Hyvä USA mahtavaa peliä

Länsimielinen

USA:n naiskiekkoilijat näyttävät itärajamme takaisen kehitysmaan maatuskoille kuinka jääkiekkoa pelataan.
Tilanne toisessa erässä jo 6-0 USA:lle.
Mahtavaa että USA nöyryyttää ryss...ä
Go USA go

4

<50

Vastaukset

 • Ihan samaa mieltä täällä ollaan. Kyllä oli niin ilo katsoa sitä kun USA höykyytti Venäjää!

  Koko ajan oli mulla usko että Suomen naiset VOITTAA Kanadan ja pääsevät finaaliin! Ja sitä Suomen peliä Kanadaa vastaan vasta olikin sitten suorastaan ILO katsella! Aivan LOISTAVAA peliä.

  Ja niin oli kyllä sitten SUURI ILO NAUTTIA myös Suomen naisten taidosta, vahvuudesta ja energiasta myös finaalissa USAta vastaan! Olin aivan varma siitäkin että SUOMI VOITTAA KULTAA!

  Mutta mikä ihmeen tuomaritouhu tai ketkä ketkut (onko joku maksanut jollekin väärästä tuomiosta?!) siihen tuli estämään sitä ja eivät hyväksyneet selvää maalia?!
  Käsittämätöntä ja täysin törkeää epärehellistä touhua! Ja muka jotain urheiluhenkeä -höpö höpö!
  Nyt pitää saada Oikeutta Suomen naisjääkiekkoilijoille jotka oikeesti TAISTELIVAT täysillä ja taidokkaasti täysin ansioin itsensä VOITTOON! KULTAMITALI KUULUU SUOMEN NAISILLE!

  • Älä valehtele, olet usamunan lutkuttaja ja oikeasti nautit miten usa tuomaripelillä nöyryytti naisleijonia.
   Tiedätkös, venäläistuomari olisi aivan oikein hyväksynyt selvän maalin.


 • Maailmanmestaruuskisat? Kolome maata, voi pyhä jyssäys. Oli se hyvä ettei Suomen akat voittanu. Nyt ei tarvii viinnaa juuva muuta kun suruun. Jos oisivat voittanu, niin parin viikon ryyppyputkihan siitä olis seurauksena hirmusenhuudon ja räkä poskella kiroilun kans.

 • Ironia on älykkäiden laji! Näin se vaan on, emme ikinä pääse tästä naapruuden kirouksesta. Ja suuri ja mahtava Trumpliitto jyrää, jos ei tankein, niin ns. tuomareiden voimin.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.