Pian Haavisto väittää ettei ole lentänyt lomillaan!

32

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkalla.maailmalla

      Kovasti on matkustellut aivan nuoresta pitäen...

      • takaatulossyntyy

        Ihmekköstuo riiausreissut niin pitkiä.Nehän oli niitä seurusteluaikoja,piti kunnolla testata ja ajaa sisään tuleva puoliso.


    • Pekka.on

      vastuussa Caruna-kaupoista...

    • Pekka pitäisi asettaa loppuiän kestävään lentomatkustus kieltoon! Hän saisi puolisonsa kanssa korjata lomillaan jättämäänsä hiilijalanjälkeä istuttamalla miljoona puuta.

    • SillaltaKaljaa

      Niin ! Ja ajjaako se Teiskossa perämoottor venneellä ? Täh? Tuleeko Kallaa......

    • ´Haavisto sijoittui jaetulle toiselle jumbopaikalle yhdessä sinisten Terhon kanssa arvosanalla 6 .

      Ei ihme, ettei "professori" Haavisto ole kuin ylioippilas.

    • eko.elämää

      Päivän puheenaihe on musta-aukko, mitä mieltä Haavisto on siitä hiilijalan jättäjänä ?

      • Vinkkinä

        Haavistolla lienee oma sposti; perussuomalainen voisi vaikka siellä teidän omassa äänenkannattajalehdessä ohjeistaa muitakin, että tällaista ns puskahaastattelua tuskin moni haastateltava lueskelee. Olisihan se jo aika työlästä - vai miten esim sinä päädyit kysymään Haaviston mielipidettä täällä Suomi24:ssä?


    • Haavisto oli unessa MTV:n vaalitentissä. Hänen aikansa politiikassa on päättynyt. Ärhäkkä Li Andersson ei pääse hallitukseen.

      • äidinkielenlopettaja

        Vanha väsynyt mies tai ylioppilas. Ulkonäkö alkaa olla menetetty ja substanssiosaamista ei ole ollutkaan. On vain erilaisten asiatuntuntijoiden viittoja ja kaapuja. Ympäristönsuojelemisetkin on enimmäkseen lentämistä ja taksilla ajoa. Edes Ahtisaari miljoonineen ei saanut peruna caccaa lentoon.


    • caruna pecca peruna cacca

    • Harha-Ahonsisko

      Haavisto on levittänyt vaan rasistista-popualismiaan maailmalla. Ei rasisti muuhun pystyisikään.

    • Halla-aho ei enää lennä, kun luopuu Europarlamentista. Hän voisi antta VIP-korttinsa loungeen Pekan puolisolle. Antonio ei kampaajan liksallaan pysty yksin lentämään 1:st class.

    • kalastajana

      Haavistosta jäi eilen mieleen mtv3 tentistä, kitisevä omia vihreitä arvoja vastaan elävä populisti, jonka käteen jää mustapekka.

    • Haavisto vetoaa, että ilmastomuutoksen torjunnassa Suomen on oltava esimerkki.
      Hän toimii asiassa asiantuntijana, koska on jatkuvilla lomalennoillaan kaukomaille jättänyt suuremman hiilijalanjäljen, kuin Halla-ahon suurperhe. Haavistolla ja omalla parturilla on monta kertaa suurempi asunto, kuin suurperheellä.

      Haavisto korostaa koulutuksen tärkeyttä, mutta ei itse viitsinyt suorittaa mitään tutkintoa.
      Hän esittää varmoja käsityksiä perhevapaista, vaikkei tiedä niistä mitään.
      Haavisto on feikki vihreä!!!!

      • pelkät.puheet

        Afrikka ongelmasta ei ole päässyt eroon koskaan, miksi ei mene paikan päälle tekemään asian hyväksi jotain, vaan jatkaa suomessa suomalaisten syyllistämistä.


      • Kokemusasiantuntija

        Ylioppilastason asiantuntija ilmastokysymyksissä. Mihin tarvitaan tutkijoita, kun ylioppilastasolta löytyy asiantuntijoita? Miten muuten valmistutaan ilmastoasiantuntijoiksi yo-tasolta? Haaviston koulutus lienee huonompi kuin 80% kansalaisista.


      • Puttaalta
        pelkät.puheet kirjoitti:

        Afrikka ongelmasta ei ole päässyt eroon koskaan, miksi ei mene paikan päälle tekemään asian hyväksi jotain, vaan jatkaa suomessa suomalaisten syyllistämistä.

        Oma lehmä ojassa kuten Ahtisaarellakin. Mikään ei estä muuttamista Afrikkaan rauhoja välittömään, mutta näille kermaperseille Afrikan olosuhteet eivät kelpaa. Pitää saada pääministerin tasoinen palkka, tai enemmän. Kuninkaan veroinen kohtelu, viiden tähden hotellit ja ykkösluokan lennot kohteisiin. Tärkeimpänä kaikesta jonkun tahon pitää maksaa kulutusjuhlat ja ilmanpilaaminen. Saisivat maksaa harrastuksensa omasta pussistaan. Miksi suomalaisen veronmaksajan pitäisi maksaa kermaperseiden puuhastelusta?


    • pekkakontulasta

      Olisiko niin, että eniten hän on vapaa-ajallaan lentänyt Etelä-Amerikkaan. Syynä olisi ko. mantereelta mukaan otettu häntä nuorempi nykyinen miespuoliso.

    • Haavisto on kuin katolilainen pappi hän saarnaa muuta kuin tekee. Katolilainen pappi lentää Etelä Amerikkaan ja viettelee pikkupoikia!

      Ajatelkaa, jos Pekka Haavistosta tulisi Suomen pääministeri. Etelä Amerikassa joku kuoripoika tulisi julkisuuteen!

      • Jaska.Kuuskari

        Niin, mahtaako Antonio olla ensimmäinen ja ainoa rakastaja Etelä-Amerikassa? Taksissahan se taisi Antoniokin olla kohdattu. Ilmastonsuojelu ja rauhanvälittäminen on lentelyä edestakaisin mannertenvälillä ja taksilla suhaamista. Muu aika asutaan kalliissa hotellissa tai suur-lähetystössä. Sellaista se on ilmastonsuojelu.


      • Jaska.Kuuskari kirjoitti:

        Niin, mahtaako Antonio olla ensimmäinen ja ainoa rakastaja Etelä-Amerikassa? Taksissahan se taisi Antoniokin olla kohdattu. Ilmastonsuojelu ja rauhanvälittäminen on lentelyä edestakaisin mannertenvälillä ja taksilla suhaamista. Muu aika asutaan kalliissa hotellissa tai suur-lähetystössä. Sellaista se on ilmastonsuojelu.

        Haaviston ja Halla-ahon välillä on suuri ero arvoissa. halla-aho viettää aikaansa kotimaassa lapsiaan hoitaen ja pyöräillen töihin.
        Hän asuu suuren perheensä kanssa suhteellisen pienessä asunnossa, joka on kaukolämmön piirissä ja ilmasto ystävällinen.

        Haaviston arvot liittyvät kaukomatkoihin ja riettaaseen poikamieselämään.
        Kohteeksi valikoitui Etelä- Amerikka, koska viestit sieltä eivät välity Suomeen. Hän jo pitkälle keski-ikäisenä tuo reissuiltaan juuri teini-iän sivuuttaneen pojan puolisokseen. Asuvat jumalattoman suuressa asunnossa kahdestaan. Erot arvoissa ovat valtavat.


    • lentosaastuttaa

      Harva poliitikko on lentänyt niin paljon kuin Pekka Haavisto diplomaattisissa tehtävissään ruahanvälittäjänä.

      • Mahtasko edes Soini pysyä lentomaililisassa samassa skaalassa


    • eieiniin

      Pekka Haavisto ei ole vieläkään oikein ymmärtänyt, että hän on asettunut ehdolle suomen vaaleissa. Hänen ainoa tärkeäksi katsomansa asia on vierasmaalaisten asioden tolalle saattaminen, välittämättä suomessa asuvien suomalaisista veronmaksajista. Haavistolla ei näytä olevan mitään käsitystä maamme kantokyvystä. Haavisto haluaisi lisäksi, että suomalaisten veromaksajien kuuluisi maksaa ulkovaltojen aiheuttamat ilmastosaasteet. Kultalusikka suussa syntyneenä, hänellä ei ole mitään käsitystä, miten kovalla työllä fyysistä työtä tekevät ovat hankkineet maksamansa verot, joita hän mielellään jakaisi vierasmaalaisten hyvinvointiin. Mainitsemalla Halla-aholle, että häntäkin tulee vanhuksena hoitamaan vierasmaalainen. Pekka täten todisti,että hän haluaa ulkomailta matalapalkkaisia työntekijöitä polkemaan suomalaisten palkkoja.

      • Haavisto on rakastunut rauhanturvaamis työstä. Työ on lentämistä kriisialueiden tuntumaan ja asumiseen 5 tähden hotelleissa. Konfliktin osapuolet ottavat vastaan hyväntahtoiset hölmöt, koska he tietävät saavansa näiltä rahaa. Suomesta tulevalla rauhanvälittäjllä ei ole mitään painoarvoa. Haavisto on kuin pikkusisko selvittämässä tappelua nakkikioski jonossa.


    • Vihreäliitokone

      Haavisto johtaa Vihreän liiton vihreään liitoon, nimittäin
      liitämään kannatusta alaspäin. Varsinaista vihreää
      aatetta lennetään kokouksiin ja Antonin luo yms.
      Puolueelle uusi nimi Vihreä liito.

      Haaviston nimi on myös osuva hänen haavistaessa terroristeja Suomeen,
      esim. tämä ISIS terrorisoitunut ns. Sanna ym.
      Terroristijärjestö ISIS on joutunut ahtaalle, joten nämä rikolliset
      haluavat Suomeen elintasopakolaisiksi, vaikka ovat aiheuttaneet
      tämän pakolaisten tulvan.

      • Voiko mielestänne taistelukokemusta omaava muslimitaistelija puolustaa Suomea?


      • Astromega

        Periaatteessa kyllä, käytännössä ei. Jos Suomi joutuisi sotaan Ruotsin kanssa, ensialkuun olisi kaksi rintamaa; maat keskenään Hyvin nopeasti konflikti eskaloituisi uskonsodaksi muslimit vs kristityt ja muut. Nyt taistelurintamia olisi jo kaksi. Näin ne sodat eskaloituvat muslimimaissa kuten Syyriassa. Muslimeiden sodissa voi olla lukematon määrä eri osapuolia.


    • vihereliitti

      Lentokielto vain punaniskoille ja köyhille..

    • hällä.väliä

      Vihreiden ainoa työ on keksiä uusia ja taas uusia uhanalaisia elikoita, jotta saadaan julkisia rahoja oman toimeen tulon varmistamiseksi, suomalaiset ihmiset on jo kuolemassa sukupuuttoon tällä väestön kehityksellä, mutta se ei ole tärkeää, tuodaan Afrikasta lisää uusia geenejä menetetylle suomelle.

    • vihiriys

      Lukekaa NRA:n sivut. Vihreydestä ynnä muusta. Kannattaa!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      601
      4183
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3448
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      67
      3051
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2931
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2264
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2201
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2157
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1965
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1950
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1919
    Aihe