Kotiteollisuus Wappu

köötdfvbb

Pakko nyt kysyä, kuka sitten järjestäjänä onkaan, että onko nyt ihan loppuun asti mietitty tuo Hewiä Wappua tapahtuma esiintyjien osalta ja ennen kaikkea, kenelle se on tarkoitettu??

Tiedän, että Kotiteollisuus Hynysen johtamana, ei missään nimessä kiinnosta kuin kuin ns. alan harrastajia ja marginaalia sellaista.

Toinen asia on, että kun nimenä on Hewiä Wappua, niin mitä tekemistä Ellulla & Roostersilla ja Boldifulilla on Hewiä Wappua-tapahtumassa?

Jos ajatellaan ikäjakaumaa ja Kotiteollisuus muut ns. raskaan rockin esiintyjät, niin ikähaitari kohdentuu keskimäärin 25-35 vuotiaisiin about ja nekin "alanmiehiin". Mitä sitten tulee Elluun & Roostersin kuuntelijoihin, niin he todennäköisesti Kotiteollisuuden ja kahden muun raskaan rockin edustajan tykittäessä lavalla, lähtevät kotiin, elleivät sitten ole jo niin lärveissä, että eivät jaksa enää välittää!?

Boldifulin soittaessa (keskinkertaisesti ) covereitaan, sinne muutama kymmen keski-ikäinen perheen äiti sen hetken(taas), tukka silmillä ja ihan luvan kanssa, saa vappu simoissa jorata!

Mukavaa kun järjestetään, mutta nyt ei järjestäjällä ole ihan formaatti hallussa, varsinkaan musiikin osalta ja sen, ettei Kotiteollisuus ole ihan ykkönen, vaan marginaalia, valitettavasti!

48

977

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • assukenisukoa

      Täysin samaa mieltä! Eipä paljon Kotiteollisuus kiinnosta, mutta ei kyllä iänikuinen boldifuli, eikä ellu roostereineenkaan. Eli, ei missään nimessä ole "koko kansan tapahtuma", vaan pienen diggariryhmän!

      Valitettavasti Oulaisissa ei ole vappuna muuta tapahtumaa, siis kapakassa, jossa bändejä tai muuta, kun tämä syö nyt niin, ettei kukaan uskalla satsata välttämättä sen kummemmin tuohon vappuaattoon!

    • fyitttttdtes

      onneks on joku trukcers smile baarisa lauantaina ennen vappua

    • Make1234567

      Mäkämäkä! Kannattaa järjestää ite, niin tulee mieluinen. Tästä puuttuu vielä Nicumon arvostelu. Laitatko senkin?

    • ononnoom

      Ei ole "mäkä, mäkä"!! Jos järjestetään, niin järjestetään, että on tyyliin jokaiselle jotakin, tai edes yritystä semmoiseen, eikä esim. vain raskaamman osaston kuuntelijoille, eikö? Tai että se iänikuinen paikallinen ns. "varmavalinta" on joka kissanristjäisissä, haukotus!

      Kyse nimenomaan siitä, että kuinka moni Oulaisissa oikeasti jaksaa innostua Kotiteollisuudesta niin paljon, että on valmis maksamaan sievoisen summan moisesta? Tapahtumaahan mainostetaan, kuin isompikin nimi olisi tulossa nowherelandiin! Ymmärtäisi paremmin, jos kyseessä olisi JVG, Kaija Koo, Wiskari tai Vesala, mutta että Kotiteollisuus, nicumot ja sitten nämä paikalliset "ihmeet"! ?Varsinainen hewiwappu, voi elämä!

      • Anonyymi

        Eikö tuon nyt tapahtuman nimikin jumalauta kerro, että on raskaamman musiikin tapahtuma, vaikkakaan Roostersit siihen genreen ei ihan mene? Miksi pitäis hevifestareilla olla joku helvetin JVG? Suomessa 90% festareista on ylihinnoiteltuja jokaiselle jotakin-festareita, joissa ei viitsi käydä, kun liput maksaa 150 euroa ja kuunneltavia/katsottavia bändejä on 5. Kyllä oikealla tiellä ollaan, kun on vaan yhtä genreä järkevään hintaan.


    • icanbeleeund

      Kyllä, Tuoppi kutsuu vappuna! Ei yhtään jaksa kuunnella Kotiteollsisutta, eikä tosin Nicumoakaan, muista puhumattakaan! En ole valmis maksamaan 30€/27€ ja pilata vappuani!

    • Voivoi_teitä_pellejä

      Voi hyvänen aika... Täällä lökäpöksyt ja muut inisee, ku ei ookkaan suomiräppiä tarjolla! Suomi, Pohjois-Pohjanmaa ja Oulainen on hevikansan asuinaluetta, joten kohderyhmä on täysin oikea!

    • icanbeleeund

      Kannattaa nyt saattaa itsensä ajan tasalle, yhtään "lökäpöksyä" ei suomi- eikä ulkomaisissa rap edustajissa ja faneissa ole enää ollut vuosikausiin!? Kannattaa nyt edes pikkuisen seurata aikaa, vaikka ilmeisesti jossain maakuopassa asutkin!

      Toinen asia, kukaan ei "inise", vaan kertoo mielipiteensä, johon lienee kaikilla oikeus tässä kaikkien junttipitäjien luvatussa maassa!

      Kolmas asia, en ole ollut räppiä tänne vaatimassa, koska en jaksa sitä pitkään kuunnella!

      Neljäs asia, räpin ja mainitsemasi hevin väliin mahtuu aika monta musiikkilajia alalajeineen, josta kaltaisesi juntti, ei tietenkään voi tietää mitään, because, olet OULAISISTA!

    • achjavoichpag

      Samoilla linjoilla, kun ylempänä! Ylivieskan Sun Pampas-tapahtuma on hyvä esmerkki järjestäjän ymmärryksestä, tänäkin vuonna, että minkälainen artisti- kattaus kannattaa järjestää, että se kiinnostaisi mahdollismman montaa! Nythän Hewiä Wappua, ei edusta sitä monipuolisuutta mitenkään.

      Juuri tuo pääpaino metalligenreen ei saa minua, eikä isoa joukkoa tuttaviani maksamaan kallista 27€/30€ hintaista lippua.

    • vappukerranvuodessa

      Järjestäkää ihan mitä huvittaa mulla on omat vappu bileet.

    • vappuonpian

      Sepä hieno homma niin mullakin on enkä vietä niitä yksin.

    • jyskaamonesti

      Jep, ihan surkea tuo Wappua heviä, että eipähän tartte mennä, kun joku saanut päähänsä, että näillä laitamilla pelkkä "hevi" puree, kun ei pure, eikä kiinnosta nuo harrastelijatkaan laina biiseineen kyllä!

      • Lygtjämtläng

        HEISSAN Tarja NIGHTWISH tulee rokkaaa vapuks


    • Komea_Herra

      Hyvä, pysykää poissa että me ylempiarvoiset ihmiset saamme kerrankin juhlia ilman köyhien ininää :D

      • Anonyymi

        Minä alempi arvoinen, mutta kaikilta osin muuten rikkaampi ihmisenä vietän hillityn Vapun lähipiirissä nauttien. En örventäen tuolla.


    • Vappushima

      Boldiful on kova bändi.

      • Öööp

        Ehkä ihan alussa oli parhaat keikat


    • joerondamas

      Oikeesti hei, tuo Boldifulin ylistäminen kertoo jo kuuntelijan "tasosta", että jos Boldiful on "kova bändi" , niin hoh,hoijaa!?

      Kannattaa käydä vähän muuallakin kuuntelemassa bändejä,(coverbändejäkin) kuin näillä huudeilla niin laajentuisi se musikkimaku ja ymmärrys, mikä bändi on "kovabändi", eikö?

      Eihän kukaan voi tosissaan väittää Boldifulia "kovaksi bändiksi", kun se ei sitä ole. Soittajat ovat harrasteljamuusikoita, jotka sattuvat nyt soitamaan ok. lainabiisejä ja keskinkertaisesti, rimaa hipoen!

      Jos nyt esim. laulajaa ajatellaan, niin äänihän on kaikkea muuta kuin hyvä, tai edes persoonallinen ja soitto sinällään on puumaista ja persoonantonta, jossa nyanssit loistavat poissaolollaan!

    • onnaokso

      Just noin myös ajattelen, että ihme hypetystä bändistä, joka ei saa mitään osaa liikahtamaan, ei tunnepuolella, eikä fyysisestikään.

      Se on niin, että muutama kotirouva saa sen pari-kolme kertaa vuodessa lähteä vetämään niin sanotut lärvit, (ja oikein luvan kanssa häpäistä itsensä) aina kun boltifull tekee kiertueen ts. ne ainoat keikkansa oulaisiin!

    • Anonyymi

      "Lievä töppi" järjestäjältä, kun Kotiteollisuus pääsiäisenä keikalla niinkin lähellä kuin Kalajoki!? Kalajoelta, Ylivieskasta ja jopa Oulaisista porukaa kulkee keikkoja katsomaan, tai muuten vaan rellestämään Kalajoelle muutenkin, joten Oulaisiin tuskin mitään yleisöryntäystä on odotettavissa!

    • Anonyymi

      Nicumo on todella hyvä porukka. Suomen kärkipäätä omalla genrellään. Loistavia soittajia. Keikkailleet ympäri Eurooppaa.

    • Anonyymi

      Niin, mutta kuka jaksaa kuunnella nicumoja ja kotiteollisuuksia ja vielä pulittaa siitä sievoinen summa??

      • Anonyymi

        Kenties Nicumon ja Kotiteollisuuden fanit?


    • Anonyymi

      Joita on Oulaisissa about 17(siis kotiteollis. ja nicumon faneja)! Boltifolilla 10 keski-ikäistä rouvaa(osa karanneita) ja ellulla ja roostereilla 5 yrittäjää oulaisista kaikki ellun siskot (3?) roosterien puolisot 5 ja govermentin tasan 2 innokasta fania= yht. 42 lipun ostanutta.

      Lipun hinta 27€ x 42 = 1134€ . Kotiteollisuus keikkaliksa n. 3000€- 3500€. Kotiteollisuuden keikasta jää maksamatta vähintään 1866€ ja Nicumon palkka jää kokonaan maksamatta. Boltifulit , govermenttiset ja elu roostereineen tulevat pyhällä hengellä keikoilleen, joten se ei ole ongelma!

      Lisäksi äänentoisto, Dj, hallivuokra, mainostaminen ym. ovat maksettavien listalla! Pyöreästi takkiin tulee n. 2500€-3000€ ainakin, kun miinustetaan kohdeapuraha 2000€ pois.

    • Anonyymi

      Jos tämän kokoiseen kylään meinaa Kteollisuudella saada vappunenä meiningin, niin kyllä oli väärä valinta, ei voi kyllä muuta sanoa!

      Ehkä järjestäjän kannattaisi perehtyä (musiikki) alaan enemmän, niin voisi riskin minimoida paremmin. Jos haluaa alalla pärjätä, ei kannata rajata tapahtumaa nimellä, eikä tietyn alalajin harrastajien tapahtumaksi, kun se myös rajaa lipunostajia, kun kaikki eivät todellakaaan pidä Kotiteollisuudesta.

      Muistaa pitää myös, ettei harrastelija poppoot korvaa ns. "jokaiselle jotakin" tarjontaa, kun eivät isosti ketään edes kiinnosta ja varsinkin, kun soittavat juuri silloin, (klo:18.00-21.30) kun porukka saunoo kotonaan täyttä päätä ja juo saunaoluitaan!

    • Anonyymi

      Jep! Samaa mieltä, ei todellakaan kiinnosta! Tuoppiin vapuksi, eikä maksa paljon!

    • Anonyymi

      Aina kun tässä kaupungissa jotain järjestetään, ei se ikinä riitä.
      On liian laaja skaala, liian suppea, kallis, väärä paikka, väärä aika, samaan aikaan kun kaikki muutkin jne jne.
      Miksi otetaan se asenne heti alkuun? Itse olen yrittänyt kaikkiin osallistua mihin pystynyt, lapsien kanssa ja ilman. Joskus jopa maksamatkin jostain ja aika usein ollut tyytyväinenkin.
      Olen jopa järjestänytn jotain, joskus onnistunut ja joskus epäonnistunut, mutta elämää se on!
      Eli kiva kun tässä kaupungissa jollain on halua, intoa ja aikaa järjestää meille tapahtumia, kaikille jotakin vuoden aikana varmasti!!

    • Anonyymi

      No olipahan yltiö positiivinen näkemys, oksennus tulee !! Niin kuin tämä joku hyväintapahtumain pyhättö olisi!?
      Kyllä, hyvä kun järjestetään, mutta minkä ihmeen takia yhdellä tyylisuunnalla, miksi?? Nuo pikkuharrastelijat eivät korvaa tapahtuman monipuolisuutta mielestäni mitenkään, ei edes vappuna!

      Kotiteollisuus on marginaalissa kaikella lailla ja kuuluu osastoon "eipä paljon kiinnosta", mutta nyt sitä huudatetaan, kuin "messiiaan tuloa" kytyseen kyläämme ja lähinnä tyyliin, "olkaa onnellisisa, kun teille jotain järjestetään"!

      Pampas Ylivieskassa, on järkevästi ajateltu pikkufestari, josta esim. tämän vuoden tarjonnasta ja monipuolisuudesta, voi ottaa esimerkkiä! Olen sitä mieltä, että, no, antaa olla, turhaa kait täällä mitään selittää, kun se negatiiviseksi koetaan kuitenkin ja onnensa kukkuloilla vaan pitäisi olla!?

      • Anonyymi

        No pampas on kyllä ihan paska esimerkki. Ite tykkään sonatasta, mut en todellakaan maksa lippua sinne että ”pääsee” kuuntelemaan eveliinaa samalla :D ei se monipuolisuuskaan toimi ellei ole kymmeniä bändejä esiintymässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No pampas on kyllä ihan paska esimerkki. Ite tykkään sonatasta, mut en todellakaan maksa lippua sinne että ”pääsee” kuuntelemaan eveliinaa samalla :D ei se monipuolisuuskaan toimi ellei ole kymmeniä bändejä esiintymässä.

        Mieti, mille ikäryhmälle tapahtuma suunnataan? Tuossa alla sulle perspektiiviä!

        "Kotiteollisuuden illasta" on alle 18v. pääsy kielletty ts. se ryhmä ei ole laskennassa ja sitten n. 18-25v. ryhmä, joita ei Kotiteollisuus, puhumatakaan muut bändit, kiinnosta tuon taivaallista, ellei just isä ole soittamassa !

        26-36 just löytyy kourallinen tältä perältä, ympäripäissään ja muutama ykasta jotka jaksaa kiinnostua (ja nekin puolialkkiksia "ikinuoria"miehiä!)

        37-45v. puolenkymmeneltä kotirouvalta on boldifulin lopetettua settinsä mennyt siiderit jo niin hattuun, että Kotiteollisuuden parin ekan biisin jälkeen haukotuttaa ja alkaa kelloon vilkuilu(joka siis n. klo:00.20 ja kysymys, "pitäiskös vielä tuopissa käväistä, vai mennäänkö jo kotiin?"

        46v.-56v. lipuvat juuri tuopista kotiin (00.20), tai ovat juuri sinne tungokseen menossa liian kovassa kännissä, mutta suurinosa on kotona katsomassa Netflixiltä elokuvia konjakkilasi kädessään.

        Mitä Pampakseen tulee, niin parempi prosentti sillä on onnistua, kuin Oulaisten tapahtumalla, joka siis johtuu osaamattomasta järkästä! Mieti!?


    • Anonyymi

      Mun mielestä ei tarvi käydä missään tapahtumassa tai käyttää paikallista palvelua sillä verukkeella että kun järjestetään. Jos suunta on kuluttajan mielestä väärä, jättää hän käymättä. Silloin yrittäjä tai järjestävä taho miettii uuden paremman suunnan järjestämälleen palvelulle. Vain siten taataan hyvä palvelu kaupungissa. En ole tulossa, ku ei vois vähempää innostaa Kotiteollisuus. Musiikista tykkään, Spotify soittaa lempimusaa hiukan edullisemmin. Lipun hinnat on tasoon nähden vahvasti yläkantissa.

    • Anonyymi

      Aivan ja tooodella yläkanttiin liput! Ei innosta, kun luvassa huonoja biisejä vapuksi!

    • Anonyymi

      Voi HYVÄNEN AIKA sentään... Kun Oulaisissa kerrankin järkätään jotain suurempaa, muutama tyyppi vetää herneen niin syvälle nokkaan, etteivät edes lekurin pitkät pihdit sinne yllä. Ja aika jäätävän henkilökohtaiselle tasolle täällä ollaan menty. On haukuttu Boldiful maan rakoon, kotiäidit teilattu täysin, jopa Ellun siskot on vedetty mukaan.
      Huvittavinta on se, että yleensä nämä huutelijat ovat niitä, jotka eivät ikinä vaivaudu järkkäämään yhtään mitään. Ainoa, mihin he kykenevät, on aina kritisoida toisten tekemisiä. Kippis sille.
      Niin joo, huomautus nro 1: Tiedän monen monta, jotka ovat kiitelleet sitä, että kattaukseen kuuluu paikallista väriä ja kerrankin raskaampaakin musaa.
      Huomautus nro 2: Lippuja on myyty aika mukavasti.
      Huomautus nro 3: Jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole hiljaa.

      • Anonyymi

        Hyvä kommentti voi todellakin olla hiljaa jos ei ole mitään hyvää sanottavaa. Minunkin mielestäni boldiful on hieno bändi ja soittavat hyvää musiikkia.


    • Anonyymi

      Näin on, mutta aika vaikea on kuvitella tukemassa olevien yritysten, esim. Op:n henkilökunnan innostuvan ylävitosia toisilleen heitellen "jesssss saatiin Kotiteollisuus Oulaisiin"!?

      Pakko myös sanoa yllä olevaan kommenttiin, ettei Kotiteollisuus ole missään nimessä sitä "jotain suurempaa", jonka vuoksi tässä pitäisi olla hiljaa ja tyytyväinen!

      Olen myös sitä mieltä, että järjestää pitää, mutta pääesiintyjä pitäisi näin pikkukylälle miettiä toisenkin kerran, siitä varmaan on kysymys.

    • Anonyymi

      Sun pamppaassa ainut kiinnostava on Erja Lyytinen, enkä maksa siitä 40e, että pitää kuunnella jtn Laura Voutilaista sitten , kun jokaiselle pitää saada jotakin. Mutta joka tapahtumalla omat faninsa ja inhoajansa. Erittäin inhottavia kirjoituksia tosiaan osa täällä. Jollain tuntuu olevan tosi paljon kiinnostusta tapahtumaan, johon ei aio mennä... eikä ilmeisesti silti uskalla itsekään mitään järjestää?

    • Anonyymi

      Ai, sitäkös se sun mielestä heti tarkoittaa, jos haluaa jokaiselle saada jotain, niin kuin väität, että kyse on aina mainstreamista? Sitä kai ei ole kukaan varmaan pyytänyt ja varsinkaan, että se jotenkin on joko heivä tai ns. iskelmää, vaan siinä on monta rockbändiä välissä, eikö niin, MONTA ROCKBÄNDIÄ JA TYYLILAJIA VÄLISSÄ,!? IHAN ILMAN VOUTILAISIA, JOSSA SINÄNSÄ EI MITÄÄN VIKAA!

    • Anonyymi

      Myöskin festareille ja konsertteihin mennään pitämään hauskaa ja tapaamaan tuttuja. Bändi ei ole aina pääasia.

    • Anonyymi

      Juuri niin ja ystäviä voi tapailla myös Tuopissa ja Vappuna ja ei tarvi maksaa kuin palvelumaksu sisään!

    • Anonyymi

      Jos joku vielä jaksaa vouhottaa fb:kin, että "olettehan nyt tietoisia hewiä ...tapahtumasta, niin oksennan!! Prrrkle, EI OLLA EIKÄ KIINNOSTA!

      • Anonyymi

        No mutta olethan ja näyttää kiinnostavan XD


      • Anonyymi

        Niin näkyy olevan kiinnostunut ku oikein kaipaa et facessakin mainostettaisiin lisää.


    • Anonyymi

      Vaan onhan se mahtavaa ku saadaan tämmöiset esiintyjät vapuksi oulaisiin. 👍👍👍. Valittajat voi mennä niille tarkoitetulle humppatansseille vaik Lumimetsän Ns:lle

    • Anonyymi

      No, mutta elkös elluroostereineen hoita sen puolen ja tauoilla kotteollisuus!

    • Anonyymi

      Jännä juttu yhden kirjoittajan kommentti tuossa ylhäällä ..."humppatansseille vaik Lumimetsän Ns:lle" ja oikeastaan paljastaa sen, että nähdään tapahtuman esiintyjät niin kaiken kattavana, ettei siihen mahdu metallin, kakkoslaadun coverbändin ja soft-rockabillyn väliin mitään, niinkö!?

      Tosi paljon on musiikkia tuossa välissä, joita ei voi nuoriseuran-iskelmätansseissa olla!? Esim. Happoradio, Popeda, Ruusut (ei neljä ruusua, mutta vois toki olla sekin), J.Karjalainen, T.Kilpeläinen, Apulanta jne.

    • Anonyymi

      HYVÅ!
      Tätä on odotettu ja tästä tulee hyvä ilta. Jatketaan eteenpäin valitsemillamme teillä. Tuetaan toinen toisiamme missä siten olemmekin. Ei laiteta munia samaan vakaan vaan tehdään useampia vakkoja, jotta Oulainen olisi monikulttuurisempi paikka. Juhlat jatkukoot mieli pirteänä annetaan kaikkien kukkien kukkia vaan. Rakkaat ystävät tänään kuitenkin Oulaisiin on suotu tapahtuma Heviä Wappua! Mene syteen tai saveen kuitenkin uutta on syntynyt.

    • Anonyymi

      Kiitos järjestäjille! Oli hieno ilta! Ja mollaajien harmiksi väkeä oli niin paljon, että vastaavanlainen tapahtuma järjestettäneen ensi vuonnakin. Ehkä eri teemalla sitten. Hyvä Oulainen!

    • Anonyymi

      Aika kauheen kuulosia Kotiteollisuuden biisit! Ressukoille Oulaistelaisille kun järjestetään, niin kuuntelemaan mennään, kun kerrankin järjestetään ja ihan sama mitä paskaa tarjotaan!!! Voi pyhä jysäys sentään!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1686
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1401
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1096
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      859
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      748
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      93
      727
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe