PPO kokous 24.4.2019 raahessa

TraamaaOdotettavissa

..ensin hyppäs hiiri pöydältä lattialle ja nyt jo rottakin on lähtenyt uppoavasta laivasta, mihin lie mennyt ?
Onhan toki jo kulunut 7 vuotta tätä sijoitus pelleilyä mutta alkoiko jo poltteleen kun ei lupaukset pitäneetkään paikkaansa.. tase/omaisuus kaksinkertaistuu muutamassa vuodessa, meni toisinpäin onkin puolittunut ja puolessa ajassa.. hyvällä palkalla ja kalliita konsultaatioita antaen.

Ainoa näkyvä ja konkreettinen saavutus kykypoikien osalta on tuo rautatien alikulkutunneli mutta siihen ei ehtinyt tiskiluutu rahoja tunkemaan.. yritetty on varmasti. Jos ois jättänyt verrovaniin laittamatta rahoja niin olisi ollut varaa maksaa osuuskorkoa 30 € enemmän eli yhteensä 72 € .. siitä ois omistajat tykänneet

Hyvää jatkoa molemmille, sitä tullaan tarvitsemaan valitsemillanne elämän teillä, älkää silti katsoko kovin usein peiliin koska se tuo totuuden esiin, epäonnistujien kuva siellä näkyy ja ilmeet sen kertoo.

Lähdetään taas raaheen keskiviikkona 24.4.2019 klo 14 katsomaan suurta suomalaista traamaa.. HahHah

54

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luottovähissä

      Paljoko meni euroja tähän paskasta-kultaan projektiin mikä verovanne se oli.

      • äimänkäkii

        Miljoonia, mutta eivät kerro kuinka monta ja tilinpäätöspapereita pantataan, että omistajat eivät pääsisi asioista kärryille. Kokousasiakirjat saadaan vasta kokouksen jälkeen, se on nyt se uusi normaali.


    • Änkyräskotti

      Mikset mene kokoukseen änkyröimään? Mitä hyödyttää täällä turpaansa soittaa?

      • Hannu-hanhet

        Askotilla on se turpakin jo turvoksissa. Hyödyttää se asiasta keskustelu mutta Askotille se on vaikeaa kun on itse koittaa koijaroida jaka käänteessä. Varsinainen turpakäräjöidä. Kumma nähdas kokouksessa miten vääntelehtii kun madonluvut luetaan tilikirjasta.


    • ketäketäkysyy

      PPO/Arvo kokouksessa hypitään ylös-alas ja siinä näkee ketkä on roistoja ja ketkä ei.

    • InvaSkotti

      Mutta vaikutelmista ei voi välttyä edes HÄN,

    • Munia_mukana

      Saapa nähä istuvatko hallituksen jäsenet edelleen katetrilla tulevassa osuuskuntakokouksessa? Vastuu painaa.

    • Anonyymi

      On tosi ammattilaiset olleet sijoittelussa jäsenien rahoja.
      100 M€:lla on saatu 1,2 M€ tuottoa joks hankkimiseen on käytetty 700 000 € .. kehutaan vielä että hyvä tulos..
      Tasekkin pienentynyt 90 M€:oon vaikka esitetään 103 M€:rona.. oli otettu 10 M€ velkaa jolla saatu kirjanpito kikkailulla näyttämään kasvua. Velka on veli otettaessa mutta veljenpoika maksettaessa.. millä korolla ? Omavaraisuusaste laskenut 10 % ? Aika paljon, mihin rahaa on kadonnut, onko noin paljon alaskirjauksia. Yksikin omistusfirma tehnyt tappiota ? Varmaan hyvä sijoitus..no ei tiskiluutulta voi vaatia.

      Oli myös pitänyt myydä osakkeita jolloin sijoituksien "arvo" oli laskenut 10 %.. mielenkiintoista.. 

      Summasummarum ens vuodesta voi jo ennakoida ettei ole koronmaksukykyä oletettavasti lainkaan koska tänä vuonna kaluttiin partnera jo alle hankintaArvon joka joudutaan huomioimaan ja todennettavasti siitä tulee 1 M€ alaskirjauksia.. joten 700 000 € kuluilla pitää saadakkin 2,4 M€ voittoa jotta konsernin tase pysyy nollassa.. muuten menee persielleen kuten voitte havaita.

      Hallinto nostaa omia palkkiotaan yli 20 % vaikka ei ole saanut mitään aikaan jäsenien edustajana. Hävetkää tehän saatte jo kokouspalkkiona enemmän kuin omistajat .. hyi helkutti ahneutta.

    • Anonyymi

      Voisiko sen perunakaupan ja pojan kiduttamisen lopettaa?

      Milloin viranomaiset puuttuu tähän!! Pois se pakkouskonto. Poika täysin uskonnoton.

    • Anonyymi

      Onhan tämä ollut tiedossa alusta asti!

      Jorma Takanen suuressa viisaudessaan painosti Korpi-Tassia (K-T) PPO:n omaisuuden suurempaan tuottoon. K-T nöyränä yritti tehdä parhaansa ja sijoitti Datameen!

      Mahtavaa... Kaikki meni persieelleen. Takanen jäi pois PPO:n hallituksesta ja K-T jäi liemeen tappioineen.

      Herroilta unohtui että osuuskunnan tehtävä on tuottaa palveluita jäsenilleen edullisesti! Mentiin tuntemattomille vesille ja lopputulos tiedetään: karmeat tappiot PPO:lle jotka osittain piilotettiin Elisa-kaupan yhteydessä. Veli-Matti Mattila nauroi matkalla pankkiin.

      Amatöörit lähtivät sijoitustoimintaan ja tulos on näkyvissä: tase 10 M pienempi (korjattiin ottamalla 10M lainaa) ja osuuskorko puolitettiin. Partnera auttoi siihen, että jotakin jaettavaa kuitenkin omistajille jäi.

      Patnera ei auta enää vuoden päästä!!

      Ennustus: Ei löydy uutta toimitusjohtajaa, Tauriainen irtisanoutuu, HPJ irtisanoutuu....
      Joku ottaa konkurssipesän hoitaakseen.............

    • Anonyymi

      ..kaikki ylläoleva pitää paikkansa :

      Mitä vannottiin , se pidetty on,
      yli päämme kun löi tulilaine,
      ja rinnalla tuntomme tuomion,
      muu kunnia meille on arvoton,
      katin kultaa kiitos ja maine
      (Yrjö Jylhä)

    • Anonyymi

      Mitä tapahtui?

    • Anonyymi

      Nivalassa odotellaan postinjakelua, kuolinpesistä hamstratut arvottomat PPO paperit nenän edessä.

      • Anonyymi

        Joko ne jakaa papereitakin. Sekaisin on, kun ennen kokousta ei saanut minkäänlaista nivaskaa. Myöhäsä ovat herrain paperit. Onko Katin postitukset ajan- ja lain mukaiset. Velkaa 10 miljoonaa ja verrovanit 3,5 miljoonaa taivaan tuuliin. Mastosta pari milliä turpaan. Sisu kaatumaisillaan ketunnahat persiilleen. Raitti seioo ilman asiakkaita. Alaskirjauksia tehdään ja kokouksia pidetään.


    • Anonyymi

      Olipas mielenkiintoista seurata miten selitellään kuluneen vuoden talousnäkymiä. Suuri konkurssi meinasi unehtua kokonaan. Muutenkin varattiin lisää pääomia alaskirjauksiin. Taitaa ensi vuonna kokous olla melkoista laskirjausta. Ei hyvältä näytä. Kulunut vuosi oli sijoituspuolella erityisen hyvä muilla mutta PPO:lla vain reilun prosentin tuotto, voi, voi. Hallitus istuu ja henkilöitä vaihdetaan mutta koko ajanvain alaspäin vajotaan, vilä otettu velkaakin 10 miljoona. Hallintoneuvosto näyttäisi olevan aivan turhaan. Mitä se ukko sielä alussa höpisee, kun ei koko vuonna ole saanut mitään aikaan, muuta kuin laskua. Pysyis navettahomissa, siellä on valtion kainalosauvat tukena.

    • Anonyymi

      Olihan siellä ollut se varajohtajakin..takinkääntäjä. Hampaat ulkona ja takki levällään naureskellut jäsenien esityksille joita oli ollut torppaamassa kokouksissa mutta sanokaa minun sanoneen ettei mene kauaa kun hymy hyytyy ja tiskiluutukin katoaa positiivisten valloittamiseen, siihen se pystyy narsistina kevyesti jos lukemat pysyy vaakassa kohtuullisena kun ilmaiset lounaat tulee loppumaan uuden toimarin alkaessa perkata määnneitä lahnoja ja aiv:lle tuoksuvaa heinähattujoukkoa.

    • Anonyymi

      Invalassa köyhyys wituttaa... AnoSkotti.

      • Anonyymi

        Johan se Askottikin sai mätettyä ne kompiaiset naamaansa ja putsattua sormiansa sen verran, että pystyy kirjoittamman vitutuksestaan. Konkussi ei oikein pitkälle kanna vaikka itse itsenne valitsettekin. Enpä kehtaisi kulkea kokouksessa pikkutakissa kun tulos oli tuollainen. Samoin entinen ja vielä entisempi toimitusjohtaja, miten kehtaavat tulla omistajien silmien eteen.


    • Anonyymi

      Näin muualla.. kaikki asiat osataan suunnitella etukäteen

      Findan yhtiökokous tiedote.
      8. Taseen osoittaman voiton käyttäminen ja varojenjaosta päättäminen
      Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että emoyhtiön jakokelpoisista varoista 580.782.994,01 euroa, josta tilikauden voitto on 8.774.353,23 euroa, jaetaan osinkoa 3,84 euroa osakkeelta eli yhteensä 52.290.186,24 euroa. Osinko maksetaan osakkeenomistajille, jotka osingonmaksun täsmäytyspäivänä 8.5.2019 ovat merkittyinä Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon. Hallitus ehdottaa, että osinko maksetaan 15.5.2019.

      Arvo ei osaa kertoa milloin osuuskorko maksetaan ?
      Taseessa olisi 16 439 000 euroa jaettavaksi vastaavasti kuten Findalla eikä se hetkauttaisi yhtään.
      Miksi hallitus ei esitä tällaisia kivoja uutisia ? Vaan yrittää pimittää mm. Ferrovanista tulleen 3,5 M€ tappion. Onko se avointa tiedottamista omistajille vai vain oman kilven kiillotusta töppäilyistä ?

      • Anonyymi

        Nyt Invalassa kehutaan firmaa joka syö kuormasta. Onkohan mielialalääkitys vaihtunut?


      • Anonyymi

        Finda myi " hyvällä voitolla " Dna :n norjalaisille ja jakaa , kuten oikein onkin, 1,5 Miljardin.. siis puo,entoista miljardin kauppasummasta omistajille kunnon "jytkyn".
        Onko se väärin ?
        Noinhan pitäisi tehdä myös osuuskunta ppo.. eikun arvon mekin ansaitsemme konsernissa..
        kun kerran rahaa on ja sitä tulee ovista, ikkunoista, seinistä ja maan alta niin ettei paskalle hallinto taivu.
        Miksi näin ei tehdä.. minä vaan kysyn.. ja raahen viisas vastaa.. veroja tulisi.. kuten nyt tosiaan tulee..
        Ainahan verot on maksettava eikös juu, mitä tässä maailmassa velkaantuu..


      • Anonyymi

        Finda Oy..... Osuuskunta.... Osakeyhtiö... Osuuskunta.... Invalassa sakkaa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Finda Oy..... Osuuskunta.... Osakeyhtiö... Osuuskunta.... Invalassa sakkaa..

        Eikö askotti pysy kärryillä. Ei ihme jos asiat on niin kuin on. Sille me ei kuitenkaan mahdeta mitään jos askotin ymmärrys ei yllä muuta kuin vitutukseen.


    • Anonyymi

      ..isä otti, askotti antoi.. vai meneekö se toisinpäin tänä päivänä.
      Halleluja halulla jo omaan pussiin vastalle kun pääsee itseään äänestämään.
      Kykypoikien katinkullan kaivuu leikki taitaa loppua hallituksessa kun marimenner laittaa kutsun kuultavaksi, vai miten se menee ?

    • Anonyymi

      Arvon seikkailujen tappioita
      Datame 35 M€, Masto 3 M€ paleanterin töpeksinnät, 
      Ferrovan, Sisu Fincode, Raitti, QFox Puuttuuko listasta vielä joku, vai onko siihen tuossa lisää tappioita. Nämä tiskimisun skenaarioita joita tauriainen joutunut selittelemään .Riittääkä varaukset vai pitääkö peukaloida lisää, kuten raappana reppana "rajoitetulla evidenssillään" vihjaili että on piilotettu rivien väliin.
      Tappiot on mittavat ja tekijät vain hymyilee ja "heinähatut" hallinnossa hyysää omien palkkioittensa säilyttämiseksi. Aika härskiä toimintaa omistajia kohtaan. 
      Onko vielä jotain josta ei ole kerrottu tai kuultu vielä julkituotuna " itse asiassa".. Veikkaan että on !

    • Anonyymi

      Joko hallitus on saanut kokoon tai kassaan osuuskoron maksuun ilmoitetut varat vai pitääkö ottaa lisää velkaa ? Täsmäyspäivä meni vain maksupäivä puuttuu ?
      Avoimuutta hyvät "heinähatut" tai taitaa sinne jo olla lipsahtanut joukkoon vilttitossuja sekä silinterihattujakin.
      Siirtäsivät ne liittymisrahaston 16,5 M€ vapaaseen omaan pääomaan ja tulouttasivat ylijäämänä jäsenille niin olisipa tyytyväistä porukkaa. Mutta kun pitää sen kassaneidin töppäyksistä aiheutuneita tappioita kattaa kaikenlaisilla raappanan vippaskonteilla. Haloo !

    • Anonyymi

      Joko koron maksupäivä on ilmoitteu. Onko askotti kuulolla, kalenteri esiin ja päivämäärä lukkoon. Jos ei kassassa ole kalakaania, niin sitten ilmoitus, että manit on hukassa. Vaihtoehto kaksi. Myykää omaisuutta ja maksakaa sillä, luonnollinen jatkumo taseen almäelle.

      • Anonyymi

        Se ilmoitetaan niille, jotka ovat rahaa saamassa, eikä turhille suunsoittajille.


      • Anonyymi

        ..eikö sulle ole tullutkaan sitä ilmoitusta.. menikö täsmäys pieleen myydessä.. hah.hah hah.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se ilmoitetaan niille, jotka ovat rahaa saamassa, eikä turhille suunsoittajille.

        ILmoitusta ei ole tullut. Pitäisikö asian tiimoilta pitää symposiumi hallintoneuvostolle ja hallitukselle. KONSULTEISTA EI LIENE PULAA MUTTA KUN KALENTEREISTA EI LÖYDY KELVOLLISTA MAKSUPÄIÄÄ


    • Anonyymi

      ..eikä pois tehtävästä siirretty uhallakaan konsultoi että maksupäivä pitäis hallinnolle vihjasta päätettäväksi.. hoksaako lakineuvos ettei nuijittuja kokouspäätöksiä ole alettu noudattamaan.. jotain vastuuta sentään oltava suuren palkkion eteen..
      Minivogue tukinauttijalle terveisiä samalla.. hopihopi.. hoplop

    • Anonyymi

      Tupee suoraan ja tekohymy naamaan, osuuskoron maksupäiväksi on ilmoitettu 20.8 ja varmaan jouduttu tiukkaan liekaan kulujen kanssa

      • Anonyymi

        Miltä se tuntuu vuosikausia uikuttaa tyhjästä ja olla päättäjien kynnysmattona?


      • Anonyymi

        ..kysy tiskiluutulta tai ..joltain skotilta. Ne osaa peesaajille kertoa tuntemuksiaan.. hah hah


    • Anonyymi

      Pörssi privanetissä osuuden hinta laskee kuin lehmän häntä eikä katit ja kontit tee mitään Arvon nostamiseksi eli summasummaarum heille riittää kun tili tulee ja vaikka tase pienenee niin väliäkö sillä kun saa itse kivasti fyrkkaa niin kauan kuin sitä riittää.. partnera on jo kaluttu luille, sieltä ei tipu ropoja, muut maanaluset ja villojen välit ei tuo pikavoittoja.. mistä piilopaikka löytyy....utsjoen koulultako ?

    • Anonyymi

      Arvon arvo on enää 50 Me kun sitä lähtiessä Ppo aikana oli 180 Me. On mennyt laudat ja maat sekä pellot sekaisin. Ei sieltä kivien nahkojen eikä akkunoiden väleistä tuottoa löydy, kannattais panna lihoiksi koko lafka, vaikkei siitä mitään eu-tukia saisikaan mutta oispahan omistajille edes jotain muistoja hyvin menestyneestä osuuskunnasta eikä vain ilmanaikoisia katteettomia lupauksia paremmasta huomisesta.. kyllä verenimijät on jo tunnistettu ja todettu.. vuodesta 2012 lähtien.

    • Anonyymi

      ARVON sijoituskohteen siklan hallin perustukset on pettäneet. Oli käytetty kuitubetonia ja tehty perustus liian ohuella laatalla ja ilman verkotusta. Tietäähän tuollaisen kaikki vähäsenkin rakennushommia tehneet ellei sitten ollutkin tarkoituskin huijata muita mutta osuikin omaan nilkkaan , kuten tapahtui niinä aikoina kun talousohjatusta rakentamisesta tuli itseohjautuvaa humpuukia jatkuvasti korjausta vaativaa purkutyötä.
      Mutta väliäkö sillä kun toisten rahoilla leikitään nauttien itse suurta palkkaa ja kokouspalkkioita. 
      Sanassa sanotaan.. kyllä jumala rankaisee pietolaa kun vei äitin rahat.. odotellaan kuprun puhkeamista.. silloin pitää varoa mätäpaiseen roiskeita.. hyi hitto

      Hyvää Martan päivää, nautitaan lämpimästä säästä.

      • Anonyymi

        Miten muuten menee? Onko monivuotinen itku palstalla toiminut kunnon terapiana?


      • Anonyymi

        Ei kai se ole toiminut jos valittaminen vuosia jatkunut. Ihime nillitystä koko juttu, kinuaa saatavia joita ei ole olemassakaan.


    • Anonyymi

      PPO:n rahat olisi pitänyt jakaa osakkaille eikä myydä Elisalle.

    • Anonyymi

      Kuntokeskus Sisun tilinpäätös vuodelta 2018.
      Oma pääoma ja sijoitettu vapaan oman pääoman rahasto on menetetty,
      Pääomalaina on menetetty, vaihtovelkakirjalainaa on taseessa 20.000 eur.
      Se on kokonaan PPO:lta? 
      Lisäksi ko. yhtiöllä on leasingvuokrasopimusvastuita 101.060 eur vuoteen 2022 saakka ja osuuskunta Arvon tp:ssä on Sisun puolesta annettuja vuokravastuita 289.425 euroa vuoteen vuoteen 2021 saakka.
      Sisusta tulee kahden seuraavan vuoden aikana yli 400 000 euron luottotappiot
      em. menetysten lisäksi.

      Mitä sanoo raahen viisas ja askotit, onko sijoitustoiminta tuottavaa ja hoidettu jäsenien etua ajatellen ?
      Miten toimivat yritysten hallinnot yleensä tämäntyylisissä toistuvissa epäonnistumisissa?

    • Anonyymi

      Onkohan siinä mitään perää, että PPO:n hallintoneuvosto olisi yrittänyt myydä Kuntokeskus Sisun 50% osuutta Sisun toimivalle hallitukselle?

    • Anonyymi

      Voi ollakin mutta mitä myymistä siinä on kun ei ole kuin velkakirjoja joihin kukaan täyspäinen ei halua koskea pitkällä tikullakaan.

      • Anonyymi

        Onko velkakirjoja yhtä paljon kuin Postin jakamatta jättämiä mainoksia jossain käpykylän virmassa oli aikoinaan?


      • Anonyymi

        ..tai käykö kuten veljesliiton rahoille että meni jauhot ja vellit sekaisin ja rahoja hoitav luuli niitä omiksi kuten näyttää käyneen arvon ja ppo:n hallinnolle .. 47:aa koko porukalle ja rippeet jakoon


    • Anonyymi

      ARVOT

      • Tuotamme lisäarvoa jäsenillemme ja toiminta-alueellemme hallitulla riskitasolla
      • Olemme tavoitteellisia kaikessa tekemisessämme
      • Uudistumme harkitusti ja päättäväisesti
      • Sijoitamme ja toimimme vastuullisesti

      Miten tämä on toteutunut.
      Voisiko Kati pistellä numerot ja tiedot kullekin riville.

    • Anonyymi

      Hyvin on tuottoa tullut osuusmaksuille, ei voi valittaa. Sijoitetut maksut ovat tulleet takaisin moninkertaisina, osuuksia myymällä tienaisi vielä lisää. Ei pankistakaan ole saanut näin hyviä korkoja sijoitetuille osuusmaksuille.

      • Anonyymi

        ..ootko laskenut paljonko oot maksanut näille hyville sijoittajille ?
        Muualla kasvaa sijoitustuottojen myötä myös tase josta jaetaan korkoa..täällä jaetaan korkoa mutta samalla tase kuihtuu kuin pyy maailman lopun edessä.
        Eikö se ois parempi jakaa rahat niin saatais kyyt pois povelta syömästä jäsenien rahoja.
        Se on ihan turha esittää että on saatu hyviä korkoja osuusmaksulle.. jos tiedät mikä ja mitä on osuustoiminta.. tuskin ...ei ole veljesporukan keräämiä..kadonneita tilejä.


      • Anonyymi

        Minä lasken tuottoja omille sijoituksilleni, eli osuusmaksuilleni. Olen saanut sijoittamani rahat moninkertaisena takaisin ja omistan edelleen arvokkaat osuuteni. Rahaa tulee minulle jatkossakin, ei perseaukisten jakoulinat kiinnosta.


      • Anonyymi

        ..siltähän se tuntuu kun ei ole markkaakaan omasta pussista maksanut liittymismaksuja , perusmaksuja eikä raskinut soitellakkaan telefoonilla. Luullaan olevansa omistaja kun ilmituo olevansa "sijoittaja" jota ei osuuskuntaan aikanaan liittyneet ole olleet eikä ole vieläkään.
        Jotkut kykypojat ja pankkitoimihenkilöt siellä leikkii sijoittajaa toisten..jäsenien rahoilla ja esittävät niin pollevaa kuten sinäkin..veljesten rahojen myötä vai oliko se kiinteistösijoitusten tai "johtaja" nimitysten luuloilla.. isät ja äitit ne on ppo :n omaisuuden hankkineet ei hopealusikkaiset äidinmaidon vastikelaiset ämylitukipellet


      • Anonyymi

        Ei telefoonilla soittelemalla sijoituksia kotiuteta, kyse on silloin palvelun käytöstä, se maksaa. Romukauppias voi yrittää rahastaa muiden omaisuutta ihan rauhassa.


    • Anonyymi

      Faktaa on edelleen että tase on puolittunut eikä sijoitukset ole kasvattaneet lähtötilanteeseen verrattuna omaisuutta kuten normaali tilanteessa sijoitusmaailmassa tapahtuu.
      Se on ihme ettei nämä valitut ns. valitut edustajat tajua eikä 8le ymmärtäneet että kuormasta on syöty ja syödään edelleen lupauksista huolimatta.

      Paras ja oikeudenmukaisin menettely olisi käynnistää pääoman palautuksena tapahtuva koko "arvon" purku niin saisi jäsenet edes jotain vielä jäljellä olevasta omaisuudestaan.

      Tuskin uusikaan tj uskaltaa ottaa käyttöön kulujen karsimista ja esim kokouspalkkioden ja ylipalkatun muutaman henkilön irtisanomista.. säästöä syntyis..
      Kommentoi

      • Anonyymi

        Yö kaudetko sinä näitä mietit, eikö se käy raskaaksi?


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe