Aihe

Uusi Suomi24-aikakausi on alkanut: anna palautetta!

Hei kaikki rakkaat keskustelijat<3
Meillä on ilo esitellä teille uudistunut Suomi24-etusivu.

Toivomme kovasti palautetta uudistuksesta: kun menet etusivulle, sinulle avautuu lyhyt kysely – vastaa siihen, jos suinkin ehdit. Etusivu ei suinkaan ole valmis ja lopullinen, vaan sitä kehitetään edelleen käytön ja palautteen pohjalta mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi.

Jos olet rekisteröitynyt palveluun, ota peukutus käyttöön – nostamme etusivulle ne ketjut, joiden aloituspostausta on peukutettu eniten. Jos taas haluat nimimerkkisi näkyviin, rekisteröidy!

Edellisestä blogista joku saattoi saada käsityksen, että Chat suljettaisiin uudistuksen yhteydessä – näin ei kuitenkaan ole, vaan pääset myös Suomi24 Chattiin linkin kautta etusivulta, aivan kuten tähänkin asti.

Uudistukset palvelussa eivät pääty tähän, vaan olemme ryhtyneet valmistautumaan jo seuraaviin. Mitä sitten on tapahtunut ajatuksille pakollisesta rekisteröitymisestä? Se, mikä isoissa kehitystöissä on aivan normaalia: jokin muu on mennyt edelle, kun töitä on suunniteltu ja aikataulutettu. Meille on tärkeää, että Suomi24 säilyy vapaan, anonyymin keskustelun paikkana, josta saat keskustelukumppanin, avun tai vertaistuen, kun sitä etsit. Siksi mietimme ja tutkimme huolellisesti parasta tapaa mahdollistaa turvallinen ja vapaa keskustelu – yksi vaihtoehdoista on edelleen pakollisen rekisteröitymisen ulottaminen ainakin osalle sivustosta.

Entistä paremman, vilkkaamman ja turvallisemman keskustelun mahdollistaminen tarkoittaa tulevina kuukausina parempaa käytettävyyttä läpi sivuston, enemmän vaikutusvaltaa ja työkaluja rekisteröityneille käyttäjille ja vahvempaa yhteisömanagerointia, joka tukee rakentavaa keskustelua.

Rakastamme salaliittoteorioita, ja niistä on meille suurta iloa:) Tässä blogissa pyrimme kuitenkin olemaan avoimia ja kertomaan mahdollisimman usein, millaisia suunnitelmia meillä on. Aina aikataulut eivät pidä, ja suunnitelmatkin saattavat muuttua, mutta luotamme siihen, että asioista kertominen kannattaa silti ja teillä riittää ymmärrystä kehitystyön välillä ennakoimattomalle luonteelle.

Tsekkaa uusi etusivu ja anna palautetta! Luemme innolla myös tähän blogiin jätetyt kommentit. Jatketaan keskustelua.

376

1022

 • Kiinnitetty viesti

  Hei Suomi24-käyttäjät!

  Kiitos runsaasta palautteesta! On ilo huomata, että niin monella teistä on ollut Suomi24-etusivu aloitussivuna jo pitkään. Ei siis ole ihme, että muutos huolestuttaa ja herättää muitakin suuria tunteita.

  Kuten joku tässä ketjussa osuvasti huomauttikin, Suomi24 on ensisijaisesti keskustelusivusto. Siksi olemme halunneet nostaa juuri keskustelut päärooliin. Linkkejä voi nykyään tallentaa internet-selaimen etusivulle tai omiin selainsuosikkeihin: mm. siksi linkit on poistettu etusivulta.

  Joillekin Suomi24 on toiminut linkkilistana, ja harkitsemme palautteenne perusteella, miten etusivua kehitetään edelleen. Vastaamme tässä joihinkin tässä ketjussa esitettyihin kommentteihin ja kysymyksiin.

  ”Tällä sivulla ei tee enää mitään, kun täällä vain keskustellaan.”
  Suomi24 on keskusteluyhteisö, jossa nimenomaan keskustellaan. Meillä on lisäksi sähköposti ja Treffit24-palvelu, joihin pääset joko kirjautumalla sisään tai yläpalkin valikosta suoraan palveluihin kirjautumisen kautta.

  ”Chat-osion ulkonäkö sais muuttua ja hymiötkin. Chattiin kehittelyä kaivataan.”
  Chat-osio on kehityslistalla, ja mietimme siihen erilaisia, nykyaikaisia ratkaisuja. Tähän palaamme myöhemmin tänä vuonna.

  ”Sähköpostiin on vaikeampi päästä, ainakin mobiililla.”
  Olet oikeassa, selvitämme, miten tätä voisi parantaa. Mobiilikäytön kasvaessa erityisesti sen käyttökokemuksen parantaminen ja helpottaminen on kehityslistan kärjessä.

  ”Etusivu ja keskustelualueiden ulkoasut eivät nyt sovi yhteen ollenkaan.”
  Tämä on aivan totta. Aloitimme sivustouudistuksen etusivusta, ja jatkamme ulkoasun uudistamista läpi palvelun, kun uudistus etenee.

  ”Kun sitten (Suomi24-tiimi) saa palautetta ja rehellistä sellaista, niitä poistellaan mielivaltaisesti.”
  Otamme mielellämme myös kriittistä palautetta vastaan, kuten tästä ketjusta varmasti huomaatte:) Palautetta ei poisteta mielivaltaisesti, mutta asiattomuudet, haistattelut ja uhkailut poistetaan sääntöjen mukaisesti.

  Antakaa edelleen palautetta. Linkkien tärkeys osalle käyttäjistä on meidän tiedossamme, joten otamme erittäin mielellämme palautetta myös muista asioista. Parannusehdotukset ovat erittäin tervetulleita. Mukavaa viikonloppua!

 • Kiinnitetty viesti

  Hei taas,
  pohdimme aamulla palautettanne ja ymmärrämme hyvin joidenkin käyttäjien tarpeen linkkilistalle. Siksi tuomme sen ensi viikolla takaisin, tällä kertaa omaksi sivukseen Suomi24:n alle.

  Uudelta etusivulta pääset vanhoihin tuttuihin linkkeihin ensi viikolla alavalikon kautta, mutta voit toki kiinnittää kotisivuksesi uuden Linkit-sivun. Kerromme tässä ketjussa, kun sivu on taas käytettävissä, ja jaamme samalla tietysti myös sivun osoitteen.

  Edelleen kuulemme mielellämme palautetta ja kehitysehdotuksia erityisesti keskustelujen, Suomi24-postin ja Treffit24:n käyttäjiltä.

  Mukavaa viikonloppua!

  Aurinkoisin terveisin
  Suomi24-kehitystiimi

 • Kiinnitetty viesti

  Hei vaan, kaikki linkkilistaa kaivanneet käyttäjät, teitä on kuultu:)

  Löydät tutut hyötylinkit osoitteesta
  https://linkit.suomi24.fi/

  Hyötylinkkeihin pääset myös Suomi24 etusivun alavalikosta: vieritä sivu alas asti ja klikkaa otsikon Palvelut alta Hyötylinkit

  Jos olet tottunut käyttämään selaimen aloitussivuna linkkisivua, voit nyt halutessasi lisätä aloitussivuksi yllämainitun linkit.suomi24.fi-sivun.

  Toivottavasti tämä auttaa taas pääsemään helpommin niihin palveluihin, joita arjessasi tarvitset. Mukavaa viikonloppua!

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
5000
 • Peke1

  Tässä ole mitään järkeä. Ennen oli hyvä pääsi eri palveluihin klikkaamalla. Esim Kela, vero ja lehdet ym. Tällaisella sivulla enää mitään tee kun täällä vaan keskustellaan. Menitte pilaamaan rajusti koko paskan!!

  • Mantah

   Juuri näin nyt pitää hakea hyödylliset valikot jostain huitsin Nevadasta eikö voi olla edes jotain linkkiä mistä sinne pääsee
   Tuli vaikeuksia niille jotka ei osaa lukea eikä oikein kirjoittaakaan että mistä pääsee suoraan mm. vero, kela ,maistraatti ym tarpeellisille sivuille helposti


  • ei mitään tolkkua, entinen takasi ja äkkiä kiitos!


  • eimitäänjärkee

   suomeksi sanottuna muutos on suoraan perseestä, tehtiinkö 24:sta pelkkä pelleporukan keskustelufoorumi.


  • exsuomi24käyttäjä

   makupalat.fi , löytyy hyödylliset linkit , unohtakaa suomi24 kokonaan ei tarvita enää kun pilasivat sen


  • kkm-huono

   HUONO


  • tyyli

   Perseestä koko sivu . Entinen oli paras


  • Eläläine

   KIITOS ! Olen eläkeläinen eikäopettajaa , Vanhalla Suomi24 pärjäsin jotain ,esim ,maksut nyt eitoimi mikään ,en pääse edes pankkiin ? Taksillako kaupunkiin 27km,


  • Selkeyttä_kaivataan

   Ainakin mobiiliversio on huomattavasti huonompi, nyt ei löydy esim posti hyvin.


  • eijuu

   Sekava, eihän tästä löydy mitään, takasin entinen!


  • hyihitmitä
   Mantah kirjoitti:

   Juuri näin nyt pitää hakea hyödylliset valikot jostain huitsin Nevadasta eikö voi olla edes jotain linkkiä mistä sinne pääsee
   Tuli vaikeuksia niille jotka ei osaa lukea eikä oikein kirjoittaakaan että mistä pääsee suoraan mm. vero, kela ,maistraatti ym tarpeellisille sivuille helposti

   Tämä suomi24.fi,on parasta lakkauttaa kokonaan ,eikä kiusata ihmisiä, ei tämmöistä pask... tarvi enään kukaan,, ne linkit hyötysivuille oli monelle tarpeen ,ja jos niitä ei ole ,,sulki vaan koko höpötys ,ei tule kaipuuta tähän


  • mosset

   todella onneton sivu tämä uusittu sivu.aikaisemmin pääsi eri palveluihin nopeasti,nyt tämä sivu on pilattu.


  • Mistä ihmeestä löydän postin ?????


  • Postit hävinny kokonaan, ei aukea kokonaisuus millään. Sekasotkuu koko uudistus, EI jatkoon!


  • entinen.aktiivi
   eimitäänjärkee kirjoitti:

   suomeksi sanottuna muutos on suoraan perseestä, tehtiinkö 24:sta pelkkä pelleporukan keskustelufoorumi.

   Suomi24 ;stä on tullut poliittisten agitaattorien temmellyskenttä!

   Keskustelupalstat ilmaista mainostilaa politiikalle!?

   Sama millainen etusivu, kun sisällöstä läytää nyyisin pelkkää politiikkaa ja riitely, nimittelyjä ja asennevammaisuutta!


  • harmittaa

   onko tämä sitä nykyaikaa , kun ennen muutosta selkeä sivu mennään pilaamaan kaikella
   hömpällä , entinen selkeä ja asiallinen sivu TAKAISIN


  • Cetri

  • papus70

   Ei mielestäni onnistunut . En löydä enään mitään !!


  • pjk1975

   entinen parempi mitä tämä nykyinen entinen takaisin


  • imur

   Huono, sekava. Ketä kiinnostaa keskutelut, noita palstoja riittäää.Typerä muutos. Ei tarvi enää hakee näitä sivuja.


  • Cetri
   Eläläine kirjoitti:

   KIITOS ! Olen eläkeläinen eikäopettajaa , Vanhalla Suomi24 pärjäsin jotain ,esim ,maksut nyt eitoimi mikään ,en pääse edes pankkiin ? Taksillako kaupunkiin 27km,

   Hei rakas eläkeläin,ei hätää laitan tässä hakusivun linkin, josta löytyy pankit ym hakukohteet.

   http://www.saunalahti.fi/~seho/hakukoneet.html


  • Cetri

  • juhapekkaparviainen kirjoitti:

   ei mitään tolkkua, entinen takasi ja äkkiä kiitos!

   Kaikkea tuttua, turvallista ja toimivaa lähdetään muuttamaan. Vanha ulkoasu oli selkeämpi ja parempi. Ei jatkoon!


  • 78v-vielä
   exsuomi24käyttäjä kirjoitti:

   makupalat.fi , löytyy hyödylliset linkit , unohtakaa suomi24 kokonaan ei tarvita enää kun pilasivat sen

   Kiitos neuvostasi! Sieltä löytyikin runsaasti hakupaikkoja:) Olisi nuo entiset suomi24 sivutkin riittäneet ainakin minulle.
   Näkyi joku laittaneen taisi olla saunalahden sivujen linkkejä, mutta oli aika sekava versio.


  • Anonyymi

   Todella huono, en pidä ollenkaan, vanha takaisin !!!


  • Anonyymi
   Cetri kirjoitti:

   Hei rakas eläkeläin,ei hätää laitan tässä hakusivun linkin, josta löytyy pankit ym hakukohteet.

   http://www.saunalahti.fi/~seho/hakukoneet.html

   Ei tässä saunlahtea tarvita. Olikos omistajan nimi Aller Oy, joka viskas sähköpöstimme saksalaisille. Kuulema hyvä ja pitkäaikainen yhteistyö kumppani, niin kysynkin, että miksi noin 2000 luvun alussa teillä välillä tökki, ja tehtiin uudistuksia, kehitelmiä sähköpostiinkin, ja siis koko 2000 luvulla on tapahtunut muutoksia. Tämä suomi24. fi oli ensimmäinen sähköposti osoitteeni minkä loin, ja nyt te, Aller uber Doitsland pilaa annatte nazeille vallan, jota minä en ymmärrä, miten saan kaiken siirtää??? Yksitellenkö, ja englanninkieleksikö koko posti??? Ette saa kusettaa kuluttajia, siispä ehdotan ryhmä kannetta Aller t Oy tä vastaan!


  • Anonyymi
   Anonyymi kirjoitti:

   Ei tässä saunlahtea tarvita. Olikos omistajan nimi Aller Oy, joka viskas sähköpöstimme saksalaisille. Kuulema hyvä ja pitkäaikainen yhteistyö kumppani, niin kysynkin, että miksi noin 2000 luvun alussa teillä välillä tökki, ja tehtiin uudistuksia, kehitelmiä sähköpostiinkin, ja siis koko 2000 luvulla on tapahtunut muutoksia. Tämä suomi24. fi oli ensimmäinen sähköposti osoitteeni minkä loin, ja nyt te, Aller uber Doitsland pilaa annatte nazeille vallan, jota minä en ymmärrä, miten saan kaiken siirtää??? Yksitellenkö, ja englanninkieleksikö koko posti??? Ette saa kusettaa kuluttajia, siispä ehdotan ryhmä kannetta Aller t Oy tä vastaan!

   Hyvä idea, eli kaikki mukaan tekemään rikos ilmoitus!!!


  • Anonyymi
   snake27 kirjoitti:

   Mistä ihmeestä löydän postin ?????

   Myöskään minulla ei avaudun posti, vaikka avasin uuden tilin "sille" uudelle operaattorille???? Miksi alkuperäinen Suomi24-posti ei sellaisenaan muuttunut maksulliseksi?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Myöskään minulla ei avaudun posti, vaikka avasin uuden tilin "sille" uudelle operaattorille???? Miksi alkuperäinen Suomi24-posti ei sellaisenaan muuttunut maksulliseksi?

   Hei, Suomi24 Posti on suljettu. Jos olet luonut uuden tilin mailbox.orgiin, pääset kirjautumaan sinne täältä: https://login.mailbox.org/en

   Syötä sähköpostiosoitteesi mukaanlukien @suomi24.fi ja palveluun luomasi salasana. Mailbox.orgissa ovat kaikki vanhat sähköpostisi, ja käyttöliittymä on suomenkielinen.


 • tahvo45

  aivan takapuolesta entinen paljon parempi

  • havukoski

   Entinen oli parempi.Oli selkeämpi ja löytyi helposti tarvittavat sivut.
   MUUTTAKAA TAKAISIN ENTISEEN!


  • Maalikko

   Samat ajatukset, entinen oli parempi, mutta tämä on kait sitä nykyaikaa, että ..... kaikki pitää sekoittaa, niin maan perusteellisesti !


  • Vanhassavaraparempi

   En ymmärrä miksi? Tää on kyl syvyyksien syövereistä tää uudistus!


  • erssu

   Tää on ihan surkea ei tällä tee mitään.


  • Eläkeläinen54

   Samoilla linjoilla olen kun aikamoni muukin,ihmettelen suuresti kun hekutelaan uusia sivuja onko tämä vitsi,vanha etu sivu todella selkeä pääsi yhdellä klikauksella aikamoneen palveluun,olen suuresti hämmästynyt muutoksesta!


 • anonyymi

  Linkki sivu takaisin!

 • Sian juonia.

 • hilupilu

  Vanha sivu takaisin. Mihin on hukkuneet yritysten alasivut Kiitos kaunis

  • setä-samuli

   entinen todella hyvä !Kuka pelle tämän ,meni pilaamaan entinen parempi !Vanha etusivu takaisin ! todella surkea suomi 24 nykyään .....


 • uskokaa

  No nyt meni keskusteluks.ei hyvä!!!!!! vanha takas ja äkkiä tai aika moni vaihtaa kotisivunsa!!!

 • vanha.takas

  Ihan perseestä.
  Sekava kuin mikä.
  Kuka hullu tuollaisen idioottisivun on keksinyt?

 • Hepskukkuu

  Ei Hyvä.
  Tämä ei ensinäkemältä tunnu hyvältä. Nythän on kaikki osoitteet jäänyt pois jotka oli vanhassa näkymässä.

 • häpeämätönmies

  Jos tieteessä voisi peukuttaa
  suomi24:n roskasaitti
  saisi nobel-palkinnon

  kuka kehtaa
  esiintyä suomi24-saitin peukutettuna sehän on häpeä

  Paras kirjoittaja on nykymenolla sellainen, jonka viestit poistetaan
  monet ehtivät lukea ne kuitenkin

  vain valvojien mielestä vaaralliset eli hyvät viestit poistetaan se on yleissääntö

 • yksillä_puheilla

  Jo vihapuhe tällä lakkaa niin hyvä.

  • kuitua

   Mikä ihmeen VIHAPUHE vapaassa maassa


 • Ei hyvä.
  Ensinäkemältä tämä ei näytä hyvältä. Nythän on jäänyt kaikki osoiterivit pois joka oli vanhassa näkymässä. Yritysten alasivut ym. Vanha näkymä oli parempi . Takaisin se.

 • Sedes

  Linkit takaisin kiitos.

 • goodbaysally

  Ei hyvä!
  Ei ollenkaan!
  Liian sekava ja vaikeasti hahmoteltava kokonaisuus.
  Uutissivut olivat ne, joita täältä ensimmäiseksi etsittiin.

  Nyt ei viitsi selata ja etsiä tarvitsemaansa sivua kaiken krääsän joukosta.
  Onnea kuitenkin!
  Itsehän olette tienne valinneet.

  • Pipuli

   Liikaa ROSKAPOSTIA , muutoin ok


 • Eläruikuta

  Ei tuossa mitään vikaa ole. Tietysti vähän outo aluksi, mutta kyllä siihen tottuu aikaa myöten:)

 • u12

  Todella huono verrattuna vanhaan versioon. Poistan suosikeista.

 • Pitikö_pilata

  Ei vi...ttu oikeesti, heti vanha sivu takasin, jossa kaikki tarvitsemani linkit ovat, TÄYTYYJUMALAUTA KAIKKI AINA SÖSSIÄ JA PILATA?

  En kaipaa etusivulle mitään roskaa en paskaa, en kuvia en yhtikäs mitään muuta kuin sen entisen näkymän jossa pelkät linkit näkyvissä, aivan kuten vanha oli.

 • linkuttaja

  missä on linkit keskusteluaiheisiin?

  • Moi linkuttaja, jos tarkoitat keskusteluaiheilla palstoja, löydät ne ylävalikosta Aiheet-otsikon alta.

   Jos taas kaipaat muille nettisivuille johtavia linkkejä, ne on tässä uudistuksessa poistettu. Suomi24 on keskustelupalsta, joten haluamme tuoda keskustelut paremmin esiin.

   Terkuin
   Suomi24-kehitystiimi


  • jjlehto
   Suomi24-kehitystiimi kirjoitti:

   Moi linkuttaja, jos tarkoitat keskusteluaiheilla palstoja, löydät ne ylävalikosta Aiheet-otsikon alta.

   Jos taas kaipaat muille nettisivuille johtavia linkkejä, ne on tässä uudistuksessa poistettu. Suomi24 on keskustelupalsta, joten haluamme tuoda keskustelut paremmin esiin.

   Terkuin
   Suomi24-kehitystiimi

   Jep, linkit poistettu .... ai eihän kaikki olekaan, löytyyhän pikalinkeistä mm:
   Seiska, Wau.fi ja jotain halvatun alennuskuponkeja vaan ei yhtään hyödyllistä!


  • tympääntynyt
   Suomi24-kehitystiimi kirjoitti:

   Moi linkuttaja, jos tarkoitat keskusteluaiheilla palstoja, löydät ne ylävalikosta Aiheet-otsikon alta.

   Jos taas kaipaat muille nettisivuille johtavia linkkejä, ne on tässä uudistuksessa poistettu. Suomi24 on keskustelupalsta, joten haluamme tuoda keskustelut paremmin esiin.

   Terkuin
   Suomi24-kehitystiimi

   Milloin alatte siivota luterilaisuuspalstaa uskovaisten solvaajista ?


 • linkit pitää saada takaisin

 • Helppokäyttöisyyttä

  Etusivun alaosassa olleet linkit takaisin, kiitos!

 • Menee_vaihtoon

  Taas saa sanoa hyvästit tällekkin etusivulle, joka on totaalisesti pilattu! Vanha selkeä etusivu palautettava, jos vaihtelua haluatte, niin pelkkä värien vaihto olisi riittänyt.
  Antakaa jumalauta olla selkeä pelkistetty etusivu rauhassa!!!!!!!!

 • KukaTietääHäh

  Kaikki uudistukset on haitaksi onhan se nähty,käyttäjiä vain kyykytetään kuten hallituskin.

 • joru

  Uusi sivu todella surkea, tekijöinä ollut varmaanki jotkin tietokone nörtit joita aina nykyään päästetään uusimaan sivuja ja sen tietää mitä siitä seuraa ei koskaan hyvää, koneen käyttö menee aina hankalammaksi. palauttakaa ihmeessä mahdollisimman äkkiä haku sivu takaisin josta vanha papparainenkin löytää Vero, Kela, ym.ym.ym sivut. Nyt vanhemmat tietokone ihmiset toimeen nopeasti ja palataan hyvään vanhaan.

 • vituiksmäntaas

  Juu ei...
  Loppui mielenkiinto koko hommaan.
  Uudistus on kuin olisi itsetuhoiselle ihmiselle antanut ladatun haulikon käteen.
  Ei jatkoon!

 • sinikka2607

  Tämä on kamala, täytyy vaihtaa sivulle, josta pääsee suoraan pankin, sähköpostin ym. klikkaamalla. Pelkät keskustelut ei kiinnosta.

  • Zabar

   Siis pelkät keskustelut ei riitä. Mikä sitten riittää, ilkeät sanat, toisten nolaaminen, täysin asiattomat kommentit. Niinkö? 🤔


 • hyi-helv

  Kyllä uutis sivustot on oltava ihan erikseen, vain pelkät hyötylinkit etusivulle riittää, jostain väsyneistä korruptoituneista politikoista ja heidän loppumattomista valheistaan haluankin etusivulta lukea, joopa joo.

  Mitäs suoli24 jos keksitte sille atk nörtillenne vaikkapa hyppynaru harrastuksen, että jättää kaiken pilaamisen?

 • ellpassengger

  No nyt on ,eipä tarvii enää laittaa tätä aloitus sivuksi vaan ihan jotain muuta ,kaikki linkit puuttuu..

  • Kai teillä nyt herranen aika on ihmiset Google Chrome, jossa aloitussivu on automaattisesti vieraillummimmanne linkit?!?


 • tuplauuno

  Mistä löytyy liinnkisivusto; lehdet, pankit jne. kyllä nyt menee koneen aloistussivu uusiksi, kun on vain jotain turhanpäiväisiä juorusivustoja ja "hyötypalveluja" ei missään !! #&%/##"".. tuiksi meni

 • ohoijaa

  Ei voi enää pahemmin sivustot mennä pieleen tää uudistuksen takia )-: erittäin vaikea hakea kaikkea täältä pitää mennä Goodle haku kautta harmi. kai tääkin kohta tulee maksullisesksi jollakin tapaa ?

 • Samaa sontaa palstat täynnä, ja ylläpito hehkuttaa peukutusta !!
  No , se kyllä kertoo paljon, miksi palstat ovat täynnä samojen häirikköjen sontaa.

  • Moi,
   mielenkiintoinen näkemys, kiitos siitä. Meidän kokemuksemme mukaan Suomi24:stä löytyy palstoja ja keskusteluja joka makuun ja erilaisiin tarpeisiin. On niitä vähemmän salonkikelpoisia keskusteluja, mutta myös erittäin asiantuntevia ja vertaistukea tarjoavia keskusteluja.

   Kannattaa selailla, niin löytää varmasti itselle sopivaa sisältöä! Me Suomi24:ssä arvostamme kovasti palstoilla käytävää monipuolista ja moniarvoista keskustelua<3 Siksi haluamme tarjota teille rekisteröityneille käyttäjille paremmat mahdollisuudet vaikuttaa siihen, mikä sisältö esiin nousee.

   Jos sisältö tuntuu kovin kurjalta, kannattaa peukuttaa niitä omasta mielestä parempia aloituksia - sellaistakin reilusti yli 10 miljoonan ketjun joukosta varmasti löytyy:) Tai aina voi aloittaa uuden keskustelun!


 • p.rodrigues

  Pieleen meni , nyt jokainen linkki täytyy naputella yksitellen .hermo menee.

 • pööööö

  Todella HUONO. Vanha oli paljon parempi.

 • tympääntynyt

  Kenelle tehtiin uudistus.
  Miksi pilattiin entinen ja selkeä sivusto, nyt ei löydä mitään.
  No, kun tumpelot on asialla niin tulos näkyy, eipä tarvitse enään tälle sivustolle tulla .

 • Ei tykkäsin entisesä kun oli linkkejä sen takia pidin täytynee hakee joku muu sivu pääsivuks kiitos vaan

 • Vanhakäyttäjä

  No kyllä epäonnistu päivitys pahemma kerran!!!! Palauttakaa nopeaa vanha takas tää olis täys floppi

 • Jallu59

  Nyt meni kyllä tosi huonoksi Suomi24. Palataan pliis takaisin vanhaan

 • etanatarjotin

  Missä kaikki nopeat palvelulinkit?? Nyt näkyvissä vain keskusteluja -suurin osa niistä sisällöltään vain ihmisten mutu-mielipiteitä ja ilman mitään tiedollista lisäarvoa :( . Suomi24 on vuosia ollut aloitussivusto juuri linkkien vuoksi!!

 • sureerat

  Miksi pilattu oli hyvä etusivu jossa oli kaikki hyvät linkit yhdessä helposti löydettävissä.Eikö tälläisia ole vaikka kuinka paljon ketä nämä kiinnostaa.Avasin joka päivä ja pelasin sudokun plus lehdet ja kaikki asiat oli valmiina linkit mitä tarvii.

 • NAMMAL

  Tota, ilmeisesti keskustelut ovat käytetyin osa, koska sen haluatte näin vahvasti tuoda esiin. Minä käytän sivustoa usein kännykällä ja navigointi tuli heti ongelmaksi. Miten pääsee postiin, mistä pääsen mesoamaan paikkakunnalleni jne.

  Paljon on varmasti muutosvastarintaa tavan vuoksi mutta kyllä tätä puhelimella on vaikea käyttää, ainakin fonttia pienemmäksi, nyt avattu alasvetovalikko peittää koko näytön.

  Kansa on tottunut tiettyyn valikkorakenteeseen eikä tämä nyt hyvältä näytä. Tuosta -24-logosta olisi hyvä avautua päävalikko, siis posti, keskustelut, treffit ja mitä niitä olikaan, nyt sieltä tulee vain keskustelujen aihealueet.

  Onhan näitä uusistuksia ollut kun sirkuksen ajoista täällä olen pyörinyt, korjata niitä pitää yleensä aina. Marina loppuu kun käyttäjät tottuvat.

  Avustatoimintaan haluaisin puuttua, nimittäin poliittisissa keskusteluissa on avustajia joiden oma poliittinen mielipide ohjaa sensuuria liikaa. On palstoja joissa saa haukkua hallitusta ja Rinteen töpeksintää, mutta perussuomalaisia ei saa moittia. Eräällä palstalla moitittiin avustajanne työpaikkaa ihan syystä huonosta toiminnasta, negat poistettiin välittömästi. Vastaavia muita toimijoita saa kurmottaa ihan niin paljon kuin haluaa.

  Tallaista oli sydämellä kun kerran kysyitte.

  • Kiitos hyvästä palautteesta, otamme tämän huomioon jatkossa. Käyttömukavuus mobiililaitteella on tärkeä kehityskohde, ja voimme varmuudella luvata, että parannamme sitä lähikuukausina.

   Terveisin,
   Suomi24-kehitystiimi


 • auttaa

  moro. tietäisikö joku voiko viestejä hakea päivämäärän perusteella. esim 1.2.19 kello 15 -16 kirjoitettuja viestejä?

  • Moi, ikävä kyllä ei voi toistaiseksi hakea. Tämä on kiva idea, otetaan pohdintaan.

   Terkuin
   Suomi24


  • Volvo940autoilija

   Olisi myös hyvä, jos haun voisi rajoittaa tiettyyn aihelaueeseen, esim. Volvo,
   jolloin haettaisiin keskustelut myös sen alla olevista aihealueista, esim. 700,800,900 sarjat.
   Tuossa on hankala aihealueen nimi, se ei ole minun antamani luettelo kolmesta aihealueesta.

   Tuossa on joku Volvoista tietämätön mennyt niputtamaan 800-sarjan samaan ryhmään 700- ja 900-sarjalaisten kanssa. Siihen samaan olisi sopinut parhaiten 800:n tilalle 200-sarja, tai ehkä 200 voisi olla oma alueensa, koska se taitaa olla vanhin noista malleista. Toisaalta, onhan sitä valmistettu vielä v. 1991 tai 1992, jolloin tehtaalta valmistuivat (v. 1991) jo ekat 900-sarjan autot.
   Volvon 800-sarja on aivan erilainen auto, etuvetoinen ja moottorikin uudentyyppinen. Ei kuulu noiden muiden kanssa samaan. Toisaalta, tämä virheelinen jako on ollut varmaan yli 10 vuotta, joten ei niitä 800-sarjan keskusteluja saa sieltä helposti omalle alueelleen.


 • käyttänalusta_asti

  Jo susi syntyessä,täysin paska ns.etusivu

 • Kyllä on uudistus päin persettä, entinen oli parempi kun klikata eri lehtien sivuille ja jne...

  • Ei hyvä, entinen takas!!


 • NOKIANMIES

  Olette saaneet sotkettua tämänkin sivun.

 • Ihmettelevä

  Ala-arvoinen "uudistus". Linkkisivu oli hyvä. Varmuudella Suomi24:n käyttäjät tällä "uudistuksella" vähenevät, mutta jos ns. kehittäjät sitä haluavat, niin minkäs sille tekee :-(

 • LollistaLollll

  Tuliko verohelpotusta?

  ;-)

 • huonompi

  Huononmpi tämä on.

 • väisk

  syvältä on uudet sivut

 • mulleriitti

  Todella huono nykyään ja huonommaksi menee......ennen sentään sai rekisteröitynyt itse poistaa ilmojaankin jos oli tarvis, nykyään ei edes pyynnöstä poisteta......kaikenlaiset paskakirjoitukset saa olla sivuilla mutta asiallisia poistetaan......jotkut palstat menneet täysin mt-ongelmaisten temmellyskentäksi jossa ei enää mitään järkeä ja jos yrittää asiallista keskustelua saa vain paskaa vastaukseksi ja ylläpito ei tee mitään muuta kuin poistelee asiallisia kirjoituksia

 • urpolekkeri

  Olisihan se hienoa, että edes tässä asiassa kuunneltaisiin "kansaa" eli käyttäjiä.
  Uuudistus on aivan umpisurkea. Vanha sivu on oli aloitussivunani käytössäni jo maailman synnystä lähtien. Pikku päivityksiä siihen on tehty ajan myötä mutta perusilme on ollut pyhä ja koskematon. Odotan kaksi päivää ja ellei kukaan ota järkeä käteen ja totea että metsään meni - palataan vanhaan, jätän sivuston.

  • lepakko1

   Tasan kanssasi samaa mieltä.
   Olipa typerä veto uusia sivu ja vielä näin huonoksi.
   Tämän sivuston keksijälle pitäisi antaa kenkää välittömästi,
   Kova homma taas etsiä sivusto, josta kaikki vanhat asiat saa löydettyä,kun edes verkkopankeja.


 • Käyjakukkuu

  AI tämä oli joku uudistus, luulin et joku bugi sivuilla kun on niin saatanan väritön ja ruma. Muutenkin noin ns linkit puuttuu kuten ennen pääs helposti muille sivustoille jne

  • Volvo940autoilija

   Onkohan sivun aloitukseen annettu tahallaan joku "luuranko" eli jonkinlainen suppea demo siitä millainen aloitussivusto tulisi olemaan. Itse en ole käyttänyt noita llinkkejä ollenkaan.

   Muija on käyttänyt, eikä pidä lainkaan uudistuksesta. Kaipaa jotain vanhoja linkkejä, esim. eri lehtien ja muidenkin medioiden sivustot. Onko tässä kyseessä jokin EU-sääntö, että ei saa linkata sivuille, joissa on tekijänoikeudella suojattuja sivuja?


 • kukkuuko

  Tää on Huano..Entinen TAKAISIN,,HETI..!!

 • kakkaakaa

  Ei toimi suomi24 keskustelut enää. jos menee vaikka paikkakuntiin niin aukeaa vain tyhjä sivu.

 • heikki.moilanen

  Kuka visapää meni pilaamaan sivut entinen oli selkeä ja todella pääsi hyvin muille sivuille mm.pankit vero ylipäätänsä kaikki mitä tarvi vai onko tämä joku insinöörityön mestari näyte ???!!!!!

 • törkypaja

  Perseelleen meni tämä uudistus.
  Linkit linkit missä on ne linkit?
  Ja aprillipäivä on huhtikuun eka. Linkit takaisin!

 • käyttäjäX

  Pakollinen rekisteröityminen pitäisi nyt vähintään ottaa käyttöön, esim. puoluepalstoilla. Jos se vähän hillitsisi häirikköjä, joita tuntuu riittävän.

  Moderointi ei muutenkaan tunnu juuri toimivan, jos vaikka selvästi asiattoman avauksen ilmoittaa, niin mikään ei takaa että se poistetaan. Sitten pitäisi tarkemmin katsoa että mitä millekkin palstalle kirjoitetaan, mm. Maahanmuuttopalstalle tulee paljon avauksia, joilla ei ole mitään tekemistä itse aiheen kanssa. Sellaisethan pitäisi poistaa.

  Ylipäätään olen sitä mieltä että teillä on aivan liian paljon eri palstoja, tiivistää pitäisi minusta. Esim. juuri politiikka-osiota voisi paljon typistää, puoleiden omat palstat voisi vaikka liittää yhden nimen alle jne.

 • Olen pettynyt joskaan en yllätynyt.

  Vietin etusivulla pitkän aikaa löytääkseni linkin aihepiireihin. Sehän on siellä ylhäällä ylimmän otsikon vieressä PIENEMMÄLLÄ (!!!!???) kuin kaikki muut linkit vaikka sen pitäisi olla kaikkein suurimmalla oleva linkki kun kyseessä on kuitenkin suosituin toiminta.

  Korjatkaa tuo aihepiirilinkki oikealle paikalleen. Sen pitäisi olla yhtä suuri ja samassa tasossa kuin KYSY MITÄ VAAN ja SUOMI24 BLOGI jne.

  Keskustelun nostaminen etusivulle anonyymipalstalla pilaa kyseisen keskustelun. Tästä on paljon kokemusta muilta palstoilta aiemmalta ajalta. Ette siis tee palvelusta kuin trolleille noilla suosituksillanne.

  Toivottavasti ette tee vastaavanlaisia "parannuksia" keskustelu.suomi24.fi:n puolelle.

 • Pettetty

  Ei voi enää paljon sekasempi olla, eihän täältä löydä mitään. Ennen oli niin kivasti kaikki tarjolla yhden klikkauksen päässä. Miksi hyvää pitää mennä muuttamaan?

 • sisko46

  Muuten hyvä mut chat-osion ulkonäkö sais muuttua ja hymiötkin. Vai onko ne emojia nykysin. Chattiin kehittelyä kaivataan.

 • vanha paljon parempi

 • täysskeida

  Palauttakaa heti se vanha malli, nykyinen on todella, todella huono.

 • minkäihmeentakia

  Pieleen meni ja pahasti!
  Ihan kuin menisi ravintolan seisovaan pöytään syömään ja löytyisi vain leivänsiivuja.
  Leikkeleet täytyisi etsiä jostain muualta.
  Vaihdan heti aloitussivuksi tuon Ilta-Sanomat.fi

 • voihanvitelikko

  Ja kukahan älykääpiö vielä antaa aloitukseen plussaan?

 • 1234kuopio

  Eipä vakuuta tämä uudistus, onko nämä keskustelu-hommat tarkoitettu kakaroille vai
  idiooteille?

  Maailma on jo täynnä näitä foorumeita.
  Palauttakaa hyvä LINKKI-osionne, vaikka jonkun nappulan/valikon taakse.
  Eihän sen tarvitse koko aikaa näkyä, jos se teitä häiritsee.

  Vai eivätkö maksa tarpeeksi?

 • Kyllä on huonot sivut. Minua ei kiinnosta nuo joutavat keskustelut yhtään. Mistä löytyy ne tärkeät osoitteet joihin pääse suoraan . Eihän tässä ole mitään mitä tarvitsen. Laittakaa takaisin ne etusivulle. Keskustelut niille jotka niitä haluavat

  • Huijui

   Oletko Jarmo tietoinen siitä että Suomi24 on keskustelupalsta vai nytkö vasta huomasit? Toivottavasti asiat eivät ole yhtä sekavia sinulle myös siellä live-elämässä...


 • marcush

  Kannattaisko kysyä käyttäjiltä millaisia muutoksia ne haluaa. Kiitos ei tällaista etusivua. Vituiksi meni.

 • innokas_lukija

  Perinteinen, pistävän sininen väri ei ole mielyttävä eikä terveellinen silmille! Tämä kelta-vihreä alkuilmoitus huomattavasti parempi ja luonnomukainen, suorastaan luomu.

 • Aivan_

  Järkyttävää sontaa. Palauttakaa vanha.

 • eräs_ulkomaalainen

  Pois tuo tummasininen väri, ottaa silmiin, todella epämielyttävä vaikka kuinka on sininen Suomen väri!

 • Cetri

  Entinen taksin heti!

 • virhe1

  Todella huono ja vaihdoin samantien aloitussivun . Vanha sivu oli hyvä ja linkit

 • hankalaaon

  Huono. Entinen oli ihan hyvä. Miksi pitää tehdä uudistuksia, kun toimiva systeemi on jo olemassa.

 • Ffffggj

  Sähköpostiin on entistä vaikeampi päästä. Ainakin mobiililla. Käytän sivustoa vain sähköpostiin, joten toivoisin että sinne pääsisi suoraan.

 • entinensuomi24

  Makupalat.fi ,,, uudeksi aloitussivuksi , ja suomi24.fi ,huitin vit,,,n, kun menivät pilaaman sen ei enää tarvi koskaan avata suomi24, sivua ,, makupalat.fi löytyy kaikki linkit

  • Volvo940autoilija

   Tiedän tuonkion sivuston, mutta en ole vuosiin käyttänyt sitä. Olikohan se nyt HML kaupunginkirjaston tekemä, jo varmaan 20 vuoden takaa?


 • Pilattu

  Uudistus on TÄYSIN EPÄONNISTUNUT!!!Todella sekava!!Entinen oli niin hyvä et sieltä löyty kaikki mitä minä tarvitsin.MIKSI menitte pilamaan HYVÄN sivun????Onko aina pakko tehdä uudistuksia kun entinen toimii niin hyvin????Olen todella PETTYNYT JA VIHAINEN!!!!

  • Köllikissa

   Pitäiskö sun vähän rauhoittua.


 • ärsyttävää.kerrassaan

  MIKSI PITI PILATA SIVUSTO.
  EI LÖYDY esim, LEHDET, eikä mitään muuta hyödyllistä mitä ennen oli, matkahuolto, VR , kela, jne.
  KENEN IDEA OLI MENNÄ TÄMÄ SIVU PILAAMAAN:

  • Volvo940autoilija

   Oliohan joku EU-laki joka koskee copyright-aineistoja? Olikohan peräti linkkauskin kiellettyä, ainakin kaupallisilla toimijoilla?
   EU:ta saa kiitellä siitä. Amerikkalaisetkin saattavat joutua muuttamaan You tuuban filmien osia näkymättömiksi Euroopan katsojille, jos filmeissä on jotain tekijänoikeutta rikkovaa materiaalia.


 • crazy-mad-insane

  Etusivu ja keskustelualueiden ulkoasut eivät nyt sovi yhteen ollenkaan. Etusivu kokonaisuutena on sekava ja valikkorakenne samoin.

 • Juhaniksi

  Etusivu on sekava, jotain värierottelua eri osioilla olisi hyvä olla. Kännykkäversiossa vaikea löytää posti, treffit jne.

 • HuuHaaa

  Tämä oli tosiaan HUONO UUDISTUS, loppuu minun käynti sivustollanne.
  Entinen oli tosi hyvä ja selvä, siinä oli kaikki helposti klikattavissa. Tulipa käytyä joskus keskustelupalstoillakin.

 • anttiemma

  Vanha takaisin...

 • Mitä hittoa!!! ketkä keskenkasvuset nää on menneet muuttamaan? nyt äkkiä takas entiset sivut. laitatte ne keskustelut eri linkin taakse. nää on ihan paskat sivut!!

  • Runtta

   Sinä se keskenkasvuiselta vaikutat kielenkäytön perusteella. Soo soo, onko paska sinulla housussa kun noin kiukuttaa?


 • Sekavalta vaikuttaa ja aika yhdentekevältä näyttää. Entinen oli selkeä etusivu!
  Jotain parempaa ja uudet hymiöt chattiin!

  • Chattiin voisi laittaa peremman huonejaon. Kiitos!


 • takaisin

  Eihän tässä ole mitään järkeä, vanha takaisin, tämän täytyy olla jotain pilantekoa lopettakaa.
  Suomi 24 ollut kotisivuna monta vuotta, odottelen vanhaa takaisin .

 • Laano

  Män sekavaksi...missä linkit lehtiin ym palveluihin...Valitettavasti en enään pidä suomi24.fi:tä minään hyvänä sivustona. Näkemiin.

 • livusokksa

  Siinä käy näin kun annetaan nuorille päätöksenteko ja suunnittelu ei ajatella meitä vanhempia ollenkaan kaikki tehdään vaan jonkun yhden asian vuoksi,en tulevaisuudessa käytä suomi24:sen palveluja enkä sivuja etsin paremman vaikka mistä tämä ei palvele mobiilia eikä vanhempia ihmisiä eli ikärasismia .

 • kesä240

  Takaisin vanha !!!!!!!!!!!!!!

 • epäteitoinen

  Sekava, todella huono! Mihin tällä "uudistuksella" pyritään, ketä se palvelee ja miten?

 • Todellakin huonoksi meni päivitetty sivu
  ENNTINEN TAKAS

 • tahvo45

  haistakaa paska ja voitte hävitä kokonaan!

 • vikke2425

  Tosi huono pitää ollallopikalinkit!!!!!
  ei sit teillä toimi toi tunnistitus!!!!!

 • joru

  Haluan nörttitiimiltä vastauksen miksi tällainen uudistus tehtiin??? Suomi 24 käyttö loppuu tällä pelillä kokonaan . Katsotaan tuleeko vastaus vai ollaanko niin ylimielisiä että ei suostuta vastaamaan.

  • Pikalinkit.takaisin

   Jos halusitte menettää asiakkaat niin nyt kyllä onnistuitte.


  • Kiitos palautteesta ja kysymyksistä. Vastauksia löydätte tästä ketjusta ja muista tämän blogin kirjoituksista.

   Mukavaa aurinkoista viikonloppua!


 • AriHa

  Tosi huono ei ole muuta kuin keskusteluja, ennen oli muitakin(tosi tarpellisia ja käytettyjä) linkkejä etusivulla.On tämä pohjanoteeraus. Pitää etsiä kotisivuksi kymmenien vuosien jälkeen joku muu sivu.

 • einythelkutti

  No....
  Nyt olette saaneet sitä kaipaamaanne palautetta.
  Ei taida mieli mettä keittää?
  Tarttiskos nyt tehdä tälle asialle jotakin, vai oletteko tyytyväisiä tähän tilanteeseen?

 • khuutoo

  Vie Vittuun koko sivuko

 • 1a2s3e4tti

  Erittäin huono, karmea, ei mitään järkeä. Eihän täss oo muuta kuin jotain keskustelupalstoja. Missä kaikki hyödylliset linkit mm. pankki, aikataulut, sanomalehdet, ilmatieteenlaitos, uutiset ym.ym. joita NORMAALIT ihmiset käyttävät ja tarvitsevat päivittäin???? Tehkää nyt jotain ja palauttakaa takaisin PIAN vanha ja hyvä sivunne. Eiks ihmisillä muka teidän mielestä muuta tekemistä ole kuin keskustelupalstoilla hengailla?????? Mistä, mitä kautta pääsee mm. näihin mainitsemiini palveluihin, KERTOKAA!!!

  • Rutjake

   Et sinä kyllä ihan normaalilta ihmiseltä vaikuta jos et tiedä miten pankin sivuille pääsee. Kirjotapa kuule sinne selaimen hakukenttään sen pankin nettisivun osote tai jos on liian vaikeaa niin mene googlen kautta. Sama pätee kaikkiin muihinkin nettisivuihin. Siellä ne edelleen on odottamassa että jospa sinä jonakin päivänä sinne omin avuin onnistuisit eksymään.


  • 626262
   Rutjake kirjoitti:

   Et sinä kyllä ihan normaalilta ihmiseltä vaikuta jos et tiedä miten pankin sivuille pääsee. Kirjotapa kuule sinne selaimen hakukenttään sen pankin nettisivun osote tai jos on liian vaikeaa niin mene googlen kautta. Sama pätee kaikkiin muihinkin nettisivuihin. Siellä ne edelleen on odottamassa että jospa sinä jonakin päivänä sinne omin avuin onnistuisit eksymään.

   Ei tarvitse viisastella. Aikaisemmat ja hyvin toimivat linkit ASIA SISÄLTÖISILLE sivuille toimivat sujuvasti ja nopeasti, suurin osa meistä mielipide kirjoittajista on kanssani samaamieltä?? Ne haluamme takaisin, kiitos!!!


 • kerppah

  siis ei mitään järkeä uudistusessa... onko kaikki elämä muka jotain keskusteluja vaan. täytyy vaihtaa johonkin muuhun. täysi paska vanha takaisin kiitos

 • Siihen-loppui-24

  Kuten huomataan kaikki palautteen antajat kaipaa entistä takaisin, aivan kuten minäkin. Etusivulle ei tarvita yhtikäs mitään kuvia, uutisia, sontaa roskaa ja paska, vain hyödyllisimmät linkit, kuteen pankit ja sähköpostit.

  Koska uudistus meni näinkin totaalisesti odotetusti perseelleen, tieää jo nyt, miten korjaavat tilanteen. Ne linkit vaan lisätään tohon sekavaan roska sivustoon, ja kaikki sonta jää ennalleen.

  Vanhat sananlaskut pitävät edelleen paikkaansa, vanha on parempi kuin pussillinen uusia, tai jos toimii, niin älä koske.

  Uudistukset on kuin suora lainaus kokoomuksesta ja kepusta, sekä smurffeista, mihin koskivat, niin perseelleen meni ja heikommassa asemassa olevat kärsii eniten, eli normi kansalaiset.

  Hankalaksi menee kun jatkossa pitää jokainen pankki ja sähköposti kysyä yahoon kautta, mutta tälle roska suoli24 sivustolle sanon hyvästit.

 • Josephi

  sivusto on täysin pilalla, onnea vaaan kehittäjälle. Eipä ennää ole linkkejä lehtiin ym. idiootit olleet asialla.

 • Hyvästi

  NykySuomi siis etusivuksi, näkeepähän sitten ainakin ne tosi uutiset, eikä muunneltuja totuuksia.

 • hedex

  Umpi surkea

 • HanskiTRE

  On täällä kummaa porukkaa kun yhden nettisivun muutoksesta ruvetaan riehumaan. Ette te kovin laadukkaalta käyttäjäkunnalta vaikuta eli tuskin tulee kenellekään ikävä jos siirrytte toiselle sivustolle haistattelemaan. On se ihme jos ei sen vertaa ole järkeä päässä että osaisi mennä sinne iltalehden sivuille ilman tämän sivun linkkejä. Tehän voitte itse ruveta ylläpitämään ilmaiseksi sivustoa jossa on linkkejä kaiken maailman tampioille jotka ei osaa googlea käyttää.

  Ja mielipiteeni tästä uudistuksesta: ei tämä kaunis ole mutta kyllä mä tän muutoksen kestän.

  • Tiedoksesi

   Kuka valeuutisia ´ja muunneltuja totuuksia roska medioista kuten il, is, hs, al, suomi24, jne lukee? Kyllä totuudet ja uutiset luetaan muualta.

   Mistään et löydä enää etusivua, joita suurin osa kaipaa, etusivua, joss vain linkit, eikä mitään muuta roskaa. Kyllä muut saa roskansa hakea klikkiensaä takaa, jotka moista roskaa kaipaavat.


 • Näkeehän_tuon

  Kumma tämä suoli24 sivusto, ensin pilaavat etusivun, sitten pyytävät siitä palautetta, ja kun sitä sitten saavat, ja rehellistä sellaista, niin niitä poistellaan mielivaltaisesti. Kyllähän sen on huomannut keidenkä talutusnuorassa suoli24 on jo pitkään ollut, sekoomuksen ja kepun tietysti, kun kerran kannattavat roskapuolueiden ohella mm. sananvapauden ja mielipiteen rajaamista.
  Onkin aika jättää tämä roska palsta, ja mennä niille palstoille, joissa mielipiteensä saa laukoa, eikä sananvapauteenkaan puututa.

 • SeiskaPäivää

  Linkit takas tai vaihdan kotisivua keskustelut saa jäädä!

  • markku_67

   EI hyvä , takas ne sivuston haku palvelut tai tää sivusto on historiaa mulla


 • anonyymi

  Se hyvä entinen linkillilinen etusivu takas. Sen takia yleensäkin käyttänyt koko sivustoa.

 • karhuuntunut

  kun tää kotisivu uudistus meni näin persilleen nyt ja jos tää ei muutu takas siihen vanhaan parin päivän sisällä niin oisko jollain jotain vinkkejä uudesta kotisivusta mikä olisi samankaltainen kuin tää oli vielä pari päivää sitten josta pääsis helposti esim. lehtien sivuille,sähköpostiin,pankkiin yms... paikkoihin?

 • Täysin paska nyt! Ei pääse kännykällä ainakaan esimerkiksi postiin kuin ihme mutkien kautta. Ketä kiinnostaa keskustelujen näkyminen etusivulla? Nyt on taso laskenut ja muistuttaa lähinnä tyhjänpäiväistä viihdesivustoa

 • sontaluukunpuolesta

  ihan oikeasti kysyn: onko joku tosissaan pitänyt tätä sontatuuttikanava suomi24 aloitussivunaan
  siis maailmassa on vaikka mitä parempaa kuin tämän hörhönsanomien katselu heti kun avaa koneen

 • Rantsi

  Uskomattoman huonoksi meni no varmasti tulee vanha takasin kun käyttö vähänee toivottavasti siel järkeä palauttaa vanha sivusto takaisin

 • huutista

  mun mielestä tää on ihan hyvän näköinen nyt toi fanta fontti oli karsee mut ihan oikeesti ei tääl käy muut ku typerät vanhat elämänkoulut ei tääl käy nuoriso.

 • Juba66

  Joo, siksi mäkin oon pitänyt Suomi24 sivustoa etusivuna, kun on päässyt nopeasti linkkeihin: sähhköpostiin, facebookiin, youtubeen ym. Nyt ei näemmä enää linkkejä oo, eli minusta siltä osin huono uudistus. :(

 • No ainakin sekavampi kuin entinen, sivuille pääsy hankalampaa.
  Olisko kannattanut kysellä ensin käyttäjiltä.

 • Susi090909

  Missä linkit?, tää on todella susi uudistus ja lopetan käytön jos vanha versio ei tule takaisn, siis paskin uudistus ikinä!

 • 1234kuopio

  Yrittäkää nyt ymmärtää siellä!

  Ne LINKIT lehtiin ja hyötysivustoihin ovat todella tärkeitä käyttäjille.
  Niitten takia olen tätä pitänyt järkevänä sivuna, aikuisten sivuna.

  Osaan ne kyllä itsekin etsiä, mutta kuvittelin teidän helpottavan elämää, siitähän te rahanne saatte.
  Laittakaa ne linkit vaikka jonkun valikon taakse jos eivät muuten miellytä.

  Höpöhöpö-keskustelujen foorumit kyllä haluavat löytävät.

  Hyvää ötyä

 • Linkittakaisin

  Linkit takaisin. Ne helpottivat huomattavasti nopeaan siirtymiseen eri sivustoille.

 • miksi toimivia sivuja pitää aina muuttaa,vitun idiootit?

 • Ja posti jumissa...tietenkin taas...ja jokaikinen kerta kun sohlaatte näitä "yyydistuksia"

 • huonouudistus

  Sinipohjainen suomi24 oli selvempi luettava kuin tuo haalean vihreä valkoisin tekstein.

  Minne katosi se entinen iso hakuvalikko josta en haluaisi luopua etusivulta?
  Se oli hyvä syy pysyä suomi 24 käyttäjänä. Eli tuleeko se takaisin?

  Eikä tuo iso määrä mainoksia täynnä oleva avaussivukaan ilahduttanut

 • Mummu

  Entinen takas. En löydä mitään .

 • vanhus

  Täysi paska sivusto nyt!!!entinen parempi....en pidä noista keskestelupalstoista...täytynee vaihtaa sivustoa jos ei entinen palaa....

 • kya

  Tämä on huono uudistus VANHA TAKAISIN

 • Tni

  Juu....Samaa mieltä noiden edellisten kanssa....eiköhän tuossa ole jo kaikki sanottu

 • Aivan surkea uudistus, vanha takaisin ja pian, sieltä löytyi kaikki nopeasti hakuluettelosta!!!!!

 • xyxyxy

  Hyvä että seiskan törkyotsikot on pois, mutta jos ei linkkilistaa ole, ei syytä käydä sivullanne.

 • nnnnn

  Tosi surkea esitys vanha takaisin

 • hbkjnjvhbknjbhj

  Vanha suomi 24 sivu on perustunut selkeyteen ja nyt menitte tekemään sekavan ja aivan perseestä olevan sivun.Äkkiä vanha suomi 24 takaisin.Perkele.....jären käyttö ei ole kielletty!!!!

 • Harmistunut

  Vanha sivusto takaisin.

 • raynold

  Vihreä ulkoasu on paska. Tämä lienee poliittinen kannanotto juuri vaalien alla !!!

  • Mielenkiintoinen näkemys:) Politiikka ei ohjaa meidän päätöksentekoamme. Vihreä väri kuuluu Suomi24:n perinteiseen väripalettiin, siksi se on nyt valikoitunut pääväriksemme.


 • Cetri
 • typerä

  Kenen päähänpisto pilata alkuperäinen etusivu ,, en pidä yhtään
  nykyisestä Suomi24 sivusta..

 • tuikkutuikku

  Huono juttu.

 • Hei Suomi24-käyttäjät!

  Kiitos runsaasta palautteesta! On ilo huomata, että niin monella teistä on ollut Suomi24-etusivu aloitussivuna jo pitkään. Ei siis ole ihme, että muutos huolestuttaa ja herättää muitakin suuria tunteita.

  Kuten joku tässä ketjussa osuvasti huomauttikin, Suomi24 on ensisijaisesti keskustelusivusto. Siksi olemme halunneet nostaa juuri keskustelut päärooliin. Linkkejä voi nykyään tallentaa internet-selaimen etusivulle tai omiin selainsuosikkeihin: mm. siksi linkit on poistettu etusivulta.

  Joillekin Suomi24 on toiminut linkkilistana, ja harkitsemme palautteenne perusteella, miten etusivua kehitetään edelleen. Vastaamme tässä joihinkin tässä ketjussa esitettyihin kommentteihin ja kysymyksiin.

  ”Tällä sivulla ei tee enää mitään, kun täällä vain keskustellaan.”
  Suomi24 on keskusteluyhteisö, jossa nimenomaan keskustellaan. Meillä on lisäksi sähköposti ja Treffit24-palvelu, joihin pääset joko kirjautumalla sisään tai yläpalkin valikosta suoraan palveluihin kirjautumisen kautta.

  ”Chat-osion ulkonäkö sais muuttua ja hymiötkin. Chattiin kehittelyä kaivataan.”
  Chat-osio on kehityslistalla, ja mietimme siihen erilaisia, nykyaikaisia ratkaisuja. Tähän palaamme myöhemmin tänä vuonna.

  ”Sähköpostiin on vaikeampi päästä, ainakin mobiililla.”
  Olet oikeassa, selvitämme, miten tätä voisi parantaa. Mobiilikäytön kasvaessa erityisesti sen käyttökokemuksen parantaminen ja helpottaminen on kehityslistan kärjessä.

  ”Etusivu ja keskustelualueiden ulkoasut eivät nyt sovi yhteen ollenkaan.”
  Tämä on aivan totta. Aloitimme sivustouudistuksen etusivusta, ja jatkamme ulkoasun uudistamista läpi palvelun, kun uudistus etenee.

  ”Kun sitten (Suomi24-tiimi) saa palautetta ja rehellistä sellaista, niitä poistellaan mielivaltaisesti.”
  Otamme mielellämme myös kriittistä palautetta vastaan, kuten tästä ketjusta varmasti huomaatte:) Palautetta ei poisteta mielivaltaisesti, mutta asiattomuudet, haistattelut ja uhkailut poistetaan sääntöjen mukaisesti.

  Antakaa edelleen palautetta. Linkkien tärkeys osalle käyttäjistä on meidän tiedossamme, joten otamme erittäin mielellämme palautetta myös muista asioista. Parannusehdotukset ovat erittäin tervetulleita. Mukavaa viikonloppua!

  • Hyvästi

   Etusivu meni jo vaihtoon, roskaanne en tarvitse, ja tuskin tällä sivustolla keskustelenkaan, kun sananvapautta ja oikeutta rehelliseen mielipiteeseen rajataan, ja mielivaltaisesti poistellaan kirjoituksia. Kyllä niitä palstoja löytyy, jossa julkaistaan oikeita tosi uutisia, ilman muunneltua totuutta, ja saa keskustella vapaasti kuten perustuslakiin on määritelty, ja rehellisesti saa esittää kärkeviäkin mielipiteitä asiasta kuin asiasta. Asiat sotii, ei ihmiset.


  • Kuinka_on

   Alkaa tottavie hymyilyttämään nämä otsikossanne mainittavat joka paikan "asiantuntijat" Onko teilläkin "asiantuntijoina" ummettuneet kerran vuodessa ulos päästettävät proffessorit, jotka toimivat Kepulien ja sekoomuslaisten "asiantuntijoina" tai roskalehtien kuten il, is, al, hs jne "asiantuntijoina" joidenka jutuista näkee kuka tahansa, kuinka pihalla ovat arjesta ja tosiasioista.


  • bye-bye

   "On ilo huomata, että niin monella teistä on ollut Suomi24-etusivu aloitussivuna jo pitkään"

   No nyt pääsitte yli 95% etusivua aloitussivuina käyttävistä eroon kerta heitolla.


  • Pihalla_ovat
   Kuinka_on kirjoitti:

   Alkaa tottavie hymyilyttämään nämä otsikossanne mainittavat joka paikan "asiantuntijat" Onko teilläkin "asiantuntijoina" ummettuneet kerran vuodessa ulos päästettävät proffessorit, jotka toimivat Kepulien ja sekoomuslaisten "asiantuntijoina" tai roskalehtien kuten il, is, al, hs jne "asiantuntijoina" joidenka jutuista näkee kuka tahansa, kuinka pihalla ovat arjesta ja tosiasioista.

   Ainakin etusivun muutos todistaa sen, että ovat totaalisesti yhtä pihalla.


  • jepeli7733

   vanha takas!!


  • Anonyymi

   Ennen oli näkyvillä luetuimmat jokaisessa aiheessa ja muistaakseni kauan sitten jopa näkyvillä määrä, kuinka moni oli kunkin kirjoituksen lukenut.
   Nämä pitäisi saada takaisin.
   Vai eikö kirjoittajan haluta tietävän, jos hänen kirjoituksensa jonkin teknisen vian takia onkin näkyvissä vain hänelle itselleen?

   Toiseksi. Jokainen tajuaa, että puhelinnumerovahvistus on suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen. Jos tavoitteena olisi keskustelun pitäminen asiallisena, riittäisi sähköpostivahvistus vallan hyvin.

   Tottahan keskustelu muuttuu hyvin nopeasti kivapuheeksi, kun mitään ei enää uskalleta puhua. Tällä hetkellä kyllä uskallettaisiin, mutta kuka voi taata, että kirjoittamasi kommentit eivät ole kymmenen vuoden päästä jonkin kasvottoman esivallan tulkinnan mukaan vallankumouksellista sodanlietsontaa?

   150


  • Anonyymi

   Olen pettynyt suomi24 sähköpostiin, kun sinne tulee vain roskapostia vaikka kuinka paljon. Täytyy lopettaa varmaan tämä sähköposti pikku hiljaa...


  • Anonyymi

   Ihan hyvät sivut mutta te ette julkaise mitään sellaista mikä perustuu totuuteen kuten esim. Anna Kontulan tekemisistä Israelissa. Yritin julkaista faktaa mutta te haluatte pitää sen piilossa. Ette kai itse vain ole rasistinen toimija? Siinä tapauksessa nämä sivut ovat minulta pois suljetut.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ihan hyvät sivut mutta te ette julkaise mitään sellaista mikä perustuu totuuteen kuten esim. Anna Kontulan tekemisistä Israelissa. Yritin julkaista faktaa mutta te haluatte pitää sen piilossa. Ette kai itse vain ole rasistinen toimija? Siinä tapauksessa nämä sivut ovat minulta pois suljetut.

   Moi! Suomi24:ssä saa julkaista sekä totuuteen perustuvia että valheellisia viestejä. Moderointi ei siis arvioi viestien todenperäisyyttä, vaan se on lukijoiden omalla vastuulla. Poistopäätökset perustuvat sääntöihin ja käyttöehtoihin.

   Valitettavasti joskus tapahtuu virheelisiä poistoja. Viestisi on nyt palautettu Boikotit-palstalle.


 • LissuTee

  Näyttää että seksipalsta on poistettu aiheista kokonaan vai onko se on lakastu maton alle?

  • Hei LissuTee,

   seksipalsta on edelleen käytettävissä aivan kuten ennenkin. Etusivulla palstan keskusteluja ei ole näkyvissä K-18 ikärajan vuoksi.

   Terkuin
   Suomi24-kehitystiimi


  • MeinasKeuliaJo

   Blogit kun klikkaat sieltä pääset eteenpäin?


  • LissuTee
   Suomi24-kehitystiimi kirjoitti:

   Hei LissuTee,

   seksipalsta on edelleen käytettävissä aivan kuten ennenkin. Etusivulla palstan keskusteluja ei ole näkyvissä K-18 ikärajan vuoksi.

   Terkuin
   Suomi24-kehitystiimi

   Se taitaa olla vain piiloitettu meiltä aikuisilta vedoten johonkin K-18 juttuun.
   Seksiaiheista keskusteleminen näyttää olevan yhä niin hys-hys luokkaa että pumpulitupot korville ja pipo syvälle päähän silmien eteen ettei vain tarvitsisi nähdä mitään. ;D


 • hakemus

  tämä ei ole pelkästään keskustelupalsta vaan asiontipalsta,joten antakaa vanha takaisin
  PYYDÄN!

 • roti

  Entinen oli paljon selkeämpi ja muutenkin paljon parempi. tämä uusi on hirveän sekava ja ei löydy linkit kuten ennen en tykkää yhtään

 • huononi

  Eipä vaikuttanut moktargubtatrolliin ollenkaan, ehkä lisäsi vain irtonikkiensä vauhtia porsasteluissaan mamupalstalla.

 • anonyymi

  Takaisin vanha etusivu ,,, sieltä löytyi kaikki tarvittavat linkit !

 • ikkremimiN

  Eikö chatin bugit saisi viimein korjattua: siis nimimerkin jumittuminen huoneeseen ulos lentämisen jälkeen, ääkköset tulevat ns. &auml ja &ouml-koodattuina eivätkä siis toimi, paikalla olevien-listan päivittymisen ongelmat (monistuminen jne.), "opastus, säännöt ja komennot"-linkit ylälaidassa eivät ole toimineet aiemman uudistuksen jälkeen, chatin "kello" on aina väärässä ajassa jne jne jne.

  Meinaatteko tuhlata aikaanne näistä mihinkään, vai onko kuitenkin chatin sulkeminen lähitulevaisuudessa se todennäköisin vaihtoehto? Yleensähän kehittämisen lopettaminen tarkoittaa sitä, että bittiavaruuden hautaustoimisto saa pian uuden asiakkaan, vaikka chattia ei olekaan tosin taidettu kehittää mitenkään ainakaan kymmeneen vuoteen ja tässä on roikuttu löysässä hirressä ennenkin.

  • Hei!

   Kiitos palautteesta ja kysymyksistä. Olet aivan oikeassa siinä, että Chatissa on vanhentunut tekninen ratkaisu. Nykyisen Chatin bugeja ei siis olla korjaamassa, vaan se korvataan aikanaan nykyaikaisella ratkaisulla.

   Yhteisöt ja keskustelut ovat Suomi24:n tärkein sisältö. Siksi mahdollistamme nyky-Chatin kaltaisen suljetun keskustelun myös tulevaisuudessa. Chattia ei näillä näkymin olla sulkemassa ennen kuin uusi ratkaisu on testikäytössä teillä käyttäjillä.


 • Sutari

  ei tältä sivulta löydä enään mitään eli aivan typerä sivu.

 • TeenParastaAikaa

  Linkkejä voi nykyään tallentaa internet-selaimen etusivulle tai omiin selainsuosikkeihin: mm. siksi linkit on poistettu etusivulta. totta mutta on työläs juttu kun tottui käyttämään noita linkkejä.

 • hyväsiitätulee

  Itseä yllättää, että joku edes käyttää etusivua. Itse käyn siellä tyyliin kerran vuodessa, ja silloinkin vahingossa. Menen suoraan Postiin tai Keskusteluihin, jos tarvitsen niitä.

  Kävin nyt katsomassa.

  Ensivaikutelma oli, että robotti luonut sen.

  Kuitenkin, hieman pidemmällä silmäilyllä, itse asiassa layoutti vaikutti aika hyvältä. Ainoa mitä se tarvitsee, on hieman graafista upliftiä. Ylä- ja alamarginaalien väliin. Ja toivottavasti sen jälkeen sama teema tulee kaikkialle, myös tänne keskusteluihin.

  Itselleni ei auennut mitään kyselyä etusivulta.

 • Hei taas,
  pohdimme aamulla palautettanne ja ymmärrämme hyvin joidenkin käyttäjien tarpeen linkkilistalle. Siksi tuomme sen ensi viikolla takaisin, tällä kertaa omaksi sivukseen Suomi24:n alle.

  Uudelta etusivulta pääset vanhoihin tuttuihin linkkeihin ensi viikolla alavalikon kautta, mutta voit toki kiinnittää kotisivuksesi uuden Linkit-sivun. Kerromme tässä ketjussa, kun sivu on taas käytettävissä, ja jaamme samalla tietysti myös sivun osoitteen.

  Edelleen kuulemme mielellämme palautetta ja kehitysehdotuksia erityisesti keskustelujen, Suomi24-postin ja Treffit24:n käyttäjiltä.

  Mukavaa viikonloppua!

  Aurinkoisin terveisin
  Suomi24-kehitystiimi

  • Too_late

   Se on myöhästä jo! Tarvitsemani linkit on laitettu tuliketun palkkiin, enkä keskustele tälläisillä roska palstoilla joissa sananvapautta ja oikeutta mielipiteeseen rajoitetaan ja kirjoituksia poistellaan mielivaltaa käyttäen. Enää olen seurannut tätä kommentointia, ja kyllä tämä päivä jää viimeiseksi suoli24 sivustolla.


  • Too_late kirjoitti:

   Se on myöhästä jo! Tarvitsemani linkit on laitettu tuliketun palkkiin, enkä keskustele tälläisillä roska palstoilla joissa sananvapautta ja oikeutta mielipiteeseen rajoitetaan ja kirjoituksia poistellaan mielivaltaa käyttäen. Enää olen seurannut tätä kommentointia, ja kyllä tämä päivä jää viimeiseksi suoli24 sivustolla.

   Hienoa, että olet löytänyt itsellesi sopivan ratkaisun.

   Mukavaa viikonloppua!


  • Siinä_mietittävää24

   Näkis vaan tuonkin, että samankaltainen pelkistetty etusivu vailla mitään turhaa roskaa palautetaan. Kyllä teidän pitää ottaa huomioon muutoksissanne myös esim. ikäihmiset, joille jokaisen tarvitsemansa linkkien hakukin erikseen on tuskaa, jos on tietokoneen käyttökin. Varmasti suurella osalla ikäihmisiäkin oli vain ja ainoastaan siksi suomi24 etusivu käytössä, koska kaikki palvelulinkit löytyivät yhdeltä ja samalta sivulta, vaikkakin merkittävästi sielläkin oli turhia linkkejä. Pankkien ja sähköpostien linkit on oltava samalla tasolla vierekkäin. Itse tuskin enää palaan, satan kyllä tarkastaa jossain vaiheessa millainen fiasko taas saatiin tehdyksi, sillä uudistukset eivät ole koskaan hyviä, sen olen todennut, vaan uudistukset vievät sivut aina vain sekavemmaksi, ja monesti väritkään ei miellytä.

   Jos sivistyneesti oltaisiin muutoksia tehty, olisi käyttäjiltä pyritty mahdollisimman tarkaan pyydetty mielipiteitä vaikka näyttämällä kuvakaappauksia tulevasta, eikä vaan rysäytetty kerralla koko sivua piloille, että siinä on, tykätkää perkeleet.


  • Kiitos-

   Oi kiitos.


 • pöh

  No voi vittu näitä pellejä. Eikö uudistuksilla ole tarkoitus palvella käyttäjää? Tää ainakin meni perseelleen ...

 • Hei vaan, kaikki linkkilistaa kaivanneet käyttäjät, teitä on kuultu:)

  Löydät tutut hyötylinkit osoitteesta
  https://linkit.suomi24.fi/

  Hyötylinkkeihin pääset myös Suomi24 etusivun alavalikosta: vieritä sivu alas asti ja klikkaa otsikon Palvelut alta Hyötylinkit

  Jos olet tottunut käyttämään selaimen aloitussivuna linkkisivua, voit nyt halutessasi lisätä aloitussivuksi yllämainitun linkit.suomi24.fi-sivun.

  Toivottavasti tämä auttaa taas pääsemään helpommin niihin palveluihin, joita arjessasi tarvitset. Mukavaa viikonloppua!

  • myöhäistä

   Kiitos vaan, mutta bussi meni jo!


  • Anonyymi

   Eikö jo moraalinen itsetunto pakota kertomaan käyttäjille, että linkit ovat suurelta osin Affiliate-markkinointi (affiliate marketing) tai suomeksi kumppanuusmarkkinointi linkkejä, joilla jokin taho rahastaa kun linkkien kautta siirrytään kulloisellekin sivulle. Linkkien laitossa on kusettamisen maku mukana. HYI HÄVETKÄÄ!


 • 1234kuopio

  Kiitos

  Hienosti toimittu.

  Hyvää viikonloppua ja Pääsiäistä

 • miksionnäin

  Miksi suomi24 valvonnassa on tilanne että jos kirjoitan asiaa
  vaikka se olisi osittain asian vierestä mutta tiukkaa asiaa
  ja
  varsinkin jos siinä on esim. RANSKAKIELINEN TAI ENGLANNINKIELINEN VIITE
  kirjoitus häviää muutamassa minuutissa

  mutta jos kirjoitan vitsin puujalkahuumoria
  ja
  panen siihen vaikka kuvan
  halonen paskalla -maalaus

  niin se kyllä siellä säilyy ihan pokkana paskalla

 • kiukkuinen

  TÄYSI FLOPPI KOKO UUDISTUS !!! EI PÄÄSE SUORAAN PANKKEIHIN TAI VERO YMS SIVUILLE.
  IHAN HANURISTA !!! MIKSI PITI MENNÄ "KORJAAMAAN "EHJÄÄ !!!

  • riparapa

   Kepulaisten juonia. Pilataan toimiva järjestelmä.


 • Voivoisentään

  huono!!! pikalinkit takaisin!!!!

 • Tyytyväinensivustoon

  Suomalaiset on kyllä valittajakansaa!

  Aina voi jostain sanoa, mutta kaiken voi sanoa asiallisestikkin.
  Meillä kuitenkin on näin monipuolinen ja kattava sivusto käytössä, joten ollaan siitä iloisia.
  Käyttö on joka tapauksessa vapaaehtoista.

 • Ällistynyt

  Niin syvältä sieltä hanurista kuin olla voi. On muuten vipakerta kun avaan nykyisen sivuston. Pitäkää tunkinne.

 • risu12

  Turha uudistus minulla ei ole tarvetta täälä palvelulle.

 • Ipadillä ei toimi..

 • Hätä

  ANDROID FIREFOX: EI TOIMI KOMMENTOIDUIMMAT JA UUSIMMAT LINKIT!

 • NäilläMennään

  Jos pakollinen rekisteröityminen tulee niin silloin loppuu käyttö. Olenkin sitä jo vähentänyt ja käyttänyt muita palstoja. Tietysti jos rekisteröityminen valetilillä on helppoa voin jatkaa käyttöä.

 • Vaadin_Laatua

  Sekavan näköistää sontaa koko ruutu.
  Kännykkäkokoisia laatikoita ladottu sekavaan järjestykseen näkyviin.
  Mikä hitto nykyään on kun jotain uudistetaan tulee tuloksena puolet huonompaa!!

 • 5678Oulu

  Entinen oli paljon parempi,siinä oli pikalinkit mistä pääsi heti sivustolle mitä tarvitsi.Tämä on ihan sekavaa sotkua,tässä ei ole mitään järkeä.

 • Buska

  Tuokaa linkkisivusto takaisin!!!

 • Poistan Suomi24 linkin pikavalinnasta.

 • Guru

  Parikymmentä vuotta katselin 24 sivuja, jotka oli selkeät,nopasti löysi mitä halusi,uusi aika uudet sivut,sekavaa,sekavaa,siirryn takavasemalle.

 • etusivulle hyötylinkit ekaksi näkyviin! tää ei yhtään hyvä, moni mutkaisempi etsiä hyötylinkit!!!

 • kaali

  vanha takaisin ja heti.

 • kiukkuinen

  UUDISTUS IHAN HANURISTA !!! Kehittäjille lopputili ja vanha hyvin toiminut etusivu takaisin ja heti !!!!

 • anne1111

  Uusi sivu huono, entinen takaisin. Entinen oli helppo käyttää, nyt ei pääse helposti millekään tärkeälle sivulle, ei pankkeihin ei postiin, ei veikkaukseen ei mihinkään.

 • EntinenHyvä

  Entinen TAKAISIN.

  • Anonyymi

   Ite en ikinä aiemmin oo kokeillu! ? :-) JOten ok


  • Anonyymi

   Ite en ikinä aiemmin oo kokeillu! ? :-) JOten ok


 • Jake_52

  Miten näin huonot sivut saa kukaan aikaan, entinen oli todella hyvä, pääsi suoraan klikkaamaan lehtiin ja muihin palveluntarjoajiin, nyt vaan keskustellaan, kiinnostaa todella paljon.

 • fifieels
  • Piloille-meni

   Hyi hitto miten pahasti on uusi sivu piloilla, aivan karmee sekamelska. Vanha ylivoimaisesti parempi. Ei ihme että täällä on asiat päin persettä, kun tuollasen annetaan huseerata ja hämmentää vapaasti.


 • Qpla

  Sivusto on todella hidas ja tökkii aivan mielettömästi. Voin vain arvailla Javascriptin määrän...

  Puolet ajasta CAPTCHA ei lataudu!

 • erserth

  Heipparallaa . Poistettuanne sivun alhaalta linkit , ei tälle sivustolle jää mitään arvoa . Pelle keskusteluanne en ikinä käyttänyt , enkä käytä , joten se on siis moron !!!!

 • Vituksihan-se-meni

  Vitukshan se meni, palauta äkkiä se vanha. Ei pitäs äkkinäisten mennä sotkemaan asioita kun kerta itsekin tietää ettei osaa.

 • Samovaari

  On menty totaalisesti ojasta allikkoon, tämä sekavampi ei sivusto voi olla. Entinen oli miljoona kertaa parempi. Jota oli todella mukavan helppoja ja selkeätä käyttää. Entinen takaisin sitä pyydän hartaasti.

 • Fishmies

  Ihan törky huono entinen oli 100*parempi kun pääsi eri palveluihin klikkaamalla. Esim Kela, vero ja lehdet ym Palauttakaa entinen takaisin.

 • siis ihan persestä vanha takaisin ja sähköposti kunnolla näkyviin perseestä

 • Ordnigsman

  Järkyttävää todeta tämä sanoinkuvaamaton asiaton sanailu. Kyvyt asialliseen kirjoitteluun puuttuvat täysin ja sen huomaa.

  Suomi 24 keskustelupalsta on vanha ja arvokas. Meitä kaltaisiani vanhoja on tuskin enää olemassakaan, jotka mielipiteiden vaihtoon pystyvät! Surullista! Ei Facebook, tuo outo naamakirja pysty mitenkään korvaamaan hyvää keskustelupalstaa, pidetään siis tämä vanha .

  Olen vanha rekisteröitynyt kirjoittaja, joka nyt käytän ”toista nimimerkkiä”.

  Osaavia ihmisiä ja järjestystä täällä kaivataan.

 • järjestystä.tänne

  Moderontteja toimiin ja pian. Palstat ovat täysin villejä ja pilaavat normaalit keskustelut.

  • Ilmeisesti samat "vammat" sekoilevat palstoilla, ylläpitävät ja päivittävät suomi24:ta, koska jokainen uudistus on ollut toistaan huonompi.


 • ontoiminuthyvin

  Hyvin minun mielestäni toiminut, tietysti jos joku on sananvapautta vastustava niin voisin ymmärtää kommentteja.

 • OneAndOnlyS24

  Ei hyvä! Tuleeko nyt rekisteröityä, jotta pääsee hyödyllisimmille sivuille? Ihmiset ovat lopen kyllästyneitä tuollaiseen kirjaantumiseen .. jälleen yksi kayttäjätunnus - salasana.
  Nuo nimettöminä käydyt s24 keskustelut ovat hirveitä. Siis juurikin sen tähden, että nimettömänä keskustelu on useinkin yhtä paskan jauhantaa.

  Entinen takaisin, kiitos

 • rautapatsas

  Eikö siellä ylläpidossa ole ketään normaalia, järkevää ihmistä, niin että heittäisi toorapastorin ja (hänen kakaralaumansa) ulos ylläpidosta? IP-osoitteitten kaivaminen ja pääsyn estäminen koko suomi24 on typerää, lapsellista puuhaa.
  Toorapastorin kakara kirjoitti: "Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että ylläpito vertailee minun ja Kirjakäärön IP-osoitteita. Ne eivät ole samat. Saat minun puolestani pyytää ylläpidosta vahvistuksen".

 • Takaisin

  Hienoa että hyötylinkin on palanneet sivulle

 • maaritxy

  Tämä on tosi huono muutos,mut ei se mitään,ei vaan tarvi enään käyttää tätä

 • Tästäpoistettuviesti

  Joko nokia mode on saanu lopputilin ?
  Poistaa jatkuvasti juttuja jotka on sääntöjen mukaisia
  12 kertaa olen tarkistanu asian ja ilmoittanu asiasta
  ALLERIN johtoon !
  Täällä suomi 24 ei kuunnella mitään mitä sanotaan !
  Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena

 • topponentosi

  Veto!

 • Viestin asiattomaksi ilmoittamisella ei näytä olevan mitään merkitystä. Esimerkiksi selkeät vaalimainokset saavat olla täällä. Tässä hyvä esimerkki:

  https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/uskonnot-ja-uskomukset/kristinusko/luterilaisuus

  Sama koskee asiattomasti käyttäytyviä, rekisteröityjä nimimerkkejä, joiden tekstit olisi helppo löytää. Ylläpito on täysin pihalla tehtävistään. Ilmoittaminen ei ikinä johda mihinkään.

  • säälittävää-touhua

   Täysin samaa mieltä, valvonta ei toimi lainkaan.


  • Vastavoima888

   "Ilmoittaminen ei ikinä johda mihinkään."

   Valitettavasti.

   Oma arvailu on että "hengellisellä" palstalla ei modet ole itse uskossa taho tiedä mitä usko ja uskonnot ovat.

   Joten
   MODET, Ylläpito, jos ette tiedä, niin älkää poistako ja
   JOS tiedätte, niin PERUSTELKAA miksi on poistettu!

   Oikea ja alkuperäinen Vastavoima.

   ps.
   ja nämä cap tarkastelut ovat syvältä!


 • vanhakaksnepalainen

  Suomi24-postissa voi omiin tietoihin liittää profi-kuvan. Jo vuosia sitten siitä mainittiin että se oli tarkoitus liittää lähetetyn viestin mukana, mutta eipä vaan vieläkään se kuva siirry minnekään. Mitä kirjoittaja tee omalla profikuvalla ???
  Chattiin on jo vuosia sitten luvattu uusia hymiöitä. Yhtä ainuttakaan ei ole vielä näkynyt ???

 • 1234kuopio

  Kiitos, silloin kun sitä kuuluu antaa.

  Otitte huomioon valituksemme Linkkien puuttumisesta ja palautitte ne, hienoa.
  "Hyötylinkit"-nappulasta pääsee "vanhalle" sivulle kaikkine linkkeineen.

  Oma vika käyttäjillä, jos eivät osaa ohjeitanne noudattaa.

  Hyvää pääsiäistä

 • Moi. Käytän vain postia ja on kyllä hankalampi kuin vanha. Kun yritän kirjautua postiin heittää uudestaan etusivulla ja saa vähän jumpata aina, että vihdoin saa postin auki.
  Kauniita kevätpäiviä kaikille, Sari

 • ongelmia.ongelmia

  Heti ongelmia, joiltain foorumeilta aukeaa vain tyhjä valkoinen sivu, esim. yleistä autoilusta.
  Windows 10, Mozilla Firefox, läppäri on vermeinä.

 • nainenvm70

  uudistus on hyvä ja selkeä,mutta toivoisin uusia hymiöitä ja uusia pieniä kuvia kruunun.

 • toivossa.on.hyvä.elää

  Suomi24 on minulle ollut tähän mennessä ainoa mahdollinen paikka tärkeän vertaistuen saamiseen ja vapaaseen keskusteluun muiden kohtalotovereiden kanssa. Arvostan tätä mahdollisuutta ja toivon edelleen monille eri tavoin huono-osaisille, leimatuille ja pilkatuille mahdollisuutta anonyymiin keskusteluun. Vie aina aikansa ennekuin asioista on mahdollisuus keskustella vapaasti missä vain, ja siihen saakka tarvitaan - aina - nyt ja tulevaisuudessa, mahdollisuuksia keskustella anonyymnisti. Vapaa, demokraattinen ja tasa-arvoinen yhteiskunta tarvitsee näitä!

  Nyt, toivon ehkä viimeinkin sarastaessa olen äärettömän kiitollinen tästä mahdollisuudesta minkä minä ja kohtalotoverini saaneet. Kiitos, Suomi24! Kiitos keskustelukumppanit! Hyvä me!

 • Vuosaarelainen

  Mitä Suomi24 siitä hyötyy, että se on lopettanut linkkilistan eli asioiden hakemiston julkaisemisen? Onko siltä pois jotain, kun se esim. poistaa linkit eri sanoma- ja aikakauslehtiin? Pyytäkää rahallista korvausta niiltä tahoilta, joita ilmaiseksi ilmoitatte eli mainostatte! On ollut hyvä ja helppo etsiä osoitteita Suomi24:n etusivulta. Kai siihen on jokin syy, että ne on poistettu. Rahasta kai on kyse, ei kai mistään muusta voi olla, vai ...?

 • löpinät_pois

  No eipä ole hääppöisiä uudistuksia.

  Itse kannattaisin premium-palstoja, joihin kirjoitettasiin omaa nimeä käyttäen.

  • Anonyymi

   eihän kukaan kiellä sinua täälläkään käyttämästä omaa nimeäsi,kuulostaa melko kaksinaismoralistiselta vaatia muilta jotain mitä ei itse tee.


 • todellapettynypalstaan

  Joko nokia mode on saanu lopputilin ?
  Poistaa jatkuvasti juttuja jotka on sääntöjen mukaisia
  12 kertaa olen tarkistanu asian ja ilmoittanu asiasta
  ALLERIN johtoon !
  Täällä suomi 24 ei kuunnella mitään mitä sanotaan !
  Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena

 • MANDARIIINI1700

  IHAN TYPERÄ...EI MITÄÄN LOGIIKKAA TÄSSÄ UUDISTUKSESSA

 • provokaattorit.pois

  Moderaattori 24/7 maahanmuuttopalstalle ja se karvahattutrolli kuriin irtonikeilläänkin.
  Voi jestas mitä trollausta ja sinisellä nikillä niksuttelua muiden kommentit pois.

  • ikuista

   Ad hominem se näköjään on ainoa keinonsa nykyään kaikessa , tunnistatte tuosta > ;) ja persufobiastaan.


 • mie5222

  No menee aikaa totutteluun. Ei tullut ahaa elämystä. Aika sekavan oloinen. Hidas ja ärsyttää kun yrittää kirjautua omaan postiin niin joka jumalan kerta tulee mainos väliin.

 • Mistä löytyy ne tutut viimeisimmät uutiset, joiden takia olen sivuillenne mennyt useamman kerran päivässä, onko niitä ollenkaan?

 • juopot

  vanha sivu takasi

 • Treffit eivät toimi enää, selain vaan lataa sivua ikuisuuden.

 • Ihan se ja sama tuon etusivun kanssa, se jurppii miksi en enää saa lähtemään yhtään viestiä outlook.com. Viestit tulevat bumerangina takaisin. Ei taida johtua uudesta etusivusta, mutta MISTÄ johtuu ? Mail Delivery System syyttää teitä.

 • suivaantunut

  Vanha suomi 24 sivu oli huomattavasti parempi tämä on aivan paska

 • Juuh kyllä uudistuu,nyt uudistuksen jälkeen ei ole kertaakaan päässyt
  sähköpostiin

 • Anonyymi

  Annan joo palautetta. Rekisteröityminen ei ole toiminut ainakaan 2 vuoteen kun ei saa sitä puh numeron vahvistuskoodia vaikka olen lähettänyt sata viestiä viestejä sinne ja tonne. Onko siellä pelkkiä idioottejä tekemässä näitä uudistuksia.

 • Anonyymi

  Millä tavoin keskustelu muuttui? No ei oikein mitenkään. Nyt Anonyymit juttelee Anonyymien kanssa . Edelleen saa toisesta kirjoittajasta esittää törkeitä vihjauksia, eikä ylläpito reagoi. Edelleen saa suoltaa rasistista paskaa, eikä ylläpito reagoi. Toisaalta vääriä näkemyksiä ei saa esittää. Oletteko te tyytyväisiä työnne laatuun?

 • Anonyymi

  Jos vielä saisi sen hyötylinkkien linkin (jos ymmärrätte mitä tarkoitan) siihen etusivun alkuun, alennuskoodien sun muiden joukkoon, niin sitten juuri voisi sivua käyttää. Nyt pitää vierittää ihan sivun loppuun.

 • Anonyymi

  Miksi ei posti 24 toimi kunnolla,laskun liitteet ei avaudu, jotta vois ne tulostaa paperille.

 • Anonyymi

  Voisiko noita mainoksia saada pois hyppimästä sivuilla, ne in niin häiritseviä.

  • Anonyymi

   uBlock origin käyttöön tai Opera selain. Mainokset ovat se jolla koko toiminta rahoitetaan.


 • Anonyymi

  Miksi sähköpostissa olevat linkit eivät enää avaudu uuteen ikkunaan tai siis eivät toimi olleenkaan?

 • Anonyymi

  perseestä! varmaan vierailut loppuu.

 • Anonyymi

  Todella huono uudistus, mitään ei löydy. En tule sivuille enää, miksi piti pilata etusivu!

 • Jossakin mättää. Uskontoaiheet ovat yliedustettuina etusivulla.

 • Jotenkin tuo Anonyymi juttu keskustelussa vähentää sellaista avointa ja oivalluksen omaista keskustelua.
  Voisitte jakaa keskustelut niihin joissa vaaditaan virallinen rekisteröityminen
  ja niihin
  Joissa voisi käyttää vapaasti nimi merkkiä ja jotenkin voisi selata mitä nimimerkillä on kirjoitettu.
  Se olisi keskustelua.

 • Anonyymi

  uudistus ei ilmeisesti koske chatissa riehuvaa alati lisääntyvää bottimainontaa vai miksi sille ei tehdä mitään,ilmeisen sama taho paukuttaa roskapostia alati vaihtuvilla nimimerkeillä jokaisella chattisivustolla joita olen seurannut.

 • Anonyymi

  Suomi24 keskstelu ajettiin " tarkoituksella" alas , koska poliitikot ovat halunneet että sananvapaus ja tietoa antava hyvä keskustelu ei ole suotavaa tässä maassa. Keksittiin nämä uudistukset mm anonyymi nimimerkit, ja tännehän on aluperinkin rekrytoitu tietyn aatesuuntauksen omaavat moderaattoreiksi härnäämään ja kiusaamaan ja varsinkin estämään oikean tiedon / asiallisen keskustelun syntyminen.

  Olettehan jo tajunneet että he ovat vain tyytyväisiä että s24 on tällainen mikä on, paikka jonne ei hyvää laadukasta keskustelua synny koska tätä pidetään tarkoituksella näin surkeana.

  Ei tätä S24 keskustelu paikkaa edes haluta kehittää hyväksi, tämä on paskasanko ja siihen he ovat tyytyväisiä, esim terveys asioista eivät halua keskusteluja joista lukijat saisivat hyvää tietoa.

  Yleinen suuntaus Suomessa on että tulee olla vain virallinen totuus, kaikkinainen vapaa hyvä keskustelu joka kyseenalaistaa sen ei ole sallittavaa enään.

  • Anonyymi

   Et sinä sattumalta ole juuri tällainen tietyn aatesuuntauksen omaava moderaattori joka härnää ja kiusaa ja varsinkin pyrkii estämään oikean tiedon / asiallisen keskustelun syntymisen?


  • Terve!

   Tämäpä on yksi suosituista salaliittoteorioista, johon aina välillä törmää.

   Politiikka ja juonittelut eivät liity Suomi24:een. Ylläpito ja siis myös moderaattorit ovat aivan tavallisia ihmisiä, jotka haluavat tehdä töitä kaikille avoimen keskustelun eteen. Anonyymiys mahdollistaa hyvin vaikeistakin aiheista puhumisen – moni käyttäjä kokee, että ei voi kovin henkilökohtaisista aiheista avautua mitenkään muuten. Anonyymi keskustelu voi olla myös virkistävän rehellistä ja siihen on kaikkien helppo ottaa osaa. Toki sen tuomat haasteet on otettava vastaan moderoinnin puolella.

   Mainitset, että terveyspalstalle ei haluttaisi hyviä keskusteluja – mitä tarkoitat tällä? Havaintojeni mukaan palstalla on tasaisesti hyviä aloituksia ja mielenkiintoisia ketjuja.


  • Anonyymi
   Suomi24-Kippari kirjoitti:

   Terve!

   Tämäpä on yksi suosituista salaliittoteorioista, johon aina välillä törmää.

   Politiikka ja juonittelut eivät liity Suomi24:een. Ylläpito ja siis myös moderaattorit ovat aivan tavallisia ihmisiä, jotka haluavat tehdä töitä kaikille avoimen keskustelun eteen. Anonyymiys mahdollistaa hyvin vaikeistakin aiheista puhumisen – moni käyttäjä kokee, että ei voi kovin henkilökohtaisista aiheista avautua mitenkään muuten. Anonyymi keskustelu voi olla myös virkistävän rehellistä ja siihen on kaikkien helppo ottaa osaa. Toki sen tuomat haasteet on otettava vastaan moderoinnin puolella.

   Mainitset, että terveyspalstalle ei haluttaisi hyviä keskusteluja – mitä tarkoitat tällä? Havaintojeni mukaan palstalla on tasaisesti hyviä aloituksia ja mielenkiintoisia ketjuja.

   Terveys palsta on mahdoton alusta millekään syvälliselle keskustelulle koska palstalla päivystää ryhmä jotka edustavat yhtä tiedekuntaa ja haluavat sabotoida aihe ketjut joissa ilmenee toisenlaista näkemystä terveyden rintamalta. Myös moderoija itse on tunnustautunut turhan innokkaaksi Antti Heikkilän vastustajaksi, tuoden palstalle tietyn anti-Heikkilä tunnelman joka ei minusta olisi suotavaa yleiselle terveys palstalle .

   Nykyisessä muodossa terveyspalsta ei tarjoa syvällistä, arvokasta tietoa antavaa keskustelua, koska moni keskustelija on nostanut yksinkertaisesti kytkintä , turha tuhlata aikaansa kun trollit ja paperiarkkipiispat alkavat vain pilailla aiheista samantien .


 • Minua häiritsee se, että keskustelut on jaettu liian moniin alueisiin. Asiat, kun tuppaavat aina sivuamaan lukemattomia muita alueita.
  Aihe alueet tulisi saada mahtumaan korkeintaan viiteen, jotta kirjoitukset jakautuisivat/näkyisivät helpommin kaikille aihealueille.

  Hyvät kaverini j a kiinnostavat tuntemattomat kirjoittavat jossain ja hyviä juttuja alueilla, joille en eksy näemmä koskaan. Minä en vain sitä tiedä mitä, missä milloin...

  Toivoisin että kirjoitukseni näkyisi kaikille, jotta niihin voisivat kaikki ottaa kantaa aihe aluista riippumatta.

  Vuosikymmen sitten täällä kirjoittelin paljon, silloin pohja oli hyvä ja keskustelut runsaita ja niihin liittyi ihmisiä joka puolelta. Nyt tunne on kuin armeijan sotilailla, joiden rintama on jaettu pikku osastoihin vihollisen edessä.. Onko tämä tapa sensuroida, syyllistymättä suoraan sensurointiin. Sitähän hajauttaminen yleensä tarkoittaa..

  • Terve Hannu, ja kiitos hyvästä kommentistasi. Hyppäsin remmiin kesällä, joten reagoin viestiisi vasta nyt.

   Palstoja on tosiaan todella paljon, ja niiden yhdistäminen/vähentäminen olisi varmasti hyvä ajatus. Viestejä tulee päivittäin keskimäärin jopa 9000, joten ei ihmekään, että perässä on vaikea pysyä.

   Tulemme varmasti palaamaan aiheeseen, se on ollut puheena jo aiemminkin. Myös toki kaikenlaista muuta ideaa on muhimassa.


  • Anonyymi
   Suomi24-Kippari kirjoitti:

   Terve Hannu, ja kiitos hyvästä kommentistasi. Hyppäsin remmiin kesällä, joten reagoin viestiisi vasta nyt.

   Palstoja on tosiaan todella paljon, ja niiden yhdistäminen/vähentäminen olisi varmasti hyvä ajatus. Viestejä tulee päivittäin keskimäärin jopa 9000, joten ei ihmekään, että perässä on vaikea pysyä.

   Tulemme varmasti palaamaan aiheeseen, se on ollut puheena jo aiemminkin. Myös toki kaikenlaista muuta ideaa on muhimassa.

   Miltä tuntuu kun suurin osa noista 9000 päivittäisestä viestistä on spämmiroskaa ja varsinkin seksipalstoilla kahden mielisairaan häirikön "Löylykauha"-häirikön, sekä "Kutsuni" nimimerkkiä käyttävän häirikön harjoittamaa solvausta, jotka toki poistetaan samantien ehkä ensi vuonna?

   En aloita noista kahdesta, kuin kysymällä että kuinka helvetin vaikeaa on bannata kaksi mielisairasta häirikköä jotka ovat käytännössä tappaneet kyseisen palstakokonaisuuden? Kutsunin ensimmäinen häirikköviesti löytyy vuodelta 2007 ja löylykauhahäirikkö on häiriköinyt jo vuodesta 2011. Olisiko kannattanut tehdä jotain kun heistä valitettiin?

   Parhaimpina vuosina viestimäärä päivässä ylitti reippaasti yli 100 000 ja joissakin palstoissa, esimerkiksi ensimmäisen kauden Big Brother palstalla tulvi niin paljon viestejä että aloitus oli seuraavan viestin lukemisen aikana pudonnut jo pitkälle toiselle sivulle.

   Esimerkiksi niinkin ufo palsta, kuin ufopalsta ja muut henkimaailman höperöintipalstat kuten astrologiat ja selvänäöt olivat päivittäin erittäin suosittuja.

   Nyt varsinkin noilla näkijäpalstoilla on pelkästään näkijät itse tekemässä piilomainoksia tyyliin: "Mitä mieltä olette XXX näkijästä, näki mulle ainakin ihan vitun hyvin bla blaaa" ja kun kukaan ei vastaa, niin sitten he tehtailevat kilpaa omiin mainoksiinsa kehuviestejä jotta saavat ne pidettyä ensimmäisenä, ihan niinkuin he pelkäisivät ettei kukaan osaa lukea toista viestiä.

   Sinä nyt et ole ollut tässä puljussa selkeästikään töissä, ja et ole ollut varmaan elossakaan kun Suomi24 on nähnyt päivänvalon, mutta kysyn myös muilta ylläpidossa, että olisiko kannattanut kuunnella käyttäjien palautetta silloin kun aloitte tekemään muutoksia ja pilaamaan koko sivustoa?

   Vuoden 2004 muutos oli esimakua sille pilaamiselle jonka olette nyt saanut aikaan. Sivusto oli erittäin selkeä, viestiketjut olivat kuin puu joka haarautui välillä eri keskustelupolviin, eikä sekoittanut muuta ketjua. Ihmiset pysyivät hyvin kärryillä keskusteluissa.

   Sen jälkeen kun "kehititte" tämän nykyisen mallin, jossa on aloitus, sitten pelkästään siihen vastauksia ja vain yksi tila kommentille, oli susi jo syntyessään ja ihmiset eivät siitä pitäneet. Samantien alkoi käyttäjät häipymään ja tilalle jäi pelkät mielipuolet häiriköt. Mutta ei näköjään mennyt perusteltu palaute teille idiooteille jakeluun! Piti olla muka niin "ammattilaista", vasta koulusta päästy ja muka tiedetään netistä ja netin sosiaalisesta puolesta kaikki, eikä suostuttu palaamaan vanhaan tapaan joka toimi ja josta tuli äärimmäisen suosittu.

   Kirjoitin jo silloin mitä tälle sivustolle tulee tapahtumaan, enää sitä en tähän kopioi, koska teitä kusipäitä ei kuitenkaan kiinnosta. "Ennustukseni" on sanasta sanaan käynyt toteen. Tämä ei pysy hengissä kuin pelkällä tekohengittämisellä. Kyse ei ollut edes ennustuksesta, vaan tutkittuun tietoon ja kokemukseen perustuvista faktoista, joita teidän ääliöt silloisessa ylläpidossa eivät suostuneet tunnustamaan. Vitun idiootit ja tässä sitä nyt ollaan "suomen suosituin keskustelupalsta"!

   Silloin lupasin tulla sanomaan mitä mieltä olen. Tässä nyt olen ja en ole edes yllättynyt.

   Nyt olette jo niin pahassa syöksykierteessä, että sinäkään "kippari" et taatusti tunnusta julkisesti kuinka päin vittua teidän aikaisemmat päätökset ja kehitykset ovat menneet.

   Kysyn nyt ihan mielenkiinnosta, että kun vertaat aikaisempia loistonpäiviä ja 100 000 päivittäistä viestiä, ihmisten iloa käyttää tätä ja Suomen suosituimman nettisivun titteliä tähän nykyiseen 9000 päivittäisviestin unohdettuun paskaläjään jossa kaikki ovat vain vittuuntuneet toisiinsa, että miten meni noin niinkuin omasta mielestä?

   Olisiko kannattanut uskoa ennemmin tutkijoiden mikroskooppeja kuin hihhuleiden horoskooppeja?

   Vitun ääliöt!

   Suosittelen sinuakin hakemaan toista työpaikkaa, koska Suomi24 on kaatumassa, hitaasti mutta varmasti.


  • Anonyymi
   Anonyymi kirjoitti:

   Miltä tuntuu kun suurin osa noista 9000 päivittäisestä viestistä on spämmiroskaa ja varsinkin seksipalstoilla kahden mielisairaan häirikön "Löylykauha"-häirikön, sekä "Kutsuni" nimimerkkiä käyttävän häirikön harjoittamaa solvausta, jotka toki poistetaan samantien ehkä ensi vuonna?

   En aloita noista kahdesta, kuin kysymällä että kuinka helvetin vaikeaa on bannata kaksi mielisairasta häirikköä jotka ovat käytännössä tappaneet kyseisen palstakokonaisuuden? Kutsunin ensimmäinen häirikköviesti löytyy vuodelta 2007 ja löylykauhahäirikkö on häiriköinyt jo vuodesta 2011. Olisiko kannattanut tehdä jotain kun heistä valitettiin?

   Parhaimpina vuosina viestimäärä päivässä ylitti reippaasti yli 100 000 ja joissakin palstoissa, esimerkiksi ensimmäisen kauden Big Brother palstalla tulvi niin paljon viestejä että aloitus oli seuraavan viestin lukemisen aikana pudonnut jo pitkälle toiselle sivulle.

   Esimerkiksi niinkin ufo palsta, kuin ufopalsta ja muut henkimaailman höperöintipalstat kuten astrologiat ja selvänäöt olivat päivittäin erittäin suosittuja.

   Nyt varsinkin noilla näkijäpalstoilla on pelkästään näkijät itse tekemässä piilomainoksia tyyliin: "Mitä mieltä olette XXX näkijästä, näki mulle ainakin ihan vitun hyvin bla blaaa" ja kun kukaan ei vastaa, niin sitten he tehtailevat kilpaa omiin mainoksiinsa kehuviestejä jotta saavat ne pidettyä ensimmäisenä, ihan niinkuin he pelkäisivät ettei kukaan osaa lukea toista viestiä.

   Sinä nyt et ole ollut tässä puljussa selkeästikään töissä, ja et ole ollut varmaan elossakaan kun Suomi24 on nähnyt päivänvalon, mutta kysyn myös muilta ylläpidossa, että olisiko kannattanut kuunnella käyttäjien palautetta silloin kun aloitte tekemään muutoksia ja pilaamaan koko sivustoa?

   Vuoden 2004 muutos oli esimakua sille pilaamiselle jonka olette nyt saanut aikaan. Sivusto oli erittäin selkeä, viestiketjut olivat kuin puu joka haarautui välillä eri keskustelupolviin, eikä sekoittanut muuta ketjua. Ihmiset pysyivät hyvin kärryillä keskusteluissa.

   Sen jälkeen kun "kehititte" tämän nykyisen mallin, jossa on aloitus, sitten pelkästään siihen vastauksia ja vain yksi tila kommentille, oli susi jo syntyessään ja ihmiset eivät siitä pitäneet. Samantien alkoi käyttäjät häipymään ja tilalle jäi pelkät mielipuolet häiriköt. Mutta ei näköjään mennyt perusteltu palaute teille idiooteille jakeluun! Piti olla muka niin "ammattilaista", vasta koulusta päästy ja muka tiedetään netistä ja netin sosiaalisesta puolesta kaikki, eikä suostuttu palaamaan vanhaan tapaan joka toimi ja josta tuli äärimmäisen suosittu.

   Kirjoitin jo silloin mitä tälle sivustolle tulee tapahtumaan, enää sitä en tähän kopioi, koska teitä kusipäitä ei kuitenkaan kiinnosta. "Ennustukseni" on sanasta sanaan käynyt toteen. Tämä ei pysy hengissä kuin pelkällä tekohengittämisellä. Kyse ei ollut edes ennustuksesta, vaan tutkittuun tietoon ja kokemukseen perustuvista faktoista, joita teidän ääliöt silloisessa ylläpidossa eivät suostuneet tunnustamaan. Vitun idiootit ja tässä sitä nyt ollaan "suomen suosituin keskustelupalsta"!

   Silloin lupasin tulla sanomaan mitä mieltä olen. Tässä nyt olen ja en ole edes yllättynyt.

   Nyt olette jo niin pahassa syöksykierteessä, että sinäkään "kippari" et taatusti tunnusta julkisesti kuinka päin vittua teidän aikaisemmat päätökset ja kehitykset ovat menneet.

   Kysyn nyt ihan mielenkiinnosta, että kun vertaat aikaisempia loistonpäiviä ja 100 000 päivittäistä viestiä, ihmisten iloa käyttää tätä ja Suomen suosituimman nettisivun titteliä tähän nykyiseen 9000 päivittäisviestin unohdettuun paskaläjään jossa kaikki ovat vain vittuuntuneet toisiinsa, että miten meni noin niinkuin omasta mielestä?

   Olisiko kannattanut uskoa ennemmin tutkijoiden mikroskooppeja kuin hihhuleiden horoskooppeja?

   Vitun ääliöt!

   Suosittelen sinuakin hakemaan toista työpaikkaa, koska Suomi24 on kaatumassa, hitaasti mutta varmasti.

   Eivät ne häiriköt, nimenomaan rekisteröidyt häiriköt, täältä koskaan poistu, koska kiusaaminen ja trollaus on ilmeisesti tärkeä osa Suomi24-brändiä ja nimenomaan näiden systeemin väärinkäyttäjien ehdoilla rakas kehitystiimi tekee kaikki uudistuksensa. Mistä syystä rakas kehitystiimi kippareineen kävelee hyvin kapealla lankulla, joka on tulessa ja nälkäinen hailauma odottaa alla.

   Lisää valtaa, rekatun mahdollisuus kirjoittaa myös anonyyminä, viestien poistatus... KAIKKI muutoksia, joilla parannetaan nimenomaan sivustolla vuosikausia riehuneiden sosiopaattien mahdollisuuksia moderoida ja hallita sivuja ja karkottaa asiallisia käyttäjiä. Rekisteröityminen tänne on pelkkä huono vitsi, koska ette OIKEASTI seuraa mitä sivuilla tapahtuu näiden jo tänne rekkautuneiden toimesta ja 15 minuutin seuranta muutamalla palstalla riittäisi osoittamaan kenestä on kyse.

   SIKSI kaikki salaliittoteoriat modeista pitävät paikkaansa, koska ette mitenkään reagoi kenenkään rekisteröityneen epäasialliseen käytökseen,

   Eikä ole minun tehtäväni kertoa teille. millä sivuilla tätä tapahtuu tai ketä rekisteröityjä tässä tarkoitan, tehän siitä palkkanne saatte. Vai oletteko "vain töissä täällä?" MITEN hankalaa olisi viestien poistojen sijaan OSOITTAA vinksalleen menevän keskustelun keskustelijoille MODEN olemassaolo? Varoittava viesti modelta S24-tunnuksin on se sitten "kehitystiimi" tai "kippari" tehoaa kinastelijoihin paljon paremmin kuin perustelematon viestin katoaminen joidenkin epämääräisten "sääntöjen" takia, joka sitten ärsyttää kinastelijoita vielä enemmän käymään toistensa kimppuun, kun ei edes tiedä kuka poistaa ja millä perusteilla ja mitä "ylläpito" näkee viestin poiston syynä, kun ketjuun jäävä vastaavaa tuubaa heittävä rekattu nimimerkki saa pitää viestinsä ja jopa peukuttaa niitä.

   Sitten alkaa löytyä hatullinen vajakkeja. suvakkeja. vihervasemmistoa, persuja, olkiukkoja ja venäläisiä trolleja keskusteluun, jossa aluksi keskusteltiin ihan sivistyneesti kvanttiteoriasta.


 • Anonyymi

  Treffipalsta,
  minulle lähetetyt viestit eivät aukea?
  Miksi?

 • Anonyymi

  Suomi24 on ikävä kokemus. Joutas sulkea koko sivusto lopullisesti.

 • Anonyymi

  Sähköpostin olisi hyvä toimia.

 • Miksi Chat ei käytä SSL salausta ja miksi siellä pyörii vanhentunut webbiserveri?

 • Anonyymi

  jaahas ja kehitystiimin pelleily jatkuu taas kun poistivat linkkisivun

  • Anonyymi

   hyötylinkki sivu auki heti!!!


  • Anonyymi

   Taas on hyötylinkki sivu poistettu, mitä pelleilyä tämä on ,kerran poistettiin-palautettiin kaikki olivat tyytyväisiä, nyt joku nörtti poisti sivun taas.


 • Anonyymi

  Huonoa kehitystä! Sivut aukee blankona siis valkoisena! Näin tapahtui juhannuksen paikkeilla . Firefoxilla ei toimi vieläkään. Tehkää jotakin paremmin!

 • Anonyymi

  Kun niitä yhdessä tunnissa tulevia viestejä ei kovin montaa kuitenkaan ole niin mitäs jos tekisitte tämän:

  - noukkikaa kaikki linkit talteen viesteistä

  - jos joku lähettää rekisteröidyllä tunnuksella samaa linkkiä kymmeniä kertoja niin poistoon kaikki tuon lähettäjän viestit joissa kyseinen linkki esiintyy ja sulkekaa käyttäjän tunnus vähintään 48 tunnin ajaksi.

  - jos joku linkki alkaa esiintyä muuten hiljaisiin ryhmiin lähetetyissä viesteissä niin poistoon kaikki viestit joissa kyseinen linkki on.

  Ei se spämmin tunnistaminen automaattisesti spämmäyksen alkaessa ole mitenkään vaikeaa. Vaan kun siivoatte vasta jälkeenpäin niin käyttäjien kannalta palstat ovat pilalla.

 • Anonyymi

  Ja taas Suomi24 on ongelmissa!

  Postiin ei pääse kiitos sen jokakesäisen posti2.suomi24.fi/appsuite/signin -ongelman kanssa. Kannattaisiko jonkun tehdä jo jotain?

 • Anonyymi

  Chattikään ei taas toimi :(

 • Anonyymi

  Oikeaan reunaan ilmestynyt muuttuva mainosraita tekee epileptikolle huonon olon. Haen vastaisuudessa ajanvetteeni muualta.

 • Anonyymi

  Suomi 24 ei toimi . Tulee koko ajan ilmoitus Gateway is off 504 tai jotain.Tänään lakkasi toimimasta.

  • Anonyymi

   Tänne tuli teksti vaikka lukikin palvelinvirhe.


 • Anonyymi

  Luuleeko suomi24 sivujen täyttyvän keskusteluista kun Viitasaaren sivulle ei saa edes hyvänpäivän toivotusta laittaa etteikö sitä joku taukki ole poistamassa ennen kuin teksti on edes valmis.Täytyy varmaankin Hakkaraisen Teuvoa alkaa haukkumaan niin sivulla tapahtuu edes jotakin.

 • Anonyymi
 • Anonyymi

  Tehkää jotain jo pienen ikuisuuden jatkuunelle 502 Gateway timeout virheelle. Esiintyy melkein joka päivä.

 • Melkoinen pornospämmäys meneillään täällä...

  • Terve,

   Spämmiongelma on tosiaan niin tiimiä kuin käyttäjiäkin turhauttava, ja sitä vastaan taistellaan täydellä teholla. Hyökkäykset ovat laajoja, mutta moderaattorit myös tehokkaita.


  • Anonyymi

   Kaikenlaista hassua sitä ihmisenkakaran (Kollimaattorin) päässä näyttää pörräävän.


 • Anonyymi

  Suomi24 keskustelupalsta on ollut erittäin inhottava kokemus, epämääräisen moderoinnin vuoksi.

  • Hei,

   Tämä on harmi kuulla. Haluatko tarkentaa, millä tavalla moderointi on mielestäsi ollut epämääräistä? Voit toki halutessasi olla yhteydessä myös palautelomakkeella.

   Aion avata seuraavaksi blogissa yksityiskohtaisemmin moderointia, kannattaa pysyä kuulolla. Kysymyksiä saa myös esittää!


  • Anonyymi
   Suomi24-Kippari kirjoitti:

   Hei,

   Tämä on harmi kuulla. Haluatko tarkentaa, millä tavalla moderointi on mielestäsi ollut epämääräistä? Voit toki halutessasi olla yhteydessä myös palautelomakkeella.

   Aion avata seuraavaksi blogissa yksityiskohtaisemmin moderointia, kannattaa pysyä kuulolla. Kysymyksiä saa myös esittää!

   "Tämä on harmi kuulla. Haluatko tarkentaa, millä tavalla moderointi on mielestäsi ollut epämääräistä? Voit toki halutessasi olla yhteydessä myös palautelomakkeella."

   MITEN sinä ilkeät esittää tietämätöntä moderoinnin epämääräisyydestä. Kerro vaikka miksi jotkut kuvanjakopalvelut on välillä hyväksyttäviä keinoja välittää viestissä ohjetta tukevalla kuvalla, ja sitten taas yhtäkkiä viestit poistetaankin, ja jonkin ajan kuluttua taas voi liittää viestiin kuvan ja sitten taas ei. Moderointi on täysin tuulen suunnasta riippuvaa. Etkä osaa edes hävetä moista touhua.

   SÄÄNTÖJÄ ei saisi joka viikko muuttaa, ja jos niitä muutetaan joka viikko, olisi hienoa tiedottaa muutoksista, nythän te vain pistätte viestin tilalle; "Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä." Onko tämä teistä se oikea tapa suhtautua asiaan. Ulkopuolinen saa mielikuvan että palvelunkäyttäjät syyllistyvät johonkin laittomuuksiin, vaikka syy on toimimattomassa moderoinnissa.

   VALTA osa noista "ala-arvoisista" viesteistä, syntyy juuri asiallisen viestin tarpeettomasta poistosta, ihmiset purkaa tuntojaan antamalla palvelulle turhanpäiväistä sisältöä kun asiallinen ei jostain tuntemattomasta syystä kelpaa, mutta tätähän ei ulkopuolinen tiedä. Ajatelkaa nyt, palvelu joka syyllistää asiakkaansa voi rellestää miten sattuu koska väärin kohdellut eivät voi hakeutua kilpailevan palvelun piiriin, koska sellaista ei ole.


 • Koittakaa keksiä, itse mietin myös miten tällaista voisi hoitaa. Sähköpostissani on kolme menettelyä, se asiallinen, johon ohjaan tarvittavan, sitten se mitä haluaa, mutta johon vain vilkaistaan, tuliko tärkeää ja roskaposti kolmantena. Me keskustelijat siis saisimme karkeasti, valmiiksi valittuina vain aihealueet mitä haluamme. Vaikeaa tämäkin, mutta sähköpostina toimii, kun muutama kymmen postia tulee enintään päivässä.
  Minua itseäni tietysti kiinnostaa että kaikki vähänkään potentiaalit kuuntelijani saisivat päivitykseni, ainakin he, jotka valitsevat minut kaverikseen, mutta sitten vielä ne, jotka kuuntelisivat, jos minut löytäisivät juttutulvasta.
  Facebook toimii kohtalaisesti tässä kohtaa, mutta miten se on sovellettavissa tänne, en osaa sanoa.
  Suomi24 on tärkeä foorumi, sillä ainakin he, jotka joutuvat bannatuksi Facebookissa syistä ja toisista, yleensä vääristä, etsivät vaihtoehtoista foorumia puhetulvalleen. Tämä vain on hieman hankala, joten tavoitan vain hyvin harvoja.. Jotenkin meitä voisi priorisoida...

 • Tosiaan, silloin 2000 luvin alussa, kun olin jo täällä mukana, oli tämä parasta mitä oli, sitten tuli Facebook ja tämä muuttui ja katosi horisonttiin minulta. Nyt on tarve päästä esille, kun Facebook laittaa minulle kokoajan estoja.
  En muista, enkä halua eritellä asiaa, mutta hyvin toimiva keskustelusivusto tämä oli aikanaan.
  Vanhoja viestejäni, niitä helmiä on edelleen tallessa tietokoneellani.

  • Anonyymi

   Muistatko sen kun ylläpito päätti yrittää muuttaa tätä samanlaiseksi toiminnaltaan kuin facebook?

   Muistatko sen backlashin mikä syntyi kun ylläpito ykskaks yllättäen vaihtoi viestipuusysteemin tähän roskapostikommentointijärjestelmään jossa ei ihmiset enää keskustele, vaan pelkästään kommentoivat yhtä aloitusta?

   Sinä vaikutat järkevältä tyypiltä, joten kysyn ihan rehellisesti että mikä sinun mielestä on kommunikointia?

   Onko kommunikointia se että yhdestä aiheesta lähtee paljon eri polkuja joita analysoidaan porukassa puhki ennenkuin siirrytään seuraavaan, vai onko se sitä että yksi tekee aloituksen ja sitten tulee pelkkiä yksittäisiä irtonaisia kommentteja?

   Niinpä.

   Eikä tämä ollut ensimmäinen sivusto jonka ylläpitäjät olivat idiootteja kopioijia ja kuvittelivat että joku facebookkimainen systeemi on tulevaisuutta. Niin täällä suomessa kuin ulkomaillakin moni keskustelusivusto pilasi toimintansa ja menetti asiakkaansa.

   Mieti, nämä ylpeilevät 9k viestillä päivässä? Kuinka sekopää voi olla että sitä pitää hyvänä, kun vasta niinkin hiljattain kuin kymmenen vuotta sitten tänne tuli 100k viestiä päivässä ja viisi vuotta aikaisemmin vielä paljon sitäkin enemmän!?

   On aivan uskomatonta kuinka tyhmiä ihmisten pitää olla kun he kuvittelevat että kopioimalla, tai "kehittämällä" (eli karsimalla) jotakin jo erinomaisesti toimivaa, saadaan muka aikaan jotain vielä parempaa.

   Muistatko sellaisen kuvan takavuosilta jossa vertailtiin Googlen ja Yahoon aloitusivuja eri vuosilta.

   Googlen sama, äärimmäisen selkeä aloitussivu ei ole muuttunut 20 vuoden aikana. Sen sijaan Yahoo, aivan kuten suomi24;kin, teki sen mitä ei olisi pitänyt. He alkoivat "palvelemaan" käyttäjiä, eli käytännössä ymppäämään aivan kaiken etusivulle ja muille sivuille.

   Siihen katosivat käyttäjät.

   Ei voi kuin päätään pudistella. Kävin jo silloin täällä varoittamassa ja tarjosin heille vielä aikajanankin kuinka tässä tulee käymään. En yllättynyt että näin kävi koska tiesin sen jo, mutta jostain syystä en voi vieläkään uskoa sitä kuinka perusteltu tieto on niin vaikea sisäistää kun pitää olla niin kehittyneitä että, vaikka minkäänlaista kokemusta ei ole muista keskustelusivustoista.


  • "Anonyymi
   26.8.2019 20:00
   --
   Muistatko sen backlashin mikä syntyi kun ylläpito ykskaks yllättäen vaihtoi viestipuusysteemin tähän roskapostikommentointijärjestelmään jossa ei ihmiset enää keskustele, vaan pelkästään kommentoivat yhtä aloitusta?"

   - Nykyisellään on sitä paitsi todella hankalaa löytää pitkästä ketjusta uudet viestit vilistäessään selatessa niin helposti ohi.

   Voisiko ottaa edes sellaisen systeemin käyttöön, jossa ketjun alussa olisi linkki uusimpiin viesteihin tyyliin "Näytä uusimmat viestit", jota klikkaamalla näkisi uusimman viestin, perässään sitä seuraavat viestit aikajärjestyksessä kohtia vanhimpia viestejä.

   Lisäksi jos voisin pyytää nykyään viesteissä sallitun 5000 merkin kasvattamista edes tuhannella merkillä, että saisin pidemmänkin asian mahtumaan samaan viestiin ilman, että tarvitsisi pilkkoa kaikkea moneen viestiin. Tätäkin pidemmät viestit voisi sallia rekisteröityneille käyttäjille muokkaustoimintojen kera, niin olisi jotain houkutinta rekisteröityä foorumille.


 • Jotakin tarttis tehdä, palata varmaan alkuaikoihin, kun vielä keskusteltiin. Ymmärrän että valvomossa muutostarvetta syntyi, kuten on syntynyt muillakin foorumeilla, kun kansa alkoi kirjoittamaan siitä mistä pitää kaiken huu haan sijaan.
  Minä oli hyvin aktiivi aikaan Suomi 24:ssä, sitten se katosi muutoksien myötä ja unohtui. Olin hyvin aktiivi Esko Seppäsen sähköpostilistalla, jopa niin että Seppänen ei tykännyt, eikä moderaattorinsa. Meitä oli muutama...
  Jos agendaksi tehtäisiin se, että saadaan väki keskustelemaan oikeista, ihmisiä todella koskettavista asioista, olisi se oikea strategia ainakin. Näitä asioita olisi yhteiskunnalliset asiat, politiikka ja ideologiat, mutta myös se tulee huomioida että mukaan saataisiin tämän kaiken ulkopuolella olevia, josko joku heräisi huu haa puuhansa parista vaikka ajattelemaan. Joten keskustelujen tulisi näkyä ja painottua ulospäin, mutta huu haa saisi pysyä painottumatta. Pitäisi siis myös ajatella mitä tämä huu haa oikein on ja mitä se sisältää... Pieni gallup ehkä selventäisi tätä sisältöä..
  Kuvia, niitä tarvitaan, jotkin meistä ovat vain visuaalisempia ja elävät kuvista ja niiden kertomasta. Uutisia, kunhan ovat asiasta eivätkä täyttä, valheellista soopaa kuten Uudessa Suomessa. Uutiset virittävät uusia aiheita, siksi uutisen on oltava merkittävä. Tämäkin pitää siis määritellä… Uutistoimitus on vaikea asia, sillä objektiivisuus on vaikeaa. Facebookissa sitä eivät hallitse lainkaan, paljastaa sensuroivat yhteisönorminsa. Pahinta on tämä kantele kirjoittajasta, ilmianna huonoa ajattelua tai puhetta. Tällainen ei kuulu vapaaseen mielipide ilmastoon!
  Hajota ja hallitse on vain vallanpitäjien mieleen, ei koskaan vallanalla olevien!

 • Tämä nyt ei liity tähän paskamaiseen etusivu-uudistukseen, mutta miksi roksapostin torjuminen on niin helkkarin vaikeaaa? Laitoin seuraavan palautteen, saa nähdä tuleeko minkäänlaista vastausta..." Kuin paljon suomi24 saa joka mainos- / roskapostista rahaa? Ainakin roskapostin torjumisesta on tehty mahdollisimman vaikeaa. Ennen riitti kun rasti ruutuun, että roskapostia. Nykyään pitää avata posti, valita toimenpiteistä " vastaa" että näkee edes lähettäjän sähköpostiosoitteen ja kopioida se. Sen jälkeen menet "Asetukset - asetukset" ja valitset Postinsuodatinsäännöt. Sitten pitää mennä Torjuttujen lähettäjien suodatin ja valita Muokkaa, Eikä se vielä siitäkään helpotu vaan sinun pitää vierittää koko se lista alas ja vasta siellä alimmaisena on linkki "Lisää ehto" Klikkaa sitä ja valitse esim. lähettäjä. Siinä vaiheessa tulee laatikko johon voit liittää sen epätoivotun sähköpostiosoitteen. Eikä siinä vielä kaikki! Tallenna.nappi on harmaana, jos et valitse uudelleen "Lisää ehto - lähettäjä" valintaa ja nakkaa sitä uutta roskakoriin! Voiko hankalampaa olla???

 • Anonyymi

  Uusien viestien löytäminen on kyllä aika tuskaisaa edelleen, vaikka
  on tuo toiminto, että viestiketjut, joissa on uusimmat viestit, siirtyvät
  ylimmäksi. Korostuu etenkin keskusteluissa, joissa on satoja viestejä.

  Miten, jos, jostain saisi pienennettyä kaikki viestit, ja uusimmat viestit
  olisivat joko korostettuna värillä, tai avoinna? Saattaisivat löytyä nopeammin.

 • Anonyymi

  Saisiko tänne ns. yömoodin mikä löytyy monilta muilta keskustelupalstoilta? Eli siis että halutessaan pystyisi lukemaan tekstiä tummalla taustalla, valkoinen tausta käy välillä silmille varsinkin kun on ollut koneella jo pidemmän aikaa.

  • Hei, kiitos ehdotuksesta! Laitan sen eteenpäin kehitystiimillemme.


 • Anonyymi

  Kuka ihme tämän on keksinyt, että aloituksesta näytetään pari-kolme riviä, mutta kommentit sitten kaikkineen suoraan kokonaan?

  Keskustelu alkaa siitä, että tutustun aloitukseen ja sen jälkeen vasta mietin, kannattaako. Nyt jokainen aloitus pitää avata erikseen nähdäkseen, onko siinä peräti asiaa vai vain pari tyhjänpäiväistä "Noh?" -tyylistä lisäystä, jotta muuten ihan tyhjänpäiväinen linkki saadaan julkaistuksi.

  • Anonyymi

   Sen on varmaan tehnyt palstojen bisnesosasto. Jos päästäkseen keskustelemaan mistä tahansa on ainakin ensimmäinen viesti avattava erikseeen, se on aina yksi klikkaus lisää. Jokainen klikkaus tuo merkinnän mainostajan lokiin, hehän tämän lystin nykyisin maksavat.


 • Anonyymi

  Onneksi tämä paska loppu ei tarvi enään mihinkään ,,,,

 • Anonyymi

  Milloin uudistunut ulkoasu tulee kaikkialle keskusteluihin?
  Nyt se näkyy vain, jos avaa yksittäisen keskustelun auki.
  Kaikkialla palstojen/keskustelun etusivulla on vieläkin
  vanha sininen näkymä.

  • Hei, uudistunut ulkoasu tulee myös aiheiden etusivulle ensi vuonna.

   Teemme ennen sitä vielä ketjunäkymän ja esim. Aloita keskustelu -lomakkeen kehitystyötä, laajennamme "näkymättömän" reCaptchan käyttöä sivustolla kuvien rastittelun sijaan, ja mm. kehitämme tekoälymoderointia ja sivun latautumisnopeutta.

   Mukavaa joulunodotusta!


  • Anonyymi
   Suomi24-kehitystiimi kirjoitti:

   Hei, uudistunut ulkoasu tulee myös aiheiden etusivulle ensi vuonna.

   Teemme ennen sitä vielä ketjunäkymän ja esim. Aloita keskustelu -lomakkeen kehitystyötä, laajennamme "näkymättömän" reCaptchan käyttöä sivustolla kuvien rastittelun sijaan, ja mm. kehitämme tekoälymoderointia ja sivun latautumisnopeutta.

   Mukavaa joulunodotusta!

   Kiitos vastauksesta! Ehdin jo epäillä, että kyseessä oli omasta selaimesta johtuva tekijä. Hieman oudon näköistä kelailla keskusteluja, kun näkymä vaihtelee, mutta hyvä näin. Hyvää tulevaa joulua jne myös sinne 🎅️🎁️🤶️


  • Anonyymi
   Suomi24-kehitystiimi kirjoitti:

   Hei, uudistunut ulkoasu tulee myös aiheiden etusivulle ensi vuonna.

   Teemme ennen sitä vielä ketjunäkymän ja esim. Aloita keskustelu -lomakkeen kehitystyötä, laajennamme "näkymättömän" reCaptchan käyttöä sivustolla kuvien rastittelun sijaan, ja mm. kehitämme tekoälymoderointia ja sivun latautumisnopeutta.

   Mukavaa joulunodotusta!

   Toivottavasti älyäisitte vihdoin "kehittää" sen toimimattoman konepoistajan h-lvettiin häiriköimästä sieltä.


 • Anonyymi

  Ihan ok! :)

 • Anonyymi

  Miksi Pihtiputaan keskustelujen moderaattori-valvoja tai Suomi 24 henkilökunnan edustaja, poistaa kaikki keskusteluiden vastaukset? Keskustelut koskevat kunnan laajakaista yhtiöön antamien takausten vastuista!

  Siis kaikki keskustelut poistetaan! Kysymyksessä ei ole sopimattomia tai sääntöjenvastaisia keskusteluita. Johtopäätös on monella, että henkilökunta haluaa Suomi 24 Pihtipudas osastolla deletoida tahallaan keskustelut pois nähtäviltä!

  • Anonyymi

   Esimerkiksi tämä poistetaan välittömästi:
   "Suomenmaa kertoo. Laajakaistalle vankka kannatus piirikokouksessa. "
   Googlaa.

   Miksi tämä poistetaan?


  • Heips! Suomi24-palstoilla ei tällä hetkellä toimi palstakohtaisia moderaattoreita, vaan moderointi tapahtuu sivuston virallisten moderaattoreiden toimesta. He valvovat sivustoa muun muassa Ilmoita-painikkeen kautta tehtyjen ilmoitusten perusteella.

   Samoin käytössämme oleva tekoäly tekee myös poistoja ja se poistaa viestejä monista eri syistä. Toisinaan virheellisiä poistoja tulee, ja siksi ihmisen tekemä tarkistus onkin joskus paikallaan. Kyseisestä keskustelusta oli tosiaan poistunut virheellisesti melko paljon viestejä. Ne on nyt palautettu keskusteluun. Poistetun viestin uudelleen ja uudelleen lähettäminen ei yleensä auta, vaan kannattaa olla yhteydessä ylläpitoon.

   Varmin tapa saada poistoja koskeviin kysymyksiin vastaus on olla yhteydessä käyttäjätukeen palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen palaute@s24.fi. Tällöin kannattaa aina lähettää myös linkki ketjuun, jos se vain on mahdollista. Näin tietty keskustelu löytyy varmimmin.

   Terkuin,
   Emma,
   Suomi24-tiimi


 • Anonyymi

  Mikä phittu tässä syteemissä nykyään on, ku vähän väliä tulee joku "jokin meni pieleen, yritä kohta uudestaan" ilmoitus.

  Sit ku odottaa ½tuntia ni se saattaa alkaa toimimaan.

  Sit se toimii vähän aikaa ja sit taas smaa ilmoitusta.

  Eikä suomalaiset osaa ylläpitää palvelua siten että se toimii????????????????????????

  • Anonyymi

   sama ongelma rahikaisella.

   No plussana voi sanoa, että reCAP ei enää mätä.


  • Anonyymi

   Mulle alkoi ilmestyä tuota kun kritisoin tiettyjä palstahäirikkö tyyppejä, itse viesteissä ei ollut kiellettyjä sanoja tai mitään. Epäilen että se on tahallista, pääset ikään kuin "jäähylle" jos modet/rekatut eivät pidä viesteistäsi.


 • Anonyymi

  Kysyisin miksihän ei chatti huoneisiin ei pääse tulee vain error 500

 • Anonyymi

  Chatti huoneisiin ei pääse tulee service error

 • Anonyymi

  En äkkiä muuta näin suurta paskaa löydä netistä kuin suomi24 ja nyt siis se uusi mail.org! 3 kk luvattiin ilmaista käyttöä, no se kohta on lopuillaan ja useasti jo herjaa että käyttöaika lähenee loppuaan (ja kaikki tietysti enklanniksi vain) mutta mutta mutta......kun yritän maksaa lisää käyttöaikaa niin kaikki stoppaa, mikää ei toimi, ei siis asetukset missä pitäisi päästä maksamaan eri maksutavoilla, kaikki on jumissa! On tää suomi24 pelleily kyllä todella syvältä, en ymmärrä mikä mättää!

  • Moi! Jos sinulla on ongelmia mailbox.orgin sähköpostin kanssa, sinun kannattaa tutustua mailbox.orgin käyttäjätukisivuun osoitteessa https://mailbox.org/en/support.


 • Anonyymi

  S24-keskusteluissa linkit eivät toimi jos niissä on skandeja url-encoodattuna, eli linkissä esiintyy %-merkki ja heksakoodi. Softa muuttaa ne skandeiksi ja katkaisee linkit kokonaan toimimattomaksi.

  Esim. tähtitiede-palstalla tuli keskustelua preonitähdistä, eikä millään saa wikipedian artikkeliin linkkiä toimimaan.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Preonitähti

 • Anonyymi

  Miksi millä tahansa VPN-palvelulla tulee kommentoidessa viesti "Jokin meni pieleen - yritä myöhemmin uudelleen"? Eikö Suomi24 hyväksy VPN-yhteyksiä?

  Miksi poistetaan esim. aijaa.com:n kautta linkitetyt kuvat?

 • Anonyymi

  Hei. Kiitos uudesta etusivusta. Mitähän muuta uutta tuli tuossa samalla kun en ole enää päässyt mihinkään sättiin sisälle? Laskee kyllä sisälle, mutta sivusto jää lataamaan ja ruutu on tyhjä.

  • Anonyymi

   Sama juttu Rahikaisella... Lataa, lataa, lataaaaaaaaaa


  • Anonyymi

   Muttei pamahda : (


  • mikrowatti

   Sama täällä...


 • mikrowatti

  Miksi chat sivu vaan Lataa..ei pääse ryhmään. Missä vika?

  • Anonyymi

   Poistakaa vanhat


 • En pääse minäkään, joku neuvoi poistamaan virustorjunnan mut pitäisihän se toimia muutenkin

 • Moi! Chatissa oli ongelma viikonloppuna, mutta se toimi normaalisti maanantaina aamulla. Ilmeisesti ongelma siis toistui illalla? Voit lähettää käyttäjätukeen kuvakaappauksen näkymästäsi sekä kuvauksen ongelmasta sähköpostitse osoitteeseen palaute@s24.fi. Ongelmaa tutkitaan edelleen.

 • Terve! Välihuomautuksena, että älkäähän kirjoitelko tänne toisten käyttäjätunnuksia ja syytelkö näitä käyttäjiä yleisesti sääntöjen rikkomisesta. Ne viestit pitää poistaa. 😶 Kannattaa sen sijaan tehdä ilmoituksia viesteistä tai olla yhteydessä käyttäjätukeen palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen palaute@s24.fi.

  Suomi24:ssä poistopäätökset perustuvat sääntöihin ja käyttöehtoihin, joten kannattaa lukaista nekin.

 • Anonyymi

  Hei, millä saa pois alla kopioidun viestin ponnahdusikkunat keskusteluissa, jotka tulevat pienellä viiveellä jokaiselle avatulle sivulle?

  "Tilaa ilmoitukset
  Salli suomi24.fi:n ilmoittaa suosituimmista keskusteluista.

  Estä Salli"

  • Moi! Kyseisen ilmoituksen saa estettyä painamalla Estä.


 • Anonyymi

  Onko tämä oikea paikka keskustella myös tästä viimeisimmästä eli ma 15.06.2020 palsta "uudistuksesta" joka tekee mahdottomaksi seurata yhtään vilkaampien palstojen keskusteluita?

  • Anonyymi

  • Laitoin tänne ihan uuden viestin tästä järkyttävästä uudistuksesta, älypäät eivät ottaneet huomioon meitä näköongelmaisia ja migreenikkoja, mahdotonta klikkailla tätä kaikkea ja kohdistaa katsetta, ihan pimeä ulkoasu. Kummallisesti en löydä aloitustani...Antaisivat edes mahdollisuuden palata vanhaan jos ei toimi/halua käyttää tätä. Olen ollut palstoilla vuodesta 2002 asti, pitääkö nyt lähteä?


 • Anonyymi

  Heiheihei, puuttuikko aloituksesta i-kirjain mahdollisesti, kun raikkautta nykyään vaaditaan jatkuvasti, kuten kuuluisaa isoakin? Tiedättehän jo sen.

 • Anonyymi

  Ei toimi, testattava vielä

 • Anonyymi

  Niin vaikuttaa että on alkanu uusi kausi ei ole kohta kahteen vuorokauteen päässu chattiin

Ketjusta on poistettu 66 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

  https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
  Kotimaiset julkkisjuorut
  94
  4606
 2. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

  Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
  Kotimaiset julkkisjuorut
  62
  2472