Rasolan ääni muille

Ninkityspoiaa

Kampanjahenkilö jakaa ja ilkkuu omalla Facebook sivulla Satu Taavitsaisen ja Viskareitten kiistaa. Ninnittäjissä on Viskareita kun katsoo tukijalistaa!!

Ite annoin äänen Rasolan sijaan muille!!

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ninitäntinnitän

      Rälläkkä ei jatkoon!

    • Läskiäää

      Läski. En ole kuullut puhuvan. Onko viksumpi kun se työlääkärin poika??? Ei vaikuta oikein viksulta sekään.

    • tuskinmeneejatkoon

      Mun ääni menee Taavitsaiselle. :)

    • Syökki

      Miäkään en äänestä läskejä. Jos ei oo hoikka niin on syömishäiriö.

      • scania142

        On syönyt kuormasta.


    • peruskansalainen

      Kun vastaat Länsi-Savon vaalikoneessa kaikkiin kohtiin "en osaa sanoa", ehdokkaaksesi tulee Rasola. Kertooko se siitä että hän ei ole mistään mitään mieltä vai kokoomus tyyliin, eikö vain kerro mielipiteitään suoraan. Enpä tuota äänestäisi.

    • Mateu

      Tämän Taavitsaisen lynkkaamisen puuhamiehet kuuluvat pääasiassa Suomen Yrittäjät -järjestön aktiiveihin. Samoin nuorkauppakamari jäsenistöt pitävät isoa ääntä. Näissä järjestöissä aktiivit ovat yhtä ja samaa porukkaa, joten turha sanoa hyväveli -verkostosta. Nuorkauppakamarin tarkoituskin on minusta hiukan kyseenalainen.

      • Mateu

        Tiedän monia yrittäjiä, jotka ovat olleet iloisia Taavitsaisen kirjoitteluun. Tosin nämä henkilöt eivät istu Yrittäjä-järjestön pallilla tai muissa merkkihenkilöpenkeillä.


    • HKDLFSÖFKBLD

      Fh Rakentajat muuten antoi 5000€ Taavitsaisen vaalikampanjaan silloin kun Demari Liikkanen oli siellä mestarina!Olisiko sen jälkeen mennyt raha-hana kiinni ,ja Taavitsainen kuitannut asian näin?
      Tarkistakaa epäilijät Taavitsaisen vaalirahoittajat aikaisemmilta keroilta!

    • Ihmettelevaan

      Ei kaikki yrittäjät tykkää kun jotkut yrittäjät tekee hyviä kauppoja yhteiskunnan eri instanssien kanssa.

      Paljon puhutaan esim. suunnatuista ja rajoituteista arpajaisista ja silleen.

    • inistää

      Mun ääni ei ainakaa ninisijälle mene!

    • Äänestävaan

      Ei Rasolassa mitään vikaa ole, etteikö voisi kansaa edustaa.

    • totuuss

      Kannattaa käydä lukemassa länsi-savon sivulta Erkki R:n erittäin asiallinen kirjoitus: https://lansi-savo.fi/uutiset/lahella/830c7f39-8a2a-4478-8fb1-e554783e8392

      Kaikki eivät pääse sitä lukemaan niin kopion tähän:

      Kuntaliiton nettisivulla oleva korruption määritelmä:
      ”Korruptiolla tarkoitetaan vallan ja vaikutusvallan väärinkäytöstä. Laajan määritelmän mukaan korruptio voi olla lainvastaista, moitittavaa ja epäeettistä toimintaa.”
      Määritelmän yhteydessä on lueteltu korruption erilaisia esiintymismuotoja. Niitä voivat olla esimerkiksi virka-aseman väärinkäyttö, suosinta ja suosikkijärjestelmän ylläpito, lakien ja määräysten kiertäminen, velvollisuuksien
      laiminlyönti ja asioiden viivyttely, huonon hallinnon suojelu ja salailu sekä välinpitämätön johtamistyö.
      Pankalan kerrostalon rakentamista koskevan poliisin esitutkintapöytäkirjan mukaan kaupungin viranhaltijat olivat tietoisia, että rakentaminen tapahtuu asemakaavan ja myönnetyn rakennusluvan vastaisesti. Rakentajan mukaan hän oli sopinut asiasta etukäteen kaupungin kanssa. Rakennuskohteessa tehtiin useita tarkastuksia rakentamisen aikana. Vasta kun ulkopuolinen henkilö oli kiinnittänyt asiaan huomiota, kaupunki pysäytti laittoman rakentamisen.
      Pankala ei ole suinkaan ainoa paikka Mikkelissä, missä on tehty asemakaavan ja rakennusluvan ylittäviä rakennuksia. Kaikkia poikkeusluvan anoneita rakentajia ei ole kohdeltu yhtä suopeasti.
      Ristiinan Muurikin rantapuiston annetaan olla kaavan vastaisessa käytössä vuodesta toiseen.
      Kaupunki ei ole pannut tikkua ristiin selvittääkseen viranhaltijoidensa toimintaa.
      Satu Taavitsainen kirjoitti 27.3.2019 Länsi-Savossa: ” Mikkeliläisten taholta on esitetty kysymys virkamiesten korruptoitumisesta.” ja ” Rakenteelliseen korruptioon tulee suhtautua vakavasti ja torjua epäeettisen ja
      laittoman toiminnan pesiytyminen laillisiin rakenteisiin.”
      Nämä lauseet pitävät paikkansa. Ne eivät kohdistu kehenkään yksityiseen henkilöön. Kaupunki ylireagoi voimakkaasti, kun käynnisti näyttävän operaation asiasta. Kaupungin imagon kannalta olisi parempi, jos se puuttuisi niihin syihin, joitten johdosta kaupunkilaiset tämän kaltaisia kysymyksiä esittävät.

      • totuuss

        Laitetaan viel toinen saman henkilön kirjoitus:

        Kaupungin viranhaltijoiden tulisi pitää kaupungin puolta tonttikauppoja tehtäessä.
        Kun valtuusto myi Pankalan tontit rakenennusyhtiölle, tontin hinta laskettiin kaavassa olevien kerrosneliöiden mukaan. Valtuustossa keskusteltiin siitä, että neliöhinta on liian pieni. Kauppa kuitenkin hyväksyttiin.
        Kauppakirjaan on kirjoitettu vain kokonaishinta. Rajkentaja sai kaikki tekemänsä lisäneliöt täysin ilmaiseksi. Tämä on suuri virhe kaupungin taholta.
        Kun sama rakennusyhtiö teki maanvaihtokaupan Urpolan Helmeä rakentaessaan, se sai kaupungilta suuremman maapalan, kuin mitä luovutti kaupungille. Kun valtuustossa kysyttiin, miksi ylimääräisestä maa--alasta ei peritä mitään maksua, vastaus oli, että ei muutaman tuhannen euron takia kannata ruveta laskuja kirjoittelemaan. Kuitenkin kaupunki laittelee tavallisille ihmisille jatkuvasti kymppienkin laskuja.


      • Hanski76

        Hommaa aletaan siis penkoa, ja siitäkös iso-Antti pahoitti mielensä. Kannattaisi ekana tutkia, ennen kuin alkaa nostaa lokaa Taavitsaisen niskaan. Tämän Taavitsaisen mollaamiseen osallistuu Facebookissa myös Viskareiden jälkeläisten perheitä. En pidä korrektina


    • YrittäjäMikkelistä

      Mielenkiintoinen sattuma, että Rasola asettui Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi, kun samaan aikaan alkoi kampanjoimaan eduskuntaehdokkuutta! En syytä mitään, mutta tekisi mieli tutkia paljon tekee vaalityötä Suomen Yrittäjien matkoilla. Yrittäjänä ei kiinnosta maksella Rasolan vaalityötä.

      • Eiaivannäin

        Taisi olla kyllä yrittäjien varapuheenjohtaja jo ennestään. Nyt vain valittiin uudelle kaudelle noin puoli vuotta ennen eduskuntavaaleja


    • Kalikata.heittää

      Tost satu jutusta...koira älähtää kun kalikka kalahtaa.....juu

    • ViskarsinLapiomies

      Ninni on todellinen Nillittäjä. Ihmettelen miksi vapaaehtoisesti jatkaa isänsä firmaa, kun on niin vatun vaikeeta kaikki täällä Suomessa. Ratkaisuja en ole koskaan kuullut muuta kuin yrittäjille extraetuja, ja työläiset orjatyöhön, ne on pahoja. Taitas tosin jäädä Ninnikältä ensimmäinenkin roskalenkki tekemättä, jos nyt saisi eden auton käyntiin.

      • Äänestäjä

        Ei vaikuta potentiaaliselta äänestettävältä. Tämä Ninnittäjä. Siis Taavitsainen jatkoon.


      • Voih

        Luultavasti onnistuisi se roskalenkki Ninniltä paremmin kuin kommentoijalta itseltään :D

        Ihmettelen myös miksi demarit tekevät vapaaehtoisesti töitä, kun kaikki työnantajat ovat riistäjiä. Ai niin, eihän ne teekään vaan valittavat vaan ja nostavat tukia :D Käsi muiden taskuilla kyynärpäitä myöden


      • Amidemus
        Voih kirjoitti:

        Luultavasti onnistuisi se roskalenkki Ninniltä paremmin kuin kommentoijalta itseltään :D

        Ihmettelen myös miksi demarit tekevät vapaaehtoisesti töitä, kun kaikki työnantajat ovat riistäjiä. Ai niin, eihän ne teekään vaan valittavat vaan ja nostavat tukia :D Käsi muiden taskuilla kyynärpäitä myöden

        Tässä puhuttiin ninnistä eikä demareista?


      • Anonyymi
        Voih kirjoitti:

        Luultavasti onnistuisi se roskalenkki Ninniltä paremmin kuin kommentoijalta itseltään :D

        Ihmettelen myös miksi demarit tekevät vapaaehtoisesti töitä, kun kaikki työnantajat ovat riistäjiä. Ai niin, eihän ne teekään vaan valittavat vaan ja nostavat tukia :D Käsi muiden taskuilla kyynärpäitä myöden

        Demarit yleensä on kovia ”saikuttamaan” no ehkä se on niitä liiton neuvomia kikkoja. Työnteon hitaus ennätyksiä tehtailevat. En ottaisi kyllä demaria töihin, se ollisi lopun alkua.


    • HarleyDaavitsainen

      Mä ajan koko yön niinkuin harley daavitsainen...ihku.

    • Satumenisaunaan

      Nyt sataa Taavitsaisen laariin. Onnea, ja mestystä hänelle työhönsä.

    • Anonyymi

      Lisää factaa kirjotettu kommenteissa: https://lansi-savo.fi/uutiset/lahella/eb45e353-7428-4780-acda-1a147a7a665c

      Pappa kirjoittaa, että nimenomaan rakennustarkastus aloitti tutkimuksen Pankalammin kohteesta. Rakennustarkastus oli jo alusta alkaen tietoinen, mitä Pankalassa ollaan tekemässä, mutta oli asiasta hiljaa. Vasta kun ulkopuolinen henkilö ilmoitti, että alakerran ikkuna-aukot eivät ole varastotilan aukkoja, rakennustarkastuksella ei ollut muuta mahdollisuutta, kuin vaatia poikkeamisluvan hakemista.
      Viranhaltijat ajoivat poikkeamisluvan hyväksymistä voimakkaasti vielä senkin jälkeen, kun luottamushenkilöt olivat sen hylänneet.
      Papan kirjoitus olisi hyvää ironiaa, ellei se sisältäisi Satu Taavitsaisen törkeää nälvintää.
      Ketähän kaupunginjohtaja tarkoitti kun hän sanoi, ettäTaavitsaisen kirjoituksissaan esille tuomat asiat olivat suurelle osalle yllättäviä? Missähän kuplassa kaupunginjohtaja ja kaupunginhallitus elävät?

      • Anonyymi

        satumenisaunaan meni hiljaseks, :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        satumenisaunaan meni hiljaseks, :D

        Turha odottaa vastausta, mitää faktaa ole esittää, kuha päätää aukoo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 118
      2444
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2257
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2011
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe