Vaalikoneet

kloiui

Kuulin että peruskoulussa lapset ala-astella olivat tehneet jokainen vaalikoneen kanssa testin.
No kaikenlaisia vastauksia lienee tullut ja keskusteluakin.

Näitä vaalikoneita taitaa olla useampia ja jokaisen kysymykset rukattu johonkin suuntaan.
Puolueitahan Suomessa on todella liian monta, hipovat niin läheltä ajatukseltaan toisiaan, että tuskin kukaan saa järkevää vastausta.

Jotenkin asia siitä mitä eduskunnan tehtävä on ja mitä puolueet haluavat on ristiriidassa. Heidänhän pitäisi yhdessä jotenkin löytää ratkaisut taloudenhoitoon ja lakien säätämiseen ja vielä pitäisi nähdä mikä on kiireellisin asia hoitaa ja eli tärkein Suomen ja sen kansan kannalta ja vielä huomioiden jokainen Suomen kolkka.
Luin juuri lehdestä, että on Norjaan myyty DNA ja että yrityksen omistajat saavat nyt kovat tulot, no ne ovat heille muutamalle, jatkossa firma ei tuota Suomelle mitään ja luultavasti meni työpaikkojakin samassa jonkin verran pois. Työttömiä lisää Suomeen ja verotulot kunnalta pois. Tätä on viime vuodet olleet jatkuvasti.
Myöskin maan sisällä yrityskauppa käydään näin, no silloin toinen kunta menettää niin työpaikat kuin tulotkin, vain omistajat rikastuvat. No heille voi olla hyvä taloudellinen loppuelämä, mutta mitä se on esim. työntekijöille.

Aloitin vaalikoneista, sillä en itse allekirjoita valmiiden kysymysten kautta valikoitavaa asiaa oikein.
Ihan leikittelin itse koneen vastauksilla, yrittäessäni löytää sieltä eri puolueita löytääkseni ja valitettavasti en oikein pitänyt siitä mitä järjellä ajatellen pitäisi tulla.

Onhan tietenkin valittava edustajat, mutta miten saisimme osaavat ja taitavat sinne, jotka todella hoitavat tätä koko Suomen asiaa eli näkevät että joka kolkkaan tarvitaan työtä suomalaisille ja kunnille verotuloja ja tähän tarvitaan kyllä tehtaiden ja virastojen hajoittamista eri puolille Suomea.
Nyt Suomi on kuten monet sanovat jo kaatumassa täysin sieltä Helsingin kulmilta mereen. Ja siellä ei ole edes tilaa ja kaikki asuminen on niin kallista.

Täällä eri puolilla ja varsinkin itäisellä sivustalla on tilaa ja yhteydetkin jo hyvät ja ihmisiä tulemaan töihin ja heille tilaa asuntoihin .
Nyt tuo eduskunta on riidellyt ja väitellyt taas neljä vuotta ja kielen käyttökin on ollut hyvin ala-arvoista. Kaikki arvokkuus on tipotiessään ja jopa muutama elämänsä siellä istunut koki, että pitäisi vielä enemmän nähdä heidän eläke etujaan kuin kansan etuja.
Aika moni edustaja taitaa jopa ajatella, että on vakituinen työ, mutta jo saadessaan paikan pitäisi ymmärtää, että sen on neljä vuotta ja määräaikainen tehtävä, jatkoa ei samalla luvata.
Voisikin olla, että pari-kolme kautta korkeintaan ja kiertoon paikat, ei asiatkaan jäisi jatkuvasti hoitamatta. Vähän rotia toimintaan ja sinne ihmiset, joilla on tietoa ja taitoa hoitaa näitä tehtäviä.
Ei harhauteta puolueilla jo koululapsia eduskunnan tehtävistä.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

    Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    13091
   2. Ehdokkaana kiusaaja

    Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
    Kankaanpää
    85
    2394
   3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

    Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    106
    1530
   4. Koita rakas jaksaa

    Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
    Ikävä
    67
    1260
   5. En malta odottaa että nähdään

    Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
    Ihastuminen
    57
    1105
   Aihe