Onko olemassa puoluetta/ehd. joka ajaa sekä järkevää maahanmuutto politiikkaa ja on progressiivinen?

Alexiustauti

Perus Suomalaisilla on järkevää maahanmuutto politiikkaa mutta eivät vaikuta siltä että he olisivat kauhean sitoutuneita muuttamaan ifraa ja yhteiskunnan yleistä käyttäytymistä pitkällä tähtäimellä kestävämpään suuntaan esim. suosimalla Sähköautoja ja kitkemällä epäkestävällä pohjalla olevaa Liha/maito tuotantoa korkeammalla verotuksella ja tukemalla kasvisruokavaliota mikä taas on Vihreille olennaista.

Olisiko ehdokasta joka ajaa näitä arvoja vahvasti jomman kumman puolueen sisällä tai onko mahdollisesti joku puolue olemassa joka omaisi juuri nämä arvot?

11

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vasukki

      Turvapaikkaturismi, loputon uusien turvapaikkahakemusten tehtailu ja kielteisen päätöksen saaneiden hyysääminen on lopetettava.

      Tämä on näiden vaalien tärkein kysymys, minkä kansa kyllä hyvin ymmärtää - "vastuullisen median" täysin vastuuttomasta propagandasta huolimatta.

      Siksi Perussuomalaiset ovat näiden vaalien suurin voittaja, ja siksi äänestin heitä.

    • Refloissa

      Paten Tähtiliike olisi tuollainen. Eivät vaan taida saada yhtään ehdokasta läpi. Persuissakin on joitakin progressivisia ehdokkaita.

    • oikeallaasialla

      Säästyy paljon rahaa kotimaan infraan ym. tärkeisiin asioihin kun saadaan perusteeton ulkomaalaisten elättäminen loppumaan. Sitten voidaan hoitaa jopa vanhuksetkin kunnolla.

    • punikkihirteen

      Suomi on vässyköiden punikkien maa.

      Menee oikeasti huonosti. Julkinen sektori on ylsiuuri. Vaikea korjata tilannetta ilman ryhtiliikettä. Esim.hoitoalalla lässyttävt kiireestä jne. Oikeasti suurin osa hoitajista on laiskoja ja eivät tee töitään kunnolla.

      Huvittavaa, että puhutaan työllisyysasteen nostamisesta 75 prosenttiin, kun jo iso osa olemassa olevista työllisistä tekee työnsä surkeasti.

    • Kovassavedossa

      Se on tuo Perussuomalaiset sellaiseksi kansanpuolueeksi muodostunut jossa ääni ei mene hukkaan vaan kansalaisten hyväksi,äänestit sitten ketä tahansa siellä.

    • PS.PS

      Persuja kannattaa äänestää. Ekologisuus tulee siitä, että täällä kylmässä ilmastossa ei hyysätä kalliilla pakolaisia enää, niiden tulolle saatava stoppi. Ei ole ekologista, että Suomi joutuu ottamaan lainaa noiden kutsumattomien vierasperäisten kädellisten takia.

      • NIINTÖRKEETÄ

        Ja kun tämä taakse unohtuva historiansa surkein kokoomus-keskustahallitus ohitti väärillä toimillaan kaikki budjetit ja salassa ohi virallisten budjettejen pääomitti myymällä Suomen omaisuutta ! Joo, eipä näy missään tilastoissa haittamaahanmuuton kulupiikki eikä samalla suoralla juoksevat valtion omaisuuden ulosmyynnit !


    • maalaisjärki--hoi

      Kysyn sinulta ensimmäiseksi että miten luulet sähköautojen tarvitsema sähkö Suomessa tuotetaan? Onko se miten ympäristöystävällistä? Väitän että ydinvoimalla suurin osa taidetaan tuottaa.

      Löytyy sitäpaitsi monta todella suurempaa kohdetta jotka tulisi saada kuntoon ennen autojen päästöjä. Lento- sekä laivaliikenne ovat vain pari esimerkkiä sellaisista. Katso alla olevat pari linkkiä.

      https://www.tekniikkatalous.fi/talous_uutiset/liikenne/maailmassa-on-pitkaan-ollut-yksi-ainoa-sektori-johon-ei-ole-kohdistunut-paastoleikkauksia-aiheuttaa-60-000-kuolemaa-vuosittain-6744138

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/15-suurinta-rahtilaivaa-tuottaa-yhta-paljon-typpi-ja-rikkipaastoja-kuin-kaikki-maailman-autot-yhteensa-eivatka-ilmastosopimukset-koske-alaa/7108302#gs.5e7fgl


      Suomen "ilamstoteot" ovat olemattoman pienet isojen saastuttajamaiden rinnalla. Mielestäsi Suomessa pitäisi kiristää ruuvia entistä enemmän, kun taas toiset maat eivät tee omaa osuttaan ilmakehän saastuttamisen estämiseksi. Kalliiksi tulisi Suomelle ja vaikutukset ovat todella pienet.

      En väitä etteikö ilmastonmuutosta tule torjua, mutta toimet pitää kohdentaa sinne missä niillä on isoin vaikutus.

    • Alexiustauti

      Asiasta voi olla monta mieltä https://youtu.be/sgo8x5rCtpE

      UN raportin mukaan jota minä ja moni muu rationalistinen ajattelia pitää hyvin neutraalina ja epäkestävä ruokatuotanto ei vain ole suomen vaan koko maailman tämän hetkinen suurin ilmasto ongelma mutta jos ei saada sitä kuntoon edes täällä suomessa niin ei varmaan saa moni muukaan.. Sen lisäksi että se on maailmanlaajuinen eko katastrofi nostaa se maan pinta alan hintaa hurjan paljon ym. lukemattomia negatiivisia vaikutuksia jotka ei rajoitu vain eläimiin vaan nimemomaan ihmisiin.

      Sähköautoja pitäisi tukea koska ne on tänäpäivänä hyviä pitkäaikais investointeja todistetusti. Uusi sähkö hyödyntää 85% saamastaan energiasta bensiini moottorilla toimiva auto ~15% saamastaan öljystä. Tänä päivänä tehty sähköauto on keskimäärin kaksi kertaa ympäristöystävällisempi kuin bensiinimoottori ajoneuvo

      Hyvää infoa alla:
      https://youtu.be/6RhtiPefVzM


      Mutta en tullut tänne tätä asiaa sen enempää kiistlemään mutta kuten otsikossa mainitaan olisiko esimerkiksi perusS puolueessa tai jossain muussa puolueessa henkilöitä jotka ovat valmiita pistämään kortta kekoon näiden asioiden suhteen sen lisäksi että harjoittavat järkevää maahanmuutto politiikkaa kuten Perus Suomalaisissa

      • Anonyymi

        Puhut kyllä tietämättömyyttäsi täyttä paskaa, ei sähköauto mikään hiilineutraali ratkaisu maailman autoilun päästöihin ole. Akut tehdään kivihiilivoimaloissa tuotetulla energialla ja vasta noin 50000km:n jälkeen päästöt alkaisi olla samalla viivalla, mutta ei ole silloin alkaa olla jo akun/akkujen uusita olla edessä ja myös käytöstä poistuvien akkujen hävittäminen vaatii sitä kivihiilellä tuotettua niin vihreää energiaa, että tulee noin tuplamäärä niitä päästöjä. Toisin sanoen nykyisellään sähköautojen päästöt ovat itse asiassa paljon suuremmat kuin perinteisten polttomoottorien. Molemmissa on kyllä kehittämisen varaa jota autoteollisuus kyllä tekeekin, mutta kyllä business on siellä haistettu, sähköautojen lanseerauksesta tienaa eniten. Vähiten saastuttava on kaasulla toimiva polttomoottori, mutta siitä ei sitten paljoa puhuta, kun se on kuitenkin polttomoottori, eikä ole niin media seksikästä


    • Anonyymi

      Hieno, nyt sitten onkin niin, että maataloustuottajat luomu tai ei, niin vihervasemmisto on päättänyt, että he ovat niitä ympäristö rikollisia, näin määrittelee asian itseoikeutetusti Helsingin vihreät ns. arvoineen. Koska he ovat vihreitä ja tietävät kaikesta kaiken. Nyt alkaa todellinen kilpajuoksu, ehtiikö vihreä vasemmistolais liike nousemaan diktaattori puolueeksi ja tappamaan demokratian enne seuraava vaaleja, koska perussuomalaiset nousee raketin lailla ja tulee olemaan selkeästi suurin puolue seuraavissa vaaleissa, jopa niin suuri, että pystyy muodostamaan enemmistöhallituksen yksin. Siksi vihervasemmisto ei tule kaihtamaan mitään, ei edes väkivaltaa päästäkseen päämääräänsä, siksi he haalivat ulkomailta "oikeauskoisia" tulevaan armeijaansa lupaamalla heille ja heidän perheilleen vapaan elatuksen ja verovapauden ilman työtä hamaan tulevaisuuteen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe