Voimme olla ylpeitä Outokumpulaisia

pro_sanna

Saamme kohta oman kansanedustajan ja myöhemmin ehkä ministerinkin, Sannan! (85)

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kauhistus

      Olisipa kauhea yllätys.

    • Porosaana

      Tulikohan kirjoitusvirhe Huttunen sen piti olla

      • riyh

        Kepun aika on ohi.


    • qwerty123-

      Voi helv***i sentään, Persut eivät ole muiden kanssa yhteistyöhaluisia ja ovat epämieluisia kumppaneita jokaiseen koalitioon.
      Kolmospaikalla ei pääse sanelemaan ehtoja joten eipä nuolaista ennen tippumista..

      Ylpeys käy ennen lankeemusta, vähän kuin Sipilän roskajoukolla kävi...

    • Rykijä

      Meinasi mennä aamukalja henkitorveen, kun luin tuon pro Sannan lausahduksen. En kommentoi enempää tuota asiaa, mutta ihmeitä pitää tapahtua, jos Sanna pomppaa edes eduskunnan takariviin?

    • Onnitellen

      Olisi se todella jytky, jos S:A:sta tulisi vaikkapa sosiaaliministeri. "Pahalta" näyttää, että näin käy.

    • 3214

      Emme pääse ylpeilemään kansanedustajilla, eihän meillä ole kunnon ehdokkaitakaan. Tarjolla olevat vievät leivän pienen ihmisen suusta nk. on nähty. Persujen mielestä on sosiaaliturva luksusta, pienet ihmiset saavat kärsiä kuin Sipilän koplan käsittelyssä konsanaan...
      Persuilla on mottonaan kaiken hyvän vastustus ja rasismi, valtakunnan kehittäminen ei ole heitä varten...

    • markku.lievonen

      Ihan näin ulkopuolisena haluan todeta. Ottakaa nyt Outokumpulaiset järki käteen ja äänestäkää tässä maamme tilanteessa Perussuomalaista Sanna Antikaista. Siis uutta suuntaa maamme asioiden hoidossa. Ihmistä en tunne, mutta puolueen suuunta asioiden hoidossa on realistisella tasolla. Nyt politikointi on ollut käsitteellä; "Suutarin lapsella ei ole kenkiä". eli omat asiat on jäänyt hoitamatta - viisaudella.
      Melkoinen sokeus o ihmisessä oltaava, jos ei näe / ymmärrä elinympäristömme muuttumista parinkymmenen vuoden aikana, joka liittyy suurten puolueiden politiikkaan ja hallitsemiseen.

      Tutkikaa esim. missä on Keskutan suuremmat kannatusalueet. Itä-Suomi, Kainuu, Lappi jne.... alueet, jossa esiintyy eniten ihmisen itsetuhoisuutta ja alkoholin käyttöä. Pakenemista arjesta. Siis alueet, johon harjoitettu politiikka on eniten vaikuttanut ja lisännyt ihmisten stressiä / ahdistusta. Epävarmuutta. Todellisuus on, miten ihmisen elinympäristöllä on erittäin suuri vaikutus ihmisen arjen voimaannuttamiseen. Mielentasapainoon.

      Vai onko meillä Itä-Suomessa jo epvarmuus tasolla, jossa ei mahdollistuta enää kokeilemaan uutta tapaa / näkemyksiä hoidella asioita. Tärkeysjärjestys mm huomioiden ja niiden vaikutus.

      • oikeistoooo

        halluut siis saman oikeitolaisen leikkauspolitiikan jatkuvan maustettuna öyhötyksellä pakolaisista. ei oo mittään uutta tarjolla eikä varsinnaan jos tuo valitaan. ei oo ommoaa ajatusta päässä, toisttaa ku papukaija mitä käsketään.


      • markku.lievonen
        oikeistoooo kirjoitti:

        halluut siis saman oikeitolaisen leikkauspolitiikan jatkuvan maustettuna öyhötyksellä pakolaisista. ei oo mittään uutta tarjolla eikä varsinnaan jos tuo valitaan. ei oo ommoaa ajatusta päässä, toisttaa ku papukaija mitä käsketään.

        En ole äänestänyt vuosikymmeniin, koska todellisuudessa aiemmin kaikkien puolueiden ajattelu / teot olisi lähes samat. Oli yks hailee kuka oli hallituksessa. Todellisesti ei ollut uskottavuutta puolueiden erilaisuudessa.

        Tänä päivänä tilanne on toinen ja siksi äänestin protesti äänestyksenä. Tiedän, ettei yksi ihminen vaikuta asioissa suuntaan jos toiseenkaan,mutta jos Perussuomalaiset saisivat erittäin merkittävän kannatuksen, niin tällä olisi vaikutuksensa maamme asioiden suunnan tarkasteluun ja piiiiiiiitkässä juoksussa jopa muuttumiseen. Puolue eroittuu erilaiseksi tärkeissä asioissa,joilla on taas tulevaisuuteemme merkitystä. Minkä suunnan maamme lainsäädäntö ottaa. Ilmastonmuutos ja siihen liittyvä ajattelu on erittäin voimakas tulevaisuudessa vaikutksetaan. Samoin edelleen pakolaisuus.

        Perussuomalaisiin liittyen parasta tässä kokonaisuudessa on, miten maassamme jo vaalien alla on jo käyty voimakasta keskustelua, jota aktivoi juuri tämä puolue. Toimii keskustelujen vetäjänä kautta marketin kassojen kuin torien kuin myös työpaikkojen ja viranomaisten. Tätä ilmiötä - näin voimakasta en ole ennen vaaleissa havainnnut. Niin, liittyen juuri puolueen erilaisuuteen - ajatteluun- joka tosin yhdistetään rauhalliseen ja sivistyneeseen Jussi Halla-ahon persoonalliseen käyttäytymiseen. Suitsuttavat hänen itsensä ilmaisuaan kaikki alan / puheilmaisun alan ihmisetkin.

        Eli parasta tässä on juuri keskustelu ja ihmisten ....a-j-a-t-t-e-l-u-n.......... lahjan käyttäminen. Kansan ymmärryksen laajnetuminen. Tietoisuuden laajentuminen. Mitä enemmän ja laaja-alaisemmin ja vapaammin - avoimesti maassamme keskustellaan eri asioista, niin sitä paremmaksi kehityy ihmisen / meidän elinympäristö. Kiitos, vielä vapaan median. Kuin myös tämän foorumin valvoja / moderaattori.


    • 99856

      Ylpeitä olemme vaikka emme edustajaa maailmalle saakaan, mitään hyötyä ei siitä olisi meille.
      Yksi pääsky ei kesää tee eikä yksi edustaja maailmaa muuta demokratiassa..

      Ollaan ylpeitä ja luotaantyöntäviä jatkossakin...

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe