Sinulla on kaksi lehmää - Eduskuntavaalit 2019

Vaalitarkkailija5635

Sinulla on kaksi lehmää - Eduskuntavaalit 2019

SDP:
Sinulla on kaksi lehmää. Lehmät suunnittelevat keskusjärjestöjen kanssa maidontuotannon suurlakkoa elleivät saa voimaan 0,7 karjanhoitomitoitusta. Kielteisen ulkoaitauspäätöksen saanut turvapaikkalehmä laitetaan kielikurssille ja lypsyrobottiin.

PS:
Sinulla on kaksi lehmää. Aitaukseen laitetaan sähköpaimen. Susia pakoileva turvapaikkalehmä korvamerkitään, laitetaan säilöön ja luovutetaan naapurille.

Kokoomus:
Sinulla on kaksi lehmää. Aktiivityötöntä lehmää kannustetaan pysymään lypsyrobotissa ja maito myydään alhaiseen tuottajahintaan lobbaaville meijeriketjuille. Fiksumpi lehmä perustaa sote-alan yrityksen ja myy sen naapurin suurtilalle.

Keskusta:
Sinulla on kaksi lehmää. Aitaus julistetaan sote-alueeksi ja toinen lehmä hoidattaa kipeitä sorkkiaan säännellyllä palvelusetelillä valitsemassaan naapuritilan sote-palveluyrityksessä.

Vihreät:
Sinulla on kaksi lehmää. Lihatila muutetaan täysin luomumaitotilaksi, navetta tuulivoimalaksi ja kartanosta tehdään vastaanottokeskus turvapaikkalehmän sukulaisille.

Vasemmistoliitto:
Sinulla on kaksi lehmää. Molemmat saavat saman perusrehupaalin. Satsataan koulutukseen, ja toinen lehmä opiskelee yliopistotutkinnon sekä perustaa lehmien yhteisen ja yhdenvertaisen sotehallintokeskuksen ja valtio-omisteiset palveluketjut.

RKP:
Sinulla on kaksi lehmää. Ruotsia puhuvalle lehmälle perustetaan oma sairaala.

KD:
Sinulla on kaksi lehmää. Molempia kannustetaan hankkimaan vasikoita ja jäämään pitkälle kotilehmävapaalle nostamaan vasikkabonuksia. Toinen käy sunnuntaisin kirkossa.

Sininen tulevaisuus:
Sinulla on kaksi lehmää. Työttömälle passiivilehmälle annetaan 5% vähemmän rehua jos kieltäytyy tarjotusta sotilaslentäjän urasta. Toisesta koulutetaan seriffi.

Tähtiliike:
Sinulla on kaksi lehmää. Toinen lehmä on eri mieltä asioista ja muuttaa aitauksen pohjoisnurkkaan vastustamaan hävittäjähankintaa ja julistaa sinne maakunnallisen itsehallintoalueen.

Feministinen puolue:
Sinulla on kaksi sukupuolineutraalia märehtivää sorkkaeläintä. Molemmat tykkäävät apilasta sillä sen lisäksi, että siinä on kaunis kukka ja se parantaa yhteiskunnallisesti tärkeän maidon laatua, niin se on myös naudoille ihan toimiva perhemalli.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Riittuli1

   Mulla oli navetassa 10 lehmää, Oli monen välisiä lehmiä eri puolelta maailmaa. Esim. Skotlannista musta Juuso, oli ruskee/valkonen Sini. Tähti ja Femi olivat valkoisia, sit oli Henkka,Petruska ja Make. Ne kaikki oli harmaanruskeita. Kaikki nää seitsemän lehmää käyttäytyi niin sopimattomasti ja melkeempä törkeästi toisia lehmiä kohtaan että oli pakko tilata eläinlääkäri tutkiin ne. No, niinhän se sitten selvisi että kaikilla niillä oli hullun lehmän tauti ja ne piti lopettaa. Mulle jäi onneksi kolme lehmää jotka oli täysin terveitä, siis Ana, PeHa ja Sarita. Ne on aivan ihania lehmiä ja ne tulee hyvin toimeen toistensa kansaa. Kun mä vien ne tuonne yhteislaitumelle, niin ne tulee hyvin toimeen myös naapureiden lehmien kanssa. Se on aika hauskaa kun tuntuu siltä, että nää lehmät tajuaisi sellaisen asian mitä kaikki Suomalaiset ei tajuu vaikka ovat ihmisii, nimittäin sen et me eletään monikansallisessa maassa ja sillon ei voi tuijottaa vaan omaa napaansa, tai tietysti psykopaatit voi ja tekeekin.
   Nyt kohta on vaalit ja mua surettaa ja kaunistaa se että monet puolueet käyttää sellasta pelottelukampanjaa hyväkseen kun haluavat nuorten, vähätuloisten ja hyvä uskoisien äänet. Käykään nuoretkin googlaamassa mitä tarkoittaa populistinen puolue, mikä on heidän ideologia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   8032
  2. Nikokin nauraa Sofian ikävälle

   https://www.seiska.fi/kotimaa/niko-ranta-aho-sai-kuulla-sofia-belorfin-rajusta-piikittelysta-tvssa-paljonkertova-reaktio Mutta nainen ei vaan älyä hä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   2967
  3. Onko Maralla rahat loppu

   Elkö ole varaa ottaa remppamiestä vaan Pikkarainen joutuu maalaamaan. Vitsi mikä teatteri video taas. Vaimo katsoo kun mä maalaan. En kestä, mut ei mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   2303
  4. 46
   1697
  5. Onko Martina Aitolehden rikostuomiot este USA-matkalle?

   Avataanpa tästä kokonaan oma keskustelu nyt kun aihe nousi toisen otsikon alla esiin. Miten käy maailmanmestaruuskisojen? Pääseekö rikostaustainen Mar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1387
  6. Sano että sä

   Huijasit mua, et halusit vain testata mun tunteita? 🥺
   Ikävä
   80
   1134
  7. Maran ja Hannun yhteenmuutto

   Ai että mä odotan sitä, että pariskunnan arki alkaa. Tähän asti ollut alkuhuumaa ja siinä jo yksi välirikko, Mara poisti hempeilykuvat instasta. Katot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1124
  8. Stefan mitä mietiskelet, et kihlanut Sofiaa vaikka nättiä kihlasormusta näytti toinen kädessään.

   Sofi odottaa sormusta kuin kuuta taivaalta ja mikähän on Stefanin laittanut nyt niin mietteleväiseksi ja epävarmaksi ykskaks. ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   1096
  9. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   962
  Aihe