Halla-aho vaalisadut äänestäjille"

Uskomatonta_soopaa

Suomen Uutiset, tänään:
"Halla-aholta kysyttiin, miten hän estäisi turvapaikanhakijoiden pääsyn Suomeen turvallisesta maasta: ”Siihen on olemassa sellainen muinaisina aikoina keksitty keino kuin rajavalvonta”
Rajavalvonta ei pysty estämään yhdenkään maahanmuuttajan Suomeen pääsyä, jos turvapaikanhakija on jo päässyt Suomen rajaviranomaisten puheille. Turvapaikkahakemus voidaan jättää samantien rajalla, se on käsiteltävä Suomessa. Turvapaikanhakijalla ei tarvitse olla mitään matkustusasiakirjoja mukanaan. Persujen suurin vaalikusetus on nämä katteettomat maahanmuutto lupaukset, joita Halla-aho myös mielellään levittää seuraajilleen.

79

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksinkertaisiakopersut

      Luuleeko persut voittavansa vaalit valehtelemalla maahanmuutosta puheenjohtajansa suulla?

      • voittoonpotaskalla

        Kepu on aina voittanut paskanjauhamisella vaalit, eli paskanjauhaminen on suomen politiikassa ollut avain menestykseen.


      • vaalitettavasti

        Koko Suomi valehtelee suut silmät täyteen.
        Sain juuri Vakuutusoikeudesta hylkäävän tuomion.
        Uskomatonta valehtelua ja puppua päästelee paperille vakuutuslääkäri.
        Suomi on ajettu tahallaan rappioon ja mätänemistilaan.
        Sitä saamme, mitä tilaamme.


      • Työhelvetti

        Kukaan suomalainen Mies ei Äänestä puoluetta, jonka Puheenjohtaja EI ole Suorittanut ASEPALVELUSTa, eikä ikinä ole tehnyt OIKEAA T Y Ö T Ä. Luusereille STOPPI.


    • 16.3prosenttiaPS

      Sunnutai iltana Perussuomalaiset tulee maaliin ensimmäisenä.

    • Lisäävalehtelua

      Halla-Aho jäi tietämättömyydestä kiinni toisen kerran kun puhuttiin maahanmuuton kuluista. Halla-Aho piti kotouttamista kalliina, siihen uppoa 170 miljoonaa. Sitten suuri Mestari vaati Säilöönotto lisättäväksi, ei kuitenkaan järkeä löytynyt sen vertaa että olisi älynnyt säilöönoton maksavan 700 miljoona. Mestari halusikin Lisätä maahanmuuton kustannuksia satoja miljoonia.

      • oulunRapeOsaajat

        VALE. matut saareen ja aita ympärille, se on siinä.


      • topakkaukko

        Sehä on investointi joka maksaa itsensä takaisin hyvin pian. Matuhin uppoaa raahaa vuosi vuodelta enemmä, saati jos viherpunikit pääsee valtaan,kulut räjähtää käsiin. Kun päätös saadaan säilöönotosta, halut tulemiseen vähenee samalla emme anna
        sosiaalipalveluja kuin pienille lapsille ja raskaana olevat naisille. Muut laittomasti olevat maksaa itse. Halla Aho on kingi. toivottavasti äänestätte PerusSuomalaisia.


      • perhehelvetti
        oulunRapeOsaajat kirjoitti:

        VALE. matut saareen ja aita ympärille, se on siinä.

        Kantasuomalaiset raiskaajat saareen. Se on siinä. Sit lasketaan, onko niissä persuja yli 80% vai yli 90%.


    • PSVoittoon

      Rinne on pihalla kaikesta ja SDP vajoaa!

      • Mennäänvalehtelemalla

        Onneksi persujen puheenjohtaja kompastui maahanmuuttoasioihin. Nyt nähtiin kuinka katteettomia persujen vaalilupaukset ovat. Ei edes puheenjohtaja osaa kertoa persujen lupaamaan, haittamaahanmuuton lopettamiseen, liittyviä faktoja.


      • Software

        Enemmän huolestuttavaa olisi jos Halla-aho olisi nimennyt suorilta yhden asian jolla koko homma saataisiin korjattua. Tottakai asiat yleensäkkin koostuvat useista eri tekijöistä joka yhteensä piirtää suuremman kokonaisuuden. Ei semmosia valtavia kokonaisuuksia selitetä 15 sekunnissa. Hankala keksiä lyhyessä ajassa esimerkiksi semmoista asiaa jonka katsojat ymmärtävät, kun aikaa ei ole lähteä avaamaan asiaa kokonaan. Perussuomalaisten sivuilta löydät enemmän tietoa myös tuohon asiaan liittyen, mikäli todella olet sitä mieltä että hän ei tiedä mistä puhuu. Mutta selkeä trollihan sinä olet jolla ei ole aikomistakaan selvittää mistä itse puhut edes. So there.


    • Sipppilä

      Halla.aho voittaa vaalit, keskustapuolue hajoaa kahteen osaa. Toiset haluaa hallitukseen toiset jätetään oppositioon. Toisen nimeksi tulee Sininen keskusta ja toisen pieru keskusta, johon sipilä jää.

      • Mukavaakusetusta

        Onhan se persujen mukava oppositiossa pysäyttää haittamaahanmuutto rajavalvonnan avulla.


    • Sipppilä

      Sipilä tuhosi keskustan. Ei nouse enään koskaan.

      • Perssoopaa

        Ei se kepun tuho haittaa mitään, persujen valehtelu kiinnostaa enemmän. Puheenjohtaja valehtelee televisiossa pysäyttävänsä haittamaahanmuuton rajavalvonnan avulla. Eipähän Halla-aho pysäyttänyt haittamaahanmuuttoa rajavalvonnan avulla vuonna 2015. Valehtelemalla persut eivät mamu ongelmaa ratkaise.


      • 9393494

        Joillain on vaikeuksia ymmärtää etteivät persut yksinään pystyneet laittamaan rajoja kiinni haittamaahanmuutolta kun kokoomus ja keskusta olivat sitä vastaan. Ja mitä siihen tulee etteikö rajavalvonnalla olisi pystytty laittamaan rajoja kiinni niin kummasti se näyttää onnistuvan esimerkiksi Unkarissa ja likimain kaikissa muissakin Euroopan maissa jotka ovat sen tehneet.


    • kaikkitähänjotheilahtaa

      Eiköhän laiteta suomi ns. uusiksi perussuomalaisten tyylillä jotta kaikkea piisaa kaikille suomalaisille, muita avuttomia lomalaisia ei suomessa kaivata.
      -näin suomi on meidän kaikkien suomalaisten hyvinvoipa ja turvallinen koti.

      • Lähdenäänestämään

        Hyvä hyvä ja hyvä


    • eimatuja

      muistelkaa aikaa kun Eila Kännö oli vastuussa maahanmuutosta. Silloin ei olut rikollisilla asiaa tänne. Toista se on nyt kun sipilä lähettää avoimen kutsukirjeen muslimeille, TULKAA KAIKKI TÄNNE, TÄÄLLÄ TEISTÄ HUOLEHDITAAN!

      • Tarpeeksitollouskoo

        Halla-Aho aikoo lopettaa haittamaahanmuuton valehtelemalla rajavalvonnasta. Saattaa yksinkertaisimpiin persuäänestäjiin jopa upota.


      • 83838

        Taitavat ne yksinkertaiset olla muualla kuin persujen parissa.


    • Tervaporvari

      Vuosi pari sitten sitten te surkeat kuraperseet vinguitte että persut kutistuvat mitättömäksi marginaalipuolueeksi. Nyt kynsitte ja raavitte genitaalinne vereslihalle kun persut menestyvät niin hyvin. Taitaa käydä luonnon päälle tuo persujen menestys vaaleissa.

      • opiskelemaan

        Tervaporvarin kirjoitus kertoo kirjoittajan sivistystason.


    • lelukoittenhyysärit

      Mites oulun tolloot pärjäävät haitojensa kanssa ja näitten vaatijoitten mihkään sattuvien muutakuin lasten kanssa vehestävien, mites pärjiätte.

    • komisariopalmu

      kokoomus ja keskusta herrojen puolueita vihreät haluaa ihmisten elämästä mahdollisimman kallista ja vaikeaa. äänestä sunnuntaina mitä haluat tulevaisuudelta.

    • Voihyvvvääpäivvvvää

      On se kyllä tuo hallaaho ihme sönkkö. Onkohan se jossain aineissa koko ajan. Ei tajua kun kysytään. Sitten nieleskelee ja sönkkää hepreaa. Meleko surkuhupanen hupiukko. Ja tolovanat uskoo.

      • sytyttääkö

        Kaikki eivät ymmärrä mutta ei kannata syyttää itseään jos on saanut sellaiset geenit ettei sytytä.


      • YksinkertaisestiNähtynä

        Jotkut meistä miettivät vastauksiaan. Toisaalta miten vastaat mahdollisimman rakentavasti pöyristyttävän älyttömiin julkisiin hyökkäyksiin, esim. tv-ohjelmassa? Tuo kommenttisi on myöskin sitä suoraa loanheittoa, vailla totuuten hippuakaan.


      • LisäääHaluaaKansa

        Eipä tällaiseen kommenttiin kannattaisi vastata, mutta sanon vaan, että ole onnellinen! Jos et ymmärrä Halla-ahon erittäin selkeää ja loogista argumentointia niin eihän se ole sinun vika, ei kaikki voikaan ymmärtää asioita. Ole vaan onnellinen ettei ole päässä jatkuvaa kipua ja nauti perinnöksi saamastasi aatteesta. Pidä se ja pysy lujana!

        Muista haukkua isänmaallisia natsiksi, fasistiksi ja rasistiksi. Se riittää. Näillä kolmella sanalla pääsee pitkälle.

        Ps. Olitko koulussa koulukiusaaja?


    • Harkintaa

      Kyllä Halla-aho asiaakin puhuu...

      • eipiiruakaanperiksi

        Miksei oulus toimita niinkuin pitää näitten kanssa, oulukin on suomalaisten paikka nyt se on näytettävä ja täydeltä laidalta.


    • Nythöpöjäpuhut

      "Rajavalvonta ei pysty estämään yhdenkään maahanmuuttajan Suomeen pääsyä, jos turvapaikanhakija on jo päässyt Suomen rajaviranomaisten puheille. Turvapaikkahakemus voidaan jättää samantien rajalla, se on käsiteltävä Suomessa. "

      Esimerkiksi Ruotsin kautta tulevien, tulee jo tämänhetkisten säädösten mukaan jättää hakemuksensa Ruotsiin/ensimmäiseen turvalliseen maahan. Ei niitä tarvi täällä käsitellä. Joten rajavalvonnasta todellakin on hyötyä.

    • TahvoRapulainen

      Aloittajan juttu on täyttä sontaa. Schengen alueelle tultaessa turvapaikkaa haetaan ensimmäisestä maasta, jossa se myös käsitellään.
      Ruotsista tulleet olisi pitänyt palauttaa Ruotsiin.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Schengen-alue


      http://www.lyseo.edu.ouka.fi/suvaitsevaisuus/pakjaulk/euturva.html

      "Schengenin sopimuksessa määritellään myös ns. ensimmäisen turvapaikkamaan periaate. Tämä periaate tarkoittaa sitä, että turvapaikanhakijan on haettava turvapaikkaa ensimmäisestä Geneven pakolaissopimusta noudattavasta maasta, jossa hänellä on mahdollisuus ottaa yhteyttä viranomaisiin."

      Venäjältä tulleet on eri asia. Suomi oli ensimmäinen Schengen-maa
      ja kyseiset turvapaikkahakemukset pitää ja piti käsitellä Suomessa.

      Käsittämätöntä, kuinka tämäkin asia on vielä jollekin epäselvä, kun siitä on dokumentoitu ja informoitu kansaa jo useita vuosia perussuomalaisten toimesta.

      Hyvää Jatkoa Perussuomalaisille!

    • vaalio

      Tietääkö ketjun aloittaja mitä tarkoittaa chengensopimus?

      • Persutihanpihalla

        Kolmansista maista saapuvat turvapaikanhakijat tulevat Schengen-maihin ensimmäisenä Balkanin alueelle, Kreikkaan ja kuten tiedetään Italiaan ym. Ruotsi ja Suomi eivät ole koskaan ensimmäisiä Schengen-maita. Ruotsista tulleita ei siis voi palauttaa Ruotsiin muuten kuin Dublin-sopimuksessa määritellyin ehdoin.
        "Mitä Dublin-menettely tarkoittaa Suomelle?
        Vain yksi Euroopan Unionin maa on vastuussa kustakin turvapaikanhakijasta. Jos henkilö ilmoittautuu turvapaikanhakijaksi Suomessa ja hänen sormenjälkensä rekisteröidään Suomessa, hän jää useimmiten Suomen vastuulle. Ensin Suomi kuitenkin tutkii, voiko hakija kuulua muulle maalle esimerkiksi perhesiteiden perusteella.
        Jos hän yrittää hakea turvapaikkaa toisesta EU-maasta ja hänen sormenjälkensä löytyvät Suomesta, tuo toinen maa ei edes harkitse hänen hakemuksensa käsittelyä. Tätä sääntöä noudattavat kaikki EU-maat ja lisäksi Norja, Sveitsi, Islanti ja Lichtenstein".


      • irti-eusta

        Schengensopimus kuten mikä tahansa toimimaton sopimus voidaan muuttaa tai jopa purkaa ! HUI ! juuri niin. l


      • Siinäeioomitään
        Persutihanpihalla kirjoitti:

        Kolmansista maista saapuvat turvapaikanhakijat tulevat Schengen-maihin ensimmäisenä Balkanin alueelle, Kreikkaan ja kuten tiedetään Italiaan ym. Ruotsi ja Suomi eivät ole koskaan ensimmäisiä Schengen-maita. Ruotsista tulleita ei siis voi palauttaa Ruotsiin muuten kuin Dublin-sopimuksessa määritellyin ehdoin.
        "Mitä Dublin-menettely tarkoittaa Suomelle?
        Vain yksi Euroopan Unionin maa on vastuussa kustakin turvapaikanhakijasta. Jos henkilö ilmoittautuu turvapaikanhakijaksi Suomessa ja hänen sormenjälkensä rekisteröidään Suomessa, hän jää useimmiten Suomen vastuulle. Ensin Suomi kuitenkin tutkii, voiko hakija kuulua muulle maalle esimerkiksi perhesiteiden perusteella.
        Jos hän yrittää hakea turvapaikkaa toisesta EU-maasta ja hänen sormenjälkensä löytyvät Suomesta, tuo toinen maa ei edes harkitse hänen hakemuksensa käsittelyä. Tätä sääntöä noudattavat kaikki EU-maat ja lisäksi Norja, Sveitsi, Islanti ja Lichtenstein".

        Ruotsista tulleita ei alunperinkään tule ottaa edes vastaan, eikä muualtakaan Schengen-maista vaeltavia. Etkö ymmärrä?
        Kyse on kyseisten sopimusten tulkinnasta, Suomella on säädösten mukaan täysi oikeus ottaa rajavalvonta käyttöön.


    • Huomenna-NähdäänTotuus

      Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa.

      Halla-aho on puhunut asiaa ja puhdasta faktaa jo vuosien ajan, mutta hänen leimattiin heti rasistiksi. Nyt on Suomen kansakin huomannut ja myöntänet, että mies puhui faktaa - sen ovat mamujen rikokset aikaansaaneet. Kyse on nimenomaan haittamaahanmuutosta eli turvapaikkasurffaajista, jotka eivät todellisuudessa mitään turvapaikkaa tarvitse, mutta haluavat kaikki mahdolliset osiaalietuudet, joita Hölmölandia Suomi vielä toistaiseksi tarjoaa näille hyväksikäyttäjille.

      Emme halua verojen korotuksia sen takia, että yli 10.000 "turvapaikanhakijaa" haluaa vain hyötyä meistä - ei mitään muuta. Maasta pois ja heti!

      • Populististamölinää

        Miten persut aikovat poistaa heti maasta yli 10 000 turvapaikanhakijaa? Populistinen mölinä ei auta vaan konkreettisia, toteuttamiskelpoisia toimenpiteitä nyt esille.


      • paperittomat-rikolliset
        Populististamölinää kirjoitti:

        Miten persut aikovat poistaa heti maasta yli 10 000 turvapaikanhakijaa? Populistinen mölinä ei auta vaan konkreettisia, toteuttamiskelpoisia toimenpiteitä nyt esille.

        Halla-aho ei noita paperittomia rikollisia maan alle päästänytkään vaan edesmennyt, jo taakse unohtuva surkea hallitus ! Sama hallitus ei edelleenkään ole mennyt kansallee vastuuseen tästä mokastaan !


      • konstitlöytyy
        Populististamölinää kirjoitti:

        Miten persut aikovat poistaa heti maasta yli 10 000 turvapaikanhakijaa? Populistinen mölinä ei auta vaan konkreettisia, toteuttamiskelpoisia toimenpiteitä nyt esille.

        Itävallassa vastaanottokeskukset on muutettu maastapoistamiskeskuksiksi ja oveen voisi vielä laittaa kyltin "exit only" .


      • Ettäsemmosta

        Lisäksi säilöönottomenettely vähentää halukkuutta tullaa jatkossa turvapaikkashoppailemaan Suomeen.


    • 3-33-32

      Kaikki riippuu vaan että mitä käskyjä raja valvojille annetaan. Voihan käsky olla vaikka että ammu kaikkea mikä liikkuu. Silloin teoriassa maahantulijoiden lukumäärä pitäisi olla 0.

      • Älypersu

        Tähän asti persujen politiikkaan parhaiten sopiva ehdotus.


      • 7238383

        Tuohon se ajan myötä tulee menemään jos ei rajoja laiteta ajoissa kiinni. Et ole sattunut tutustumaan Balkanin sotaan? Kuinka siellä meni muslimiväestön ja serbien yhteiselo?


    • Noudatetaaneusääntöjä

      Jos kyseinen turvapaikan hakija on rantautunut johonkin muuhun eu maahan ensin,niin turvapaikkaa pitää hakea sieltä.

    • Ihimetouhua

      Täyttä soopaa tuo persutouhu. Luuletteko oikeasti että joku hallaaho ajaa arabit suomesta. Kohta vastuunkanto Jussilla ees. Vai aiko kyllä Brysseliin karata.

    • Expersu

      Hallivaha oli hallituspuolueessa, kun matut, arabit ym. Vyöryi Suomeen. Eikä tehnyt mitään asian takia. Nieleskeli ja solkkas
      Jotain hepreaa. Soini myhäili ja sippi ja urpo naureskeli. Näin se meni.

    • LisäääHaluaaKansa

      Suomi on allekirjoittanut GMC-sopimuksen, mutta hallituksen mukaan se ei olekaan sopimus eikä sitä tarvitse noudattaa. Mitenkähän on, ...sopimus...
      Tähän tullaan vielä vetoamaan, että meillähän on sopimus.
      Lisää vaan matuja Suomeen, lisää sekasortoa, lisää veroja, lisää leikkauksia, lisää velkaa, lisää miljonäärejä, lisää bernereitä ja sipilöitä, ..., se on kansan tahto!

      • Nyt_jännittää

        Persuilla on joku salaperäinen GMC-sopimus allekirjoitettuna, muut siitä ei tiedäkään. Onkohan se joku takinkääntösopimus, persusivareiden antautumissopimus vai persuhomojen saunaillan etiketti?


      • SuomiOnRaiskattu

        Tästäkin hallituksen hölmöilystä, GMC-sopimuksesta, tullaan tulevaisuudessa syyttelemään perussuomalaisia vaikka persut yrittävät epätoivoisesti sytyttää arvopuolueiden järjenvaloa.

        On trendikästä ja hienoa olla epäisänmaallinen ja hölmö! Se on populismia josmikä, kun suurin osa kansasta on kuitenkin perässähiihtäjiä. Pöljiltä ja naiiveilta saa tyrannit helpoiten ääniä.
        Maahanmuuttajia pitää nuoleskella, kun sinne lahkoon tulee eniten hengittäviä äänestäjiä.

        Muistuu elävästi mieleen vasemmistolaisten ja Yleisradion iva ja pilkanteko sotaveteraaneja kohtaan sillon kun Tarja Halonen ja Erkki Tuomioja olivat nousukiidossa. Silloin oli epätrendikästä olla ollut sodassa pelastamassa itsenäisyyttämme! Sotaveteraanit olivat syystäkin katkeria näille juipeille.
        Uutta on se, että ennen kokoomus, keskusta, lehdistö, oikeuslaitos ja poliisi eivät olleet näiden rääväsuiden ohjattavissa kuten nykyään.


      • Yleissivistysnäkyy

        Persu ei tiedä, että ei ole olemassa GMC- sopimusta.... GMC.... GCM..... ÖÖÖÖÖÖ.... Persun tietämys... Ööööö.... Mamutus... Ööööö


      • SivistynytHoopo
        Yleissivistysnäkyy kirjoitti:

        Persu ei tiedä, että ei ole olemassa GMC- sopimusta.... GMC.... GCM..... ÖÖÖÖÖÖ.... Persun tietämys... Ööööö.... Mamutus... Ööööö

        Oli minunkin pappa Ameriikassa metsätöissä, mutta kun se oli sokia niin meni Ruotsiin.


    • Feijahagert

      Nooh nythän se nähdään mitä Simula, Immonen ja Tynkkynen ovat valmiita tekemään Arkadianmäellä Oulun sakkolihan suojelemiseksi. Hajoaako persut taas kerran ja itkeekö Sebastian giljotiinista, jos eivät kolmen muskettisoturin voimin saa rajoja suljettua ja säilöntäleirejä perustettua.

      • Älypersu

        Persut ovat opposition suurin puolue, ei siellä mölinää kummempaa tapahdu. Vaalilupaukset on jo nyt petetty.


      • suomensisukaulasa

        Ihmeesti alkaa takki kääntyä kun on ministerin paikka tarjolla. Mites skeneläisten suu nyt pannaan? Äänestitte persuja. Vituttaako.


      • memyönnämme

        KYLLÄ!


      • Anonyymi

        Kyllä MEITÄ SITTEN VITUTTAA kun meitä huijattiin. Persut ovat huijaripuolue.


    • revi.siitä.plussaa

      Halla-aho sanoi, että perussuomalaisten ja demareiden arvot ovat lähes samat (MTV).

      Takki pyörii niin että napit lentelevät.

    • Anonyymi

      Sitä odotetaan nyt elikkä kansan tahto on toteutetta ja suomi puhistettava suomalaiselle turvalliseksi asustella, tämän pitää nyt toteutua, eikä mitään salamyhkäilyjä hyväksytä.

      Lepokoti loppuu rajanylijuoksijoilta

      • Anonyymi

        Hallitusleikit lopahtivat Jussilta alkuunsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hallitusleikit lopahtivat Jussilta alkuunsa.

        Mikrofoni on pelottava kapistus.


    • Anonyymi

      Kansahan on Hallan takana, nimittän kansa joka oikeutta ajaa ja odottaa sen toteutuvan, nyt on isommista liikeistä kysymys, mutta Halla kuuluu tähän ja hyvinkin voimmakkaasti

      Pelleilyt kuriin ja pois nykypäivästämme

      • Anonyymi

        Pellepuolueella ei ole hallitukseen asiaa.


    • Anonyymi

      Miksi Jussia pelottaa mikrofoni? Lue HS 17.4. Jussin härskiä blogia koskeva uutinen... Persuilla hallituspaniikki .... Kaikki blogiin viittaava poistetaan tästäkin ketjusta.... Jarruraita persun housussa levenee.

    • Anonyymi

      Joo. Ja Putkonen esti toimittajan kyselyt. Alkaa olla persuilla Pohj. Korean meno.

      • Anonyymi

        Juurikin näin. Radikalisoituneita ja hullun kiilto silmissä.


    • Anonyymi

      En käsitä sitä ininää etteivät persut edes halua hallitukseen, demarimuumio ja Psyko-Lii ovat kailottaneet kurkku suorana koko kevään etteivät persut mahdu hallitukseen missä he ovat.

      • Anonyymi

        Eivät mahdukaan. Tyydy siihen. Niin makaa kuin petaa.


    • Anonyymi

      Pellepuoluehan se persut on.

    • Anonyymi

      Halla ja suomalainen kansan taju yhdistettynä joo
      -kyllä Jussi on hyvin perillä perimäisestä suomalaisuudesta
      -ja on siihen sitoutuneena esimerkkimme

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe