lopetetaan jo.

lippakorkealle

Siniset pudokkaat tarvitsevat nyt meidän tukea. Suomalaisia kanssaihmisiä hekin ovat. He ovat saaneet äänestystuloksen muodossa jo rehellisen palautteen, joka oli armoton. Ei viitsi lyödä lyötyä. Muutaman päivän kuluttua miehet ovat jälleen valmiina uusiin töihin. Ministereinä he toimivat ansiokkaasti. Poliittinen työ on samanlaisen murroksen alainen kuin muukin työelämä. Ei ministerin virkakaan ole enää varma eläkevirka. Tsemppiä koko eduskuntaryhmälle - jokaiselle erikseen parasta vointia ja onnea uusien haasteiden edessä!

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • studio.pasila

      Heille voisi räätälöidä jonkin studio pasila ohjelman nälkäpalkalla

    • Ainoa_tie

      Muistakaa kaikki käydä youtubessa muistuttamassa eduskunnasta pudonneita, etenkin hallituksen roska sakkia, että heti maanantai päivän aikana työvoimatoimistoon joko aktivointiin tai työvoimakoulutukseen peruspäivärahalla 9 euron kulukorvauksella, kuten ovat kansalle toitottaneet. Nyt nähdään löytyykö selkärankaa, vai jäädäänkö makoilemaan vastikkeettomalla sopeutusrahalla (joka tulisi kokonan lopettaaa turhana kulueränä, töitä tekevälle kyllä löytyy). Tosin pudonneilla ei ole minkään valtakunnan pätevyyksiä siirtyä suoraan työelämään, aiemmat koulutukset vanhentuneet, joten aktivointi tai työvoimakoulutus on se ainoa tie.

    • pay_back

      Ei todellakaan lopeteta! Sen verran kipeetä teki vuonna 2017, kun nämä huijari-luuserit kusettivat äänestäjiään, myymällä kaikki periaatteensa omien etujensa turvaamiseksi ja Kepu-kokoomushallituksen kasassa pitämiseksi. Nyt saavat korkojen kanssa, mitä tuolloin tilasivat.

      • Perussuomalaiset_parempi

        Niin pettivät kun lähtivät perussuomalaisista. Kannattiko? Toivottavasti joutuvat joskus käymään leipä jonossa niin ymmärtävät miksi kansa käänsi selän.


      • Limpun.kommentit
        Perussuomalaiset_parempi kirjoitti:

        Niin pettivät kun lähtivät perussuomalaisista. Kannattiko? Toivottavasti joutuvat joskus käymään leipä jonossa niin ymmärtävät miksi kansa käänsi selän.

        Limpun kommentit iltalehdessä uskomattomia ei ilmeisesti koskaan tajunnut tippuvansa vaan kuvitteli kansan olevan tyytyväisiä kurjistamisestaan


    • pirkko.kuu-karkku

      Elämä on elämää ja politiikka politiikkaa, elämä jatkuu aina. On niitä huonompikin osaisia tässä maassa. Ihmisiä vain olemme menestyneet ja vähemmän menestyneet, kuolevia kaikki, vielä elämme ja toivomme.

    • yloppilastiina

      Siniset oli Persuille hyväksi. Sinne siirtyi kaikki jotka ajoivat vain omaa etuaan, äänestäjiensä edun unohtaen.

    • LopettakaaJo

      Valitettavasti siinä muutoksessa siirtyi kaikki viisaus persuista sinisiin. Ne ei ollut pettureita vaan kantoivat vastuunsa kun Halla-ahon persut olis lentänyt muutekin hallituksesta. Nyt PS on taas populisti puolue joka "kantaa vastuuta" neljä vuotta opposition äänenä. Sieltä se teidän vaali tsunami
      saa läikyttää opposion laineita. Eli tsunami varoitus ohi. Oikeen vaalivoitto. Siniset ei päässyt eduskuntaan, mutta mitä sitten. Te pääsette luultavammin oppositiion tai sitten pitää alkaa syödä sanoja jo hallitusneuvotteluissa. Ja jos pääsee hallitukseen niin siellä saa sitten tehdä samaa oikein hallituspuolueena. Protesti ääni meni niin kuin pieru saharaan. Oikeen muutos puolue joka ei saa mitään muutosta aikaan.

    • Tyhmäaloitus

      Kortistoon vaan. Aktiivimalli toimintaan.
      Sama kohtelu kuin muillekin.

      • Perussuomalaiset_parempi

        Eikä sääliä heille. Eivät ymmärrä miten nöyryyttävää on käydä leipä jonossa.

        Kaikenlainen kansanedustaja sopeutumista rahat pitää lakkauttaa ja tuet entisiltä pois.

        Muutenkin taksi oikeudet kansanedustajilta pois kun joutuu Me muutkin maksaa omat työ matkamme ja kulkemaan yleisillä.


    • hei666

      Lisää valtionvelkaa amerikan malliin ja kaikille unelma olot.

    • uliulii

      Sampoo takomaa vaalituloksesta!

    • Näinsemeneepi

      Siniset olivat yksinomaan omalla asiallaan. Hillotolppa ensin Soinille ja sitten muutamalle muulle. Olivat kepun ja kokoomuksen kumileimasimia. Minkäänlaisesta vastuunkannosta ei ollut kysymys vain omasta edusta. Pönäkkä ylimielinen ja äänestäjiä halveksiva asenne toi tämän nollatuloksen. Kunnanvaltuustoissa 54 sinistä, joista Lapissa 3, Torvinen putosi, eduskunnasta ,yksin Rovaniemen valtuustossa, Kemijärven siniset 2 henkilöä, eivät hyväksy Torvista. Miten lie muualla, onko yhtä olematon tilanne. Veikkaisin, että porukka kuivahtaa ennen kunnallisvaaleja.

    • JaAivanOikeinMenee

      Se on aivan turhaa äänestää puoluetta joka ei ikään siirry sinne vastuun puolelle. Eli hallitukseen jossa niitä muutoksia ajetaan. Oppositiossa on vähän sama kuin torikahvilassa. Mielipiteitä saa sanoa, mutta mikä muuttuu? No korkeintaa kuulijat vähenee noilla teeseillä.

    • Perussuomalaiset_parempi

      Se on sinisille ihan oikein. Mitä menivät Sipilän hallitukseen ilman että olimme edes äänestäneet heitä. He lähtivät perussuomalaisista ja pettivät meidät kun hyväksyivät Sipilän hallituksen päätökset, sillä he olisivat voineet monta kertaa hajottaa hallituksen sillei että hallitus olisi saanut epäluottamus lauseen.

      Mutta eivät he ajatellut että aktiivi malli on kompastus kivi.

      Siniset eivät ajattele yhtään köyhiä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe