Vauhdikas joukkue

Kurkurrre

Kyllä nyt sattuu kulisseissa niin Mustosella, parhain, luisteleva joukkue, mutta Rädyn kommentti iltalehdessä Usasta: huonosti harjoitellut, parhaimmistoa poissa!!! Onneksi oli huonosti harjoitellut ja kärki poissa ois tullu muuten karseet numerot. Kyllä se totuus oli, Suomi neito alko piiputtamaan.
Ja rakkaat aivopestyt nuoret neidot,, katsokaa toinen erä,
latsokaa mitä sanoitte haastattelussa, sitte vois vähä hävetä,...

4

<50

Vastaukset

 • Laukaukset suoraan syötöstä puuttui suomalaisilta kokonaan ja muutenkin syötöt meni harakoille. Kiekkoa yritettiin viedä yksin usan maaliin.

  Tuollaisella pelillä mitali jää haaveeksi.

 • Maskia maalille ja laukauksia suoraan syötöstä.

 • Kävin tuossa jokin päivä sitten katsomassa C-nuorten poikien peliä. Yhtäkkiä tuo naisten peli näyttää aika samanlaiselta koheltamiselta. Mun mielestä nykyisessä naiskiekossa pitäisi sallia taklaukset, koska naisethan siellä naisia vastaan pelaa. Uskon että naisten osalta ei ole sellaista vahingoittamisen halua, mitä miehillä, joten taklaukset olisi varmasti puhtaita ja turvallisia. Eihän naisilla tule koskaan nokkapokkaa siinä maalinedustallakaan, vrt miehet.

  -Mies ajattelee taklatessaan että ähäkutti siitäs sait.
  -Nainen ajattelee taklatessaan että sori tästä.

 • Ei jakseta hössöttää naisjääkiekosta. Ei siitä saa mitään järkevää tekemälläkään. Liiton alla olevaa harrastehommaa aivan täysin. Aivan sama miten pelaa tai kuka tuon harrasteturnauksen voittaa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

 • Taloyhtiön hienoin asunto! Tällainen on VilleGallen luksuskoti pahamaineisen vankilan naapurissa – kuvat!
 • Suhde syvenee! Salkkari-kaunotar Jasmin Voutilainen avoimena parisuhteestaan Love Island -komistukseen: "Olemme sillä fiiliksellä, että olemme ikuisesti yhdessä"
 • Kolumbiassa viihtyvä Kirsi Salo hehkuttaa maan avointa seksuaalisuutta – ”Jatkuvaa flirttailua, Suomi tuntuu tosi näivettyneeltä maalta!”

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.