Suomen Kuvalehti 2/2019 - PS menettää PUOLET äänestäjistään!

VieläköTilaat

"Perussuomalaiset menettävät hallitusvastuun ja hajoamisen takia yli puolet äänestäjistään.

PERUSSUOMALAISTEN kaksien edellisten vaalien menestyksestä on jäljellä vain muisto. Melkein kolmasosa jälkimmäisen jytkyn 2015 tuoneesta joukosta on viime kuukausina harkinnut jonkin muun puolueen äänestämistä, ja toiset 30 prosenttia on ajatellut jättää vaalit kokonaan väliin.

Aallonpohjassa jäljellä on ollut enää parinsadantuhannen äänestäjän kova halla-aholainen ydin."

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka/selvitys-miljoona-aanestajaa-hylkaa-entisen-puolueensa-perussuomalaisten-jytkysta-karkaamassa-200-000-aanta/?shared=1063254-55df1f6d-500

Ottakaahan tämä hupiselvitys talteen. Ei, se ei ole aprillipilaa vaan "arvostetun" Suomen Kuvalehden tekemä selvitys tulevista eduskuntavaaleista. Tällaista tämä meno on ollut Suomessa jo pitkään, kansaan yritetään vaikuttaa kaikin mahdollisin tavoin, jotta eivät vain vahingossakaan äänestäisi PerusSuomalaisia.

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilmaston

      nythän persuilla on näytön paikka kun muut puolueet myy vain ilmaa ihmisille,

      • VäärinArvattu

        Suomen kuvalehti valjastettu vaalivaikuttajaksi. Kuka on tuonkin jutun maksanut. ?

        Epäilen EK-mulkeroiden tekemäksi.

        Kaiken lisäksi.....ei pidä alkuunkaan paikkaansa tuo SK:n juttu.


    • dfjhg

      Kävi vaaleissa miten tahansa, niin persuilla ei tule olemaan helppoa.
      Jos menevät (lue pääsevät ) hallitukseen, niin joutuvat tekemään kompromisseja omista tavoitteistaan. Sitä jotkut persujen äänestäjät tulevat sanomaan takinkäännöksi.
      Jos jäävät oppositioon, niin heittävät hukkaan omien äänestäjien toiveet, koska oppositiossa ei tehdä päätöksiä.
      Omassa porukassa uhoaminen on ihan eri asia kuin yhteistyön tekeminen muiden, eri tavalla ajattelevien, kanssa.

      • jalat.suusta

        Juurikin näin. Kävi miten kävi, niin valtaosa persuja äänestävistä tulee pettymään raskaasti ja tuntemaan ne samat petetyksi tulemisen tunteet, kuin viime eduskuntavaalien jälkeen.


      • SuutJalasta
        jalat.suusta kirjoitti:

        Juurikin näin. Kävi miten kävi, niin valtaosa persuja äänestävistä tulee pettymään raskaasti ja tuntemaan ne samat petetyksi tulemisen tunteet, kuin viime eduskuntavaalien jälkeen.

        Valtaosa myös keskustaa ja kokoomusta äänestävistä tulevat samoin pettymään raskaasti ja tuntemaan ne samat petetyksi tulemisen tunteet, kuin viime eduskuntavaalien jälkeen!


      • Menneisyydensalat
        SuutJalasta kirjoitti:

        Valtaosa myös keskustaa ja kokoomusta äänestävistä tulevat samoin pettymään raskaasti ja tuntemaan ne samat petetyksi tulemisen tunteet, kuin viime eduskuntavaalien jälkeen!

        Sinistä menneisyyttä äänestävät taas pettyvät siihen, että yhtään smurffia ei enää jatkossa istu hallituksessa hokemassa että joo joo joo..........


      • persusussu

        Ja vihervasemmistoa äänestäneet tulevat pettymään, kun lupauksista huolimatta rahaa ei alakaan tippumaan taivaasta, aktiivimalli 3,4,5... kurjistaa yhä enenevässä määrin työttömien elämää ja pieni tuloisten ja pieneläkeläisten leipäjonot vaan kasvavat - kuten myös valtion velka, koska työttömien määrä kasvaa vassareiden toimesta.
        Sitten pahus soikoon, lihan ja maidon hinta nousee ja se hinta otetaan joko tuottajilta tai kuluttajilta. Enpä haluaisi ollaköyhä maataloustuottaja. Niin ja jostain se on revittävä sähköautotukikin ja infra sille. Em. on vihervasemmiston prioriteetti jos pääsevät hallitukseen.

        Mutta mikään ei minua haittaa, koska jokainen makaa niin kuin petaa.


      • MakkaraSonni

        KUINKA TEKEHTAATTE

        JA KEHDATAANHAN ME


    • piripinta

      En muista, äänestinkö viime vaaleissa, mutta nyt äänestän Perussuomalaista puoluetta. Mitta on piripinnassa vanhojen suurpuolueiden ja RKPeen harjoittamaa sortoa.

      • Enoikeinusko

        Persuthan oli viime hallituksessa harjoittamassa samaa sortoa! Haluatko saman jatkuvan? Uskomatonta!


      • Enoikeinusko kirjoitti:

        Persuthan oli viime hallituksessa harjoittamassa samaa sortoa! Haluatko saman jatkuvan? Uskomatonta!

        Älä vääristele. Tuo valhe on jo loppuunkulutettu. Oisko aika keksiä jotain uutta?


      • piripinta
        Enoikeinusko kirjoitti:

        Persuthan oli viime hallituksessa harjoittamassa samaa sortoa! Haluatko saman jatkuvan? Uskomatonta!

        Siniset sortui pahimpaan eli hallintarekisterin hyväksymiseen. Perussuomalaiset pantiin kahtia hallintarekisterin takia. Hallintarekisteri merkitsee mm. sitä, että kansanedustajien ilmoittamiin sidonnaisuuksiin ei ole luottamista.


    • persusussu

      Suomen Kuvalehdeltä on jo kadonnut puolet tilaajaista.

    • Valtamedian omistajat tietää hyvin, miten ohjailtavaa nöyrä kansamme on. Kun lehdissä kirjoitellaan, miten tulee tapahtumaan, jota höystetään gallupeilla yms., niin juuri sellainen on lopputuloskin. Nyt kun Persut on tehneet vakuuttavaa nousua, niin on täysin ennaltatiedettyä, että vaalihäirintä jatkuu entiseen tapaan, kuten esim. presidentinvaaleissa. Ehdotin oikeusministeriölle, että valtamedialta kiellettäisiin X viikkoa/kuukautta ennen vaaleja tietynlaiset äänestyskäyttäytymiseen liittyvät ohjailut ja manipuloinnit. Esitin samalla, että sellainen olisi myös luettava vaalihäirinnäksi. Eipä kelvannut ehdotukset. Eikä yllätä, koska persut. Yhteiskunnan oikeustajua ja moraalia on mädätetty palvelemaan EU-mieliset vs. EU-vastustajat valtakisaa, eikä epäilystäkään kumman eduksi.

      • Totuusko

        Voitaisko kieltää nämä kommentitkin. Kaikki mielipiteiden ilmaisut ennen vaaleja ja etenkin sen jälkeen ovat eräänlaista manipulointia. Sittenhän oltaisiin ihan kansandemokratiassa asti. Sitäkö haluat?


      • Totuusko kirjoitti:

        Voitaisko kieltää nämä kommentitkin. Kaikki mielipiteiden ilmaisut ennen vaaleja ja etenkin sen jälkeen ovat eräänlaista manipulointia. Sittenhän oltaisiin ihan kansandemokratiassa asti. Sitäkö haluat?

        Hyppäsit suoraan äärimmäisyyksiin meneviin johtopäätöksiin hahmottamatta, mitä kirjoitin. Miksi? Missä kohdassa sait mielikuvan, että haluaisin totalitaristista sensuuria? Pyytäisin kiinnittämään huomiota luetun ymmärtämiseen, sekä yleiseen maalaisjärjen käyttöön ennen johtopäätöksiin, tuomioihin, kritisointiin yms. hyppäämistä. Eli nyt lue uudestaan lause "... VAL-TA-ME-DI-AN TIE-TYN-LAI-SET äänestyskäyttäytymiseen vaikuttavat..." Onko mielestäsi korrektia lähteä itsekkäästi vääristelemään kommenttiani mielikuvatasolta lähtien ja esittämään kysymysmuodossa väitöksiä, joilla yrität saada mustamaalattua mun näkemykset, mielipiteet yms., sekä tuputtaa omaa asenteellista mielikuvaasi sen päälle, mitä oikeasti tarkoitan? Luonnollisesti sun pitäisi esim. kysyä "mitä tarkoitat tietynlaisilla?" Näin harjoitetaan keskustelukulttuurille vähemmän haitallista keskustelutapaa. Eikö tämä kuulu sun osaamisalueeseesi? Vai provosoiduitko pelkästään nimimerkistäni?

        Nyt pinnistä hahmotuselintäsi ja unohda hetkeksi kaikenlainen oppimasi debattiperseily. Näitä TIE-TYN-LAI-SIA keinoja ovat esim. median laskelmoidut asenteelliset ilmaisutavat, jossa selkeästi asetutaan jonkin puolelle ja jotakin vastaan julistetaan etukäteen voittaja, ja miksi hän on voittaja, sekä kuka häviää ja MIKSI julkaistaan uutisia, artikkeleita, blogeja yms., joilla leimataan tiettyä puoluetta äänestävät ihmiset esim. väärämielisiksi, natseiksi, äänenhukkaajiksi, kusipäiksi tms., laskelmoidusti vähennetään mediatilaa ja -aikaa tietyltä puolueelta, mutta julkaistaan enimmäkseen vain sitä koskevia negatiivisia asioita unohdetaan hyvä journalistinen tapa, kun julkaistaan sellaisia kilpailevien poliitikoiden kommentteja ja mielipiteitä, joista voidaan osoittaa selkeitä epäolennaisuuksia, paikkaansapitämätöntä sisältöä, tahallisuutta saada aikaan negatiivisia mielipiteitä jne jne jne... Eli se mitä ajan takaa, on tahallinen, suunnitelmallinen, tarkoituksellinen toiminta toisen vahingoittamiseksi. Joko hahmottuu?

        Yksittäisten ihmisten/äänestäjien omien mielipiteiden jne. jakaminen jollain foorumilla kuuluu ihmisen oikeuteen ilmaista mielipiteitään ja ajatuksiaan, ja on osa sivistystä, mutta se ei liity kirjoittamaani aiheeseen millään tavalla. Sitten on taas kyse rajan ylittämisestä, jos esim. poliitikko tai median edustaja esiintyy anonyymisti keskustelupalstoilta ja manipuloi laskelmoidusti keskusteluja. Pari vuotta sitten eräs toimittaja narahti sellaisesta.


    • näinennustan

      Kyllä kansa tietää tällainen manipulointi sataa loppulta persujen laariin, ei ihmiset tyhmiä ole ei ennen ei ne nytkään, no vallassa olevat ylpistyvät ja tyhmistyvät yleensä ainan, näinhän kävi Soinin koplallekkin.

    • yjjtjytjyt

      Tuon lehden toimitus varmasti vihaa persuja harvoin edes luen lehden persujuttuja edes enään vastavaa voi lukea vaikka varistensivulta jos haluaa

    • ukuykukuyk

      Mutta mitä tähän sanoo tuleva pääministerimme sampo terho?

      • SInisoopa

        HAAHAHEHEHEEEEE, TOI OLI HYVÄ!


    • Hajurako

      Muistatteko ne kaksi naista Ylioppilaslehden toimituksesta, jotka ulostivat bussissa? Suomen Kuvalehti palkkasi Vappu Kaarenojan ja Aurora Rämön palvelukseensa, eli siellä on oikein fiksua porukkaa töissä. Voitte tarkistaa nämä tiedot SK:n sivuilta.

      "Ylioppilaslehden päätoimittaja Vappu Kaarenoja (vas.), 25, onnistui pitkän ponnistelun jälkeen kakkaamaan housuihinsa. Ylioppilaslehden toimitussihteeri Aurora Rämö (oik.) onnistui ensimmäisenä ulostamaan housuihinsa bussissa. "
      - IS

      • OTemporeOMorons

        Joks Suomen Kivalehti on muuttanu sloganikseen:
        ”Suomen Kuvalehti: Täyttä *askaa!Ja nyt jopa ihan konkreettisesti!” :D

        Ja mikä tekee asiasta tuplaten huvittavaa: Tää herranterttu on ton häppeningin jälkeen valittu Vuoden toimittajaks!? :/ Hyvä Suomi!


    • luottomennyt

      Koska "petturieliitti", YLE ja muu roskamediaväki pelkäävät perussuomalaisten nousua niin valtavasti, on ehkä aiheellista kysyä, onko eduskuntavaaleissamme käytössä kansainvälistä vaalitarkkailua??
      Pahoin pelkään että ei.

    • RelatedNews

      Related News:

      https://www.marmai.fi/uutiset/otavamediassa-jalleen-yt-neuvottelut-nyt-yhtio-supistaa-muun-muassa-oman-median-osaamisesta-6755295

      OravaMediassa YTt. Yritys leikkaa osaamisesta! Ja sen kyllä huomaa!? Tais jäädä enää pelkät osaamattomat taloon? Mut sehän ei toki tässä Uudessa Pohjois-Koreassa ole enää edes mikään uutinen et mediakentässä pelkät osaamattomat pärjää! Eihän?

      Ja jos huonosti menee: Kirjottamalla iltapaskamaisia kohuhömppä”uutisia” joku pöljä aina menee sit ostamaankin sen ”lehden”. Mä en ottas ees ilmaseks vessapaperin korvikkeeks.

    • Kikkaretulee

      Tuskin Halla-aho kykenee vääntämään yhtä isoa jytkyä mikä Soinilta onnistui persuna ollessa, vaikka miten posket punaisena yrittäisi sitä sellaista pukertaa.

      • ps_voittoon

        Ps tulee olemaan vaaleissa suuri voittaja! Nyt on gallupeissa kolmantena ja ajaa ihan varmasti ohi ainakin kokoomuksesta. Ja ihan hyvin voi ohittaa vielä demarikin!

        Eikös Oulun paha imaami ole muuten myös demari?


      • mitenköhänkäy

        Pieleen meni taas suvakin profetia! Jussihan ONNISTUI!
        Kansalla tulee olemaan entistäkin ankeammat ajat, jos demarien johdolla ps voitto dissataan. Kauhua tulee aiheuttamaan erityisesti punaviherkepu-vaihtoehto. Siitä ilakoisivat viime kädessä vain kehitysmaamuslimit.


    • perussuomalainen

      SK:n artikkelissa esitetään varmoina faktoina ennusteisiin perustuvia lukemia ilman virherajoja. Siksi sitä voikin pitää propagandana. Toki taustalla on kysely, mutta tuon ajankohdan jälkeen kyselyissäkin on tullut toisenlaiset lukemat.
      Niin minusta tämä oli SK:lta rimanalitus. Ehkä hyvän tarkoituksena oli pyrkimys vaikuttaa vaaleihin?

      • perussuomalainen

        Olin toki taas oikeassa.
        Suomen Kuvalehteä ei ole enää kenelläkään tarvetta tilata. Kirjastossa voi käydä lukemassa, jos eivät lakkauta lehteä ihan heti.


    • Toimittelijat

      Suomen Kuvalehti näyttää kirjaimellisesti Suomen kansalle mikä toimittelijoiden osaamistaso on. Vaihtoehtoinen selitys on, että johtavat kansalaisia tarkoituksella harhaan, mikä taas ei todellakaan ole journalistien etiikan mukaista.

      Surullista.

    • sääli_nykytila

      Aikoinaan, joskus 70-luvulla Suomen kuvalehti oli vielä arvostettu lehti

    • Toimikaa

      Joko olet peruuttanut SK:n tilauksen? Heti huomenna asia vireille..

    • Fiksukansa

      Kyllä media yleisestikin on tehnyt vaalityötä Persusuomalaisia vastaan ihan antamuksella. Onneksi suomalaiset eivät ole tyhmiä ja aivopestävissä muutamaa suvakkia lukuunottamatta.

    • aergh

      Tilaus peruttu, pitäkää haiseva tunkkinne.

    • Oha-A-

      No ei se kannatus nyt kuitenkaan noussut viime vaaleista, vaan laski pikkuisen kuitenkin?

      Harmittaa hiukan.

      Laski se hiukan kuitenkin.

    • shokkiTulos

      Ilmankos vaali-iltana lukuisat toimittelijat pyörittivät päätään, kun vaalitulos oli selvä ja PS oli kiilannut toiseksi suurimmaksi puolueeksi, tehden näin ollen historiaa, sillä koskaan ennen PS ei ole yltänyt kakkostilalle.

      Toimittelijat odottivat, että PS kuihtuu pieneksi puolueeksi, toisin kävi.

    • kjkllököjklö

      Vai Suomen Kuvalehtikin ... voi harmi. Hieno tulos Perussuomalaisille, onnittelut kaikille Isänmaallisille.

      Aika paljon on juttuja tässä matkan varrella mennyt mustalle listalle: Media ylipäätään toimittajat enimmäkseen vihervassareita ja se on todellakin näkynyt, SPR, Fazer, Vallila (taksi Bernerskän suvun yritys), Finlayson, Mari Rantasila, Anssi Kela, Krista Kosonen, Martti Suosalo.

      En ole aiemmin törmännyt siihen, että yritykset / taiteilijat ottaisivat poliittisen kannan asioihin, no kukin tyylillään, valitsemallaan tiellä. Eihän minun tarvitse näitä katsella, kuunnella, ostaa tai käyttää.

    • Hahhhhhh

      Ei ole vaikea arvata mikä on toimittajan puoluetausta :D

    • suvakki_lehdistö

      Miten kukaan voi epäonnistua jutuissaan noin pahasti kuin mamusuomen kuvalehti.

    • Anonyymi

      Ei ole mikään ihme, että täälläkin menestyy ketjut vaalivilpistä. Ajatelkaa minkälaista jälkeä Suomen Kuvalehti on tuollaisella julkaisullaan tehnyt. Onko täällä vielä joku, joka luottaa perinteisiin valtamedioihin?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      72
      3640
    2. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      147
      2898
    3. Minkä ikäinen

      Kaivattusi on?.
      Ikävä
      116
      2432
    4. Mitä haluaisit sanoa

      kaivatullesi juuri nyt?
      Ikävä
      128
      2190
    5. Minkä näköinen

      Kaivattunne on?
      Ikävä
      86
      2097
    6. Kepun kansanedustaja Aittakumpu loikkasi persuihin!

      Purran hallitus saa lisävahvistuksen! Oppositiota taatusti kismittää! https://www.is.fi/politiikka/art-2000010774118.
      Maailman menoa
      390
      1804
    7. 421
      1639
    8. Miten sulla meni niin tunteisiin yksi mies?

      Hyvässä ja pahassa? Tähän voit tilittää, jos aavistat kuka minä olen.
      Ikävä
      101
      1529
    9. IS Viikonloppu 19.-20.10.2024

      2 ½ -tasoiseksi merkitty Kovis Arto Kuivaselta. Kiva ristikko, jonka vaikeustaso en mielestäni 2+. Pääkuvasta johdetut s
      Sanaristikot
      95
      1426
    10. En halua puolustella valheitani

      jne jne... Olen ollut ihan sekaisin sinusta. Haluan vaan vastauksen haluatko minut vai et??? Vain yksi asia on totta ja
      Ikävä
      42
      1337
    Aihe