Suomessa pitäisi olla Perustulopuolue ja Pennanen johtoon,

tkhr

Parhaat argumentit perustulosta on tullut Pennaselta. Petrus Pennanen on ajan hermolla ja nykyaikaisena menestyneenä yrittäjänä hän tietää miten nyky-Suomessa pysytään globaalissa kilpailukyvyssä mukana. Tällaista raikkautta tarvitaan. Petrus on nykyajan maailman poliitikko.

14

<50

  Vastaukset

  • Pennanen parturiin

  • Antaako Pennanen työnsä tulokset ilmaiseksi kaikille, kuten piraattipuolueen ideologia tekijänoikeusasioiden perusteella antaisi olettaa?

  • Pennasen suusta ei todellisuudessa ole tullut mitään järkeviä lausuntoja. Hän elää jossain kummallisessa maailmassa, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Katsokaa nyt tyypin - okei, hörhön ulkonäköä - se kertoo kaiken tyypin mielenlaadusta. Entäpä ne eleet sitten, iso äijä liikuttelee käsiään ja jalkojaan kuin nainen - how sick is that.

   Pennasesta tulee mieleen lähinnä ufo-kultti, jossa kaikki jäsenet ottavat hengen itseltään päästäkseen komeetan takana piilottelevaan avaruusalukseen. Toki tämä on vain minun mielipiteeni ja mielleyhtymäni, mutta en usko olevani ainoa, joka näin ajattelee!

   • Kerro ihmeessä ne kaikki ei-järkevät kommentit? Olen kiinnostunut tietämään.

    Harmi vain, että taidat olla sekaisin oleva trolli, joka ei ole kiinnostunut politiikasta. Itse äänestin Petrusta mutta olen myös tutustunut laajasti eri puolueiden teemoihin.

    Toivottavasti te trollit äänestitte edes jotakuta, jotta vaikutitte omalta osaltanne muutenkin kuin trollaamalla. Sillä muuten, ettei voi elämäänne parantaa ja vaikuttaa politiikkaan, jota Suomessa tehdään.


  • Hieno äänisaalis Pennasella vähän päälle 4700, onnea :)

  • Perustulo olisi kallis virhe, sillä rahaa valuisi sellaisillekin, joille perustulo on perusteetonta.

   • Siis perustulon ideahan on se. että se leikkautuu korkeasti tienaavasta päästä pois.

    Kannattaa tutustua Suomen ja maailman työllisyystilanteeseen ja etenkin rakennemuutokseen. Enää ei riitä kaikille 8-16 töitä ja toisaalta on pätkä- ja keikkatöitä jotka jää tekemättä koska firmoilla ei ole varaa palkata lyhyeen työhön tekijää. Perustulo hyödyttäisi niin työntekijöitä kuin yrityksiäkin. Perustuloa ei tarvittaisi jos elettäisiin täysin vanhassa 8-16 tehdasmaailmassa mutta maailma on muuttunut.


   • EU-sääntöjen mukaan joudut maksamaan perustuon romanialaisille ja bulgaareille ja kreikkalaisille ja ...


  • Onko Petrus sukua Kroisos tai Jotaarkka Pennoselle.

   • Taitaa olla enemmän sukua vihreälle lentokoneterroristille. Ainakin puheiden tasosta päätelleen.


  • Äänestän Petrusta europarlamenttiin.

  • Perustulo ei sovi maihin jossa ei ole rajoja. Jos ajateltaisiin perustuloa esim. Karjalaan, Venäjälle
   tai talousuudistusta esim. suomalaisilla sijoitusrahoilla, niin sellaisista ei tule mitään, koska Karjalalalla ei ole rajoja ja kuka tahansa pääsisi silloin nauttimaan perustulosta tai sabotoimaan sijoitus- ja yritystoimintaa Venäjän sisältä vaikka kaukoidästä. Sama koskee EU:ta jossa on äärimmäisen köyhiä alueita esim. Romaniassa Bulgariassa jne. ja joita voisi heti kiinnostaa perustulo kun on avoimet rajat. Konstaapeli haastaa avoimet rajat Siba 158 haastaa sekä Hakkaraisen että Peltokankaan, esti rajamiesten matulaukkujen palvelukannon Torniossa https://www.suomenuutiset.fi/eurovaaliehdokas-sibakoff-halua-enaa-uutta-maahanmuuttokriisia-rajat-pitanyt-sulkea-heti/ Moni sanoi suoraan, etteivät aio maksaa veroja tai mennä töihin, mutta olivat kuulleet, että Suomen valtio kustantaisi heille asunnon, auton ja suomalaisen vaimon, Sibakoff muistelee kaoottisia kuukausia Tornion järjestelykeskuksen rekisteröintiryhmän vetäjänä.

  • Perustuloa ei voida tuoda Eu-alueelle senkään takia, että EU ei ole maa (kuten esim . liittovaltio Saksa tai osavaltioista muodostuvat USA). Perustulo loisi tilanteen jossa muut maat työntäisivät ylijäämäväestönsä Suomeen perustulolle vapaan liikkuvuuden nimissä. Vaarallisimpia näistä maista on juuri esim. Ranska, johon pääsee helposti entisistä siirtomaista Afrikasta ja lähi-Idästä ja sieltä sitten heikoimmin työllistyvät lähetetään perustulolle Suomeen. Harhalehdistö auttaa vaikenemalal ja valehtelmalla . Roskamedia pyrki vaikuttamaan eurovaaleihin valheilla. Suomen media valehteli venäläisvaarasta ylehesarijne. https://www.suomenuutiset.fi/itavallan-kansa-luottaa-vapauspuolueeseen-paikka-eu-parlamentista-napsahti-myos-kohupoliitikolle/#comment-527769

   • Piraatin pitäisi käydäparturissa niin ei näyttäsi vanhaltanaiselta. ( vanhat naisetkin ovat kauniita ) Vaikka tuskin sekään auttaisi, no eihänkukaan voi ulkonäöleen mitään, mutta ne piraatin puheet, mielikuvituksellista höpinää, tyypillistä huumehörhöilyä.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   137
   7012
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   39
   1293
  3. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   111
   1217
  4. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1199