Vihreillä ei vihreät arvot!

voivoivoi

Sopisin oikein hyvin vihreiden kannattajaksi.Olen kierrättänyt pikkutytöstä asti kaikkea.Olen laistanut kymmeniä vuosia pikkumuovipusseja ja isoja.
Ajanut ikäni hyötyliikuntana kesät talvet polkupyörällä työmatkat ym. 3000km vuodessa.
Mutta,mutta nämä vihreät ,Ville Niinistö,Jani Toivola ja mahdollisesti muutkin ovat taksien suurkuluttajia eduskunnassa.Niinistö käyttänyt 700m matkaankin taksia!!!!Puhutaan yhtä ja tehdään toista.
Nyt kun puhutaan polttoaineiden hinnan nostamisesta ympäristösyistä,ehdottaisin,että kansanedustajilta otetaan taksikortti pois.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • onkokivihiilivihreää

   Helsingin Vihreiden ansiosta Helsingin kaupunki on syytänyt ziljoona x ziljoona tonnia hiilidioksidia ilmakehään vuodesta 1980 lähtien koska kaupunki on tuottanut kaukolämpöä ilmastokatastrofin aiheuttajalla kivihiilellä.

   Vaihtoehtona on ollut jo monta kymmentä vuotta sitten johtaa Loviisan ydinvoimalan hukkalämpö pääkaupunkiseudun kaukolämmitykseen. Vihreät poliitikot ovat tämän estäneet eli pitäneet parempana kivihiilen polttamista ja Loviisan hukkalämmön käyttämistä Suomenlahden sorsien uimaveden lämmittämiseen.

   Tämä on käytännön Viherpolitiikkaa jolla ei ole mitään tekemistä ympäristönsuojelun kanssa vaan johtaa päinvastoin ympäristökatastrofeihin.

  • järki-mukaan-hommissa

   Suomen toimet ilmastonmuutoksen hyväksi on vain tippa meressä jos vertaa isoihin saastuttajamaihin. Kannattaa olla edelläkävijä ilmastonmuutoksen torjunnassa vain jos se ei ole haitaksi Suomen taloudelle.

   Muuten ei kannata maksaa olemattoman pienistä parannuksista maltaita, ennen kuin suurimmat saastuttajat on saatu kuriin. Sanoohan mielestäni järkikin tämän.

  • voivoivoi

   Nyt olisi tilausta EKO puolueelle.,jossa todella jäsenet itsekin noudattaisivat vihreitä arvoja.
   Seurasin tanskalaissarjaa Vallan linnake,ja siinä syrjäytetty naispuheenjohtaja pystytti uuden puolueen,kun vanhan uuden puheenjohtajan ja tukijoiden arvot etääntyivät alkuperäisestä ideologiasta.
   Niinistö ja tämä stressin vuoksi puuheenjohtajuudesta luopunut(nyt en muista nimeä) ovat lähinnä vasemmistolaisia aatteiltaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   13376
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1582
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1308
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1145
  Aihe