Pekka Haavisto valehteli vaalitentissä sivariuspäätöksensä syyn

Pekka.on.huijari

Pekka Haavisto valehteli Ylen vaalitentissä sivariuspäätöksensä syyn. Pekka kertoi menneensä siviilipalvelukseen Tsernobylin ydinvoimalaonnettomuuden vuoksi. Pekan perustelu on ontuva, sillä Tsernobyl ja Suomen armeijassa palvelu eivät liity mitenkään yhteen.

Varsinainen valhe liittyi kuitenkin Pekan siviilipalveluksen ja Tsernobylin onnettommuuden ajankohtiin. Pekka suoritti siviilipalveluksensa 1985, mutta Tsernobylin onnettomuus sattui vasta vuonna 1986.

9

83

  Vastaukset

  • Ei homoja silloin otettu armeijaan.

   • Kyllä otettiin. Palveluksesta sai tosin vapautuksen, jos perusteli sitä homoseksualismilla.


  • Bruneissa homot kivitetään kuoliaaksi ja varkaalta katkaistaan käsi. Lastenraiskaajalta katkaistaan varmaankin.....

   • Pekan onni on, ettei asu Bruneissa. Luultavasti Pekka fanittaa silti Bruneita kuten kaikkia muitakin muslimimaita. Sehän kuuluu vihreiden ohjelmaan ja periaatteisiin.


  • Roskaa, Pekka kuvasi siinä sen ajan ilmapiiriä eikä sanonut suoraan sen vaikuttaneen päätökseen. Huomaa että pitää mustamaalata ties millä turhalla kun ei mitään oikeaa löydy.

   • Pekka Haavisto ei voinut tietää vuonna 1985 suoritatessaan siviilipalvelustaan, että Tsernobylissä on ysdnvoimaonnettomuus seuraavana vuonna. Pekka keksi hätävalheen, kun ei kehdannut tunnustaa aseellisesta palveluksesta kieltäytymisensä todellisia syitä. Haavisto on tavallaan maanpetturi maanpuolustukseen liittyen.


  • Bruneissa homot kivitetään kuoliaaksi ja varkaalta katkaistaan käsi. Lastenraiskaajalta katkaistaan varmaankin...yhden hanen lapsivaimonsa kaula.

   Mitäs meni raiskaamaan.

  • Haavisto seeelittää huomenna perjantaina klo 9.00 ISTV:ssä vihreiden suhtautumista asevelvollisuuteen. Saapa nähdä, mitä hän kertoo omasta sivariudestaan.

  • Aika valepukki on sitten.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   401
   14822
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   314
   8041
  3. Miksi Suomessa on niin paljon homeasuntoja?

   Missä se kuuluisa rakennustaito on? Taloja ei hoideta, mutta ei talon home voi johtua pelkästään koneellisen ilmastoinnin puuttesta, eikä talon ilmast
   Maailman menoa
   193
   2591
  4. Miksi ei ole korona-ahdistusta?

   Mietin asiaa mutta en saa sitä päälle millään. Katselen kaupassa maski päällä olevia ihmisiä, lehtien lööppejä koronasta joka puolella, tartuntojen mä
   Maailman menoa
   211
   2259