Tulossa heikko hallitus!

Pitäjäläineni

KOK.PS.KESK.voi kaataa hallituksen milloin haluaa.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvä_puoli

      Saadaanhan ainakin viihdyttävää sekoilua kun Rinne alkaa hallitusmuodostelemaan

    • joenkalle

      Perussuomalaiset, kokoomus ja keskusta muodostavat seuraavan hallituksen.

      Pääministerinä on Halla-aho, valtiovarainministerinä Petteri Orpo ja ulkoasiainministerinä Juha Sipilä.

      Puolustusministeriksi tulee kokoomuksen Kalle Jokinen,

      • Feijahagert

        Kukaan ei tule vastaan Halla-ahoa maahanmuutossa. Se on mielenkiintoista katsoa pitääkö Orpo kasvojen menetyksenä sinipunaa. Anttihan on räksyttänyt 'kokoomuksen kovasta linjasta' tentistä toisen. Kokoomus tai demarit saavat persuista hallituskumppanin hyväksymällä Halla-ahon maahanmuuttopolitiikan. Persuja äänestettiin etenkin pohjoisessa juuri maahanmuuton aiheuttamien ongelmien takia.


      • lkjljkljkkljl
        Feijahagert kirjoitti:

        Kukaan ei tule vastaan Halla-ahoa maahanmuutossa. Se on mielenkiintoista katsoa pitääkö Orpo kasvojen menetyksenä sinipunaa. Anttihan on räksyttänyt 'kokoomuksen kovasta linjasta' tentistä toisen. Kokoomus tai demarit saavat persuista hallituskumppanin hyväksymällä Halla-ahon maahanmuuttopolitiikan. Persuja äänestettiin etenkin pohjoisessa juuri maahanmuuton aiheuttamien ongelmien takia.

        Kyse ei ole yksinomaan maahanmuuttopolitiikasta. Kyse on prusarvoista, joiden osalta Halla-aho on tesinsä naulannut moneen kertaan. Lisäksi muut puolueet ovat sitoutuneet ilmastotavoitteisiin, mutta persut ei. Jotta persut mahtuisivat demarivetoiseen hallitukseen, heidän pitäisi sanoutua suorasanaisesti irti kaikesta äärinationalismista ja hyväksyä toimenpiteet ilmastonmuutoksen vastustamiseksi.


    • Hyväsiitätulee

      Juu Rinteen johdolla mennään. Voittaja puolueesta on hallituksen muodostaja perinteisesti ja tuolta tulee myös tuleva pääministeri.

      Hallituspohja lähtenee ääänestystulokseen pohjautuen 2:ksi ensimmäistä etusijalla,kuten demokratian äänestystulos velvoittaa.PS ja SDP pohjaisesti lähdetään tunnustelemaan hallituspohjaa, jos vaalitulosta kunnioitetaan kuten tulee.

      Tuohhon sitten täytetään. Kokoomus tuohon tuskin SDP:n näkökulmasta sopii elli sitten myy aatteitaan heti kättelyssä.Vaaleissa ne olivat päivastaisia Kokoomuksen kanssa. Keskustaa pidän madollisen ja Vasemmistoa selviönä SDP:n kannalta ,sillä Vasemmistolta tulee oletettavasti tuki moneen SDP:n ajamaan asiaan ,jolloin se on vahvoilla hallituksessa.Hyvä siittä tulee .Rinne on sovittelevaa sorttimentti ja Halla-Ahon kanssa kyllä voi neuvotella . Keskusta lähtee kyllä tuohon kombinaatioon se ei istu oppositiossa jos vain voi päästä asioihin vaikuttamaan. Vasemmisto voi vikuroida ,mutta jollei sovi on kyllä muita halukkaita joilla täyttää ,Kyllä sinne vahva hallitus saadaan.

      • PopulistitOppositioon

        Olet väärässä. Kokoomuksen on helpompi mahtua demarihallitukseen kuin persujen. Persujen tulo demarien johtamaan hallitukseen vaatisi Halla-aholta radikaalia takinkääntöä ja täydellistä irtisanoutumista rasismilla leikittelystä ja äärinationalismin kanssa flirttailusta. Persuille se olisi aatteen pettämistä.


    • Pitäjäläinen

      Kannatta muistaa ,SDP jaVASL. ovat sosialistisia puolueita,tarvitseeko Suomi sitä?Meneekö meneekö Kokoomus niiden hallitukseen nuoleskelemaan?

    • ehei

      Rinteessä ei ole pääministeri ainesta. Se on nähty Rinteen vaalitenttisekoiluissa.

    • ennustaja

      SDP lupaa Kokoomukselle valtaa, joten seuraavan hallituksen rungon muodostaa SDP ja Kokoomus. Apupuolueiksi tulevat Vihreät, RKP sekä KD.

    • NäinTuleeKäymään

      Orpo myy vaikka oman äitinsä terroristeille, että pääsee hallitukseen mukaan.

      • Feijahagert

        Mitenkä seksikäs Elina reagoi tuohon. Ellu on uhonut ettei ainakaan hänen äänestäjien rahoista jaeta vappusatasia selluköpien sukulaisille.


      • kjkjhkhkjk

        Orpo on jo ilmoittanut, ettei Kokoomus lähde demarien apupuolueeksi.
        Halla-aho on jo takkinsa kääntänyt.


      • Yle on palannut vaalien aluskeskustelunaiheista jälleen lempiaiheeseensa, matuttamiseen ja alkanut käyttää sitä aseena hallituksen muodostamiseen vaikuttaakseen.

        Ylenannin provosointi ja manipulointi kasvaa päivä päivältä ja aineksia siihen etsitään kuin neulaa heinäsuovasta sen pettymyksen jälkeen, ettei ilmastoprovokaatiokeskusteluihin tarkoituksella ohjatuilla vaalien aluskeskusteluilla ollut toivottua vaikutusta äänestäjiin.


    • Feijahagert

      Rinne menettää häviten kasvojaan ottamalla kokoomuksen hallitukseen. Aasialaiselle hämäläiselle landepaukku despootille Pirkanmaan selluköpit ovat se kaikista tärkein ryhmä. Petskuhan lupaa selluköpiäisten duunien pysyvän Pirkanmaalla vastineeksi heronkevennyksistä ja yritystuen korottamisesta.

    • Kusitolpalla

      Peesissä voi olla kuka tahansa puolue mutta luottamus on ansaittava! Ps,llä huonot poliitikot kokemusta ,taitoa ja luottamusta ei löydy tästä puolueesta!

    • jarnaki

      Voiko yli 30000 tuhatta äänestäjää Helsingissä olla väärässä?

      • kolkyttuhattatuhatta

        30 miljoonaa on persumatikkaa


      • Tuleehyväfiilis

        On täällä muitakin kuin kolmekymmentätuhatta helsinkiläistä persua! Käydessäni Helsingissä piekseksen aina pari persua illan päätteeksi grilli jonossa!


      • lkjlkjlkjlkj

        Kyllä voi, jos yli 60 % suomalaisista ei halua persuja hallitukseen.


      • Pitäjäläineni

        Kyllä pitää ihmetellä,jos KOK.PS,KESKUSTA ota valtaa siloin,kun sitä ontarjolla .Petteri Orposta pääministeri ja Halla-ahosta sisä ministeri ,tulee helposti enemmistö hallitus.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9556
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2807
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      158
      2559
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1419
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe