Sisäiseksi alustetun sd kortin vaihto

kuneiniinei

Elikkä miten saisin kopioitua sisäiseksi alustetun sd kortin niin että sen voi vaihtaa menettämättä mitään?
Pari kertaa sd kortti on jo sanonut sopimuksensa irti vuosien aikana ja haluaisin estää tiedostojen häviämisen.
Kopioin kortin sisällön hdd:lle, mutta suurin osa jäi kopioitumatta (380mt / 1,9Gt)...

6

<50

  Vastaukset

  • Varmuuskopiot aina ajantasalla ettei tule tällaisia tilanteita!

  • Siis miten varmuuskopio saadaan sd kortista? Kopioi -liitä ei toimi, kun kortti on kirjoitussuojattu sisäiseksi muistiksi. Ei täältä taida tällaisiin apua saada...

   • Miten niin sisäiseksi? Onko alustuksessa käytetty SD-standardin ns. low-level toimintoja? Jos on, voi datan saaminen pois olla lähes mahdontonta ilman alkuperäisen alustuksen suorittanutta laitetta (älypuhelin?). Joillakin datanpelastusohjelmilla voi ehkä olla mahdollista... Tämän takia suosin itse ainoastaan avoimia formaatteja, ei ole näitä iänikuisia ongelmia kaupallisen roinan kanssa.


   • Datarutto kirjoitti:

    Miten niin sisäiseksi? Onko alustuksessa käytetty SD-standardin ns. low-level toimintoja? Jos on, voi datan saaminen pois olla lähes mahdontonta ilman alkuperäisen alustuksen suorittanutta laitetta (älypuhelin?). Joillakin datanpelastusohjelmilla voi ehkä olla mahdollista... Tämän takia suosin itse ainoastaan avoimia formaatteja, ei ole näitä iänikuisia ongelmia kaupallisen roinan kanssa.

    Pikemminkin muistikorteista pitäisi päästä eroon. Turhaa säätämistä ja kun nykyään saa kohtuu edullisesti yli 32 gt malleja eli muisti ei lopu kesken.


   • Olisikohan osa kortilla olevaa tavaraa käyttöjärjestelmän omia väliaikaistiedostoja kuten virtuaalimuistia jne. Ei niitä kuulukaan varakopioida.


  • Oli virhe alustaa kortti sisäiseksi muistiksi, ei sitä saa enää muutettua ilman tiedostojen katoamista.. Onneksi itse jätin tekemättä tuon vaiheen ja nyt voin siirtää kortin mihin tahansa muuhun laitteeseen ja tiedostot on tallessa/näkyy ;)

   Tuo sisäiseksi muistiksi alustus mahdollistaa ohjelmien asentamisen muistikortille ilman mutinoita, mutta kortille asennetut ohjelmat plus niiden tiedostot on vissiin piilossa eli ne ei kopioidu mihinkään?? Ehkä joku filemanager osais kopsata kaikki???

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   227
   2280
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2173
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   145
   1973
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   988
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   960