ONNEA SDP, HIENO SUORITUS!

HIENOHOMMA

KYLLÄ ANTTI PISTÄÄ NYT SUOMEN TAKAISIN OIKEUDENMUKAISEKSI!

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onnea_Antti

      Onnea Demarit! Nyt on aika alkaa nostamaan Suomi jälleen inhimilliseksi ja oikeudenmukaiseksi sivitysvaltioksi!

    • Petos-Antti.Rinne

      Nyt kavalletaan taloyhtiön varat.

    • poroporvari

      Kyllä Antti pistää, Kokoomuksen avulla, heh heh.

    • HusuHabibaJaFaysal

      Eihän sieltä mennyt läpi kuin yksi kehitysmaamuslimi ja sekin sieltä rauhallisemmasta päästä...... kyllä oli teiltä demareilta aika rasistisesti äänestetty.....hehhehheh..... ei muuta kun arvopohjaa liimaamaan Antin kanssa...... hehhehhehheh....

    • Oli kyllä aika heikko supritus Rinteeltä.
      Meinasi tippua kakkoseksi...ettei suorastaan kolmoseksi.

      • pääministeri.ainesta

        Kuinka paljon siitä kannatuksesta suli sen jälkeen kun Antti tuli saikulta? Yli 5 %?


      • pääministeri.ainesta kirjoitti:

        Kuinka paljon siitä kannatuksesta suli sen jälkeen kun Antti tuli saikulta? Yli 5 %?

        Olisi kannattanut pysyä saikulla kuukausi ylimäärästä.
        Toisaalta Marin on yhtä kyvytön


    • markku.lievonen

      Ihmettelen miten pitkään demarit antaa olla Antti Rinteen puolueensa johdossa.Jokainen asiaa näkevä ymmärtää, miten juuri Antti Rinteeseen kulminoituu puolueen kannatuksen romahtaminen. Jos johdossa olisi ollut toinen henkilö,niin kannatus prosentti alkaisi 2:kosella. Jopa 22% kuten alussa oli.

      Kutensaattaa arvata, niin hän pysynee johdossa ja hallituksen tunustelijana, mutta Demareiden tulisi ajatella nyt tulevaisuutta ja korjata se mitä vielä korjattavissa on.

      Kuten Antti Rinteen mielikuvista ilmentyy, niin hän näkee Jussi Halla-ahon näkemykset täysin vääränä. Mutta, miten on mahdolista Halla-ahon äänimäärä / kannatus, jos hän olisi täysin väärämielinen. Kumpi omaa realistisen ajattelun. Halla-aho vaiko Rinnen.

      Erikoisesti hallitusneuvotteluihin haluaisin antaa tämän viestin ja ajattelemisen kanssa;

      Sivistysvaltioon / korkean elintason maahan liitetään aina heikossa asemassa - hädässä olevan ihmisen auttaminen. Tällä mitataan ihmisen / kansan ihmisyys.

      Mutta, missä kulkee raja. Kuuluuko sivistysvaltion kustantaa kulut , jotka muodostuvat parempaa elinympäristöä etsivästä ihmisestä ja jäsentää siten hänet väestöönsä. Kyseessä on siis aivan toinen tilanne, jos ihminen muuttaa toiseen maahan työnperässä. On valmiina työpaikka ja siten verotulot ja osa elinympäristön rakentajana.

      Toki, ihmiselle olisi aina hyväksi, jos uusi elinympäristö maksaisi kaikki kustannutset, jotka liittyvät toiseen maahan muuttamiseen. Luoda valmius ja mahdollisuus parempaan elinympäristöön muuttavalle ihmiselle. Mutta,- onko tämä realismia? Mahdollista toteuttaa ja yleistää se kollektiiviseksi käsitteeksi? Siis koko ihmislajiin.
      Eikö käytänön tasolla tapahdu juusi niin kuin meillä, Muutto kohdistetaan parhaimpaan elinympäristöön ja vaarantaen koko elinympäristön kehitys. Hyvän jakaminen tulee kaikille ihmisille haasteelliseksi.

      Niin, pitäisitkö sinä aivan luonnollisena asiana miten Afrikan maa Ghana tulisi kustantaa kaikki kustannukset,jotka liittyisivät sinun uuteen elinympäristöön muuttamiseen. Vai tulisiko sinun ottaa itse riski kokonaisuudesta? Tilanteessa, jossa tiedostat maan olevan parempi elinympäristö kuin missä nyt asut.. Mitä Ghanan maan tahtoisit tehdä sinulle - eli;

      2 Sentähden, kaikki, mitä te tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat.

      Niin, tästähän meillä on kysymys ajatellen pakolaisuutta. Asia on kuin veteen piirretty viiva. Se on jossain, mutta vaikea määrittää. Ihminen voi asiaa tarkastella tunteella tai viisaudella?

      Kuten edellisen halllituksen saannoksista tiedämme, niin ihmisen / hallituksen resulssit eivät riitä kaikkialla - oman maan heikossa asemassa olevien kansalaisten hoitamiseen. Vanhukset ja erityisesti avun tarpeessa olevat.

      Niin,kukaan täydessä ymmärryksessä oleva ihminen ei olisi uskonut 90-luvulla, miten maassamme & Suomessa vanhuksia menehtyy jo heitteilejätön seurauksena. Tämä on maamme arkea tänä päivänä.

    • Millähän eväillä homma hoituisi mielestäsi? Näyttää HIENOKIN olevan suhteellinen käsite osalle meistä!

      Kun hieman tarkemmin tutkii vaalituloksia niin paljastuu jotta vasemmisto, vaikka saikin jokusen lisä-äänen ei oikeastaan paljoa voittanut. 2015 vaaleissa vanhan vasemmiston (SDP Vas) kannatus oli hieman alle 25% ja näissä vaaleissa 25,9 eli nousua oli noin 1% yksikkö! Ei siis mikään maankaato temppu eikä jytky!

      Jos puhutaan vihervasemmistosta eli SDP Vas Vih saadaan 37,4% ja 76 edustajapaikkaa mikä ei demokratiassa ole enemmistö minkään laskentatavan mukaan kun edustajien määrä on 200!

      Sen sijaan kun Rinne on epäonnistunut niin Persujen Halla-aho voi muodostaa hallituksen PS Kok Kes RKP jolloin rosentit kannatuksessa kohoavat 52,8:n sekä edustajapaikat 117:n! Se olisi jo riittävä mutta KD varmaan saadaan mukaan muutamalla paikallaan ja rosentillaan.

      Nyt olisi pelastushallitus taas koossa joka voisi jatkaa edellisen hallituksen hyvää työtä talouden saattamisessa kuntoon ja ay mafian saattamisessa siihen asemaan mikä sille ompeluseurojen ja pursireurojen joukkossa kuuluu!

      • Vasurien kanssa ei kannata mennä samaan hallitukseen, se on jo opittu Kataisen ajoilta!

        Kun muistelee Lupauksia rahan jaosta niin tuskin SDP:nkään kanssa on helppoa olla hallituksessa mutta kun vaihdatte Rinteen Urpilaiseen niin asia saattaa tulla helpommaksi.

        Se mitä nyt tarvitaan on talouden pohjan parantaminen jossa edellinen hallitus pääsi vasta hieman alkuun. Se tuskin onnistuu vasureiden avulla vaan se vaatii oikeiston ja keskusten voimia!


      • vaihtoehtoja_löytyy
        Extyökkäri kirjoitti:

        Vasurien kanssa ei kannata mennä samaan hallitukseen, se on jo opittu Kataisen ajoilta!

        Kun muistelee Lupauksia rahan jaosta niin tuskin SDP:nkään kanssa on helppoa olla hallituksessa mutta kun vaihdatte Rinteen Urpilaiseen niin asia saattaa tulla helpommaksi.

        Se mitä nyt tarvitaan on talouden pohjan parantaminen jossa edellinen hallitus pääsi vasta hieman alkuun. Se tuskin onnistuu vasureiden avulla vaan se vaatii oikeiston ja keskusten voimia!

        Käsittääkseni Antti Rinne itse nyt haluaa kovasti Vasemmistoliiton hallitukseen.

        Jos se ei kokoomukselle käy niin vaihdetaan kokoomus sitten vain keskustaan. Silloinkin saadaan Suomeen ns. punavihreä kansanrintamahallitus jolla olisi eduskunnassa paikkoja 107. Eli enemmistöhallitus tulisi toki Suomeen tuostakin kyseisestä vaihtoehdosta.

        Mutta itse kumminkin olisin nyt kokoomuksen kannalla SDP:n apupuolueeksi. Sen verran Sipilän ja Bernerin tekemät tuhot Suomelle ovat vielä meidän suomalaisten ihmisten muistissa hyvin.


      • markku.lievonen

        Niin, puolueettomana ihmisenä ajattelen asioita täysin eri valossa / näkökulmasta. Niin, jos maan asioita / ihmisen elinympäristöä hoidetaan parhaalla mahdolisella tavalla, niin tärkein asia on nähdä jonkun säädöksen / lain vaikutus ja mahdollisimman laaja-alaisesti. Tai päin vastoin. Laatia säädös / laki, jollekkin kielteiselel asialle - sen poistamiselle , joka ilmenee ja uhkaa elinympäristöä. Tai lisää menoja / verotaakkaa.

        Jos välttämättä ja neuroottisesti pitää ajatella puolueita, niin on yks halee mistä puolueesta tämä viisaus tulee. Punainen lanka on sen / tulisi olla positiivinen vaikutus elinympäristössä.

        Uskokaa tai älkää mutta tämä on todellisuus ihmisen käyttäytymisestä. Jos maamme kokisi erittäin vaikean vastoinkäymisen, niin tämä puolue pelleily loppuisi ja tilalle tulisi viisaus miten selvitä tilanteesta. Siis valtataistelu päättyisi ja kansanedustajat..............s-i-t-o-u-t-u-i-s-i-v-a-t............ yhdessä asioiden hoitamiseen parhain päin. Ilman valtataistelua.

        Aivan samalla tavalla, miten tänä aikana erikoisesti pärjää yritys / työnataja kaikkein parhaiten, joka on saavuttanut tilanteen, jossa yrittäjä ja työntekijät sitoutuvat yhdessä yritystoimintaan. Puhaltavat yhteen hiileen. Koko yhteisön ajatusmaailma ja tahtotila on yrityksen toiminnan kehityksessä ja tuottamisessa. Srtessitöntä työskentelyä jne.... hyvän maksimaalista jakamista.

        Niin, ajatellen maan asioiden hoitamista, todelliset elinympäristön hoitajat / ajattelijat ovat tyystin puolueiden ulkopuolella. Ulkopuolella koko vaaliehdokkaiden. Inhoavat valtaa ja asemaa ja tätä teatteria,jota vaalien aikaan aistimme.

        Ihminen on niin ihmeellinen otus, ettei sen käyttäytymiseen sovi yhtä aikaa vallanhimo / taistelu ja ympäristön kehittäminen....ajattelun ..... kautta. Juuri tuohon todelisuuteen liittyy,- miten on yks hailee mikä puolue on vallassa.
        Ihan naurahdimme työpaikalla miten Sipilän hallituksessa olleet kuvittelevat tehneen työpaikkoja maahamme hallituskaudellaan. Tutkikaa nyt ihmeessä mitkä tekijät vaikuttavat yrityksen tilauskantaan, niin siitä selvinneen todellisuus.
        Tai tämä sote. Maamme terveyden hoito on maailmalla korkeimmalle arvostettu asia, niin silti koko hallituksen aika meni soten kimpussa ja Rinne lupaa jatkaa asian vatvomista.
        Niin, kukaan puolue ei edes tuo esille, mistä tekijästä johtuu ihmisten suuremi sairastavuus ja siten suurenevat sairauden hoitokulut?
        Sokeudesta siis on kysymys.

        Mutta, näillä mennään mikä on todellisuutta maassamme.


      • vaihtoehtoja_löytyy kirjoitti:

        Käsittääkseni Antti Rinne itse nyt haluaa kovasti Vasemmistoliiton hallitukseen.

        Jos se ei kokoomukselle käy niin vaihdetaan kokoomus sitten vain keskustaan. Silloinkin saadaan Suomeen ns. punavihreä kansanrintamahallitus jolla olisi eduskunnassa paikkoja 107. Eli enemmistöhallitus tulisi toki Suomeen tuostakin kyseisestä vaihtoehdosta.

        Mutta itse kumminkin olisin nyt kokoomuksen kannalla SDP:n apupuolueeksi. Sen verran Sipilän ja Bernerin tekemät tuhot Suomelle ovat vielä meidän suomalaisten ihmisten muistissa hyvin.

        Kun ajattelet mitä Rinne on lörpötellyt niin miksi puolueet joilla on halua saada talous kuntoon lähtisi Rinteen tuhlailuun mukaan? Kysyn vaan!

        En muista Sipilän väittäneen tehneensä työpaikkoja vaan käyttäneen politiikkaa joka on auttanut työpaikkojen luomisessa. Se on todellisessa maailmassa eri asia!

        En usko sen enempää Kokoomuksen kuin Keskustankaan unohtamatta Persuja alkavan SDP:n apupuolueeksi. Juttu voisi olla toinen jos SDP:llä olisi vaikka 35% kannatus ja Kokoomuksella 11% vaan käytännössä samalla kannatuksella ei kannata apupuolueesta haaveilla.

        PS Kok Kes RKP = 117 paikkaa ja 52,8% eikä sen enempää SDP:tä kuin Vasureitakaan tarvita apuun. Tuo esittämäni hallitusvaihtoehto sallii hyvän taloudenkorjauslinjan jatkumisen ja vielä seuraavalla vaalikaudella velkojen lyhentämisenkin aloituksen. Sitä me tarvitsemme!

        Jos halutaan lisää työllisyyttä 75 - 80% tasoon niin se ei tapahdu verottamalla lisää vaan luomalla mahdollisuuksia lisääntyviin yrityksiin ja siten myös työpaikkoihin.


      • eri_mieltä
        Extyökkäri kirjoitti:

        Kun ajattelet mitä Rinne on lörpötellyt niin miksi puolueet joilla on halua saada talous kuntoon lähtisi Rinteen tuhlailuun mukaan? Kysyn vaan!

        En muista Sipilän väittäneen tehneensä työpaikkoja vaan käyttäneen politiikkaa joka on auttanut työpaikkojen luomisessa. Se on todellisessa maailmassa eri asia!

        En usko sen enempää Kokoomuksen kuin Keskustankaan unohtamatta Persuja alkavan SDP:n apupuolueeksi. Juttu voisi olla toinen jos SDP:llä olisi vaikka 35% kannatus ja Kokoomuksella 11% vaan käytännössä samalla kannatuksella ei kannata apupuolueesta haaveilla.

        PS Kok Kes RKP = 117 paikkaa ja 52,8% eikä sen enempää SDP:tä kuin Vasureitakaan tarvita apuun. Tuo esittämäni hallitusvaihtoehto sallii hyvän taloudenkorjauslinjan jatkumisen ja vielä seuraavalla vaalikaudella velkojen lyhentämisenkin aloituksen. Sitä me tarvitsemme!

        Jos halutaan lisää työllisyyttä 75 - 80% tasoon niin se ei tapahdu verottamalla lisää vaan luomalla mahdollisuuksia lisääntyviin yrityksiin ja siten myös työpaikkoihin.

        Sdp, vihreät ja vasemmistoliittohan juuri saivat eduskuntavaaleissa yhteensä 15 lisäpaikkaa eduskuntaan. Eli ovat nyt selkeitä vaalivoittajia Ja käsittääkseni nyt tämä eduskuntavaalitulos on selkeä epäluottamuslause Sipilän johtaman nykyisen hallituksen politiikalle. Suomen kansa haluaa muutosta ja riiston loppumista valtiovallan taholta.

        Ja persuista ei nyt kenenkään koskaan tarvitse yhtään mitenkään välittää, oi sitten niiden vaalitulos mikä tahansa, sillä ei mikään muu suomalainen poliittinen puolue halua tehdä minkäänlaistayhteistyötä persujen kanssa.

        Ja on nyt todella huvittavaa seurata kuinka esimerkiksi vaikkapa kokoomuksen pj. Orpo alkaa suurissa ministerikiimmoissaan nyt nuolemaan Rinteen ahteria kun hallitusneuvottelut toden teolla pääsiäisenä alkavat.

        Ja toden näköisesti Suomen seuraavan enemmistöhallituksen muodostavat SDP, kokoomus, Vihreät, RKP ja tarvittaessa vielä Vasemmistoliitto jos vain se suostuu menemään kokoomuksen kanssa samaan hallitukseen.


      • eri_mieltä kirjoitti:

        Sdp, vihreät ja vasemmistoliittohan juuri saivat eduskuntavaaleissa yhteensä 15 lisäpaikkaa eduskuntaan. Eli ovat nyt selkeitä vaalivoittajia Ja käsittääkseni nyt tämä eduskuntavaalitulos on selkeä epäluottamuslause Sipilän johtaman nykyisen hallituksen politiikalle. Suomen kansa haluaa muutosta ja riiston loppumista valtiovallan taholta.

        Ja persuista ei nyt kenenkään koskaan tarvitse yhtään mitenkään välittää, oi sitten niiden vaalitulos mikä tahansa, sillä ei mikään muu suomalainen poliittinen puolue halua tehdä minkäänlaistayhteistyötä persujen kanssa.

        Ja on nyt todella huvittavaa seurata kuinka esimerkiksi vaikkapa kokoomuksen pj. Orpo alkaa suurissa ministerikiimmoissaan nyt nuolemaan Rinteen ahteria kun hallitusneuvottelut toden teolla pääsiäisenä alkavat.

        Ja toden näköisesti Suomen seuraavan enemmistöhallituksen muodostavat SDP, kokoomus, Vihreät, RKP ja tarvittaessa vielä Vasemmistoliitto jos vain se suostuu menemään kokoomuksen kanssa samaan hallitukseen.

        Lisäpaikat mukaan lukien nuo saivat 76 paikkaa kun pelkästään PS Kok = 77 paikkaa. On siis demokraattisempaa perustaa uusi hallitus Persujen ja Kokoomuksen varaan kuin vihervasemmiston.

        Kun tuohon 77 paikkaan lisätään Keskustaa niin ollaan 108 paikassa joka jo riittää enemmistöhallitukseen mutta lisäisin vielä siihen RKP:n jolloin paikkaluku nousee 117:n joka on jo varsin vakaan enemmistön tuova.

        Lisäpaikat tietysti ovat monelle mieleen mutta jos niitä ei saa tarpeeksi kansan niin harkittua niin ne eivät anna mitään etua demokratian puitteissa. Lienee komuloiselle ihan mahdoton ajatus, demokratia kuitenkin on demokratiaa jossa enemmistö on vallassa.! Kommunismiin verrattuna demokratiassa on se vapaus valita oma kantansa joka kommunismissa puuttuu eli se ei voi olla demokratia kuten olemme oppineet!

        Kokoomus ja RKP tuskin lähtevät sosialistiseen politiikkaan mukaan vaan haluavat hallitukseen porvarillisen enemmistön joka on myös kansan kanta eli demokratian vaatimus tilanteessa, jossa vasemmistolla on selvästi vähemmistö edustajia.


    • HYvähyvä

      Rinteeltä hyvä kommentti eräässä vaalitentissä, kysyttiin mitä pitäisi tehdä laittomasti maassa oleville. Meinasi että kielikouluun ja töihin :) Hyvä Antti :)

    • OrpoVieAnttiVikisee

      Enpä tiedä antista kun hyväksyi kanadan kanssa vapaakauppasopimuksen joka voi aiheuttaa korvausvelvollisuuden suomen valtiolle jos se rajoittaa mitenkään kanadan yritysten pisnestä suomessa ja oli valmis heti muuttamaan perustuslakia tiedustelulakien säätämisen nopeuttamiseksi kun supo rynnäköi armilan saariston mökkeihin. Vapaakauppasopimus olisi lisännyt promillen suomen kauppaa kanadaan ja toivottavasti eun käsittelyssä joku maa torppaa sopimuksen. Jos sama selkärangaton meno jatkuu seuraavassa hallituksessa antin porukalla niin se ei lupaa mitään hyvää suomalaisille vaan orpolainen kyykytys politiikka jatkuu kuin edellisessäkin hallituksessa.

    • Kappasvuan

      Alamäki-Antti pistää nyt Suomen takaisin 90-luvun lamaan. Saattepa nähdä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      671
      5144
    2. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      142
      3968
    3. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3770
    4. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      18
      3332
    5. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3131
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2534
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2401
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2340
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      30
      2187
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      51
      2184
    Aihe