Pekka Haavisto valehteli vaalitentissä sivariuspäätöksensä syyn

Pekka.on.huijari

Pekka Haavisto valehteli Ylen vaalitentissä sivariuspäätöksensä syyn. Pekka kertoi menneensä siviilipalvelukseen Tsernobylin ydinvoimalaonnettomuuden vuoksi. Pekan perustelu on ontuva, sillä Tsernobyl ja Suomen armeijassa palvelu eivät liity mitenkään yhteen.

Varsinainen valhe liittyi kuitenkin Pekan siviilipalveluksen ja Tsernobylin onnettommuuden ajankohtiin. Pekka suoritti siviilipalveluksensa 1985, mutta Tsernobylin onnettomuus sattui vasta vuonna 1986.

9

<50

  Vastaukset

  • Ei homoja silloin otettu armeijaan.

   • Kyllä otettiin. Palveluksesta sai tosin vapautuksen, jos perusteli sitä homoseksualismilla.


  • Bruneissa homot kivitetään kuoliaaksi ja varkaalta katkaistaan käsi. Lastenraiskaajalta katkaistaan varmaankin.....

   • Pekan onni on, ettei asu Bruneissa. Luultavasti Pekka fanittaa silti Bruneita kuten kaikkia muitakin muslimimaita. Sehän kuuluu vihreiden ohjelmaan ja periaatteisiin.


  • Roskaa, Pekka kuvasi siinä sen ajan ilmapiiriä eikä sanonut suoraan sen vaikuttaneen päätökseen. Huomaa että pitää mustamaalata ties millä turhalla kun ei mitään oikeaa löydy.

   • Pekka Haavisto ei voinut tietää vuonna 1985 suoritatessaan siviilipalvelustaan, että Tsernobylissä on ysdnvoimaonnettomuus seuraavana vuonna. Pekka keksi hätävalheen, kun ei kehdannut tunnustaa aseellisesta palveluksesta kieltäytymisensä todellisia syitä. Haavisto on tavallaan maanpetturi maanpuolustukseen liittyen.


  • Bruneissa homot kivitetään kuoliaaksi ja varkaalta katkaistaan käsi. Lastenraiskaajalta katkaistaan varmaankin...yhden hanen lapsivaimonsa kaula.

   Mitäs meni raiskaamaan.

  • Haavisto seeelittää huomenna perjantaina klo 9.00 ISTV:ssä vihreiden suhtautumista asevelvollisuuteen. Saapa nähdä, mitä hän kertoo omasta sivariudestaan.

  • Aika valepukki on sitten.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   403
   11892
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   204
   8765
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   466
   4664