pahoja onnettomuuksia. Liittoutuneet pelastivat isänmaamme fasismin kynsistä, sekä suomalaisen että saksalaisen.


      • Partacus kirjoitti:

        Aikamoinen litania fasismin puhtaaksipesua.
        Nykyajan historiantutkimus on kumonnut kaikki esitetyt väitteet.
        Suomalainen fasismi tuotti maallemme pahoja onnettomuuksia. Liittoutuneet pelastivat isänmaamme fasismin kynsistä, sekä suomalaisen että saksalaisen.

        Mikähän historiantutkimus on kumonnut marraskuun viimeisenä 1939 tapahtuneen punarosvoarmeijan hyökkäyksen Suomeen?

        Mikä historia on kumonnut sen, että NL jatkoi meidän ahdisteluamme varastettuaan alueitamme 1940 keväällä?

        Mikä historia on kumonnut Molo - Rippe sopimuksen jossa kaksi sosialismia halusivat maailman ja vähintään Euroopan valtiaiksi?

        Mikä sinun historiasi väittää NL:ssa olleen demokratian vaikka jokainen tietää siellä vallinneen puoluediktatuurin? Vai montako oikeiston ja keskustan oppositio puoluetta samoin oikeuksin oli NKP:llä?

        Jos ihan tarkkana ollaan niin Saksan apu auttoi meitä huisisti kommunismin torjunnassa. Jos NL kommunismeineen olisi päässyt niskan päälle niin olisimme olleet todella keltaisessa nesteessä kaulaamme myöden kuten kaikki muutkin komuloisien orjuuttamat maat (esim Balttia). Vai kertooko sinun historiasi jotain muuta? Kertooko hyvinvointimaista joissa on kommunistinen hallinto? Kerro nyt meillekin kun emme moisista ole kuulleet?

        Saksan hyökkäys Puolaan oli juuri tuon Molo - Rippe sopimusken mukainen toimi ja sakut jättivät sopimuksen mukaan sen itäisen puolen Puolasta NL:n miehitettäväksi, jonka jälkeen ne ihan historian kirjojen mukaan pitivät yhteisen voitonparaatin jaetussa Puolassa. Siitä se II maailmansota alkoi eli Molo - Rippe sopimuksesta kahden sosialismin yhteistyöstä!

        Mikä siis oli se asia jonka historia on kumonnut? Sekö, ettei saatukaan Stalinin synttärinä pitää paraatia Helsingin Espalla kuten alkujaan ajateltiin?

        Jos liittoutuneet olisivat vetäneet komuloisien valtaaman NL:n poissa joukostaan niin asiat olisivat parermmin, NL näytti jottei komuloiseen voi luottaa ja alkoi heti Saksan uhan poistuttua oman sotansa liittolaisiaan vastaan jota sittemmin kutsuttiin kylmäksi sodaksi. Sekin on ihan hissan kirjoista selvitettävissä! KOMU PETTÄÄ AINA! Niinhän se on!


    • Partacus

      Suomalainen sankaritarina.

      https://yle.fi/uutiset/3-10719484
      "Syyskuussa 1973 Chilessä kuohui. Kenraali Augusto Pinochetin juntta kaappasi vallan presidentti Salvador Allendelta.
      Pinochet lakkautti parlamentin, kielsi puolueet ja ammattiyhdistysliikkeen sekä aloitti vastustajiensa vainon. Sotilaat kuljettivat ihmisiä vangeiksi Santiago de Chilen kansallisstadionille.
      Tuhansia ihmisiä kidutettiin, surmattiin ja katosi."

      Chilessä tapahtui tuolloin fasistinen vallankaappaus. Vallankaappauksen päätukijana toimi Yhdysvallat.
      Suomalaiset 2 miestä kunnostautuivat henkensä uhalla vainottujen auttamisessa.
      Suomen edustuston asiainhoitaja Tapani Brotherus ja varakonsuli Ilkka Jaamala pelastivat arviolta n. 2 500 kuolemanvaarassa ollutta vasemnmistolaista tai demokraattia chileläisen fasismin kynsistä.

      Samankaltainen tilanne voi toistua missä tahansa kapitalistivaltiossa ja on toistunutkin tämän vuosituhannen vaihteen molemmin puolin. Viimeksi suurimittainen fasismiliike toimitti Myanmarissa lähes miljoona ihmistä maanpakoon puhumattakaan tapoista ja kidutuksista. Vääräuskoinen vähemmistökansallisuus fasistien vihan kohteena. Aikaisemmin Ruandassa useita satoja tuhansia vähemmistökansalaisia surmattiin.

      Suomalaisille lähetystövirkailijoille voi nostaa hattua vaikeasta ja vaarallisesta avustustyöstä.

      https://www.skp.fi/eduskuntavaaliohjelma2019
      Rahan vallasta kansan valtaan.
      Suuntana sosialismi - tavoitteena kommunismi!

      • Minä-vaan-kysyn

        Miten yo. tarina liittyy SKP:n? En näe yhteyttä.


      • Ihanhan Pinosetti toimi kuten kommunistit valtaan halutessaan!

        Eipä ole koskaan ollut demokraattisia vaaleja, joilla kommunismi olisi valtaan päässyt vaan Pinosetin keinojahan aina on tarvittu!

        Kun sinä Partacusi moitit Pinosettia niin miksi et tee samoin kommunismille koska noiden tavat ja teot vaikuttavat täysin yhteneviltä?


    • exodu

      https://yle.fi/uutiset/3-10721972
      Australia laati nopeassa tahdissa lain väkivaltaan kiihottavista viesteistä poistamisesta somesta Uuden Seelannin tuhoisan joukkomurhan jälkeen. US:n joukkomurhaaja edusti fasismityyppistä valkoisen kristillisen miehen ylivaltaa.
      Australia soti II maailmansodassa liittoutuneiden puolella fasimin ja Japanin militarismin kukistamiseksi. Suomi puolestaan surkeasti saksalaisen fasismin liittolaisena fasismin voiton puolesta.
      Australiassa demokratia toimii. Äärioikeiston riehumista rajoitetaan.

      • Sven-Dufva

        Suomella kun siihen aikaan ei ollut muuta ystävää ! Muut maat monttu auki ja tumput suorana ! Kun Pirun sai venheeseen nii myös sodettiin maihin .- Loppu on jo tuttua historiaa :) https://youtu.be/2nPIeoeWmKk


      • II maailmansodan aikana Suomi soti demokratian säilyttämisen puolesta! Onneksi Saksa auttoi, omista syistään arvatenkin mutta fasismilla ei ollut siinä osaa eikä arpaa vaan ainoastaan punafasismin torjunnalla.

        Toisaalta miksi moitit Suomea moisesta mutta unohdat moittia Neuvostoliittoa joka yhdessä Saksan kanssa teki Molo - Rippe sopimuksen jonka täytäntöön pano sai aikaan ison tappeluksen jota II maailmansodaksi yleensä kutsutaan?

        Vaikka pääosa liittoutuneista oli demokratioita niin sitä ei voi sanoa Neuvostoliitosta joka päänahkaamme tavoitteli jo marraskuun viimeisenä 1939. NL osoitti demokratian vastaisuutensa heti kun Saksan uhka väistyi alkaen kylmän sodan entisiä liittolaisiaan vastaan. NL ja kommunismi osoittivat siten olevansa maailmaa vastaan ja hyväksyvänsä ainoastaan tilanteen jossa he saavat määrätä maailmasta ja sen ihmiskunnasta. Onneksi homma kaatui Väiskin lihatiskiin!


    • aadjutantti

      Suomi on ollut sodan ulkopuolella lähes 75 vuotta. Aikakausi on taannut taloudellisen hyvinvoinnin ja sosiaalisen sektorin kasvun.
      Venäjä ei ole kertaakaan sinä aikana esiintynyt uhkaavasti. Kauppasopimukset ja ulkopolitiikka maiden välillä on molemminpuolisesti hyväksytty.
      Venäjän uhalla pelotellaan kuitenkin lähes joka päivä. Sen tarkoituksena on saada kansa kääntymään natoliittoutumisen taakse.
      Ukrainan kriisiä käytetään keppihevosena, vaikka Ukraina toimi täysin toisin kuin Suomi. Nato halusi Ukrainan kainaloonsa ja ehtona ajaa Venäjä pois Sevastopolin laivastotukikohdasta Krimiltä.
      Venäjä on suurvalta ja se pyrkii muiden tavoin puolustamaan asemaansa. Ukrainan kriisi todellisuudessa todistaa Suomen ulkopolitiikan ansioksi olla olematta natossa (mitä sillä tehtäisiin!) mutta olla normaaleissa suhteissa Venäjän kanssa.
      Venäjällä oligarkkikapitalismi istuu vallassa. Venäläisten itsensä tehtävä on rakentaa lisää oikeuksia työväelle ja lopulta kumota oligarkismi.
      Kotimaiset russofoobikot ovat uhka maallemme.

      https://www.skp.fi/eduskuntavaaliohjelma2019
      Rahan vallasta kansan valtaan.
      Suuntana sosialismi - tavoitteena kommunismi!
      Rauhan maailma ensisijainen

      • Anonyymi

        "Venäjän uhalla pelotellaan kuitenkin lähes joka päivä."

        Ei pelotella. Väite on naurettava.


    • pienyrittäjä

      https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005384893.html
      Pekka Visuri: Saksalainen kenraali Suomen Päämajassa 1941.
      Kertomus siitä kuinka suomalainen porvaristo lähti Saksan fasismin kelkkaan Suur-Suomi tähtäimessä. Ilman liittoutumista fasismiin Suomi ei olisi kyennyt sodalla hankkimaan alueita itärajan takaa. Sodallakaan se ei onnistunut. Ristejä hautausmaille tuli sitäkin enemmän.

      Jouni Tilli: Suomen Pyhä Sota.
      Kertomus siitä kuinka fasismiliitto avasi Rytin hallituksen sotapropagandan, jossa Jeesuksen kerrottiin tukevan Suur-Suomi pyrkimyksiä. Eräiden piispojen saarnoissa Jeesus olisi luvannut luomishetkellä Vienan ja Kuolan Suomelle.
      Liittoutuneiden maalliset sotavoimat olivat eri mieltä ja sotainen Jeesus hävisi kisan.

      https://www.skp.fi/eduskuntavaaliohjelma2019
      Rahan vallasta kansan valtaan.
      Suuntana sosialismi - tavoitteena kommunismi!
      Tue yleismaailmallista aseistariisuntaa

      • Commendante

        "Jouni Tilli: Suomen Pyhä Sota.
        Kertomus siitä kuinka fasismiliitto avasi Rytin hallituksen sotapropagandan, jossa ....... "

        Kyseinen teos käsittelee jatkosodan tapahtumia (1941 - 1944). Noista ajoista tulee tuota pikaa kuluneeksi 80 vuotta. Aika hankala niistä on saada vetoapua vuoden 2019 eduskuntavaaleihin.


      • pienyrittäjä
        Commendante kirjoitti:

        "Jouni Tilli: Suomen Pyhä Sota.
        Kertomus siitä kuinka fasismiliitto avasi Rytin hallituksen sotapropagandan, jossa ....... "

        Kyseinen teos käsittelee jatkosodan tapahtumia (1941 - 1944). Noista ajoista tulee tuota pikaa kuluneeksi 80 vuotta. Aika hankala niistä on saada vetoapua vuoden 2019 eduskuntavaaleihin.

        Ei saakaan. Teos kannattaa silti lukea.
        Jatkosodassa pappien propaganda oli monta piirua eläimellisempi kuin sisällissodassa 1918. Eikä sisällissodan pappienkaan puheet mitään lastenloruja olleet.

        https://www.skp.fi/eduskuntavaaliohjelma2019
        Rahan vallasta kansan valtaan.
        Suuntana sosialismi - tavoitteena kommunismi!


      • JääkärinJälkeläinen
        pienyrittäjä kirjoitti:

        Ei saakaan. Teos kannattaa silti lukea.
        Jatkosodassa pappien propaganda oli monta piirua eläimellisempi kuin sisällissodassa 1918. Eikä sisällissodan pappienkaan puheet mitään lastenloruja olleet.

        https://www.skp.fi/eduskuntavaaliohjelma2019
        Rahan vallasta kansan valtaan.
        Suuntana sosialismi - tavoitteena kommunismi!

        Suomessa ei ole ollut yhtäkään sisällisotaa, vapaus/veljeyssota käytiin ja onneksi valkoiset voittivat sen. Punikitkin halusivat silloin itsenäisen suomen, mutta heidän voittonsa olisi ajanut meidät Baltian maiden saamaan tilanteeseen.

        Ainoa ikävä asia on se, että valkoisten menestyksekkäästi aloittama vasemistolaisten tuhoaminen jäi aikonaan kesken!

        P.S. Kyllä me teidät vielä tuhotaan, KIRJAIMELLISESTI!


    • Commendante

      Enää viikko tappion päivään!!

    • pienyrittäjä

      Tuskinpa Suomessa alkaa ei-suomenheimoisten karkotukset.

      https://www.skp.fi/eduskuntavaaliohjelma2019
      Rahan vallasta kansan valtaan.
      Suuntana sosialismi - tavoitteena kommunismi!
      Työläisten kansainvälisen veljeyden puolesta.
      Natosopimukset purettava.

      • Kun "pienyrittäjä" nyt nin loistavia ajatuksiaan jakelee niin vastaapa seuraaviin kysymyksiin:

        Paljonko miljonäärillä tai miljardöörillä on enemmän ääniä kuin sinulla kun sinne äänestyskoppiin astut?

        Jos et muuta kykene esittämään kuin sen yhden joka on minun käsitykseni niin meillä on jo kansanvalta! Hallinnossa on siten vaaleilla valittu kansan pienoismalli jonka me, siis kansa olemme itsemme näköiseksi valinneet!

        Jos kuvittelet, että rahalla voi ostaa ääniä, niin monelleko olet omasi myynyt? Voithan sinä myydä sen useammallekin jotka parhaiten maksavat koska kukaan ei koskaan tule tietämään, ellet itse kerro, ketä oikeasti äänestit!

        Jos nyt otamme suunnan sosialismin kautta kommunismiin niin miten ajattelet demokratiamme käyvän? Yhdessäkään sosialistisessa maassa kun ei demokratiaa ole näkynyt sen enempää kuin kommunistisiksi itseään kutsuvissakaan. Vai onko sinulla parempi tieto asiasta? Muista kuitenkin ettei ole demokratiaa ellei kansalainen saa vapaasti esittää mielipiteitään ja valita sitä ryhmää/puoluetta jota haluaa suosia. Yleensä nuo sosialismit ja kommunismit ovat olleet diktatuureja joissa toisin ajattelijoita on ammuttu, vangittu tai muutoin kaltoin kohdeltu. Se ei ole demokratiaa eikä veljeyttäkään!

        Veljeyshän tarkoittaa sitä, että olette kavereita vaikka olette eri mieltä asioista mutta se ei koskaan ole ollut osana sosialistista tai kommunistista veljeyttä, vai onko muita esimerkkejä olemassa faktisesti? Jos on niin kerro missä ja koska!

        Onko puolustusliittoon kuuluminenkaan huono vaihtoehto? Sinun edustamasi (niin arvelen) taho 1939 teki liittolaissopimuksen natsien kanssa nimeltä Molotov - Ribbendrop sopimus joka salaisine lisäpöytäkirjoineen sai aikaan II maailmansodan. Jos Suomi kuuluisi puolustusliitto NATO:on täysjäsenenä niin eipä alkaisi uutta talvisotaa joka nyt on mahdollista kun mietit miten tuo ystäväsi jälkikommunistinen Neuvosto Venäjä käyttäytyy esimerkkeinä tapahtumat Georgiassa ja Ukrainassa. Miksi olisi huono asia suojautua?


    • Doomsday

      Vain kaksi päivää...... enää.....

      • Doomsday

        Huomenna se on,


      • Doomsday

        Tänään se sitten on!


    • pienyrittäjä

      Miljonäärillä on sata tuhatta ääntä enemmän kuin palkkalaisella.
      Miljardöörillä on miljardi ääntä enemmän kuin pienyrittäjällä.
      Teikäläisiä oikeistolaisia extyökkäreitä ei päästetä stalineiksi demokraattiseen Suomeen. Hitler on kuopattu.

      https://www.skp.fi/eduskuntavaaliohjelma2019
      Rahan vallasta kansan valtaan.
      Suuntana sosialismi - tavoitteena kommunismi!
      Työläisten kansainvälisen veljeyden puolesta.
      Natosopimukset purettava.

    • nuori.äänestäjä

      Tulevaan hallitukseen ei saa päästää extyökkärien kaltaisia ihmisvihaajia.
      Onneksi ev.luterilaisen kirkon valtaenemmistö tunnustaa homojen ihmisoikeudet joten persujen homoviha jää suunsoiton tasolle.

    • Commendante

      Päivä on kallistunut iltaan. Ja tappion päivähän siitä tuli - mikä tietysti on ollut selvää jo vuosia. Seuraava homma onkin sitten nimienkeruutalkoot, jotta saadaan SKP takaisin puoluerekisteriin.

      • Anonyymi

        Vielä jälkipeliä: vaalitulokset on julkaistu. Osoittautui, että sekä SKP:n että KTP:n vaalit menivät niin kaseikkoon kuin vain voi mennä. Niillä äänimäärillä mitä kumpikin sai kaiken kaikkiaan koko maassa, ei olisi saatu yhtään kansanedustajaa missään vaalipiirissä.


      • Anonyymi

        Niinhän siinä kävi. Mutta ei kai vaalit mitään suuria mullistuksia tuoneet mukanaan. Oletettavasti esim. Partacuksen päättymätön jatkosota jatkuu ja jatkuuuuu niinkuin ennenkin.


    • Anonyymi

      Partacukselle ja muille kommunistijäämistöille on kuitenkin hyvä tasaisin väliajoin muistuttaa siitä, että kyllä sosialistinen Neuvostoliitto oli se, joka aloitti yhdessä kansallissosialistisen Saksan kanssa toisen maailmansodan hyökkäämällä ensi Puolaan ja puna-armeija vain muutama kuukausi myöhemmin Suomeen, miehittääkseen maamme ja alistaakseen Suomen Kremlin kommunismidiktatuurin orjaksi.

      Myttyyn meni sekin Kremlin rikollinen suunnitelma, eikä koko Neuvostoliiton kommunismikyhäelmää enää ole, kun taas itsenäinen Suomi on ja pysyy.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      279
      3060
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1555
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1288
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1097
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe