Syvä hiljaisuus

Nyt tuli hiljaista. J. Hallaahosta tulossa ulko, tai sisäministeri. Ratkeaako Suomemme ongelmat vai alkaako ennennäkemätön takinkääntely Audin takapenkillä kun ajelee leipäjonojen ohi.
Ilmoita


114 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Halla-ahon kannattaa ottaa kaksi ministerisalkkua jos sattuu saamaan, Hyvin sovitteleva luonne ja monesta asiasta vielä ryvettymätön lukenut mies. Valikoiva muisti on politikon perusasioita.
Ilmoita
On kumma, kun suomaalaiset ei tajuu miten paljoo mamujen elatus maksaa, niitä virtaa tasaseen tahtiin, Sipilä sanoi ettei niitä voi palauttaa, seon selvä se, mutta niitä voi olla ottamatta.
yhden maahanmuuttajan elinkaari kustantaa 700000€, v 2015 mamuja tuli "Kempeleem ovista 30000hlöä
700000*30000=21000000000€ 21miljardia€, edel. jälkeen tullut saman verran, Hallitus salaa todellisen määrä ja syystä, kun jo maassa olevat elinkaaren aikana kustantaa yhtä paljon kuin käyttötalous-budjetissa on rahaa, kaikki menee mamuihin aikaa myöden!
Ilmoita
Syvä hiljaisuus:Leikkauksia saattaa tulla?Ollaampa nyt hiljaa,hys,hys....Nyt on lupausten aika.....Sitten työttömyysaste ei toteutunut 75% ja MATTI taas kukkarossa. hih.hih....
9 VASTAUSTA:
ei se toteudu kun Rinne lupaa lisää mamuja, eiköstä niitä työntekijöiksi oteta, vai uuden geenistön siitokseen, sen ne ovat tosin jo aloittaneetkin..
hyvääkuuluu kirjoitti:
ei se toteudu kun Rinne lupaa lisää mamuja, eiköstä niitä työntekijöiksi oteta, vai uuden geenistön siitokseen, sen ne ovat tosin jo aloittaneetkin..
Helpottiko?
onko "oulunsuulaisella alias koposenperäläisellä ja hänen langollaan näyttöjä, että olen HOMO!
Onko ss2 näyttö huutoonsa; #jotakin sinulla on"?
Miksi Kärsämäen seurakunta #waltuutettu järjesti minulle Työssäni Tessiin kuulumattomia, ahdistavia uskonnollisia #hoitokokouksia?, vastaat kai huutoosi, näytöin!
Uskonnolis-kiihkonToistuvat #Hoitokokoukset vei työkykyni ja työyhteisössä arvostukseni, josta venetpalolainen sanoi#sinua ei arvosteta" em sirkuksesta seurasi unettomuutta, stressiä ja työkykyni totaalisen menetykseni, jolloin #ylin-kenttä esimieheni epäili tulleeni #hulluksi, vastasin esimieheni #huutoon ja menin #hulluntutkintaan, tulos oli puhdas, nyt siitä on seuranut jatkuva tsunami ja räkytys,jopa kotirauhani häirintää, jälkikasvuni uhkaus, ilmasta ja maasta!
#ainut joka oli huomanut alakuloni oli "autoSeppo, joka kysyikin suoraan; #miten kauan vielä kestät", tuntien työyhteisöni hlöt.
Kun t"yöyhteisössä #lähi esimiehet on mieleltään sairaaat ja varma on niin, kunnes toisin todistavat, mutta ei heistä ole todistamaan, vaatisi monet alushousut mennessä hulluntutkintaan ja hosuttomana sieltä tullessa(minä kävin housua vaihtamatta), siinä ei terve voi työskennellä, semminkin, kun tullessani ko työpaikkaani jo ensimmäisellä vkola "venetpalolainen tstolla käveli ohitseni toistamiseen #lippu puolitangossa!
nimesin tston t"yöhteisöksi, siksi, kun minkä illalla pöydälleni paperit jätin, oli ne aamulla isekseen eri järjestykseen liikkuneet.
Muutenkin, Oulun tstola aiemmin samoja hommia tehneenäni minuun Kmäellä tstolla paikalliset otti etäisyyttä, kuin ufoon, hupasinta oli, kun Sokoksessa (Jokiseutu)ostokseni maksoin shekillä, seisoi takanani lähi-esimieheni seurakuntamestari naama terveen värisenä, lihamestarikin oli kuin teuraalle menossa, seuraavalla vkola jo karjui, että osta eläkä kahtele..
+Lisää kommentti
onhan se aina se vanha konsti, veroja korotettaan ja etuuksia leikataan, voi olla, että säätiöt ja vakuutuskuoret tulee verolle pantavaksi, ehkä pääomaverotusta pitää kiristää, työttömät lisii, lukua vähennetään tilastoissa siirtämällä osa työttömien- varalle jotka tilastoidaan eri momentille ja kas 100000 työtöntä on pois silmistä pois mielestä, osa kategoroidaan heti kaasutettavaksi ja kas jälleen tulee säästöä, lopuille työttömien varalla-oleville maksetaan vain varallaolo korvaus ja letkuruokintaan Attelle!
Rinne on hiljaa niin kauan eikä vastaa, ennenkuin Pääukon homma on varmaa, sitten julkaisee, että metsät ja pellot saatetaan pääomaverotuksen alaiseksi, jossa ei ole minkäänmoisia vähenyksiä, tämä tietysti siksi, että rahat riittää etelän maatalouden miljoonatukiin pår-tila ja siten on varaa maksaa 2 miljoona pår-tila tukia, Oulun pohjoinen ja Kainnuu maatalous sammuu´tetaan, Lappi elää poroillaan ja suden tappamila porokorvauksille jotka lisii vaikka sudet ei, loput rahat sosdemin puolue-tukeen jaettavaksi #johtajille.
Ilmoita
Antti ja Jussi samassa hallituksessa. Persut Vastuuseen hallitukseen. Sehän vaalien tarkoitus on. Vai onko munaaaaaaaaaa
2 VASTAUSTA:
montako uutta veronmaksajaa sinun Munalla on lisätty?
Montako vuotta olet veroja maksanut?
valitan, en ole munakyselyysi käytettävissä, kysy Haavistolta!
+Lisää kommentti
Persuilla ei munaa mennä hallitusVastuuseen. Eivät voi pullamössöperäkamarin vajakit räkyttää enää.
Ilmoita
niin, se riippuu Rinteestä, siinoo Sipilä, Orpo ja Haavisto tarjolla, jopa ah´íhanainen Lii.. mutta Halla panee Rinteen jälkeen.
Ilmoita
Koettakaa nyt jo vähitellen tottua siihen ajatukseen että hallituksen kirjainyhdistelmät ovat kesän alkaessa SDP, KOK, VIHR ja RKP. Ensin se kirpaisee mutta pian helpottaa. Vaikka eipä siinä mitään, ihan hupaisia juttujahan te olette kirjoitelleet.
1 VASTAUS:
Tappelevat Rinteeläiset!
+Lisää kommentti
Vai että hallilaho panee. Kävis uuno intin ekax. Kiva nähä Hallaaho ministerinä. Ottaako vastuun sönkötyksistään. Nähdään sivarin miehenmalli.
1 VASTAUS:
No kiva, että olet hyväksynyt "Hallilahosi ministeriksesi!
+Lisää kommentti
Hyvin menee,näyttää tulevan kolmas perättäinen vaalitappio nukkuvien puolueelle, Ei näytä vaaliliittokaan rikkaiden ja unohtuneiden kanssa auttavan. Kylläkai sitä on leikkauksiin ja kyykytykseenkin pakko sopeutua Serkkupojan "oteäänikin" hukassa.
1 VASTAUS:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e98e0877-2516-4112-8ebd-c6cfa11eaecf?fbclid=IwAR3bepLg0LlMfMSqSYbnFo3m_HwzyB7_G5v5Niclts2eaDQ2zjKIV3EUv9E

Oli hyvä, että roistohallitus kaatui, ennenkuin viimmeisetkin Berneri uitti!
+Lisää kommentti
Jussi menee presidentin luo ilmoittamaan, että alkaa hallitusneuvottelut. Saas nähä pitääkö Saulilla pokkaa.. Vai päästäääkö hörönaurun.
1 VASTAUS:
onko sinulla elefantti-tauti?
+Lisää kommentti
Sale kysyy että onko sitä tullu armeijaa käytyä ja onko rikosmerkintöjä.
Ilmoita
..ja Halla vastaa, Suomessa on Armeija ja Rikostilaston voi katsoa Iltiksen sivuilta, Mites ne Saulilla on ne hämhämhäm..
Ilmoita
Sale ja lennu voip sanua Jussille, että mitä helev.... Täälä teet. Katoin jo Pekka Puupää elokuvan lennun kans.
Ilmoita
Juu. Armeijan, asepalveluksen suorittaa jokainen suomalainen mies. Sitä myös kutsutaan MIESTEN kouluksi.
1 VASTAUS:
Korkeasti siviswtyneet saa kenun-natsat ilman inttiä, tykinruoka käy intin..
+Lisää kommentti
Demarien loppukiri vaarassa,,Kalluppien ropsentit ja romillet sulaa käsiin, Päämestaajan palli heiluu?. Meneekö rimasta yli ,vai pitääkö muistella asioita paremmin. ?
1 VASTAUS:
No, minäninä sanoin, että kestä lautallakaan..witakset säikeilee..
+Lisää kommentti
https://kaksplus.fi/threads/aeaenihyoekkaeys-laensi-suomessa.2496166/

Kepu ja Vihreät äänihyökkäyksen takana!

Ihmiset kärsivät valtavien teollisuustuulimyllyjen alla! Vaikutussäde jopa 60 km!

Sammuttakaa roottorit!
1 VASTAUS:
..romuuttakaa senaattorit!
+Lisää kommentti
Halla-aho löytänyt aikuisen poikansa..
Ilmoita
PS on aina sanonut, että tuulimyllyjen tuet nurin!
3 VASTAUSTA:
Tässä tapauksessa Haapajärven 19tuuli- myllyä tuottaa Kärsämäkisille infra-ääntä ja sekoittaa isännät ja lomittajat..
.. luultavaa on, että #Rehtorin erottaminen johtui´kin HaapistenTuulimyllyistä, jotka on tuottaneet, ..tie Pohjoishee alla-tuulen oleville infra-värinöillään tuulella käypiä, Infra-värinät on korkeataajuista energiaa jonka vastaan-otto kyky on vain korkean palkka lk omaavilla-energisellä, kuten Kj, tuhoten primaarisen-ja sekundäärisen ajattelun.
.. kuitengin laaja säteily, em tuho pysyy Keskutan haarukassa ja alkoi jo EU valtuuttaman Keskusta energia Ministeri #tukattoman aikana.
+Lisää kommentti
Halla-ahosta saataisiin tolkun pääministeri siinä missä muistakin, on erittäin älykäs henkilö ja valtion virkamiehet ja muut avustajat ne on Sipilä-Orponkin koalitiota pohjustaneet, näin on ollut historian sivu.

Jos punavihervasemmisto jostain syystä voiton nappaisi, se on takuuvarma suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan rippeidenkin tappio.

Ja kerron tämän nyt kansalaisena, joka on nähnyt sosialistien aikaansaamat valtavat velkaantumiset ja siitä seuranneet leikkauslistat, useiden vuosikymmenien ajoilta ja muistini on yhä kohtalaisen terässä.

Esim. Rinteet puheet ei käy enää hupinakaan, vihreiden ja vasemmiston taivaanrannan maalausurakoita unohtamatta, herätkää nyt hitossa tosiasioihin, ensimmäinen palautettava asia valtakunnassa on rehellisyys ja totuudenmukaisuus.

On oireellista, että koko systeemi on sotkettu haittamaahanmuuton avulla, joka on syönyt oikeusjärjestelmän uskottavuutta, kaikkine nahkapäätöksineen ja outoine "kansankiihotus" tuomioineen, suomalainen ei tunnu saavan sanoa enää mitään omassa kotimaassaan, tänne tupeksivista uskonnollisesti virittyneistä kansallisuuksista.

Tähän ei pysty alistumaan hevillä, maamme itsenäisyyden puolesta taistelleen sotaveteraanin jälkeläisenä- katkeraa kalkkia , ettei muka voida toimia kuten itsenäisessä valtiossa kuuluisi:/
4 VASTAUSTA:
Kiitos!
Voisitteko persut lopettaa sen sotaveteraanien ja oululaisten pikkutyttöjen selässä ratsastamisen?
Persut hupiukkoja. Joita Puupää Pekka johtaa. Ja mister pjuutin on tyytyväinen kun eu:n äärioikeiston populismi pärjää ja saa eun hajalle.
Rupliaryssiltäpersuille kirjoitti:
Persut hupiukkoja. Joita Puupää Pekka johtaa. Ja mister pjuutin on tyytyväinen kun eu:n äärioikeiston populismi pärjää ja saa eun hajalle.
Kummasti topakasti se Enklantin Maijakin EUsta eroon pyrkii, miksikähän?
+Lisää kommentti
Harakka lensi pihapuun oksalle, minä räpsytin molempia silmiäni kiini-auki niin voihan harakka minkä teki.. sekosi!
2 VASTAUSTA:
.. jos teilla jaykistuu paikat, niin Sperliniamentti Tallipoika rentouttaa..
siis mitenkä sekosi, sitenkä sekosi, että läx lentoon vakaaja pystöss, muksahti hankee..
+Lisää kommentti
Ryssiltä ruplia persuille oikeassa. Miksei britit jo häivy euusta. Menis jo. Ryskyputin haluaa heikon eun. Ei tarvi olla ydinfyysikko että sen tajuaa.
Ilmoita
Halla-aho valittiin Ahvenanmaan Kuninkaaksi. Hyväksyi mukisemata pakkoruotsin. Ruunajaiset tulossa kevään korvalla.
4 VASTAUSTA:
Sipilä vain itkeäpillittää, kun tulisi viedä heikompia kohti parenpaa Suomea.
on iso ero "Ruunajaisilla ja "Kruunajaisilla
johtajan-elkeet kirjoitti:
Sipilä vain itkeäpillittää, kun tulisi viedä heikompia kohti parenpaa Suomea.
no tuo meni taas ulalle, läheisen kuolemalla ei irvuilla!
polija kirjoitti:
no tuo meni taas ulalle, läheisen kuolemalla ei irvuilla!
ei sen enempää kuin tehdä sillä politiikkaa. Kun asialla oli taas yle ja vaalien läheisyys ei voi välttyä ajatukselta missä toimittajille annettiin kysymykset mitä esittää aihe kun oli ylen aikaisemmin useasti uutisoima. Hävytöntä tehdä politiikkaa perheenjäsenien menetyksillä kutsutaan säälipisteiden kerjäämiseksi ja asianomaisen inhimillistämiseksi politiikan ollessa kylmää ihmisiä kohtaan. Samaa mitä harrastetaan valtavasti ympäri maailman vaalien alla lapsi syliin ja kuva yms.
+Lisää kommentti
JYTKY!
Ilmoita
Suomen maaseudulla ei 0le muita kuin turvautua PS, olkoonkin, että se on protesti Keskustalle, mutta niin se hädässä menee.., parempi ja kunniakkampi v-ehto, kuin turvauta ah`ihanaiseen Liiihin!
Ilmoita
Selvää lienee, ettei järvettömässä Kmäessä kukaan äänestä perämoottoria...
2 VASTAUSTA:
Naittais siltä, että Suomalaiset on tykästyneet #perämoottori puolueeseen, syy siihen lienee ilmastohömpässä johon nuoret on lähteneet innolla mukaan, kuin uuteen biisiin, tuntematta ilmaston todellisia saastuttaja-maita, joista suurimat entiset # venäjä-Ivy-maat, itäiset tietäjämaat ja länsimaista USA, Suomi saastuttaa mittakaavalla "hyttysen pierun verran", sanoi Halla-aho, Filosofian Tohtorin arvollaan, ei siis mikään "käteisen teetättämän sinikantisen kouluvihkon ennusteen "suomi huomenna" tekijän FMaisterin tutkimus johon nojasi tämä viimeinen "Suomi onnela"
Nuoret ei myöskään osaa sisäistää, että suomi yli 20 miljoonalla metsähehtaarillaan ja siinä olevalla110000000m3 puustollaan on suuri hiilinielu, aivan ylivoimainen ilmaston pesijä suhteutettuna siihen mitä suomi saastuttaa, siis pesee saasteet suomen lisäksi myös koko euroopan ilmastoa, metsämme pesemisen- ylikapasiteetilaaan. Vihreän puolueen tekemiset on em verraten suuruusluokka "lupauksia niin vähäiset, ettei käytännön hyötyä voi edes mitata ja sekin jää vaali- robakannan vastuulle, kun vaalit on ohi...
"110000000m3 puustollaan", =vuosikasvullaan
+Lisää kommentti
Konkannut Keskusta hallitus lupasi 3 mrd sotella säästää..toteutus jäi leikkauksilla, Rinne lupaa SDP puolue- ohjelman lupaukset maksavan 1-2 mrd toteutuakseen.
Kummatkaan lupaukset ei yksin PS -apua onnistu, Ps -ohjelmalla topataan valtava määrä maahanmuuttoa suomalaisten verorahoilla vapariksi elämään, josta Keskustan ja Sdp lupaamat säästöt syntyy, Sotea ei Rinteen aikana tule.
1 VASTAUS:
.. ei parempaa hanketointa, kuin mamujen tyssäys tulla maahamme elätettäväksi, 4v aikana 8 miljardin säästö!
+Lisää kommentti
Osa persuista etsii kahtenvuoden päästä poliittista kotia,loikkarit ja takinkäätävät taas vauhdissa. Jos pakolaiset on saatu kivitettyä takaisin,niin mikä on sitten itkuvirren aihe.
4 VASTAUSTA:
Vaa ei oo sivarihallis käyny miesten koulua. Oon kyllä vähä niin funtsinutki. Ei jatkoon äärioikeiston sivari.
Heilmeinekleine kirjoitti:
Vaa ei oo sivarihallis käyny miesten koulua. Oon kyllä vähä niin funtsinutki. Ei jatkoon äärioikeiston sivari.
ei tietoo Hjalliksesta
Tarvinnekko tuota kauan miettiä, jo nyt on nähty ulkoistettu Pörssihoito vain rahastukseksi sijoittajille vanhusten ja sairaitten avulla, vanhukset ja sairaat tulevana10 vuotena lisii huippuunsa ja Pörsii kärrii rahaa, 15 e maqsavilla wc rullillaan.
Heilmeinekleine kirjoitti:
Vaa ei oo sivarihallis käyny miesten koulua. Oon kyllä vähä niin funtsinutki. Ei jatkoon äärioikeiston sivari.
maaswta se pie3nikin bonnistaa, vihreissäkö jo xxxxxxn pituus mitataan..
+Lisää kommentti
Voihan sen armeijan käyvä kirjeopiston kautta valtakunnansalin vahtimestarina..
Ilmoita
Jaa eihä kansa haluakkaa persuja hallitukseen maikkarin gallupin mukaan. Hyvä niin.
2 VASTAUSTA:
ekohan katota ensinhiisä äänet..
Perrsujen mega-nousu jatkuu, jatkuu, jat..
+Lisää kommentti
Annoin ääneniEntiijä helpottiko kurjuus ja eriarvosuus. Oli muuten "vetävän "näkönen mimmi. Kauneus ja viisaus samassa päässä?
2 VASTAUSTA:
mut kummassa?
päässä kirjoitti:
mut kummassa?
Ala
+Lisää kommentti
Nyt kaikki äänestämään: Ilmaisia karkkia ,kyniä,kondomeja.. Pahoittelut:Kalja päässyt loppumaan....Kaikkia muutosvastarinta puoluetta äänestäneitä arvotaan menolippujuja Pohjois-koreaan lihtillä.Toivotaan runsasta osanottoa
Ilmoita
Syvä hiljaisuus persuleirissä. Kannatusluvut taas sillä tasolla minne ne kuuluvatkin, vihreiden kyljessä.
Ilmoita
Ohoh. Persut laskussa. Enää 13%... Kukapa vihtis kepu+kok apupuoluetta äänestää. Pelko että nuo koijarit taas 4v tuhoaa hyvinvointiSuomea.
3 VASTAUSTA:
Perussuomalaisten kannatus on noussut 2,2 prosenttiyksikköä kuukauden takaisesta ja on 13,4 prosenttia, kertoo Alma Median julkaisema mielipidemittaus. SDP on yhä suosituin puolue, mutta sen kannatus laski 21,3 prosentista 19,6:een.

PS:n edellä ovat kannatustaan reilun prosenttiyksikön menettänyt kokoomus 17 prosentilla ja sitä puolisen prosenttiyksikköä nostanut keskusta 14,7 prosentilla. Vihreät on viidentenä aivan PS:n kannassa 13,3 prosentin kannatuksella. Virhemarginaali on 2,3 prosenttiyksikköä suuntaansa.
Pelko että nuo kepu+kok koijarit taas 4v tuhoaa hyvinvointiSuomea.
PSnousee kirjoitti:
Perussuomalaisten kannatus on noussut 2,2 prosenttiyksikköä kuukauden takaisesta ja on 13,4 prosenttia, kertoo Alma Median julkaisema mielipidemittaus. SDP on yhä suosituin puolue, mutta sen kannatus laski 21,3 prosentista 19,6:een.

PS:n edellä ovat kannatustaan reilun prosenttiyksikön menettänyt kokoomus 17 prosentilla ja sitä puolisen prosenttiyksikköä nostanut keskusta 14,7 prosentilla. Vihreät on viidentenä aivan PS:n kannassa 13,3 prosentin kannatuksella. Virhemarginaali on 2,3 prosenttiyksikköä suuntaansa.
Perussuomalaisilla näyttää olevan vahvin nousutrendi vaalien loppusuoralla, kirjoittaa Iltalehden politiikan toimittaja Juha Keskinen.
+Lisää kommentti
Vihreiden puolueavustaja Sigrid Piiperöinen neuvottelee Putinin kanssa Venäjän jätteiden sijoituspaikkaksi keski-suomea.
2 VASTAUSTA:
Siirto on he3lppo, Pudinin raketilla jolla ylettää uuteenyorkkiin, keskisuomen ja yorkin vaaka väli-km kipataan ylöspäin 8000km, sieltä se kääntyy tulemaan koordinaateilla ohjattuna alaspäin jätelastisa kanssa, homma on taputeltu jätteet haudattu nooin 30minsassa tilauksewta ja samaan montuun voi kipata lisääkin, tosin ei enää raketilla..
.. siin ne jätteet teräskapselissa kompensoituu josta jyväskylän siirtopuutarhat voi hakija lannoketta punajuurilleen..
+Lisää kommentti
Kassi-Almamedian tuoreimman mielensänpahoittajan kallupin mukaan vaaleansinisten kannatus tänään aamupäivällä 22,32%.(ovelta, ikkunaan tutkimus)
Ilmoita
pilkku liikaa oikialla..
Ilmoita
Persureikien kannatus pudonnut viime vaaleista n. 6%. Jytkytappio sanoo Soinin Timppa.
1 VASTAUS:
siis Soini kehuu itteesä, katohan, kun on kateelinen Hallalle, Soinilta meni yli 240 kk saadakseen jytkyn, Halla-aholta vastaavan meni 10 kuukautta ja huom. Soinin hajottamalle perustukselle rakentaen sen nousuun; em huomioiden; Halla-aho ON JYTKY!
+Lisää kommentti
Nyt tuli hetkeksi hiljaista. J. Halla-ahosta tulossa ulko tai sisä-punottaja.
(NIELAISU!)
4 VASTAUSTA:
Rinne kalpea kuin haamu, edes tv-maskeeraajilla ei tarpeeksi punaväriä peittämään naamaa!
kummasta päästä sinulta kuuluu KLUNKS ?
Tulee uuex lemppari nimeksi Jussille. =punaposkitakinkääntäjä. Soinilla oli se ryhävalas. Takinkääntäjä. Minikokoomus ja isokok ja kepu hallitukseen ja sitte se on ihmisyyden ja Suomen loppu.
Puuterialissää kirjoitti:
Tulee uuex lemppari nimeksi Jussille. =punaposkitakinkääntäjä. Soinilla oli se ryhävalas. Takinkääntäjä. Minikokoomus ja isokok ja kepu hallitukseen ja sitte se on ihmisyyden ja Suomen loppu.
kepu jää upposiitoksee
+Lisää kommentti
Tutkijoilta hurja arvio: Sdp voi vielä horjahtaa ja perussuomalaiset nousta kärkeen
Ilmoita
RINTEELTÄ JÄLLEEN "SAMMAKKO, nato sammakko..
Ilmoita
Syvä hiljaisuus!
Ilmoita
Onpa hiljaista ja odottavaa. Kun puuterinaamalle joutuu Vastuuseen hallitukseen. 4 v käänteli takkia Soini ja nyt alkaa hallaaholla sama touhu. Populismi ei kauas kanna.
Ilmoita
Voiko tyhjästä nousta pääministeriksi?Parin kolmenliikkeen puolue,siitä ei seuraa kuin sutta ja sekuntaa...
1 VASTAUS:
Sipilällä oli "liikkeita ja sutta ja sekundaa tuli,,
+Lisää kommentti
SDP ehdokas Rinne, astui #Saulin agentalle, "Saulin joka on jo pitkään ansiokkaasti taiteilut kahden supervallan välissä kysymyksestä #Nato, ollakko vaiko eikö olla, niin siihempä työnsi saappaansa ehdokas #Rinne, #Nato lausunnollaan, Sdp Rinne joka ei ole Naton tasolla, eikä tule olemaan!
Ilmoita
Sitävastoin Ps ehdokas Halla-aho on erittäin kultivoitunut ja sopiva PM, nykyisessä Suomessa, kun olemme pakkoliitettynä EU jäseneksi PM toimenkuvaan ja osaamiseen kuuluu kansainvälisyys, laaja tietomäärää ja kykyä neuvotella rauhallisesti asioista, sen taitaa PS Halla-aho!
2 VASTAUSTA:
Halla-ahosta huokuu karismaa, kun hän astuu saliin kaikki hiljenee kuuntelulle, Halla-aho on paras ja edustavin Suomen käyntikortti Brysselin valoihin, kun hän siellä joutuu esiintymään.
Halla-aho Suomen pääministeriksi!
#Rinne, elävä fossili, Ay-liikken johtaja, liikkeen jonka luvutti työnantajille, kuin juudas Jeesuksen, Rinne PM ja leikkaukset jatkuu..
+Lisää kommentti
Hiljaista on perSujen ministerien keskuudessa, sillä OPPOSITIOSSA ei ole ministereitä.
1 VASTAUS:
aijaaq, illan kähmässäkö ne Vaalit jo..
+Lisää kommentti
kuulemma persut nousussa vaihteeksi..
