Suur-Suomi

MaximusII

Suomessa on harjoitettu täysin vääränlaista politiikkaa. Media keskustelua hallitsee jatkuvasti ilmastonmuutoksen agenda, joka on täysin vahingollista Suomen kannalta.

En mene ilmastonmuutokseen sen enempää, kuin totean muutaman asian.

1. Ilmasto muuttuu aina jatkuvasti

2. Ihminen on aina vaikuttanut ilmastoon.

Mitä sitten? Mikä tässä on ongelma?

Ilmeisesti se, että tällä ilmastonmuutos vouhotuksella viitataan tähän ns. kasvihuoneilmiöön. Asiaa yksinkertaistaen ja kansantajuistaen tällä kasvihuoneilmiöllä tarkoitetaan sitä, että ilmassa on liikaa hiilidioksidia, mikä aiheuttaisi sen, että auringon säteet eivät pääsee karkaamaan avaruuteen ja maapallo lämpenee elinkelvottomaksi pätsiksi.

Otetaan muutaman asia. Dinosaurusten aikaan maapallon lämpötila oli huomattavasti korkeampi johtuen juuri kasvihuoneilmiöstä. On arvioitu, että esimerkiksi liitukaudella hiilidioksidin määrä ilmassa oli vähintään 4x määrä nykyiseen verrattuna. Jotkut tutkijat ovat arvioineet, että liitukaudella hiilidioksidin määrä olisi ollut peräti 20x määrä nykyiseen verrattuna.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Liitukausi#Kauden_kasvihuoneilmiö

Tässä on kuvaaja, jossa kuvataan maapallon ilmaston lämpenemistä todella suurella haarukalla eli 65 miljoonan aikaskaalalla eli ns. kenotsoonisella aikakaudella - aikaa dinosaurusten jälkeen.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kenotsooinen_maailmankausi#/media/File:65_Myr_Climate_Change.png

Tässä näemme kuinka elämme nyt huomattavasti kylmempää aikakautta verrattuna aikaan entiseen.

Summasummarum. Ilmaston lämpeneminen tai kasvihuoneilmiö ei ole minkäänlainen uhka tai ongelma. Maapallo ei ole tuhoutumassa. Puhumattakaan siitä, että joku pieni Suomi voisi mitenkään vaikuttaa mihinkään ilmaston lämpenemiseen. Varsinkaan hallituksen laatimat veron korukset eivät ilmaston lämpenemistä pysäytä. Sen sijaan maapallolla on paljon vakavampia ympäristöongelmia kuin ilmastonmuutos.

Pentti Linkola on sitä mieltä, että olisi hyvä jos syttyisi sotia ja ihmiset kuolisivat pois saastuttamasta maailmaa. Itse olen eri mieltä. Minun mielestäni Suomen ei kuuluisi mennä sotiin tapattamaan itseään, vaan tehdä päinvastoin eli lisääntyä. Suomen tulee ottaa agendakseen Suur-Suomi.

Tuossa yksi laskeskeli, että nykyteknologia mahdollistaisi sen, että yksinään Helsinki kykenisi tuottamaan koko Suomelle ns. leivän suuhun eli tuottamaan peruselinkeinon eli pystyisi elättämään koko Suomen.

Suomi on suhteellisen iso maa, joka on harvaan asuttu. Näin ollen tarvitsemme ja pystymme kasvattamaan väkimäärämme. Täällä voisi asua ihan hyvin yhtä paljon asukkaista kuin saman kokoisessa maassa Saksassa eli yli 80 miljoonaa asukasta.

Suomen yhteiskunnan ongelma on alhainen syntyvyys, pieni väkimäärä, isot välimatkat ja sairas ikärakenne, jossa yli 60-vuotiaita on enemmän kuin 20-30-vuotiaita. Tähän tarvitaan korjaus. Suomi kiitää nousuun, kun Suomi aloittaa 5-lapsen politiikan. Jokaisella perheellä tulee olla vähintää 5 lasta ja mielummin enemmän. Maapallo pitää täyttää suomalaisilla.

En mene keinoihin sen enempää, ettei tästä tule liian pitkä juttu, mutta sanon sen, että sitten kun Suomessa on vähintää 80 miljoonaa asukasta, leviäminen ei jää tähän. Seuraavaksi Suomen on valloitettava avaruus.

Näin alkuun Perussuomalaiset on hyvä vaihtoehto tulevissa eduskuntavaaleissa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 80miljoonaa

   Ilman muuta hyvä idea saada heti tänne 75 milj maahanmuuttajaa 5,5 milj suomalaisen elätettäväksi ainakin aluksi.Loistava suunnitelma!!!!

  • Suomen.puolesta

   Muistakaa katsoa myös filmi, miten vaikutat Suomen asioihin. Ole sankari ja ilmesty vaalipaikalle huomenna, ellet ole jo käynyt ennakkoääntäsi antamassa.

   https://www.youtube.com/watch?v=Nu90KSLDqM8

   Siinä kyseltiin, oletko ollut tietämättömänä kuplassasi tähän asti? Nyt voit tajuta mistä on kyse ja mennä äänestämään puoluetta, joka korjaa turvallisuustilanteemme ja vähentää valtion menoja.
   Väestönkasvu ei saa tulla vain maahanmuuttajilta, vaan kantasuomalaisten on oltava aktiivisia myös tässä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   7982
  2. Nikokin nauraa Sofian ikävälle

   https://www.seiska.fi/kotimaa/niko-ranta-aho-sai-kuulla-sofia-belorfin-rajusta-piikittelysta-tvssa-paljonkertova-reaktio Mutta nainen ei vaan älyä hä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2934
  3. Onko Maralla rahat loppu

   Elkö ole varaa ottaa remppamiestä vaan Pikkarainen joutuu maalaamaan. Vitsi mikä teatteri video taas. Vaimo katsoo kun mä maalaan. En kestä, mut ei mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2288
  4. 46
   1673
  5. Onko Martina Aitolehden rikostuomiot este USA-matkalle?

   Avataanpa tästä kokonaan oma keskustelu nyt kun aihe nousi toisen otsikon alla esiin. Miten käy maailmanmestaruuskisojen? Pääseekö rikostaustainen Mar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1377
  6. Sano että sä

   Huijasit mua, et halusit vain testata mun tunteita? 🥺
   Ikävä
   80
   1125
  7. Maran ja Hannun yhteenmuutto

   Ai että mä odotan sitä, että pariskunnan arki alkaa. Tähän asti ollut alkuhuumaa ja siinä jo yksi välirikko, Mara poisti hempeilykuvat instasta. Katot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1117
  8. Stefan mitä mietiskelet, et kihlanut Sofiaa vaikka nättiä kihlasormusta näytti toinen kädessään.

   Sofi odottaa sormusta kuin kuuta taivaalta ja mikähän on Stefanin laittanut nyt niin mietteleväiseksi ja epävarmaksi ykskaks. ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   1084
  9. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   953
  Aihe