Huijaus MM-kisoissa

Perseestäkokokisat

Naiset voittivat mestaruuden ja se vietiin vääryydellä

44

960

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Usaisbest

      Ne mitään voittanut.
      Usa oli parempi turhaan siinä on loosereiden valittaa

      • vittusaatanaaaa

        Haista vittu!
        Oikeusmurha, USA voitti vääryydellä.
        Ei mitään perusteluja suomen maalin hylkäämiselle.


      • Hhjhgffff

        No no USA oli niinpaljon parempi, että parempi voitti. Maalivahdin häirintä? Tuota pykälää pitäisi viljellä nykyjääkiekossa enemmän. Jotkut maalivahdit vai pelaavat sen ALUEEN ulkopuolella ja tämä mahdollisuus pitäisi sallia. Näitä perse verkossa roikkujia on nykymaalivahdeissa ihan tarpeeksi. Tilanteessa pelaaja törmäsi. Eriasia jos esim. Pakki työntää hyökkääjän päälle.


      • ei.reilu.peli

        faselkin jo tunnusti että suomen maali olisi pitänyt hyväksyä, mutta kun vastassa oli usa , niin ei hyväksytty, ja tuomarit tyrkyttivät voittoa usalle #!


    • Epäuskoinen

      Todella toivon että protesti menee läpi... Koskaan aiemmin ei moista paskaa ole kisoissa ollut

    • Tuomarivirhe

      Päivän selvä tuomarivirhe maalin hylkäys. Maalivahti ajautunut jo ulos maalistaan, sillä ei merkitystä vaikka Suomalainen tähän törmäsi, mutta maali oli päivän selvä. Jos olisi oikein mennyt, maali olisi hyväksytty, ja jos katsottiin että Suomalainen esti maalivahtia, niin siitä 2 minuuttia samanaikaisesti kun maali hyväksyttiin ja peli seis.

      • Kalluvaan

        Vitun Trumppi. Maksetut tuomarit.


    • Tsikamjika

      Soitettiin kuitenkin puhelu toiselle mantereelle ja sitten saatiin uusi tulos. On pitkään ollut jo tiedossa, että näitä pelejä ja niiden ratkaisuja hallitsee suurten maiden valtiaat. Ei ole miellyttävää, kun Kongon tasavallan presidentti-herttuatar sai päättää MM-finaalin maalista. Tshisekedi oli sitä mieltä, että pelin piti jatkua, joten siksi jatkoajalla tuomittiin rangaistus Ruotsille.

    • Mzqp

      Suomi on moraalinen voittaja.

      • ViinaJaOlut

        Niin on!!!!


    • Harzaman

      Mistä jenkkipelaaja sai tilanteessa jäähyn?Yksikään jenkki ei edes koskenut kiekkoon, ennen kuin se oli maalissa. Mielenkiintpista olisi kuulla selvitys. Mitä ei koskan saada.

    • Paskanmakujäi

      Vitun tuomarit ja kansainvälinen jääkiekkoliitto! Miksi suomen maali hylättiin? Perusteluja?
      Ihan perseestä olevaa tuomaritomintaa.

    • Pettymys

      Tämä on kuitenkin huutava vääryys...

    • Trumppi-ratkaisi

      Tuomaripelillä ratkaistiin voitto. Soittivat Trumpille, ja kysyivät mitä tehdään. Trumppi halus mitallin kotiiin, ja peli olis sillä selvä !

    • väärävoitti

      USA voitti tuomareiden avulla. Perkele soikoon.
      Kyllä tämä vielä kostetaan. Suomihan voi vielä protestoida.

    • kusipäätuomarit

      Naurettavaa tuomarien sähellystä. Millä perusteella maali hylättiin?
      Pelletouhua IIHF. Tuomarit teki täysin väärän ratkaisun.

    • Perskatti2019

      Suomen naiset ok.Mut tämä sama tuomari joka mietti edellisessäkin pelissä oliko maali vai ei...Jenkit makso sille varmaan aika paljon...!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Perskatti2019

      Sama tuomari mietti edellisessäkin pelissä mailman ennätyksen kun selvitti maalia...Siirtäkää se sivuun.Ja pois peli kentiltä...SAMPERI::::::::::

    • Perskatti2019

      Onko toi tuomari joka päätti niin OIKEASTI joku jenkkien maksama ...Siltä vaikuttaa...Saatana.

    • Perskatti2019

      Tuomari miettii vastausta niin kauan etttä sille selvitetään paljon sen pussiin tulee mania...että ottaa pannuun...HYVÄ ME SUOMEN NAISET:::100 POINTTIA JA ONNEA

    • money

      Suoraan sanottuna... ei mikään virhe vaan tietoista.. LAHJOTUT tuomarit!
      Miksi ei käytetä mediassa täsmällisiä ilmaisuja!

    • arvattavissa

      Olisiko Suomi voittanut ilman rankkari kisaa, eli olisi ratkaistu pelaamalla?

    • OikeudenPuolestaAina

      Joo! Ja tuomarit ei edes ilmoittaneet mitään selitystä maalin hylkäykselle ja jäähylle -vaikka minuuttitolkulla junnasivat röyhkeää päätöstään.
      Ja tosi silmiinpistävää että Fasel vielä kehtaa hymyillä vaan ja sanoi olevansa MUKA pahoillaan -pelkkää esitystä! Järkyttävää! Ja samaan aikaan Suomen naispelaajat ovat kärsineet hirveän vääryyden ja ovat syystäkin järkyttyneitä, pettyneitä, monet itkevät jne.
      Ihan käsittämätöntä tuomaritouhua ja todella törkeää! Ja jos muka olisi ollutkin virhe -niin mikseivät sit heti puhaltaneet pilliin tuomiota -eikä vasta piiiiitkän ajan päästä kun Suomen naiset jo oikeutetusti juhlivat MM-VOITTOAAN!
      Mutta kun ei ollut virhettä Suomella!
      USAn maalivahti oli itse tullut pois omalta alueeltaan -joten hän on silloin kuin kuka tahansa muukin pelaaja -ilman "erikoissuojaa". Maalivahti itse änkesi itsensä siihen Hiirikosken eteen. Sekunnissako sen Hiirikosken olis muka pitänyt kyetä vaihtamaan suuntaa tai nousta lentoon ettei osu maalivahtiin -ja vielä sellaisessa vauhdissa? Ja sitäpaitsi Hiirikoskihan kyllä varmaan parhaansa yritti hyppäämällä maalivahdin ylitse. Ei se maalivahti nyt ihan kapea ole ylihypättäväksi kun sillä on ne isot pelivarusteet ja leveät suojukset ja maalivahdinpatjat.
      Hei! Uskooko kukaan että näin voisi tapahtua? Mut nyt ois ehkä syytä avoimesti miettiä tätäkin vaihtoehtoa ja uskoakin jos näin on?! Nimittäin mieleeni tuli... Ihan oikeesti -tää haisee ja pahasti -maksetulta jutulta!
      Mitäs jos joku/jotkut on keksineet estää Suomen MM-Kullan saannin ja vielä näin törkeällä tavalla ja röyhkeästi siinä kaikkien miljoonien silmäparien tuijottaessa ruudulta ja LIVEnä peliä ja Suomen voittohetkeä!
      Urheilussa pitäisi olla rehellinen ja toista kunnioittava reilu meininki. Mutta onko se taas raha joka ajaa yli kaiken?! Myös näiden Suomen upeiden pelaajanaisten yli. Heidän jotka antoivat kaikkensa ja todella taistelivat sen voiton itselleen kaiken ahkeroinnin tuloksena. Näiden Suomen naispelaajien joilla on mahtava yhteishenki keskenään ja jotka ovat taitavia, vahvoja ja energisiä ja taistelivat täysillä ja ovat toisilleen kunnon ihmisiä -toisin kuin ne törkeät tyypit -tuomarit -jotka vääryydellä, epärehellisesti ja röyhkeästi ryöstivät kullan Suomen naispelaajien käsistä!
      Onko jotkut hemmetin veikkaukset tai muut vedonlyönnit ja niihin liittyvät voitot ja rahat nyt syynä tähän röyhkeään temppuun ryöstää kulta jo sen ansainneilta?!
      Vai onko muuten vain tullut joltain taholta tai henkilöltä käsky että USAn pitää voittaa tämä peli ja se Suomen Voittomaali pitää hylätä keinolla millä hyvänsä?!
      Nyt pitäisi valjastaa ihmisiä puolustamaan oikeutta -valjastaa heitä, jotka oikeasti näkevät tämän vääryyden ja jotka käsittävät, että jotkut tuomarit eivät olekaan rehellisiä vaan huijaa ja valehtelee.
      Kuka/ketkä ryhtyy toimeen? Tässä sitä todellista SISUA nyt tarvitaan! Ei pidä alistua ja antautua vääryyteen eikä katsella vierestä kun sitä harjoitetaan itseä tai toisia kohtaan -vaan ryhtyä rohkeasti ja voimallisesti selvittämään, tutkimaan ja puolustamaan Suomen jo voittamaa MM-Kultaa -eikä vaan sitä -vaan itseasiassa niitä ihmisiä jotka sen Kullan hankkivat kovalla työllään -Suomen Loistavia Naisjääkiekkoilijoita!
      Protesti pitää saada tehtyä vaikka Kansainvälinen jääkiekkoliitto olisi muuta väittänyt ja jopa kieltänyt. Se on ihan käsittämätöntä! Mikä ihmeen törkeä ja epäurheilijamainen käytös ja meininki siellä onkaan menossa?!
      Tapahtukoon Oikeus Suomen naisjääkiekkoilijoita kohtaan!
      Puolustakoot kaikki kynnelle kykenevät heitä nyt. He ovat jo oman osuutensa tehneet.
      He tarvitsevat kunnon ritareita ja ritarittaria puolustamaan nyt itseään! Tätä ei saa vaan niellä hiljaa. Vaan pitää löytää ne jotka ovat tehneet väärin ja pistää heidät vastuuseen teoistaan.
      Kuka uskaltaa? Nouskaamme taisteluun vääryyttä vastaan ja puolustakaamme omiamme kun heitä kaltoin kohdellaan ja vieläpä sääntöjen vastaisesti.
      KUNNIA JA JÄTTI KIITOS SUOMEN MM-NAISJÄÄKIEKKOILIJOILLE ANSAITUSTA KULLASTA!
      ISO KIITOS MYÖS HEIDÄN VALMENTAJILLEEN JA HUOLTAJILLE JA KOKO TIIMILLE! TE JOKAINEN OOTTE UPEITA JA IHANIA!!!

      • Amazooni

        Oikeassa olet, veliseni! Hyvä kun puolustat ja puhut asiaa,
        vaikka en sitä kaikkea jaksanut lukea, kun naurattaa;-D
        Sillä urheilu on muuttunut aivan mädäksi touhuksi.
        Se on maffia-meininkiä alusta loppuun. Politiikkaa!
        "Gud Fader"- istuu siellä johdossa ja kerää miljardeja tililleen.


    • Kylmätotuus

      Siinä taas nähtiin mitä seuraa kun akat on päästetty hoitamaan tärkeitä asioita. Akkoja ei koskaan pitäisi päästää mihinkään johtaviin ja päättäviin asemiin. Naisten älykkyys ei ole samalla tasolla kuin miesten, jo aivojen koonkin suhteen. Akkojen paikka on makuuhuoneessa ja keittiössä.

      • Amazooni

        Niin, niin, akat kulkemaan nyrkin ja hellan väliä,
        kuten sinunlaisellasi on kykyä ja ymmärrystä!
        Moukka-Idiootti on etunimesi ja siksi jää!


    • Bahamapalkintona

      Se sai matkan Bahamalle. Kannatti sekoilla.

    • gmroepghoperkoåe

      kiekko ei ollut moken hallussa vaan oli kokoajan pelattavissa ja moke ulkona maalistaan. ihan selvä maali.

    • ggggggggggg

      Ei saata mitenkään ymmärtää miksi ei ole protestimahdollisuutta! Kuten kaikessa muussakin on .. jos erehdys tai vääryys on tehty!
      Olen katsonut monet kerrat videon maalitilanteesta ja Usan maalivahti on maalin ulkopuolella ja häneen kompastutaan tai hän suorastaan kamppaa....!
      Asia on täysin selvä. Suomen kuuluisi olla voittaja.
      Asiassa on tehty väärä puolueellinen päätös.Mahdollisesti tahallisesti kun kerran oli tilaisuus ja valta siihen ja --- kun ei saa protestoida!

    • karmeaa

      Suomelta yksi tuomari vie maailmanmestaruuden. Väärin perustein hylättiin Suomen voittomaali. Olipa outo päätös hylätä maali. Molari itse oli syypää tilanteeseen miksi oli jo mahallaan eikä suinkaan suomalainen estänyt. Maali oli tyhjänä kun oli itse molari ajautunut sivuun ennen kuin suomalainen tuli kohti. Kiekko pomppi toisen suomalaisen eteen ja voittomaali syntyi. Ei olisi ikinä voinut torjua sitä makaen maalin sivulla. Suomelta ryöstettiin maailman mestaruus on ainut oikea tulkinta. Jos usa olisi tehnyt samanlaisen maalin niin se olisi hyväksytty.

    • narsistinuhri

      Tapahtui vain Oulun mallin mukaan, josta on pelissä oli otettu vaikutteita. Ei sen kummemmasta ole kysymys.

    • Gloriamundi

      Höpöhöpö juttuja.

      Veskariin törmäsi suomalainen, minkä vuoksi maali hylättiin videotuomarin harkinnan jälkeen eli hänestä Hiirikoski olisi voinut välttää törmäyksen. Tämä ei ollut väärä ratkaisu. MAALI HYLÄTTÄVÄ.

      Jäällä tapahtuu monesti kaikki niin äkkiä, etteivät tuomarit siellä näe kaikkea. Se että he antoivat jenkkiveskarille jäähyn, oli heidän näkemyksensä eikä jäähyjä voi videotuomari poistaa. JÄÄHY JÄÄ VOIMAAN.

      Miten voi olla niin vaikea ymmärtää, että tällainen tilanne (maalin hylkäys, jäähy puolustavalle joukkueelle) voi syntyä? Onhan se harvinaista, mutta nykysäännöt videotuomareineen mahdollistavat ko. kaltaisen tilanteen syntymisen.

      Naisleijonista Noora Räty hoiti hommansa taitavasti ja tyylikkäästi. kapteeni ja moni muu tärisi, itki, potki jalkoja ilmaan yms kun videotarkistus oli käynnissä - ei mitenkään arvokkaan näköistä. Tämän jälkeen oli selvää, että jenkit vie matsin.
      Mutta: hyvää oppia näille naisille ja ensi kerralla he ovat entistä vahvempia ja kenties myös onnettaren suosikkeja.

    • olimaali

      Usan mokke sai rangaistuksen kampituksesta. Joten kumpi häiritsi siinä. Olipa ennen kuulumatonta sillä toinen väistää mokkea. Kyllä usan mokke oli vastuussa kun sukeltelee toisen jalkoihin . Voittomaali otettiin täysin väärin perusteinen. Suomelle olisi kuulunut voitto . Totuus on että väärä joukkue voitti. Tilanteen syypää oli usan mokke eikä suomen pelaaja. Tiukassa pelissä ei ole varaa lahjoitella maaleja ,tuomari virhe.

    • Suomenniceteamwins

      Tuomari vai poksipoliisipeliä? Amerikanlaki puri leijoniin. F1 kuskeja kannattaisi kuulla ennen putkiasiantuntijoita.

    • Shesnotalady

      Ameriikan tyyli ei sitten käynytkään.

    • Suomionmaailmanmestari

      Manuela soitti Trampille ja kysyi, pajonko tulee taaloja tilille, jos Suomen maali hylätään. Sen takia päätös kesti melkein 12 minuuttia. Jos jenkeillä on YHTÄÄN moraalia ja oikeudentuntoa, niin he luovuttavat kultamitalit Suomella. Oletan kuitenkin, että heidän moraalinsa on samalla tasolla kuin heidän presidentillään.

      • mm.kultaa.suomen.naiset

        jenkit eivät edes tunne sanaa moraali ja oikeudenmukaisuus, yritä niiltä sitten kultamitalit suomen naisille saada, jotka heille kuuluisivat.


      • Outoutta

        Päätöksen tulo kesti yli 12 minuuttia.
        Jossain sanottiin, että ratkaisun tulee tulla 12 minuutissa.
        Tuon perusteella maalia ei enää olisi voitu hylätä!


      • Anonyymi

        Suomi on MAAILMANMESTARI 2019 ja piste.


    • MitäpäTuosta

      Marginaalilajin tyypillisiä ongelmia. Jury nousi itse lajia tärkeämmäksi.

    • Varmatieto

      Ei siinä urheilulla ole mitään tekemistä. Korruptiota ja ahneutta se on, isot rahat tuossakin pelissä liikkui!

    • penkkiurheilija50

      Olisi mielenkiintoista tietää mitä keskustelua on käyty ja nykytekniikan avulla se olisi täysin mahdollista. Viranomaiset voisi suorittaa teleurkinnan myös tässä tilanteessa. Jolloin tulisi lopulinen selvyys onko käyty kabinetti keskustelua vai ei.

      itseasiassa tämä on suurempi voitto kuin mestaruus, sillä se jää historiaan, jonka urheiluväki tulee muistamaan, jopa paremmin kuin mestaruuden voittaneen Usa:n.

      Suurempi merkitys asiassa lienee sen merkitys nuorille, joille urheilun pitäisi olla esikuva. Nyt urheilu oli esikuva raadollisuudessaan ja siinä että tuloksia sanelee markkinavoimat ja politiikka.

    • Anonyymi

      Kuoleva laji niinkuin ringettekin. Numerot taululla ja 2-1 Usalle, Oikea joukkue voitti, nuita niinsanottuja hyvin pelas joukkueita näkee miehissäkin eli puolustetasn hyvin ja toivotaan parasta. Toivomus melkein toteutui Kanada hävisi vastahyökkäys joukkueelle Usa ei. Ei tapahdu enää.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      250
      2359
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      71
      1772
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1487
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      328
      1483
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1035
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      79
      879
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      172
      755
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      203
      702
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      700
    Aihe