1 VASTAUS:
Kuuntelin vaalikeskustelua tai sitä pulputusta jossa kaikki puhui yhtäaikaa ja se naisjuontaja jolla on vaihdevuodet parasta aikaa, Keskustelu kuulosti pulputuksesta joka oli yksyhteen keväisen Teerensoitimen kanssa, erotin kaksi asiaa, 1 ei mitään järkee ja 2 valtiomiestaidollinen Halla-ahon esiintyminen oli huippua, eikä sitä kukaan pahemmin sotkenut, kuten Orpon puhetta sotkettiin,, Sdp "vanhuksen joka sekoili sanoissaan, ihanainen Lii jonka 600lks/min. puhe ihastutti tosin en ymmärtänyt puheesta mitään, HomoPekan taiteelinen kädenliike aloittaessaan puheen, Sipilän puheessa oli selvästi kokemuksellista asiaa, mutta sössötti kuin hampaaton, summasummarum, jos jotain saisin muuttaa, niin se vaihdevuosi-juontajalle hänelle pitkä vapaa.
+Lisää kommentti
Muisti hiljaa palautuu
ss1, väitit täällä kokotonani 2 sumo-painijan kuullen, että Yli-kiimingissä missä sinulla oli silloinen työmaasi, minä olisin "pannut, uuden mesesi takapenkillä, oli se sinun "datsunisi siinä, mutta puhuimme perhepolitiikkaa ja aviollisesta uskollisuudesta " pois silmistä, pois mielestä", en tiedä onko ko hlö elossa, en edestunne häntä, mutta jos on niin soita hänelle ja kysy. Siellä oli silloinen "kaivuu työmaasi. näyttäis siltä, että sinä valehtelet kotonasi reissujesi jälkeen.
No niin nyt sekin asia on oikaistu!
1 VASTAUS:
"Identiteettin/i "ryöstö on rikollista toimintaa!
+Lisää kommentti
..jatka vain sitä "nahkasäkin paukuttamista, sinä tarvitset sitä, sen huomasin, kun käydessämme yhdessä silloisessa zeitelissä jouduit jo loppuillasta puheistasi kiini ja alarappusilla nyrkittelyyn..
Ilmoita
.. "sanan levittäminen on sinun bravuurisi numba 1, olisit menestynyt myös matkarakastajanakin!
1 VASTAUS:
.. se, että 28,2-1979 ostimme veljeni kanssa tämän tilan vanhemmiltamme syytinkiä vastaan ja maksoimme 3 sisartamme ulos ja ostimme vanhemmillemme Okt "kirkolta, jossa he asuivatkin n.26 v, niin #uhkausretkesi aikana olohuoneessani "sumopainijan lapiokourien turvin, irvit myös tilakauppaamme?
En epäile järkikultaasi, vaan olen varma, että hulluuden monet "kamarit joku niistä on täynnä "turvetta!
+Lisää kommentti
.. miksi minä nyt 2v päästä "suomennan käyntisi, johtuu siitä, että varjelin sinua itseltäsi, ja itseäni sinulta, olit silloin niin "kuuma, että pelkäsin #itsesytytystä!, istuisin linnassa murhapoltostasi!
Ilmoita
Pääministeri Hallaaho. Äänestäjäsi Odottavat innolla että toteutat heidän pyhän uskonsa ja puheesi. Muuten olet Soiniakin suurempi valehtelija ja takinkääntäjä. Tuntuma on että et pysty yhtään mihinkään. Eli Takkia Kääntään.
Ilmoita
Ps suosittelee wiinit ruokakauppaan, se olisi hyvä, ettei tarviis käydä wiinakaupassa,, kun esm K-jakomäessä viinakauppassa käynti on raskasta, kun on vahtikoirat etunurkalla ja juustolan-parkilla, sieltä ne hyökkää räkyttämään, ei tosin kauaa räkytä kerralaan, kun on vain vartin buntis-loma navetan-takaovelta hellapoliiswilta karussa!.
Ilmoita
Toivoisin salaista wiinien kotiinkuljetusta,tai tilaamista virosta tai latviasta suuremmat erät alkon tuotteita. Kannattaa kokeilla. Yleensä tahtovat loppua aina kesken ja vappukin painaa päälle. samoin suuren vaalivoiton juhla
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Syvä hiljaisuus

Nyt tuli hiljaista. J. Hallaahosta tulossa ulko, tai sisäministeri. Ratkeaako Suomemme ongelmat vai alkaako ennennäkemätön takinkääntely Audin takapenkillä kun ajelee leipäjonojen ohi.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta