Urheilu_ja_sen_käsikirjoitus

Niin_se_vaan_menee

Suomelta vietiin aikanaan miesten kulta venäläisten tuomareiden avulla. Sen takana oli Kummola, kun olisi yllätyskulta tullut Jokerit-seikkailujen ja muun suhmuroinnnein ohessa liian kalliksi. Luvattiin liikaa pelaajille, että saatiin joukkue kokoon, mutta ajateltiin päätyyn meno mahdottomaksi.
Jos joku muistaa, Häkkisellä oli tavattomasti "epäonnea", kun kisoihin tarvittiin draamaa. Pienen maan kisaaja oli siihen sopiva väline. Laji kuin laji käsikirjoitetaan, kuin tosi-TV.
USAn naisten kulta 2019 oli niin varma, että vedonlyöjille oli tulla suurtappiot. Ja joillekin suomalaisille suurvoitot. Omissa käsissä kullan ottaminen toki oli, mutta henkinen kuorma oli liian suuri ennen rankkarikisaa. Taustalla ei ollut raha, mutta tuomarit pelkäsivät oman tulevaisuutensa kannalta enemmän USAa kuin Suomea.

2

<50

Vastaukset

  • Roskaa.

    Peli ja tuomaritoiminta tässäkin pelissä oli aivan riittävän hyvää eikä ottelun tappio ollut tuomarien syytä.

    Jännä peli ja hyvä yritys Suomella. Jenkit oli snadisti parempia.

    Ps. Kannattaa lukea sääntökirja ja katsoa tilanne videolta muutama kerta, ennen kuin alkaa spiidaa.

  • Turpiin tuli mitä valitatte, oisivat lyöneet 10 maalia häkkin, surkea vasta hyökkäys joukkue, pisteenä iin päälle, yks luuli pelaavansa ringetteä rankkareissa, kiekossa kun ei oo sitä reikää...

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut