Suomessa pitäisi olla Perustulopuolue ja Pennanen johtoon,

tkhr

Parhaat argumentit perustulosta on tullut Pennaselta. Petrus Pennanen on ajan hermolla ja nykyaikaisena menestyneenä yrittäjänä hän tietää miten nyky-Suomessa pysytään globaalissa kilpailukyvyssä mukana. Tällaista raikkautta tarvitaan. Petrus on nykyajan maailman poliitikko.

14

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pennanen parturiin

    • Antaako Pennanen työnsä tulokset ilmaiseksi kaikille, kuten piraattipuolueen ideologia tekijänoikeusasioiden perusteella antaisi olettaa?

    • OikeaPiraatti

      Pennasen suusta ei todellisuudessa ole tullut mitään järkeviä lausuntoja. Hän elää jossain kummallisessa maailmassa, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Katsokaa nyt tyypin - okei, hörhön ulkonäköä - se kertoo kaiken tyypin mielenlaadusta. Entäpä ne eleet sitten, iso äijä liikuttelee käsiään ja jalkojaan kuin nainen - how sick is that.


      Pennasesta tulee mieleen lähinnä ufo-kultti, jossa kaikki jäsenet ottavat hengen itseltään päästäkseen komeetan takana piilottelevaan avaruusalukseen. Toki tämä on vain minun mielipiteeni ja mielleyhtymäni, mutta en usko olevani ainoa, joka näin ajattelee!

      • tkhr

        Kerro ihmeessä ne kaikki ei-järkevät kommentit? Olen kiinnostunut tietämään.

        Harmi vain, että taidat olla sekaisin oleva trolli, joka ei ole kiinnostunut politiikasta. Itse äänestin Petrusta mutta olen myös tutustunut laajasti eri puolueiden teemoihin.

        Toivottavasti te trollit äänestitte edes jotakuta, jotta vaikutitte omalta osaltanne muutenkin kuin trollaamalla. Sillä muuten, ettei voi elämäänne parantaa ja vaikuttaa politiikkaan, jota Suomessa tehdään.


    • keros

      Hieno äänisaalis Pennasella vähän päälle 4700, onnea :)

    • kummatapaus

      Perustulo olisi kallis virhe, sillä rahaa valuisi sellaisillekin, joille perustulo on perusteetonta.

      • Anonyymi

        Siis perustulon ideahan on se. että se leikkautuu korkeasti tienaavasta päästä pois.

        Kannattaa tutustua Suomen ja maailman työllisyystilanteeseen ja etenkin rakennemuutokseen. Enää ei riitä kaikille 8-16 töitä ja toisaalta on pätkä- ja keikkatöitä jotka jää tekemättä koska firmoilla ei ole varaa palkata lyhyeen työhön tekijää. Perustulo hyödyttäisi niin työntekijöitä kuin yrityksiäkin. Perustuloa ei tarvittaisi jos elettäisiin täysin vanhassa 8-16 tehdasmaailmassa mutta maailma on muuttunut.


      • Anonyymi

        EU-sääntöjen mukaan joudut maksamaan perustuon romanialaisille ja bulgaareille ja kreikkalaisille ja ...


    • Anonyymi

      Onko Petrus sukua Kroisos tai Jotaarkka Pennoselle.

      • Anonyymi

        Taitaa olla enemmän sukua vihreälle lentokoneterroristille. Ainakin puheiden tasosta päätelleen.


    • Anonyymi

      Äänestän Petrusta europarlamenttiin.

    • Anonyymi

      Perustulo ei sovi maihin jossa ei ole rajoja. Jos ajateltaisiin perustuloa esim. Karjalaan, Venäjälle
      tai talousuudistusta esim. suomalaisilla sijoitusrahoilla, niin sellaisista ei tule mitään, koska Karjalalalla ei ole rajoja ja kuka tahansa pääsisi silloin nauttimaan perustulosta tai sabotoimaan sijoitus- ja yritystoimintaa Venäjän sisältä vaikka kaukoidästä. Sama koskee EU:ta jossa on äärimmäisen köyhiä alueita esim. Romaniassa Bulgariassa jne. ja joita voisi heti kiinnostaa perustulo kun on avoimet rajat. Konstaapeli haastaa avoimet rajat Siba 158 haastaa sekä Hakkaraisen että Peltokankaan, esti rajamiesten matulaukkujen palvelukannon Torniossa https://www.suomenuutiset.fi/eurovaaliehdokas-sibakoff-halua-enaa-uutta-maahanmuuttokriisia-rajat-pitanyt-sulkea-heti/ Moni sanoi suoraan, etteivät aio maksaa veroja tai mennä töihin, mutta olivat kuulleet, että Suomen valtio kustantaisi heille asunnon, auton ja suomalaisen vaimon, Sibakoff muistelee kaoottisia kuukausia Tornion järjestelykeskuksen rekisteröintiryhmän vetäjänä.

    • Anonyymi

      Perustuloa ei voida tuoda Eu-alueelle senkään takia, että EU ei ole maa (kuten esim . liittovaltio Saksa tai osavaltioista muodostuvat USA). Perustulo loisi tilanteen jossa muut maat työntäisivät ylijäämäväestönsä Suomeen perustulolle vapaan liikkuvuuden nimissä. Vaarallisimpia näistä maista on juuri esim. Ranska, johon pääsee helposti entisistä siirtomaista Afrikasta ja lähi-Idästä ja sieltä sitten heikoimmin työllistyvät lähetetään perustulolle Suomeen. Harhalehdistö auttaa vaikenemalal ja valehtelmalla . Roskamedia pyrki vaikuttamaan eurovaaleihin valheilla. Suomen media valehteli venäläisvaarasta ylehesarijne. https://www.suomenuutiset.fi/itavallan-kansa-luottaa-vapauspuolueeseen-paikka-eu-parlamentista-napsahti-myos-kohupoliitikolle/#comment-527769

      • Anonyymi

        Piraatin pitäisi käydäparturissa niin ei näyttäsi vanhaltanaiselta. ( vanhat naisetkin ovat kauniita ) Vaikka tuskin sekään auttaisi, no eihänkukaan voi ulkonäöleen mitään, mutta ne piraatin puheet, mielikuvituksellista höpinää, tyypillistä huumehörhöilyä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1241
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1130
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1115
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe