Venäjän uusi muslimilaki

IslamisaatiotaVastaan

Venäjällä on säädetty uusi laki, joka sallii hallituksen määritellä kaikkien maahan muuttaneiden muslimien julkaisut ekstremismiksi. Tämä on mahtava juttu.

Suomen kannattaisi ottaa tässä asiassa mallia Venäjästä. Kannattaisi pyytää esimerkiksi Johan Bäckmania suomentamaan tuo laki, jota sitä voitaisiin alkaa käsitellä myös eduskunnassa.

Muslimien tilanteesta Venäjällä ja uudesta laista voi lukea täältä:
https://www.trtworld.com/opinion/is-russia-on-the-path-to-marginalising-its-muslim-population-23927

12

<50

Vastaukset

 • Islam on Venäjän toiseksi suurin uskonto ja muslimien osuus väestöstä kasvaa koko ajan. Tällä kehityskululla Venäjällä on muslimienemmistö 30 vuodessa: Esim.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/islam-on-venajan-toiseksi-suurin-uskonto/2174756#gs.4on4hb

  On mahdollista, että uudella lailla pohjustetaan muslimien vainoa , samaan tapaan kuin Kiinan uiguurialueella. Venäjällä, kuten muillakin diktaruureilla, on tapana leimata toisinajattelujoiden vaino terrorismin torjunnaksi.

 • Venäjällä on voimassa oikeusvaltio ja siellä ei muslimit kukkoile valtaväestölle.

  • Vuoden vitsi jo ennen kesäkuuta. Venäjä oikeusvaltio, heh-heh.


 • Suuri- LOL!!!!

  Nyt kun Suomen kusipäiset verhojen takana piileskelevät pelkurit on saanut Suomalaiset tappelemaan keskenään, niin alkaa Itä- naapurin mollaaminen.

  Siinä on vain nyt sellainen ongelma että Venäjällä on kantaväestönä niin Venäläisiä kuin muslimejakin ja ne ovat eläneet sielä sulassa sovuussa vuosisatoja.

  Joten kokeilkaas jotain muuta

 • kasvata laskuria
  5 Vastausta
  Ketjusta on poistettu 4 hervottoman hauskaa viestiä.
  Halla-aho on ollut hiljaa odottaen/toivoen/peläten ... hallitusneuvotteluja
  taistelu alkaa nyt la 11.5. kello 12 missä mennään
  youtube.com/watch?v=RvFC5xihM4A

 • Halla-aho on novgorodin agentti , eli pohjimmiltaan ortodoksi -kristitty, joka kanto muinoin veroa novgorodin valtion kassaan aina hämeessä saakka. - muistan sen ajan aivan hyvin.

  • Höpö-höpö. Halla-aho ilmoitti kannattavansa Venäjän vastaisia pakotteita Krimin ja Itä-Ukrainen tapahtumien vuoksi.
   Muuten pidän miestä täytenä mulkvistina.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Höpö-höpö. Halla-aho ilmoitti kannattavansa Venäjän vastaisia pakotteita Krimin ja Itä-Ukrainen tapahtumien vuoksi.
   Muuten pidän miestä täytenä mulkvistina.

   Halla-Aho sattuu nyt vaan olemaan Suomen älykkäin poliitikko.


  • Rahoitusaukkoa sieltä tulee, mutta myös tuet Britannialle jäävät pois. Esim. Cornwellin ja muiden maatalousaluiden tuottajat ovat kusessa. Muitakin , mm. alueellisia tukia Britannialle on maksettu. Myös Suomen maatalous elää pitkälti EU-tuen varassa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Rahoitusaukkoa sieltä tulee, mutta myös tuet Britannialle jäävät pois. Esim. Cornwellin ja muiden maatalousaluiden tuottajat ovat kusessa. Muitakin , mm. alueellisia tukia Britannialle on maksettu. Myös Suomen maatalous elää pitkälti EU-tuen varassa.

   Brexit ei vaikuta Suomen maataloustukiin mitenkään, sillä EU-Suomi on aina ollut nettomaksaja, kuten Rooman sopimukseen kirjattiin 1994. Britannia on aina ollut nettosaaja, sillä Suomi on maksanut aina osan Britannian jäsenmaksusta.

   Kun Britannian jäsenmaksujen maksaminen loppuu EU-Suomen osalta, voitaisiin ne rahat käyttää kansallisesti, esim. kriisikuntien avustamiseen tai uusien pysyvien työpaikkojen luomiseen.


Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.