Törkeyksiä Kyyhjärven vaalipaneelissa 7.4.2019

EmeritiusErkki

Puheenjohtaja syyllistyi törkeään käytökseen vaalipaneelissa. Mm perussuomalainen edustaja sai törkeää puhetta osakseen. Onhan siinä kysymys, kun juontaja kysyi, että kumpi on suurempi uhka perussuomalaiset vai maahanmuutto.

Juontaja oli kokoomuslainen, mutta puhui kuin punavihreän median edustaja. Ja kokoomuslaiset ovat kovasti vihapuhetta metsästämässä, mutta tuollaiset törkypuheet ja yleensäkin natsittelut sieltä kuin vihervasemmiston puolelta.

No, kokoomuslainen politiikka onkin se, että punavihreitten älyttömällä ideologialla tekee bisnestä, kuten maahanmuutolla (haittamaahanmuutolla).

Juontaja myös sanoi, ettei siellä ollut mitään vaikeuksia pakolaisten suhteen, mutta asiahan ei ihan noin ollut. Samoin Betsetille hyvää työvoimaa toteamus taisi koskettaa yhtä perhettä, joten suvakkius laittaa puhumaan omiaan ja vaalien edellä valehtelun taajuus on ihan käsin kosketeltavaa.

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahlölgff

      Voi kyynel jos joku kyselee tuollaisia koulukiusaajapuolueelta.

      • EmeritiusErkki

        Vastauksesi kertoi erittäin hyvin, että kuulut siihen koulukiusaajaosastoon. On se kumma, että haittamaahanmuuton kritisointi, puhuminen tosiasioista ja ongelmista, missä naiset ja lapset ovat vaarassa tietyn kulttuurin (uskonnon) omaavan porukan puolelta. Kuinkahan paljon natsittelua kaltaisesi koulukiusaajat ovatkaan huudelleet, ymmärtämättä edes asiaa, mutta valtamedia kun on tehnyt tehtävänsä ja valtapuolueet sen mukana kivasti asettuneet mainitsemasi koulukiusaajien asemaan, ja tietysti poliittinen poliisi.´

        Kaiken takana on EU, YK sekä globalistiset markkinavoimat. Vasemmisto ja oikeisto (Keskusta, Kokoomus jne) ovat nyt samaa pataa. Ei muista vasemmisto ja vihreät enää työläiskansaa tai vähäosaisia. On muut asiat tärkeämpiä, kuten ilmastovouhotus, monikulttuurisuus kansainvaelluksineen ja tietysti nämä sukupuolettomuuteen tähtäävät vöyhötykset. Omistava osapuoli sen sijaan tekee bisnestä näillä asioilla eli moraalittomuus on tämän ajan näkyvä trendi.


    • kylläkansa

      Kyllä täytyy sanoa, että puheenjohtaja oli just niin puolueellinen omalle puolueelleen. Tosi törkeitä kysymyksiä ,paitsi omalle kok. Mut tällasta se on pikkukylillä, kun otetaan juontajia tietynlaisella putkinäyllä varustettuna, ei ihme jos on tippunut paikallispolitiikasta. Huh huh

    • viikkoviel

      Taitaa olla niin, että suurin turvallisuusriski on Kokoomus nato myönteisellä politiikallaan. Senhän jo tiedetään, et juppipuolue muutenkin ilman kyselyä. Olis voinut kysyä Orpon takinkäännöstä vaikka.ym. Kukahan oli valinnut kyseisen toimittajan. Varmaan jopa KOKOOMUSLAISETKIN oikeat poliitikot ihmettelivät kysymyksiä. Tietenkin se on niin,että oikeis tv paneeleis on asiansa osaavat toimittajat.Pesäpallos ym .urheiluissa jotenkin ymmärtää kotiinpäinvedon. Itse en kuulu kysyjäa enkä vastaajan puolueeseen. Mut ymmärsin typerän kysymyksen. Vastaajat olivat fiksuja. Melkosta puolueellista näkemystä. Hyvä,kun näitäkin voi katsella ympäri maapalloa ja ihmetellä.

    • vaalionni

      Muuten eipä tuo ns. ilmastonmuutos vielkään pienellä aikajaksolla hirveesti muutu, turha panikoida. Kesä saisikin olla sateella lisättynä viimekesän kaltainen. Ihan on ollut lunta ja pakkasta sopivasti suomes tänäkin talvena. Perus.s ihan järkevä puhetta. Minäkin ymmärrän,vaik en ole P.SUOMALAINEN. Ja monta muutakin asiaa on jus niinkuin ps kanta on. Ne on kelit ilmasta kiinni olleet aina..

    • onninvaali

      Täytyy sanoa ET ainoa Kokoomuslainen, jota täl hetkellä kunnioitan, on Sauli Niinistö. Hällä on sentään viel Ulkopoliittisestikin ohjat, Ymmärtää et natoa ei tarvita . Orpo on viel näis asiois oppipoika ,elänyt vain rikasta ja huvää elämää. ns. korvantaustat viel märät. Sale on niit silleen vanhan-ajan poliitikkoja ja tietää, kuinka ISON naapurin kanssa pitää toimia. Kekkosen ajatukset edelleen kunniaan. Näin se vaan on.

    • Natsia on hyvä vähän suitsia.

    • kaskaskas

      No mutta, nythän tämä " turvallisuusuhkapuolue" tekemässä kokoomukselle melkosta UHKAA. Ei taida Orpon takinkaan kääntö enää auttaa, kansa taitaa puhua. jo 60 luvulta tuttua. Kyllä kansa tietää. Kyllä ihmisetkin ymmärtää oikeaa realistista puhetta. Onhan se niin, oikein kova mollaaminen ei edistä mitään puoluetta ,näyttäs että rauhallisuus kyllä.! Puolueet saa olla,mitä mieltä vain, mutta faktat on faktoja. en ole ( Perus. S ) itsekään, mutta oikeaa puhetta oikeista asioista puhuttaessa voi puoluerajat ylittää. Sitä en ymmärrä et voi olla KOK. Jos ei ole mandaattia. .Minä en pystyisi , kun on takataskussa reikä. Jokainen taaplaa tyylillään.

    • hyväolla

      Tänäiltana jälleen tv 1. vaalipaneeli. Suomen ylivoimaisesti paras viihdeohjelma, sama meno ,kuin nykyajan peruskouluissa. Opettajalla on valtaa puhua, tai sitten ei. Toivottavasti ensi EDUSKUNTA paneutuu oikeiden LAKIEN sääntelyyn, et saadaan valtaa ja kuria oikeisiin paikkoihin ja asioihin. Ei ihme ,jos opettaja koulutus on laskenut ,kuin lehmän häntä. Ja muutkin opet pyrkii muihin töihin.Eihän kenenkään immeisen tartte masennuslomille ym. lähteä huono kotikasvatuksen saaneiden nuorten takia. Onhan aina poikkeuksiakin. Vanhat arvot kunniaan.

    • ONNINVAALI

      Ei ole mahdotonta , että mamut kohta vaatii, että olis kiva saada työpaikoille suomalaisiakin työkavereita. TÄ.

    • vaalionni

      NO niin. Kas, se onkin koko Suomen ääniharava , tää J,halla-aho. Ja LII naisissa. Ja SDP numero 1. Orpon kannatus laski edellisistä melkoisesti. Nyt ollaan oikealla tiellä. Kyllä kansa tietää..!! Jos hiljenis tuo nato höpötyskin. Selvä turvallisuusuhka. Jess.

    • EmeritiusErkki

      Tekiköhän vaalipanelijuontajan törkeys Perussuomalaisille äänivyöryn Kyyjärvellä ja Kokoomuksen äänet olivat vain 3,5 %. Onkohan kaikki niin ihanaa Kyyjärvellä (haitta)maahanmuuton ihanuudesta, mitä on annettu ymmärtää? Perussuomalaisten äänimäärä kertoo sen, että paljon on kyyjärveläisillä ihmisillä muunlaista näkemystä asiaan, mutta ei uskalleta puhua natsittelun ja suvaitsevaisten vihapuheiden vuoksi.

      • shöhhhjj

        Mutta riittääkö persuilla enää takkeja käännettäväksi? Näytöt viime kaudelta ei viittaa mihinkään muuhun kuin vaalilupausten rikkomiseen.


      • EmeritiusErkki

        Kannattaa shöhhhjj pysyä faktoissa, eikä esittää propagandaa.


      • gäytphhijj

        Väitätkö ettei persut olleet ajamassa kurjistamispolitiikkaa viime kaudella hallituksessa ollessaan?


    • onninvaali

      Virolaisen Johanneskin sanoi aikoinaan, että kansa on puhunut löpinät pois. Halutaan muutosta asioihin, sen takiahan me äänestetään. Aina se jotakin kirpaisee, jos ei mee putkeen. Tää on sitä temokratiaa parhaasta päästä. Näillä mennään. jes

    • Anonyymi

      Nyt valtakunnassa kaikki jälleen HYVIN. Kyllä kansa tietää ,vai ??

    • Anonyymi

      Turha syyttää persuille vittuilusta niin kauan kuin hallaahoo ei vastaa kysymyksiin vanhoista blogikirjoituksistaan. Siinä kans yks sanam vanaus puolue kun mikki lähtee heti seuraavalle kun kysyy vähän arkoja.

      • Anonyymi

        Onhan hän vastannut, mutta mikään ei riitä. Ideologialasit kun pimittää ja kaksoistandardit, ne kuulut kaksoisstandardit. Oletko ollut nyt vouhkaamassa Hussein al-Taeen sanomisia, vai riittääkö taqyiia-anteeksipyyntö?


    • Anonyymi

      Oli miten oli, niin aina joitakin harmittaa. Harmi , minua ei

    • Anonyymi

      Olipa hienoa, et vihdoinkin saatiin vähävaraisten kyykyttäjä KOKOOMUS Pois hallituksesta, eikä kepukaan pysty sanelemaan kuiteskaan kaikkea, vaik pääsikin .. Mielenkiintoista.

    • Anonyymi

      Nimenomaan tärkeää, et Kokoomus saatiin pihalle hallituksesta, kepu pienempi paha ja siinähän vaihtuukin puheenjohtaja. Toivottavasti ei ole niin kok.lainen. Persut olis saanut olla , mut nyt kävi näin. Hyvä näinkin. Ja toisekseen Kyyjärvellä ei tarvita Kokoomusta lainkaan. Tääl ei taida olla yhtään niin varakasta toimijaa, kuin kokoomukses yleensä. No yksi taitaa olla. PELKKÄ ajatus ei oikein auta.

    • Anonyymi

      Kappas. Kommunistit päässeet vauhtiin täälläkin.

    • Anonyymi

      Eipä tartte olla edes kommari, kun asian ymmärtää ihan "kansakoulun" pohjalta. Ojalan laskuopin mukaan riittää. Kyyjärvellä ei taida edes olla enää yhtään vanhanajan kommaria. Normaali ihmisjärki riittää käsittämään.! Jopa jotkut kepulaisetkin ovat jo samaa mieltä . Oikealla tiellä ollaan silloin.

    • Anonyymi

      No mutta ,nythän on mielenkiintoista. Eli osa ainakin keskustalaisistakin on näinollen sosialisteja. Ne alkaa näis puolueasioissakin puurot ja vellit sekoittumaan. No sillä ei juuri tätnäpäivänä kai ole enää paljon merkitystä. Ei ainakaan äänestämises yleensäkään, koska kansalaisia petetään ja aliarvioidaan raskaasti. Seuraaviin edus.k vaaleihin voipi aanestyshalukkuus tippua melkolailla.! Eikä ihme. Äänestämisellä ei ole suurtakaan merkitystä, niinkuin ennenvanhaan. Toivottavasti ymmärrätte.??

    • Anonyymi

      Keskusta jakaa "Vappusatasia"Kansaneläkeläisille.
      Nämä jotka saa indeksikorotukset sataset eivät näy.
      Maakuntavaalit siirtyvät,Saarikko vauva lomalla.

    • Anonyymi

      Pentti Olavi Liitikko on oiva poliitikko. Taitaa olla Hallan sanoilla, tarvittaessa PIKKUISEN OIKEALLA ja PIKKUISEN VASEMMALLA tarvittaessa. Pysyy remmissä vähän jatkossakin.

    • Anonyymi

      No onko kyyeärvellä suvakkia?

    • Anonyymi

      No eipä ou näkynnä! Liekkö jossain muualla on.

    • Anonyymi

      kOVASTI kuuluu olovan äänessä kyseinen toimittaja, vaan turha on työnsä. Mitä lie aijanseipäätkin hekottaa. Vaik vaalit on vaalittu jo. Onhan se tietenkin jonkinlaista yrittämistä, kun yrittää päteä. Ihminenhän narraa mosesti ihteäänkin uskomuksillaan. Saatiinhan kuitenkin hallitus pystyyn. Yhtää täydellistä hallitusta ei ole, eikä tule. Mistäs sitten naristas.??

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe