Metsät ja pellot

Vassucks

Jos äänestät vasemmisto puolueita saat pian maksaa kaikesta veroa. Metsistä pelloista yms. Ja jos he pääsevät valtaan mahtaako tuo tehdaskaan tuossa kauaa pyöriä. Pääasia että suomi pelastaa koko maailman ja yusuf kavereineen saa tarpeeksi rahaa verorahoistamme.

7

<50

Vastaukset

 • Kiitos vihjeestä! Veroa on maksettava, myös vapaamatkustajien. Tukia on pienennettävä.

  Äänestänkin vasemmistoa, että saamme Suomen nousuun ja vapaamatkustajat töihin. Minä muuten olen ikäni maksanut kaikesta veroa jo 15-vuotiaasta saakka, niin että maksakoot muutkin samoin!

  • En ole päivääkään tuloveroja maksanut enkä maksa. Töihin en mene elän muiden veroilla komeasti.


 • Peltopellet ja metsämaurit eivät mitään tukea saakkaan yhtään mihinkään ;)

  Mukava vaan ostaa vaikka mönkkäri kun on metsäpalsta ja sinne on mukava matkustaakin kun me muut metsättömätkin se maksetaan.
  Että veroa sitten kun tukia ei varmaan koskaan leikata kuten työttömän tai eläkeläisen ansioita työllisen (kiky) palkkaa ja lisättiin työaikaa saattoi sataa suoraan omistajan taskuun sekin.

  Yusufista en tiedä kun ei täällä häntä näe, pääkaupungissamme kävin siellä oli ulkomaalaisia paljon mutta silti Vihreät , kokoomus ja vasemmisto ovat kärjessä ei persut, ne on vahvoilla vain korpi-, syrjä-, junttiseudulla jossa maahanmuuttaja vie osaamattomana työpaikat toiselta enempi keskikaljan juontia osaavalta odinin sotilaaksi ryhtyneeltä.

  • "Mukava vaan ostaa vaikka mönkkäri kun on metsäpalsta ja sinne on mukava matkustaakin kun me muut metsättömätkin se maksetaan."

   Jouduin ostamaan metsäpalstan omilla rahoillani. Mihin saan lähettää laskun, kun tämän mukaan se on teidän maksettava ?


  • Etkö ole muistanut vähentää mönkkärin ostoa, ajoa ja metsän kasvuntarkkailua verotuksessa!


 • Hämeenkyrösdä ei esitteiden ja Oivan mukaan ole yhtäkään kansanedustajaehdokasta, joka ajaisi metsänomistajien etuja.

 • Kun duunaridemari ajelee tampereeseen töihi ja ansaitsee keskinkertaisen 20 euron palkkansa työstään ja maksaa sen 15000e veroo, pitäisi riittää,
  entäpä peltopelle tai yksityisyrikkäjä paljonko maksaa palkkaa itselleen, verotettavaa,ei paljoo, eihän , joten me duunarit maksetaan sen lapsien tarhat ja kylätie auraus että aina ei nallekarkit tasan.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.