Vastaisuuden varalle varoitus!

Keskustan ahneudesta!
Kannattaa muistaa vaaliuurnilla, että Keskusta sipilöi valtion omaisuutta nelivuotiskaudellaan sileäksi 2,5 MILJARDILLA EUROLLA ja upotti rahoista suuren osan kannattamattomaan Terrafameen!
Ilmoita


.. ja ei siitä wirsivielä kaunis, saasteet ja siivous maksaa ja kestää toisen mokoman eikä riitä lähestulkoonkaan, mutta me verollisethan sen maksamme. puhumattakaan loputtomista mökkiläisten ja vesienkäyttäjien- kalastus ja virkistys käytölle tuottamaa haittaa-ja kirousten tulvaa.
1 VASTAUS:
Sellaanen oli autuaallisen hymyn Sipilä!
+Lisää kommentti
Ennätys on Paavo Lipposen 2-hallitus 1999-2003 6,8 MILJARDIA liekkö osa mennyt ay-politiikalle....
Ilmoita
Paskapuhetta. Nyt vvelka 112 miljardia. Kaikki oikeistpuolueiden ottamaa... Kok kepu ja persukset.
Ilmoita
Tämä Sipilän 2,5 miljardia on valtion sijoitus- meidän vero-rahoista Terrafameen josta
saa myös itselleen, , kun lähisukua on Terrafamelle aliurakoitsijana ja Sipilällä saatavia ko Lähisukulaisiltaan.
illaksi kotiin...
Ilmoita
Kerroppa million tämä velaksi "syönti on aloitettu Kuuppa? Ompa ollu monta oikeistohallitusta. Luuletko Kuuppa etteikö velkaa ole syntynyt vasurivetoisissa hallituksissa?
Ilmoita
V. 2008 alkoi mieletön velanotto, m. Vanhanen,kepuli pääministeri. Siitä lähtien ollut kepu ja kok pääministeripuolueina. Mihin ihmeeseen on miljardit menneet. 112 Miljardia on Käsittämättömän iso summa. Nollia nii maan perkeleesti.
1 VASTAUS:
velka 112000000000€ on, 124% yli varojemme!
+Lisää kommentti
.. ast tois, onko mitään järkee täsä Suomen alias EU osavaltiossa, kun PS saa äänivyöryn ja varma PM, niin PS annetut äänet alistetaan eduskunnassa hävinneitten puolueitten hyväksyttäväksi, kuten nyt tutkittu,että vain 13% hyväksyy Halla-ahon, vaikka äänimäärtä olisi yli tähtien ja punaisten lippujen kautta homobaarien yli moninkertainen?
1 VASTAUS:
.. on käsittääkseni kansaa ja PS kohtaan rasismia, ei deokratiaa, vaan kansan- antamien äänien halveksuntaa!
+Lisää kommentti
Menkäähän kärsäjuntit äänestämään. Tietysti keskustaa tai persuja, puolueita joita isänne ja äitinnekin aikoinaan äänesti. Ei sillä väliä, vaikka asiat polkisivatkin paikoillaan ja eriarvoisuus lisääntyisi maassa. Maatkoon vanhukset vain paskoissaan, siihen hajuunhan he ovat jo tottuneet pienesta pitäen. Koettakaa saada tuo lukiokin lakkautettua, koska sieltähän voi tulla ulos ihmsiä, jotka osaavat ajatella omilla aivoillaan. No ainakin rehtorille pitää antaa potkut ja onhan sitä aina jotakin laitettavaa. Kyllä se vielä iloksi tämä elämä muuttuu, vaikka ei minun elinaikanani ole vielä merkkejä näkynyt. Mutta mikäpä hätä tässä odotellessa.
1 VASTAUS:
Nuttuselle tulee kotuaan lähtö, tuleva Kärsä- ohari aloitetaan rakentaan just siitä porraspäästä alkaen.
+Lisää kommentti
Mikä seuraava pörssivirma "pääsee" tekemään pisnestä kärsäkukkulalla? Sopimuksien uusiminen Terveystalo ,Esperi ja Fazer? Köyhästä kunnasta tulee vieläkin köyhempi?
1 VASTAUS:
iskit ytimeen, humpan tahit on, että alkusoiton jälkeen kun on päästy sisäistymään, niin sitten seon vientiä, ässäkortit meni alkusopimuksen allekirjoituksessa.
+Lisää kommentti
Rantakangas ei ole eduskunnassa-miksi?
1 VASTAUS:
rakentaa k-mäen porttia
+Lisää kommentti
Renaulttipullon korkkasin illalla. Oli se vain niin mukava katsoa keskustan alennustilaa. Aikoinaan maalta kaupunkiin lähteneet maalaisliittolaisten kakarat, on piru jo nokkinut ja sen johdosta kepulipuolue kääntynyt loppunsa edelle. Kansa on parantunut taudistaan. Vaalitulos antaa toivoa siihen suuntaan, että maailma kuuluukin Suomen nuorisolle. Ei luokkapettureille!
Ilmoita
Punapersuvihreä on voittanut vaalit,kansa on sanonut sanansa.Muuttuuko tämä kuntien kansalaisten kurjuus,eriarvosuus?. Loikkarit voi muuttaa voimasuhteita helposti.Jokunen maalaisliiton kakara kuitenkin vielä hengissä .Julistaako punikit ja populistit ja vihreät uuden kansalaissodan saa nähdä?Maalaisliiton isännät ja kakarat tuottavat kuitenkin elintarvikkeita teille Suomen toivoille että voitte mekastaa renaulttipullojen ja keppanan kera. Kaupungeissa pitkät leipäjonot....
2 VASTAUSTA:
tieät kyllä K-jakomäen kyylaukset ja nyt se vastaa sai tublasyyt, voi olla, että metsästysvahinkoja sattuu
hirviseoammu kirjoitti:
tieät kyllä K-jakomäen kyylaukset ja nyt se vastaa sai tublasyyt, voi olla, että metsästysvahinkoja sattuu
Pakolliset teräsliivit?
+Lisää kommentti
Miksi käyttäisimme suomalaisia elintarvikkeita, joiden tuottaminen on omiaan saastuttamaan herkkää luontoamme. Esimerkiksi Romania on tunnettu elintarviketuotannostaan, mikä pääosin synnytetään ilman lannoituksia ja myrkytyksiä. Sinne suuntaan kannattaisi siirtää elintarviketuontiamme ja jättäytyä kotimaisuuden varaan vain siltä osin, mitä huoltovarmuus edellyttää. Näin maailma pelastuu!
Ilmoita
siis sehän on voimakkaasti menossa siihen, MTK ohjaamana, joka on Keskustapuolueen tuki ja turva, nyt jo vilahti hatussa ajatus, että siinä on ristiriita, niin on, Keskusta ajaa Suomen Maatalouden alas, MTK tietää kyllä mutta, Keskustan valta päästä puoluekartalla kaliffiksi kaliffin paikalle on rahakkaampi kuin maaseudun tuottajain yhä aleneva tuotannon arvo, sota vaatii kaatuneensa, aina!
1 VASTAUS:
#kaatuneet on nyt nähtävissä, menee ainakin 2- vaalikautta ennenkuin nuoriso on onnistuttu ja aivopesetty äänestämään Keskustaa..
+Lisää kommentti
Pitäisiköhän muuttaa Romaniaan,siellä on ahkeria työtäpelkäämöttömia kerjäläisiä. Oiskohan näistä apu suomalaisten maatiloille?
1 VASTAUS:
iskit ytimeen, siihen kokomusta pyrkii, nälkäpalkalla työntekijöihin maahanmuutajilla!
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vastaisuuden varalle varoitus!

Keskustan ahneudesta!
Kannattaa muistaa vaaliuurnilla, että Keskusta sipilöi valtion omaisuutta nelivuotiskaudellaan sileäksi 2,5 MILJARDILLA EUROLLA ja upotti rahoista suuren osan kannattamattomaan Terrafameen!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta