Aihe

Huijaus MM-kisoissa

Perseestäkokokisat

Naiset voittivat mestaruuden ja se vietiin vääryydellä

44

<50

  Vastaukset

  • Ne mitään voittanut.
   Usa oli parempi turhaan siinä on loosereiden valittaa

   • Haista vittu!
    Oikeusmurha, USA voitti vääryydellä.
    Ei mitään perusteluja suomen maalin hylkäämiselle.


   • No no USA oli niinpaljon parempi, että parempi voitti. Maalivahdin häirintä? Tuota pykälää pitäisi viljellä nykyjääkiekossa enemmän. Jotkut maalivahdit vai pelaavat sen ALUEEN ulkopuolella ja tämä mahdollisuus pitäisi sallia. Näitä perse verkossa roikkujia on nykymaalivahdeissa ihan tarpeeksi. Tilanteessa pelaaja törmäsi. Eriasia jos esim. Pakki työntää hyökkääjän päälle.


   • faselkin jo tunnusti että suomen maali olisi pitänyt hyväksyä, mutta kun vastassa oli usa , niin ei hyväksytty, ja tuomarit tyrkyttivät voittoa usalle #!


  • Todella toivon että protesti menee läpi... Koskaan aiemmin ei moista paskaa ole kisoissa ollut

  • Päivän selvä tuomarivirhe maalin hylkäys. Maalivahti ajautunut jo ulos maalistaan, sillä ei merkitystä vaikka Suomalainen tähän törmäsi, mutta maali oli päivän selvä. Jos olisi oikein mennyt, maali olisi hyväksytty, ja jos katsottiin että Suomalainen esti maalivahtia, niin siitä 2 minuuttia samanaikaisesti kun maali hyväksyttiin ja peli seis.

   • Vitun Trumppi. Maksetut tuomarit.


  • Soitettiin kuitenkin puhelu toiselle mantereelle ja sitten saatiin uusi tulos. On pitkään ollut jo tiedossa, että näitä pelejä ja niiden ratkaisuja hallitsee suurten maiden valtiaat. Ei ole miellyttävää, kun Kongon tasavallan presidentti-herttuatar sai päättää MM-finaalin maalista. Tshisekedi oli sitä mieltä, että pelin piti jatkua, joten siksi jatkoajalla tuomittiin rangaistus Ruotsille.

  • Suomi on moraalinen voittaja.

   • Niin on!!!!


  • Mistä jenkkipelaaja sai tilanteessa jäähyn?Yksikään jenkki ei edes koskenut kiekkoon, ennen kuin se oli maalissa. Mielenkiintpista olisi kuulla selvitys. Mitä ei koskan saada.

  • Vitun tuomarit ja kansainvälinen jääkiekkoliitto! Miksi suomen maali hylättiin? Perusteluja?
   Ihan perseestä olevaa tuomaritomintaa.

  • Tämä on kuitenkin huutava vääryys...

  • Tuomaripelillä ratkaistiin voitto. Soittivat Trumpille, ja kysyivät mitä tehdään. Trumppi halus mitallin kotiiin, ja peli olis sillä selvä !

  • USA voitti tuomareiden avulla. Perkele soikoon.
   Kyllä tämä vielä kostetaan. Suomihan voi vielä protestoida.

  • Naurettavaa tuomarien sähellystä. Millä perusteella maali hylättiin?
   Pelletouhua IIHF. Tuomarit teki täysin väärän ratkaisun.

  • Suomen naiset ok.Mut tämä sama tuomari joka mietti edellisessäkin pelissä oliko maali vai ei...Jenkit makso sille varmaan aika paljon...!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Sama tuomari mietti edellisessäkin pelissä mailman ennätyksen kun selvitti maalia...Siirtäkää se sivuun.Ja pois peli kentiltä...SAMPERI::::::::::

  • Onko toi tuomari joka päätti niin OIKEASTI joku jenkkien maksama ...Siltä vaikuttaa...Saatana.

  • Tuomari miettii vastausta niin kauan etttä sille selvitetään paljon sen pussiin tulee mania...että ottaa pannuun...HYVÄ ME SUOMEN NAISET:::100 POINTTIA JA ONNEA

  • Suoraan sanottuna... ei mikään virhe vaan tietoista.. LAHJOTUT tuomarit!
   Miksi ei käytetä mediassa täsmällisiä ilmaisuja!

  • Olisiko Suomi voittanut ilman rankkari kisaa, eli olisi ratkaistu pelaamalla?

  • Joo! Ja tuomarit ei edes ilmoittaneet mitään selitystä maalin hylkäykselle ja jäähylle -vaikka minuuttitolkulla junnasivat röyhkeää päätöstään.
   Ja tosi silmiinpistävää että Fasel vielä kehtaa hymyillä vaan ja sanoi olevansa MUKA pahoillaan -pelkkää esitystä! Järkyttävää! Ja samaan aikaan Suomen naispelaajat ovat kärsineet hirveän vääryyden ja ovat syystäkin järkyttyneitä, pettyneitä, monet itkevät jne.
   Ihan käsittämätöntä tuomaritouhua ja todella törkeää! Ja jos muka olisi ollutkin virhe -niin mikseivät sit heti puhaltaneet pilliin tuomiota -eikä vasta piiiiitkän ajan päästä kun Suomen naiset jo oikeutetusti juhlivat MM-VOITTOAAN!
   Mutta kun ei ollut virhettä Suomella!
   USAn maalivahti oli itse tullut pois omalta alueeltaan -joten hän on silloin kuin kuka tahansa muukin pelaaja -ilman "erikoissuojaa". Maalivahti itse änkesi itsensä siihen Hiirikosken eteen. Sekunnissako sen Hiirikosken olis muka pitänyt kyetä vaihtamaan suuntaa tai nousta lentoon ettei osu maalivahtiin -ja vielä sellaisessa vauhdissa? Ja sitäpaitsi Hiirikoskihan kyllä varmaan parhaansa yritti hyppäämällä maalivahdin ylitse. Ei se maalivahti nyt ihan kapea ole ylihypättäväksi kun sillä on ne isot pelivarusteet ja leveät suojukset ja maalivahdinpatjat.
   Hei! Uskooko kukaan että näin voisi tapahtua? Mut nyt ois ehkä syytä avoimesti miettiä tätäkin vaihtoehtoa ja uskoakin jos näin on?! Nimittäin mieleeni tuli... Ihan oikeesti -tää haisee ja pahasti -maksetulta jutulta!
   Mitäs jos joku/jotkut on keksineet estää Suomen MM-Kullan saannin ja vielä näin törkeällä tavalla ja röyhkeästi siinä kaikkien miljoonien silmäparien tuijottaessa ruudulta ja LIVEnä peliä ja Suomen voittohetkeä!
   Urheilussa pitäisi olla rehellinen ja toista kunnioittava reilu meininki. Mutta onko se taas raha joka ajaa yli kaiken?! Myös näiden Suomen upeiden pelaajanaisten yli. Heidän jotka antoivat kaikkensa ja todella taistelivat sen voiton itselleen kaiken ahkeroinnin tuloksena. Näiden Suomen naispelaajien joilla on mahtava yhteishenki keskenään ja jotka ovat taitavia, vahvoja ja energisiä ja taistelivat täysillä ja ovat toisilleen kunnon ihmisiä -toisin kuin ne törkeät tyypit -tuomarit -jotka vääryydellä, epärehellisesti ja röyhkeästi ryöstivät kullan Suomen naispelaajien käsistä!
   Onko jotkut hemmetin veikkaukset tai muut vedonlyönnit ja niihin liittyvät voitot ja rahat nyt syynä tähän röyhkeään temppuun ryöstää kulta jo sen ansainneilta?!
   Vai onko muuten vain tullut joltain taholta tai henkilöltä käsky että USAn pitää voittaa tämä peli ja se Suomen Voittomaali pitää hylätä keinolla millä hyvänsä?!
   Nyt pitäisi valjastaa ihmisiä puolustamaan oikeutta -valjastaa heitä, jotka oikeasti näkevät tämän vääryyden ja jotka käsittävät, että jotkut tuomarit eivät olekaan rehellisiä vaan huijaa ja valehtelee.
   Kuka/ketkä ryhtyy toimeen? Tässä sitä todellista SISUA nyt tarvitaan! Ei pidä alistua ja antautua vääryyteen eikä katsella vierestä kun sitä harjoitetaan itseä tai toisia kohtaan -vaan ryhtyä rohkeasti ja voimallisesti selvittämään, tutkimaan ja puolustamaan Suomen jo voittamaa MM-Kultaa -eikä vaan sitä -vaan itseasiassa niitä ihmisiä jotka sen Kullan hankkivat kovalla työllään -Suomen Loistavia Naisjääkiekkoilijoita!
   Protesti pitää saada tehtyä vaikka Kansainvälinen jääkiekkoliitto olisi muuta väittänyt ja jopa kieltänyt. Se on ihan käsittämätöntä! Mikä ihmeen törkeä ja epäurheilijamainen käytös ja meininki siellä onkaan menossa?!
   Tapahtukoon Oikeus Suomen naisjääkiekkoilijoita kohtaan!
   Puolustakoot kaikki kynnelle kykenevät heitä nyt. He ovat jo oman osuutensa tehneet.
   He tarvitsevat kunnon ritareita ja ritarittaria puolustamaan nyt itseään! Tätä ei saa vaan niellä hiljaa. Vaan pitää löytää ne jotka ovat tehneet väärin ja pistää heidät vastuuseen teoistaan.
   Kuka uskaltaa? Nouskaamme taisteluun vääryyttä vastaan ja puolustakaamme omiamme kun heitä kaltoin kohdellaan ja vieläpä sääntöjen vastaisesti.
   KUNNIA JA JÄTTI KIITOS SUOMEN MM-NAISJÄÄKIEKKOILIJOILLE ANSAITUSTA KULLASTA!
   ISO KIITOS MYÖS HEIDÄN VALMENTAJILLEEN JA HUOLTAJILLE JA KOKO TIIMILLE! TE JOKAINEN OOTTE UPEITA JA IHANIA!!!

   • Oikeassa olet, veliseni! Hyvä kun puolustat ja puhut asiaa,
    vaikka en sitä kaikkea jaksanut lukea, kun naurattaa;-D
    Sillä urheilu on muuttunut aivan mädäksi touhuksi.
    Se on maffia-meininkiä alusta loppuun. Politiikkaa!
    "Gud Fader"- istuu siellä johdossa ja kerää miljardeja tililleen.


  • Siinä taas nähtiin mitä seuraa kun akat on päästetty hoitamaan tärkeitä asioita. Akkoja ei koskaan pitäisi päästää mihinkään johtaviin ja päättäviin asemiin. Naisten älykkyys ei ole samalla tasolla kuin miesten, jo aivojen koonkin suhteen. Akkojen paikka on makuuhuoneessa ja keittiössä.

   • Niin, niin, akat kulkemaan nyrkin ja hellan väliä,
    kuten sinunlaisellasi on kykyä ja ymmärrystä!
    Moukka-Idiootti on etunimesi ja siksi jää!


  • Se sai matkan Bahamalle. Kannatti sekoilla.

  • kiekko ei ollut moken hallussa vaan oli kokoajan pelattavissa ja moke ulkona maalistaan. ihan selvä maali.

  • Ei saata mitenkään ymmärtää miksi ei ole protestimahdollisuutta! Kuten kaikessa muussakin on .. jos erehdys tai vääryys on tehty!
   Olen katsonut monet kerrat videon maalitilanteesta ja Usan maalivahti on maalin ulkopuolella ja häneen kompastutaan tai hän suorastaan kamppaa....!
   Asia on täysin selvä. Suomen kuuluisi olla voittaja.
   Asiassa on tehty väärä puolueellinen päätös.Mahdollisesti tahallisesti kun kerran oli tilaisuus ja valta siihen ja --- kun ei saa protestoida!

  • Suomelta yksi tuomari vie maailmanmestaruuden. Väärin perustein hylättiin Suomen voittomaali. Olipa outo päätös hylätä maali. Molari itse oli syypää tilanteeseen miksi oli jo mahallaan eikä suinkaan suomalainen estänyt. Maali oli tyhjänä kun oli itse molari ajautunut sivuun ennen kuin suomalainen tuli kohti. Kiekko pomppi toisen suomalaisen eteen ja voittomaali syntyi. Ei olisi ikinä voinut torjua sitä makaen maalin sivulla. Suomelta ryöstettiin maailman mestaruus on ainut oikea tulkinta. Jos usa olisi tehnyt samanlaisen maalin niin se olisi hyväksytty.

  • Tapahtui vain Oulun mallin mukaan, josta on pelissä oli otettu vaikutteita. Ei sen kummemmasta ole kysymys.

  • Höpöhöpö juttuja.

   Veskariin törmäsi suomalainen, minkä vuoksi maali hylättiin videotuomarin harkinnan jälkeen eli hänestä Hiirikoski olisi voinut välttää törmäyksen. Tämä ei ollut väärä ratkaisu. MAALI HYLÄTTÄVÄ.

   Jäällä tapahtuu monesti kaikki niin äkkiä, etteivät tuomarit siellä näe kaikkea. Se että he antoivat jenkkiveskarille jäähyn, oli heidän näkemyksensä eikä jäähyjä voi videotuomari poistaa. JÄÄHY JÄÄ VOIMAAN.

   Miten voi olla niin vaikea ymmärtää, että tällainen tilanne (maalin hylkäys, jäähy puolustavalle joukkueelle) voi syntyä? Onhan se harvinaista, mutta nykysäännöt videotuomareineen mahdollistavat ko. kaltaisen tilanteen syntymisen.

   Naisleijonista Noora Räty hoiti hommansa taitavasti ja tyylikkäästi. kapteeni ja moni muu tärisi, itki, potki jalkoja ilmaan yms kun videotarkistus oli käynnissä - ei mitenkään arvokkaan näköistä. Tämän jälkeen oli selvää, että jenkit vie matsin.
   Mutta: hyvää oppia näille naisille ja ensi kerralla he ovat entistä vahvempia ja kenties myös onnettaren suosikkeja.

  • Usan mokke sai rangaistuksen kampituksesta. Joten kumpi häiritsi siinä. Olipa ennen kuulumatonta sillä toinen väistää mokkea. Kyllä usan mokke oli vastuussa kun sukeltelee toisen jalkoihin . Voittomaali otettiin täysin väärin perusteinen. Suomelle olisi kuulunut voitto . Totuus on että väärä joukkue voitti. Tilanteen syypää oli usan mokke eikä suomen pelaaja. Tiukassa pelissä ei ole varaa lahjoitella maaleja ,tuomari virhe.

  • Tuomari vai poksipoliisipeliä? Amerikanlaki puri leijoniin. F1 kuskeja kannattaisi kuulla ennen putkiasiantuntijoita.

  • Ameriikan tyyli ei sitten käynytkään.

  • Manuela soitti Trampille ja kysyi, pajonko tulee taaloja tilille, jos Suomen maali hylätään. Sen takia päätös kesti melkein 12 minuuttia. Jos jenkeillä on YHTÄÄN moraalia ja oikeudentuntoa, niin he luovuttavat kultamitalit Suomella. Oletan kuitenkin, että heidän moraalinsa on samalla tasolla kuin heidän presidentillään.

   • jenkit eivät edes tunne sanaa moraali ja oikeudenmukaisuus, yritä niiltä sitten kultamitalit suomen naisille saada, jotka heille kuuluisivat.


   • Päätöksen tulo kesti yli 12 minuuttia.
    Jossain sanottiin, että ratkaisun tulee tulla 12 minuutissa.
    Tuon perusteella maalia ei enää olisi voitu hylätä!


   • Suomi on MAAILMANMESTARI 2019 ja piste.


  • Marginaalilajin tyypillisiä ongelmia. Jury nousi itse lajia tärkeämmäksi.

  • Ei siinä urheilulla ole mitään tekemistä. Korruptiota ja ahneutta se on, isot rahat tuossakin pelissä liikkui!

  • Olisi mielenkiintoista tietää mitä keskustelua on käyty ja nykytekniikan avulla se olisi täysin mahdollista. Viranomaiset voisi suorittaa teleurkinnan myös tässä tilanteessa. Jolloin tulisi lopulinen selvyys onko käyty kabinetti keskustelua vai ei.

   itseasiassa tämä on suurempi voitto kuin mestaruus, sillä se jää historiaan, jonka urheiluväki tulee muistamaan, jopa paremmin kuin mestaruuden voittaneen Usa:n.

   Suurempi merkitys asiassa lienee sen merkitys nuorille, joille urheilun pitäisi olla esikuva. Nyt urheilu oli esikuva raadollisuudessaan ja siinä että tuloksia sanelee markkinavoimat ja politiikka.

  • Kuoleva laji niinkuin ringettekin. Numerot taululla ja 2-1 Usalle, Oikea joukkue voitti, nuita niinsanottuja hyvin pelas joukkueita näkee miehissäkin eli puolustetasn hyvin ja toivotaan parasta. Toivomus melkein toteutui Kanada hävisi vastahyökkäys joukkueelle Usa ei. Ei tapahdu enää.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14118
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9982