Veikkaus on olemassa vain rahankeruuta varten

Kiitti_Riitti

Onko tuo firma olemassa vain ja ainoastaan rahankeruuta varten?
Siltä se vähän vaikuttaa.
Kokoajan häviää rahansa, kun pelaa jotain veikkauksen peliä.
Ihan pelleillyähän tuo touhu on.
Veikkauksen herra se vain nauraa, kun saa huijattua sinunkin
rahasi itselleen.
Hänen luksuselämäänsä sinä omilla vähillä rahoillasi tue ja ylläpidät.
Koskaan se ei mene toisinpäin.
Kyllä se pistettävä loppu tälle touhulle.
Mitään järkeä tässä ei ole.
Koskaan et saa, etkä tule saamaan tuolta puljulta
sinne laittamiasi rahoja takaisin.
Kyllä on veikkauksen insinöörit innoissaan, kun saavat
säätää kaikki pelinsä niin, ettei niistä mitään voita.
Mitä järkeä on pelata tuon firman pelejä? Ei yhtään mitään
järkeä. Paras on lopettaa ja säästää rahanasa.
Nuo eivät osaa muuta kuin valehdella ja huijata rahasi,
mitään et saa takaisin. Tyhjän lompsan ja pahan mielen
sen sitä saa itselleen, kun pelaa veikkauksen pelejä.
Miten tuo veikkauskortti ja kulta-asiakkuus muka parantaa
asiaa? Ei yhtään mitenkään.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toimii-

      Veikkauksen päätarkoitus on kerätä rahaa vapaaehtoIsilta lahjoittajilta.

    • Ahneillpskaloppu

      Tottq luritat.

      Ei ole tullutvKOskaan mitään takaisin isommin. Eli taidanpa minäkin laittaa peliestot kokonaan kaikkiin peleihin. Vain huvikseen joskus rivi lottoa.. Valtion pelit on nyt nähty.

      • koVVoohomoo

        Ei tarvitse olla kummoinenkaan neropatti oivaltaakseen ettei onnenpelien varaan kannata talouttaan rakentaa eikä velkaantua.


    • häpeällistä

      Valtio haluaa harjoittaa uhkapelejä jopka paikassa hinnalla millä hyvänsä. Minkä kuvan antaa valtiosta muutenkin? En ostaisi Suomen valtiolta käytettyä autoa.

    • Hyvinvointitappio

      Peliriippuvainen menee kauppaan parikymppisen kanssa tarkoituksena ostaa monipuolista ruokaa kanaa, maitoa, perunoita, hedelmiä... Pysähtyy pelikoneelle. sinne menee parikymppinen ( ja kenties monta muuta, kun yrittää saada hävittyjä takaisin). No onhan lompakossa vielä 30 senttiä, jotka eivät kelpaa pelikoneeseen. Saa niillä makaronipussin, jolla sinnittelee päiviä. Kauppa saa kyllä pelikoneesta sijaintikorvauksen, mutta enemmän olisi saanut, jos peliriippuvainen olisi käyttänyt rahat ruokaan. Ja tämä toistuu päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Monessa kaupungissa ja kylässä, monessa kaupassa ja kioskissa. Mikään ei muutu.

    • DystopiaSuomi

      18 500 pelikonetta ja jokaista kohti monta peliriippuvaista.

    • pakollinenpaha

      Kantaisin rahat sellaiseen kauppaan, jossa e ole pelikoneita, mutta sellaista kauppaa en ole löytänyt.

    • kaikki-ja-ei-mitään

      Huonosta tuurista voimme syytellä toisiamme kun kirjoja lukemalla saa menestykseen viisautta sekä pankista lainaa ensimmäisen miljoonan alkuun.

      Tunnetuin esimerkki sopien hyvin edellä mainittuun menestyksen kehystäjäksi on tämä nettipokerin kulta-aika ja miten siihen myytiin ties mitä apuvälinettä. Nettipokeri niistä apuvälineistä huolimatta johti monen raha-asiat selvitystilaan.

      • asiantietävä

        Vasta nyt tajusin ettei minusta ollut siihen. Vuosia sitä ennen olin ostanut kirjakaupasta 400 eurolla pokeri opaskirjan / cdn / oheistuotteita / pelikortit / merkit/ ym valttikortit huipulle ja sitä ennen hain lainaa Frerratumilta mikä o maksamatta yhäkin.


    • Hghnjgg

      Erikoista, että nimenomaan citymarketeissa koneita eniten. Ei näy Sokoksilla muuten. Ja samaten nämä muka suutvoitþajat voittaa aina k marketista ostetulla lapukkeella. Onko k marketeissa ja veikalla joku mainossoparri, sillä siellähän ennrn mainoskieltoa jatkuvasti huusi veikkausmainokset yötä päivää...?????

      Toki, jos valtio valvoo valtion tarjoamia uhkapelejä ja kaikenlisäksi hyötyy itse tuloksista vrt puoluetuet ym veikkaukselta sinun rahoistasi.. nuorsosäätiöt.. maahanmmuuttokulttuutille miljoonia jaossa satoihin järjestöihin jne.. ehihän tuo ihme ole, että nerokas suljettu systeemi, jota kukaan ulkopuolijen ri pääse tutkimaan?!!absoluutinen valta korruptoi absoluuttisesti..

    • Slsals

      Smagussa kerätään firmalle nyt rahaa pvttin samat voittonikit voittaa noin 15k potteja.

    • Veikkaus ja sen pelit ovat perkeleestä

      rahanhimo on kaiken pahan alku

    • järetön-häviämisen-syy

      Siis aivan mielettömän tuntuinen häviäminen voisi olla myös Juha Sipilän populismin kitkemis-politiikkaa. Juha Sipilä mainitsi vuoden alussa politiikallaan "myrkyttävänsä" populistien liikkeen politiikan muodot muutamissa vuosissa. Eli oletetaan et todenäköisesti perussuomalainen aineisto pelaa aktiivisesti rahapelejä ja tätä kautta tekemällä voittamisen eli niin kutsutun rahan siirtymisen populismiä tuottavalle aineistolle mahdottomaksi ja sitä kautta rahaton perussuomalainen populismin joukko saadaan hiljaisen nöyräksi valtion tarutus naruun. Eli nöyryytetään.

      • järetön-häviämisen-syy

        tuli ohimennen mieleen kun tää Sipilän politiikka tavallaan rivien välistä lukien yllyttää Suomalaiset toisiaan vastaan pelotteena populismia lapsiinsekaantujia raiskaajia matun vihaajia pian yliotteessa mut vähän Stalin maista tehdä omistaan syylisiä. Taalat poistamalla tehdään Suomalaiset populistit toiminta kyvyttömiksi. Sellaista erityyppistä sallittua yllytyspolitiikkaa tehtailee Juha Sipilä. Maku asia.


    • vene_ja_viuluveistämö

      Harvinaisen osuva otsikko. Veikkaus Oy ei todellakaan harjoita meijeri toimintaa eikä hevosjalostusta, eikä omista laivanvarustamoa eikä konepajaa eikä kenkätehdasta......
      Veikkaus Oy vain pyörittää pelitoimintaa, erilaisia onneen ja hieman tietoon ja taitoonkin perustuvia pelejä. Firman liikevaihto vuonna 2018 oli n.3,2 miljardia euroa, pelaajille maksettiin pelivoittoina 1,4 miljardia euroa. Tieteelle, taiteelle, urheilulle, ym. maksettiin n. 1,2 miljardia.

    • vanha_gubbe

      'Kyllä on veikkauksen insinöörit innoissaan, kun saavat
      säätää kaikki pelinsä niin, ettei niistä mitään voita.'

      Mihin ne rahat on sitten käytetty?

    • inhorealismia

      Jotenkin toiveikkuus lässähti silloin kun Loton potti oli jakamatta puolisen vuotta. Myös Ejpotissa on ollut samanlainen pitkä kausi.
      Nyt sitten löytyy Lotossa melkein joka viikko myös se toiseksi paras voittoluokkakin toisin kuin tuon puolen vuoden aikana. Vuoroviikoin netti ja kivijalkapelaajille.
      Eihän tuo ole loogista.
      Oli suunniteltua tai ei, motivaatio on hukassa.
      Voittaakohan Suomi enää Eurojackpotin päävoittoa. Se varmaan palauttaisi kadonnutta fiilistä.

      • Anonyymi

        Ei Suomen voittamisella ole mitään merkitystä jos minä en voita. Mua ei auta yhtään mitään jos vaikkapa joku Seinäjoelta voittaa 90 Miljoonaa € EJP-arvonnassa. En hyödy siitä yhtään senttiä. Mulle on jokseenkin sama onko mahd. EJP-voittajan kotipaikka Stuttgart, Budabest, Barcelona, Tallinna, Tukholma, Göteborg, Naantali. Ihan sama onko sen voiottajan kotipaikkakunta sama kuin mulla itselläni jos (=kun kerran) en voita. Siis jos vaikkapa joku mulle täöysin tuntematon naantalilainen voittaa 90 Miljoonaa € niin ei se mun fiiliksiä nostata. Olen edelleen yhtä velkainen, köyhä ja kipeä kuin ennenkin.


    • PelaamallaHäviää

      Sen jälkeen kun lopetin kenon ja peliautomaattien peluun, ei ole tullut enää yhtään ainutta voittoa. Kenossa sai joskus yhden kierroksen panoksen takaisin, peliautomaatista puolet kierrospanoksesta takaisin eli hävisi jollain kierroksella vain puolet

      Nyt kun pelaa vain lottoa, vikingiä ja eurojackpottia, ei voita koskaan sentin senttiä, mutta tuleepa lyhyelläkin ajalla satasia halvemmaksi kuin jos pelaisi noita raharyöväreitä päivittäin.

    • koettuajanähtyä

      Savon suunnalla voittaa nykyään helpoiten, useimmiten ja suurimpia summia ilman veikkauskorttia pelipaikalla pelaamalla.
      Miksi vain näin?

    • Anonyymi

      Nimimerkille koettua ja nähtyä näin se vain on. Kuopiolainen, pelaa kivijalassa ilman veikkauskorttia, jos toivot isompia voittoja. Jos asut 10 km tai kauempana keskustasta, voit ehkä voittaa isoja voittoja myös netissä pelaamalla ja veikkauskorttia pelipaikalla käyttämällä.
      Tai ehkä viisainta on jättää kokonaan pelaamatta.

      • Anonyymi

        Unohdit tärkeimmän osan pelistä. Nimittäin,pelaat mitä tai missä tahansa, aina on vedettävä pari värssyä isä meitää:))


    • Anonyymi

      Ei pidä olla niin toiveikas, että todella uskoo arvaavansa elinaikanaan jossain Lottopelissä sen ainoan oikean numeroyhdistelmän, kun vääriä yhdistelmiä LOTOSSAKIN on joka ikisellä kierroksella noin 18,6 miljoonaa, EJP-VIIKINKI -peleissä yli 95 miljoonaa. Jos pelaa EJP-arpajaisissa rivin/viikko -tahtia niin kestää lähes kaksi miljoonaa vuotta, että kaikki rivit on käyty läpi jos vasta viimeinen olisi se oikea - Lohduttaako sitten se, että oikea rivi voi osua sen kahden miljoonan vuoden aikana kohdalle esim. "JO" 100000 vuoden päästä... Aika tähtitieteellisen kaukaista on unelmoida mistään lottovoitoista ainakaan päävoittojen osalta.

      • Anonyymi

        Niinpä, mahdollisuudet on pienet mutta pelaamalla rivin viikossa jokaista arvontapeliä, se mahdollisuus on olemassa. Et koskaan voi tietää millä oksalla piru istuu......


    • Anonyymi

      Kouluihin pitäisi lisätä matematiikan tunteja. Mikä siinä on, ettei ihmiset osaa laskea. Tilastolliset todennäköisyydet voittaa on annettu Veikkauksenkin toimesta ja ovat kaikkien saatavilla. Ne ovat häviävän pienet päävoiton osalta. Silti koko ajan sama Ellien ja Eerojen pillitys asiasta.

      • Anonyymi

        Ei tilastollisia todennäköisyyksiä vaan matemaattiset voittomahdollisuudet:)


      • Anonyymi

        Ei pidä yleistää. Useimmat ymmärtävät voittamisen todennäköisyydet mutta saattavat ihmetellä varsin oikeutetusti esim miksi kaikki suurvoitot osuvat tunnistautumattomana pelaaville pelipaikkapelaajille. Netti ja veikkauskortti pelaajille pitäisi olla paremmat todennäköisyydet voittaa yhtälailla, kuten Ejpotissa vielä pari vuotta sitten oli.


    • Anonyymi

      Kyllä itse nimenomaisesti ymmärrän päävoittojen epätodennäköisyydet. Erittäinkin hyvä vertaus on tuo EJP-päävoiton "todennäköisyyden" havainnollistus: Jos 95 miljoonasta rivistä (numeroyhdistelmästä) vasta viimeinen osuu kohdalle rivi/viikko -pelaamisella, aikaa todella menee lähes kaksi miljoonaa vuotta. Hyvä vertailukohta ajatellen ihmisen keskimääräistä vaikkapa 75 vuoden elinikää.

    • Anonyymi

      Onneksi kukaan tervejärkinen ihminen ei laske talouttansa sen varaan, että osaa "arvata" oikean numeroyhdistelmän (rivin) vaikkapa 1:95000000 -todennäköisyydellä (EJP & VIKING-LOTTO) . Ohut olisi silloin oljenkorsi. Rahapelejä ihmiset pelaavat lähinnä lystiksensä ja satunnaisia pikkuvoittoja saaden koukuttuvat mukaan menoon. Jännitys ei ainakaan mulla kuulu mukaan kuvioihin juuri voittamisen epäepäepätodennäköisyyden vuoksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe