Oppositio kutsuu!

Perussuomalaiset eivät pääse hallitukseen, eikä tämä Ilpo, vaimikäsenytoli, ollut lähelläkään valintaa. Taas meni paikallispersujen vaalityö hukkaan.
Ilmoita


Ilpohan pärjäsi mainiosti! 2529 ääntä. Toisin kuin esimerkiksi toinen Ylä-Savolainen ehdokas "vastapuolelta", eli Martikaisen Senni. Vain 1660 ääntä tälle nuorelle hihhulille.

Kyllä kansa tietää!
1
Ilmoita
Miten niin oppositio kutsuu? Eikös ne Persut jo olleet oppositiossa???
1 VASTAUS:
Keskusta voitti, lähti 18 paikkaa ja pomo. Sinisiltä kaikki, mikä oli mahdollista. Luikurit joutuivat jättämään laivan, takaisin paluuta ei ole!
+Lisää kommentti
Orpon demokratiaa odotellessa mennään. Sinivuokot sinertää, kun valkovuokot kukkii. Hyvää äitienpäivää kaikille arvopohjaa jakaville.
Ilmoita
Perussuomalaiset ei lähde Rinteen hallitukseen ostoministereiksi, siitä demari leirissä on turha haaveilla, keltaiset leskenlehdet kukkivat kohti eurovaaleja.
Ilmoita
Demariäiti opetti tyttärelleen matematiikkaa. Muista aina, jos jaat, niin älä kerro!
Ilmoita
Onneksi Kokoomus pääsee hallitukseen, niin lusmuilta lähtee etuudet.
Ilmoita
Merkillistä tämä eduskuntavaali touhu ensin hirveellä hysteerialla painetaan pitkin omaa vaalipirtä pitkin.
No vaalityöt tehty ja ääniä kerätty terpeeksi ja hallitukseen pääsy epävarmaa.
Onko tässä vaali vouhotuksessa mitään järkeä kun loppujen lopuksi ihan muut tahot päättäävät ketkä on hallituksessa ja ketkä ei?
Että semmosta demokratiaa suomen niemellä. Luulis että vaalitkun pidetään niin äänestäjien äänten arvo olisi riittävä.
Nämä jotka naamaansa esittelevät ja suvakkeina (mm. SDP ,vassut, vihreät) itseään pitävät niin kumminkaan ei ole haluja ottaa PS:ää hallitukseen.
3 VASTAUSTA:
Se nyt vaan menee niin, että ainoastaan suurin määrää. Persut ei ollut suurin, eikä niiden politiikka kelpaa muille. Persun itku on musiikkia korville!
Anonyymi kirjoitti:
Se nyt vaan menee niin, että ainoastaan suurin määrää. Persut ei ollut suurin, eikä niiden politiikka kelpaa muille. Persun itku on musiikkia korville!
En ole persu sen paremmin kuin SDP:läinen.
Persujen itkusta en tiedä .
Mutta silti tämä demokratia tässä maassa saanut liian suuren arvon ja isot otsikot vaikka siihen ei rahkeissa olisi varaa röyhistellä siitä maailmalle. Muutaman pallilla keikkujan käsissä tämä touhu loppupelissä on.
Tässäkin maassa taitaa raha ratkaista mikä on demokratiaa ja mikä ei.
Kieretty muuallakin kuin pohjolankadun kahta puolta.
Ihanko olet Peltosalmella käynyt? Edelleen demarit on suurin puolue ja kun demokraattisessa maassa asutaan, niin valta on niillä. Voin kyllä sanoa, että valitettavasti.
+Lisää kommentti
Joopa. Ei ole sellaisella puolueella asiaa hallitukseen, jonka puheenjohtaja toivoo hallituskumppanipuolueiden naisia raiskattaviksi. Lue Hesarin juttu 17.4.
1 VASTAUS:
Itehän nuo sitä tietoisesti kerjänneet. Uutinenko tuo on?
Oulussa häärineet mutta ei ole tainut viellä hallituskumppanit linjalle sattua.
Lue hesaris uudestaan.
+Lisää kommentti
Jos kunnioitettaisiin demokratiaa, niin hallitus pitäisi muodostaa suurimmasta puolueesta lähtien niin, että viimeinen hallituspuolue olisi se, kun saavutettaisiin reilu enemmistö eduskunnassa. Sitten päätökset tehtäisiin yksittäin jokaisesta äänestämällä. Ei mitään koplauksia, vaan jos ei löydettäisi yhteisymmärrystä, niin asia jäisi pöydälle ja toteutumatta. Kyllä niille oikeille päätöksille löydettäisiin yhteisymmärrys, jos ne olisi pakko toteuttaa.

Voisi sen myös toteuttaa niin, että eduskunta laitettaisiin lippuäänestykseen aina, ja jokainen saisi päättää itsenäisesti mitä äänestää. Silloin kaikki saisi vaikuttaa, mutta silloin ei oikeastaan tarvittaisi hallitusta lainkaan, vaan olisi pelkät ministeriöt jotka hoitaisi eri alueet , ja äänestyksillä sitten ratkaistiin mikä esitys saisi eduskunnan enemmistön taakseen.

Tarvitaan täys remontti koko touhulle.
Ilmoita
Kepun alassyöksy on viimein alkanut. Ei nouse koskaan enää. Nykyajan ihmiset ovat niin valveutuneita, etteivät enää halua olla mukana minkäänlaisissa epärehellisyyksissä ja valheellisista teoissa. Tuet pois niin loppuu se ylimielinen valehtelu.
1 VASTAUS:
Sipilä teki miehen työn. Ongelma on siinä, että rakennetuilla silloilla ei vaalivoittoja kerätä.

Suomella on useamman kuin muutaman kymmenen miljardin suuruinen valhe. Sitä on kasattu Kekkosen jälkeen kiitettävästi.
+Lisää kommentti
Sipilän kutsuvieraat syövät koko bruttokansantuoton. Kotoutamiskeskuksista pitää tehdä kotiuttamiskeskuksia.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Oppositio kutsuu!

Perussuomalaiset eivät pääse hallitukseen, eikä tämä Ilpo, vaimikäsenytoli, ollut lähelläkään valintaa. Taas meni paikallispersujen vaalityö hukkaan.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta