Sinulla on kaksi lehmää - Eduskuntavaalit 2019

Vaalitarkkailija5635

Sinulla on kaksi lehmää - Eduskuntavaalit 2019

SDP:
Sinulla on kaksi lehmää. Lehmät suunnittelevat keskusjärjestöjen kanssa maidontuotannon suurlakkoa elleivät saa voimaan 0,7 karjanhoitomitoitusta. Kielteisen ulkoaitauspäätöksen saanut turvapaikkalehmä laitetaan kielikurssille ja lypsyrobottiin.

PS:
Sinulla on kaksi lehmää. Aitaukseen laitetaan sähköpaimen. Susia pakoileva turvapaikkalehmä korvamerkitään, laitetaan säilöön ja luovutetaan naapurille.

Kokoomus:
Sinulla on kaksi lehmää. Aktiivityötöntä lehmää kannustetaan pysymään lypsyrobotissa ja maito myydään alhaiseen tuottajahintaan lobbaaville meijeriketjuille. Fiksumpi lehmä perustaa sote-alan yrityksen ja myy sen naapurin suurtilalle.

Keskusta:
Sinulla on kaksi lehmää. Aitaus julistetaan sote-alueeksi ja toinen lehmä hoidattaa kipeitä sorkkiaan säännellyllä palvelusetelillä valitsemassaan naapuritilan sote-palveluyrityksessä.

Vihreät:
Sinulla on kaksi lehmää. Lihatila muutetaan täysin luomumaitotilaksi, navetta tuulivoimalaksi ja kartanosta tehdään vastaanottokeskus turvapaikkalehmän sukulaisille.

Vasemmistoliitto:
Sinulla on kaksi lehmää. Molemmat saavat saman perusrehupaalin. Satsataan koulutukseen, ja toinen lehmä opiskelee yliopistotutkinnon sekä perustaa lehmien yhteisen ja yhdenvertaisen sotehallintokeskuksen ja valtio-omisteiset palveluketjut.

RKP:
Sinulla on kaksi lehmää. Ruotsia puhuvalle lehmälle perustetaan oma sairaala.

KD:
Sinulla on kaksi lehmää. Molempia kannustetaan hankkimaan vasikoita ja jäämään pitkälle kotilehmävapaalle nostamaan vasikkabonuksia. Toinen käy sunnuntaisin kirkossa.

Sininen tulevaisuus:
Sinulla on kaksi lehmää. Työttömälle passiivilehmälle annetaan 5% vähemmän rehua jos kieltäytyy tarjotusta sotilaslentäjän urasta. Toisesta koulutetaan seriffi.

Tähtiliike:
Sinulla on kaksi lehmää. Toinen lehmä on eri mieltä asioista ja muuttaa aitauksen pohjoisnurkkaan vastustamaan hävittäjähankintaa ja julistaa sinne maakunnallisen itsehallintoalueen.

Feministinen puolue:
Sinulla on kaksi sukupuolineutraalia märehtivää sorkkaeläintä. Molemmat tykkäävät apilasta sillä sen lisäksi, että siinä on kaunis kukka ja se parantaa yhteiskunnallisesti tärkeän maidon laatua, niin se on myös naudoille ihan toimiva perhemalli.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riittuli1

      Mulla oli navetassa 10 lehmää, Oli monen välisiä lehmiä eri puolelta maailmaa. Esim. Skotlannista musta Juuso, oli ruskee/valkonen Sini. Tähti ja Femi olivat valkoisia, sit oli Henkka,Petruska ja Make. Ne kaikki oli harmaanruskeita. Kaikki nää seitsemän lehmää käyttäytyi niin sopimattomasti ja melkeempä törkeästi toisia lehmiä kohtaan että oli pakko tilata eläinlääkäri tutkiin ne. No, niinhän se sitten selvisi että kaikilla niillä oli hullun lehmän tauti ja ne piti lopettaa. Mulle jäi onneksi kolme lehmää jotka oli täysin terveitä, siis Ana, PeHa ja Sarita. Ne on aivan ihania lehmiä ja ne tulee hyvin toimeen toistensa kansaa. Kun mä vien ne tuonne yhteislaitumelle, niin ne tulee hyvin toimeen myös naapureiden lehmien kanssa. Se on aika hauskaa kun tuntuu siltä, että nää lehmät tajuaisi sellaisen asian mitä kaikki Suomalaiset ei tajuu vaikka ovat ihmisii, nimittäin sen et me eletään monikansallisessa maassa ja sillon ei voi tuijottaa vaan omaa napaansa, tai tietysti psykopaatit voi ja tekeekin.
      Nyt kohta on vaalit ja mua surettaa ja kaunistaa se että monet puolueet käyttää sellasta pelottelukampanjaa hyväkseen kun haluavat nuorten, vähätuloisten ja hyvä uskoisien äänet. Käykään nuoretkin googlaamassa mitä tarkoittaa populistinen puolue, mikä on heidän ideologia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe