Historiaa, oikeaa tietämättömille

Kysymys on virrestä 555, nyt se on tietysti poistettu virsikirjastasa, taitaa lahtareiden sisällä' jokin kolkuttaa? No, kun katsomme tämän hallituksen toimia, niin siellä heikompiosaisten riisto on ollut ykkösasia ja toinen rahan lapioiminen yrityksille, niiden omistajille ja tietysti täysin vapaamatkustajaksi heittäytyneille maatalousyrittäjille, oikeimmin maataloussyöttiläille.

Tätä virttä lauloivat punavangit, joita lahtarit veivät murhattavaksi. Nämä murhatuomioita langettavat "oikeudet" olivat jopa Suomen lakien vastaisia. Ne perustuivat Venäjän sotalakiin, jossa kaikki sotavangit ja siviilit ovat täysin Sotaväen omaisuutta. Näin toimii Maalaisliitto. Korostan tätä asiaa. siis Suomen lakien vastaisia.
Lahtarit todistivat tämän tosiasia hyväksyessään P.E. Svinhufvudin armahduslain. Siinä laissa presidentti P.E. Svinhufvud armahti kaikki lahtarit, vaikka olisi ollut kysymys vastasyntyneiden ja heidän äitiensä murhaamiseen, näännyttäminen jopa janoon ja tietysti nälkään.
NÄIN TOIMII MAALAISLIITTO!

"Luutnantti" Veikko Sippola, tietysti Tolliskomaan kasvatteja, syyllistyi ja sekaantui useisiin satoihin murhiin rintamalinjojen ulkopuolella, ei siis rintamalla. ESIMERKIKSI JÄMSÄSSÄ HÄN JA RUMMIN JUSSI JA SAAREN JALLU OLIVAT TÄRKEITÄ MURHMIEHIÄ.
Päälahtari Carl Gustav Emil Mannerheim julisti 30 -31 1. 1918 "Minun armeijani ei taistele venäläistä sotaväkeä vastaan." Mites te tyhmät, yksinkertaiset ja mistään mitään tietämättömät hölmöläiset kerrotte miten tämä "Päiväkäsky" sopiin teidän valeisiinne Vapaussodasta?
Tämä on poistettu lahtareiden virallista historian kirjoituksista ja nyt, siis NYT PÄIVÄKÄSKY NRO 1 ON PÄIVÄTTY 1.2. 1918
Sotilaana "luutnantti" Veikko Sipilä on aivan mitätön, joka tuli erittäin hyvin ilmi Aunuksen retkellä. Koska yksikin tollisko olisi ollut kelvollinen sotilas?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä.tänne.sakkiaTullut

      Kapin kaveri tuokin kommunisti..hehe.
      Oikein lahtareita...Onko se Kapikin kommunisti ?, alkaa tuntumaan kirjoituksensa sitä suuntaa olevan.

      • Etkö tunne edes pienintä rahtuakaan oikeasta totuudesta?


    • Kapi-

      Kuittaan hyvä kirjoitus aloituksessa toveri Osmiumilla

      • Tuo Mannerheimin päätös, tai julistus ettei hänen johtamansa armeija taistele venäläisiä vastaan on hyvin monelta, hyvin monelta varsinkin kepulaiselta unohtunut, vai onko niin että heillä ei ole pienintäkään tietoa Suomen historiasta?


    • 440vuodelta1938
      • kyseenalaistaja

        Kepuketkut oman raamatunvastaisen lahkonsa kautta hakee vain maallista kunniaa, valtaa ja taloudellista hyötyä.
        Asetan esim." lestalhkolaisten" uskon kyseenalaiseksi?


      • Ole oikeassa, juuri tätä virttä tarkoitin. Hyvä että korjasit asian.

        Kohti vaaleja, liput korkealla. On hyvä asia, että Sosialidemokraatit voittavat, mutta vielä parempi on se, kun Suomen keskusta häviää vaalit kuten mielipidekyselyt osoittavat. Kyllä ne mielipidekyselyt suunnan näyttävät ja milloinkaan en ole kuullut niin paljon ja niin katkeraa arvostelua kuin se mitä Päävatulaattori Juha Sipilän hallitus saa.


      • Haukutte.molemmat.kepua
        osmium1 kirjoitti:

        Ole oikeassa, juuri tätä virttä tarkoitin. Hyvä että korjasit asian.

        Kohti vaaleja, liput korkealla. On hyvä asia, että Sosialidemokraatit voittavat, mutta vielä parempi on se, kun Suomen keskusta häviää vaalit kuten mielipidekyselyt osoittavat. Kyllä ne mielipidekyselyt suunnan näyttävät ja milloinkaan en ole kuullut niin paljon ja niin katkeraa arvostelua kuin se mitä Päävatulaattori Juha Sipilän hallitus saa.

        Varmasti tuossa kaverisi Kapi on samoilla linjoilla.
        Olitteko te Kapin kanssa samalla SDP:n kokouksessa, kun Kapi sanoi tavaneensa sinut?
        Varmaan selititte toisillenne orjatyöstä ja lahtareista.
        "taitaa lahtareiden sisällä' jokin kolkuttaa? "

        Nkp tavoitteli Suomessa kommunistien merkittävää poliittisen vaikutusvallan lisäämistä vuoden 1970 eduskuntavaalien jälkeen. Vallankumouksen ystävät, te Kapin kanssa näitä ikäluokkaanne kuuluvien joukkoon kuulutte. Teillä kummallakin keskusta on paha, kun se esti aikanne vallankumouksen. Olette yhä katkeria keskustalle, se paistaa hyvin molempien kirjoituksista.
        Varmaan taistolaisuus oli myös lähellä sydäntänne. Kuten Tarja Halonenkin presidenttinä sanoi punavankihaudalla, ettei ole ollut eikä ole vakaumuksensa takia missään yhteyksissä vapaussotureihin, nyt myöhemmin muisto juhliinsa, eikä aiemmin eläviin maamme pelastajiin.


    • Lahtarit eivät päättäneet kirkon asioista 1980-luvulla, kun vuoden 1938 virsikirjan virsi 440 (jota ilmeisesti tarkoitit) poistettiin. Eivät myöskään tällä vuosikymmenellä, kun virsikirjaan lisättiin kymmeniä uusia virsiä palauttamatta kuitenkaan tuota kyseenä olevaa, vaikka sen poistamista arvosteltiinkin suuresti silloin 30 vuotta sitten. Pikemminkin lahtarit olivat kirkossa vallalla vuonna 1938, jolloin virsi sisällytettiin virsikirjaan.

      Mannerheim ja Svinhufvud eivät olleet maalaisliittolaisia, tuskinpa edes nuo mainitsemasi kolme muuta henkilöä. Maalaisliittohan oli ylipäätään pienpuolue sisällissodan aikoihin, erityisesti tuossa eteläisen Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueella.

    • Osmoium

      Isoisäkin tapettiin vaikka hän ei tehnyt muuta kuin raiskasi ja tappoi muutaman porvarin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      317
      7210
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2194
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1439
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1153
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1026
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      873
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      865
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe