Kultakaivos Lieksaan. Nyt on kyllä

Hyviä uutisia putkessa, kun biojalostamo ja sitten vielä kultakaivos.
1
Ilmoita


Eikä siinä vielä kaikki. Mätäsvaarasta on löytynyt uusi molybdeeni suoni. Lisäksi erikoismineraaleja sähköauton akkuihin.
Ilmoita
Ja paikalliset ovat luvanneet tankata tervaa tankkaihinsa. En tosin tehdä miten se sopii. Kuitenkin En halua ensi kesänä vielä tervaa tankkiin. Ei ole vielä Saksan autoliiton hyväksyntään . Uskon kuitenkin se tulee pian. Jos ei kuitenkaan käy kaikkeihinin autohin, haluisin kuitenkin ns. kylmille asemillen meille turisteille bensaa. Tietenkin jos tämä asiantuntija on puikoissa,kaikki käy.
Ilmoita
Ei kannattaisi laittaa kultakaivosta noin lähelle itärajaa. Siinä on omat riskinsä. Miten kävi Petsamon kupari- & nikkelikaivoksille -44.
Ilmoita
Tämä tarkoitta kenties pönttöä? Hänhän antaa jopa Englantiin neuvoja isiksin vaimojen ja soturoitten paluuseen. Joten kai tästä on kysymys? Tosin Englannissa
Eivät ole vielä käsitelleet pöntön uhkaasia. Tulee lähiaikoina käsittelyyn . Kunhan tämä pieni asia eu:n kassa saadan läpi. Eli ensiviikolla.
Ilmoita
Minä kun oun ollu aena vähämuita eillä ylleesä kaekissa hommissa, niin kävin pikkupekana pesuvain kansa Jauhiaisen rannassa vaskkoomassa. Niin hirvveesti kiinnosti se assii, jotta ahvenan narroominennii meinas jiähä toeseks ja kulttoo löyty.
Sitä on Piellisjärven pikkujokkiin mutkissa ja osa on ajjautunu järven ranttaan aikkoin saatossa. Ne pikkupurot mitkä järvviin laskkoo, kannattas koluta. Kivenkolot ja purojen penkat. Kulta ehttii paikkasa mahollisimman rososesta kivenkolosta, minnekkä se suapijihäraahassa huilloommaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kultakaivos Lieksaan. Nyt on kyllä

Hyviä uutisia putkessa, kun biojalostamo ja sitten vielä kultakaivos.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta