Simon Elo vaalitentissä 9.4.

SHAME

Harvoinpa kuulee noin älytöntä paskanjauhantaa.

17

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • soinin_puudeli

      Mitä muuta voi Soinin aivottomalta sylikoiralta odottaa, kuin päämäärätöntä kieriskelyä ja turhaa skeidaa koko suun täydeltä. Takinkääntäjäpetturi yrittää avuttomasti selittää aikaansaamaansa mustaa valkoiseksi.

    • aktiivimallilinjauksia

      Tuossa TV1:kkösen työvoimapolitiikkaa käsittelevässä vaalitentissä sinisten linja on selkeä .Aktiivitoimille täysi tuki ja smat linjat jotka on jo hallituksessa nähty.Vihreät ja Vasemmsito heittävät aktiivimallin milellään suoraan roskiin.SDP purkaisi rankaisevan aktiivimallin ja Perussuomalaiset kallistuvat myös tuohon suuntaan.Kokoomus jatkaa ehdottomasti aktiivimallia ja Keskuta on samalla aktiivimallin jatkamislinjalla.

    • Luru_Kiljunen

      Samaa mieltä aloittajan kanssa. Vaikka olenkin sitoutumaton oikeistolainen, niin Skinnari ja Arhinmäki puhuvat mielestäni järkevimpiä.

    • Herääkysymys

      Tuossa on jälleen kerran tuo työvoiman tuonnin tarveharkinna poisto puheenalaisena. Jokseenkin vaikea ymmärtää että maassa on puolimiljoonaa työtä tarvitsevaa ,joka tuosta PS puheenvuorosta tuli julki ,että tuon pohjalta ei keskitytä jälleenkolutukseen ja työttömien työmarkkinoille sijoittamiseen,ensi alkuun,joa osaavaa työvoimaa kaivataan. Muutama vuoso takaperin jopa yrityksia poliittiselta saralta tuli kädenojennus työnantajille koulutuksen suhteen jolloin tuli selväksi työnantajien tahota ilmi että he kouluttavat kyllä omaan trpeeseensa. Suomessa tarjotaan mm. työllistämistukia jotta työvoima olisi edullista ja tuo perehdyttäminen mahdollista alikoulutuksella ,joten missä mättää?

    • Bluefuture

      Kun ämän sivuston punavihreät ei tykkää, niin Simon on osunut maaliinsa. Hyvä Simon!

      • Kriittinen_katselija

        Elo keskittyi lähes joka puheenvuorossaan nälvimään muita. Asia jäi toiselle sijalle, laskekaa vaikka minuutit ja sekunnit. Osoittaa kypsymättömyyttä ja tyhmyyttä asiakeskustelussa.


      • taloustutkimus

        Oli meinaan samanlainen räksyttäjä koko hallituskauden oppositiota kohtaan, mitään omaa älyllistä osaamista en ole vielä kertaakaan kuullut tämän puolueensa pettäneen suusta ja kohtahan se hiljenee lopullisesti, suomalaisten onneksi.


      • vetäköön
        taloustutkimus kirjoitti:

        Oli meinaan samanlainen räksyttäjä koko hallituskauden oppositiota kohtaan, mitään omaa älyllistä osaamista en ole vielä kertaakaan kuullut tämän puolueensa pettäneen suusta ja kohtahan se hiljenee lopullisesti, suomalaisten onneksi.

        Ja vittuilu kovenee kun päivät vähenee.


    • muittenhaukkuja

      Työvoiman ja työvoimapulan kohtaamattomuus johtuu siitä, vaatimustaso työnantajilla on liian kova. Suomalaiselle pitäisi maksaa oikea palkka. Työntekijän vähäisintäkään puutteellisuutta ei hyväksytä. Yleinen työpaikkakiusaaminen myös pilaa työilmapiirin ja aiheuttaa työhaluttomuutta.
      Simon Elo on kova muita haukkumaan. Se piirre pistää silmään niin, että jää itse asia huomaamatta. Eikö osaa hakea apua tuohon vuorovaikutusongelmaansa viestintäkonsulteilta. Ymmärrettävästi pappisperheissä toisten syntisyydestä on pietty lukua ja poika on asian hyvin oppinut.

      • syyttely

        Hyvä huomio, ilmeisesti saa lohtua toisten syntisyydestä, omille harhapoluilleen, missä tuntuu olevan vieläkin kuin eksynyt lammas.


      • ihmettelinyksin

        En minä muista hänen puhuneen muuta kuin haukkuneen vanhoja puolueita. En paljon seuraa mutta kun tuo puhui aina samaa asiaa niin tarttui korvaan.


    • eihäpyä

      Miten kehtasi kehua emätollolindströmiä..?

    • Hallaaho ja Elo ovat alienia samalta planeetalta. Iso päisiä humanoitia molemmat.

    • jottatotuuseiunohdu

      Simon Elo vaikutti todella viisaalta ja asiantuntevalta, kun katsoin YLE:n areensata hänen haastattelunsa Antti Rinteen jälkeen.
      On siinä kahdella poliitiukolla suuri ero, Simin Elon hyväksi.

    • järkyttävärakkikoira

      Taas Elon naama näkyi televisiossa. Juuri kun aukaisin tvn Elo sanoi.. Vastustan joka solullani vihervasemmistoa. Ei asiaa saa sanottua kuin vain tällaista rakkikoiramaista räksytystä. Jos on lapsesta asti oppinut muita moittimaan niin ei osaa muuta. Toivotaan ettei tartte tyyppiä nähä enää koskaan tvssä.Kyllä on ollut evlut kirkon opetus kaameaa. Muistan kun lapsuudessani papeilla oli tapana haukkua vainaja hautajaisissa. Ei kaikilla. Muistan myös kun rippikoulussa pappi haukkui koko ajan yhtä poikaa. Ilman syytä. Poika vaikutti aralta. Kun näkee näitä Elon tapaisia tulee lapsuus mieleen.

    • Melkonenpelle

      Simon Elo oli pohjanoteeraus, mutta eipä taida sinisistä löytyä yhtään sellaista joka tietäisi työelämästä mitään

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/eduskuntavaalien-ehdokkaiden-tulot-julki-naiden-puolueiden-edustajat-tienaavat-eniten-lahes-joka-kolmas-sinisten-ehdokas-ei-kay-toissa/7353452

    • Huomioitsija

      Kyllä tuo Elo vie enemmän ääniä sinisiltä kuin tuo. Harvempi varmaan arvostaa jatkuvaa nulikkamaista räksytystä muista, kun pitäisi puhua asiasta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe