SDP on edesvastuuton

SuomenTuho

Vaalitulos kertoo, että suomalaiset ovat puhuneet. Kehottaisin kuitenkin vilkaisemaan Jussi Halla-Ahon suurimpia äänestysalueita. Nämä alueet ovat tiedetysti maahanmuuttajien lähiöitä, joten perustellusti voidaan kysyä kokevatko näiden alueiden äänestysoikeutetut alueilla olevan jo maahanmuuton lieveilmiöitä? Aivan samoin kuin Ruotsissa eräissä alueissa? Ratkaiseeko Rinne ongelmat jakamalla vastikkeetonta rahaa?

Jussi Halla-Ahon äänet:
1 Santahamina (Helsinki) 38 16,2%
2 Kivikko (Helsinki) 307 14,8%
3 Kontula A (Helsinki) 173 14,7%
4 Jakomäki B (Helsinki) 197 14,5%
5 Mellunmäki B (Helsinki) 315 14,4%
6 Vesala A (Helsinki) 172 14,3%
7 Mellunmäki A (Helsinki) 308 13,9%
8 Vesala B (Helsinki) 245 13,8%
9 Kontula C (Helsinki) 221 13,7%
10 Ylä-Malmi A (Helsinki) 216 13,6%
11 Puotinharju (Helsinki) 159 13,5%
12 Kurkimäki (Helsinki) 217 13,1%
13 Tapulikaupunki A (Helsinki) 265 12,9%
14 Pihlajamäki B (Helsinki) 229 12,8%
15 Herttoniemi B (Helsinki) 295 12,7%
16 Suutarila (Helsinki) 248 12,6%
17 Jakomäki A (Helsinki) 211 12,6%
18 Myllypuro B (Helsinki) 264 12,5%
19 Vuosaari B (Helsinki) 271 12,3%
20 Pukinmäki B (Helsinki) 269 12,3%
https://www.vaalikone.fi/eduskunta2019/is/tulokset/ehdokkaat/0-01-98

Vastaavasti, yhtä lailla tutkien vihreiden ääniharavaa Pekka Haavistoa, voidaan alueiden tulkita olevan keskimääräistä "parempia" - vähintäänkin alueen hintatasossa mitaten.

Pekka Haavisto
1 Ä-alue 090B (Helsinki) 724 8%
2 Lapinlahti (Helsinki) 189 7,3%
3 Käpylä A (Helsinki) 151 7,2%
4 Munkkivuori B (Helsinki) 149 7%
5 Punavuori B (Helsinki) 189 6,8%
6 Käpylä B (Helsinki) 199 6,7%
7 Ruoholahti (Helsinki) 114 6,7%
8 Pohjois-Haaga A (Helsinki) 134 6,7%
9 Suomenlinna (Helsinki) 28 6,6%
10 Taka-Töölö D (Helsinki) 182 6,5%
11 Hermanni A (Helsinki) 158 6,5%
12 Meilahti A (Helsinki) 187 6,5%
13 Ruskeasuo (Helsinki) 135 6,5%
14 Katajanokka (Helsinki) 200 6,4%
15 Oulunkylä B (Helsinki) 141 6,4%
16 Toukola B (Helsinki) 191 6,3%
17 Kulosaari (Helsinki) 157 6,3%
18 Maunula B (Helsinki) 166 6,2%
19 Itä-Pakila (Helsinki) 132 6,2%
20 Meilahti B (Helsinki) 195 6,1

Kysymys kuuluu, koska SDP ei halua Perussuomalaisia hallitukseen, mistä se näkee PS:n kannatuksen johtuvan? Kuten SDP, Vihreät haluavat selvästi äänestää ilmastoasioissa, mutta ovat samalla erkaantuneet todellisista Suomen ongelmista. Näistä yksi tulevaisuuden ongelma on lähi-idän uskontojen julistama pyhä sota läntistä maailmaa vastaan, sekä monikulttuurisuus. Nämä ongelmat näkyvät jo Oulun raiskauksissa, tai e.m. lähiöalueissa äänestyslipukkeiden kautta.

Antti Rinne on maininnut mm. että laittomat maahanmuuttajat / maassa olijat saavat jäädä Suomeen, ja heille tulee tarjota töitä ja kelikoulutusta. Vastaavat lausunnot ovat edesvastuuttomia ja tekevät Suomesta koko maailman sosiaalitoimiston. Puhumattakaan turvallisuuspoliittisista NATO möläytyksistä (Suomella ei olisi mahdollisuutta "kuitenkaan"), tai maaseutualueiden tuhoaminen polttomoottori autojen kautta.

Demareiden vaaliohjelma on yli sata sivua pitkä. Siellä luvataan rahaa muun muassa oppivelvollisuuden pidentämiseen, vanhustenhuoltoon ja eläkkeiden korottamiseen.

Ihmisistä tulee pitää huolta, mutta kysymys kuuluu kenen ehdoilla? Maahanmuuttajien vai suomalaisten?

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • koittakoottullatoimeen

   Minusta persut kuuluvat hallitukseen. Hallitus tulisi muodostaa seuraavista:
   SDP
   Perussuomalaiset
   Vihreät
   Vasemmisto
   + joku muu

   Heillä on kaikilla joitain asioita, joista heidän olisi mahdollista päästä yhteisymmärrykseen. Niistä mistä eivät pääse, eduskunnan mielipidettä sitten vaan hakemaan.

   Selvää vaalien tuloksessa on se, että porvarihallitusta vastustettiin, ja äänet satoivat pääasiasa oppositiolle, ei tätä voida ohittaa. Jos joku taho on luvannut enemmän kuin pystyy toteuttamaan, niin sittenhän se nähdään.

   • poliittinensyrjintä

    Ehdottomasti kuuluu hallitukseen puolue joka on osittautunut nousevansa kaikesta painostuksesta huolomatta jota siihen on kohdistettu mm. syrjäyttämällä se opposition ,leimaammalla puolue julkisesti populistiseksi ja eduskuntavaalien alla enne hallitusneuvotteluja tyrmäämällä hallitusyhteistyön yhteistyön mahdottomuudella vanhojen puolueiden taholta vaalitenteissä. Jos sama linja jatkuu hallitusneuvotteluissa voidaan tuota pitää pikemminkin poliittisena syrjiintänä vanhojen puolueiden taholta ,jolla pyritään pitämään tahot joilal on muunlaisia näkemyksiä asioista poliittisen ytimen vaikutuspiirin ulkopuolelal ja estää näiden vaikuttaminen päätöksen tekoon. Tuo täyttäisi mielestäni jo poliittisen syrjionnän tunnusmerkit.

    https://www.syrjinta.fi/syrjinta

    https://www.syrjinta.fi/mika-on-syrjintaa-


  • Arvopohjat

   Miksi Rinne väittää että arvopohjat ovat Perussuomalaisista kaukana?

   Voisiko joku valaista? En ymmärrä. Mielestäni Suomi kuntoon on molempien agendalla, realismi on vain selvästi eri tasoilla.

   Ei Suomen elintasoa saa esim. öljyvaltioden vertaisiksi korottamalla veroja ja jakamalla vastikkeetonta rahaa. Aiheuttaa vain moraalikadon olla tekemättä töitä.

   • valavelvoittaa

    Rinteen arvopohja on hurskastelua ja suoranaista kansan aivopesua. Ettei muka muut kelpaa jos eivät ajattele samalla tavoin. Rinteen sopisi muistaa, että on ajateltava ensi sijassa maan ja sen kansalaisten etua. Johan niin vannotaan ministerivalassakin.


  • kansatietää

   Muut puolueet voisivat todellakin vaivautua miettimään mistä perussuomalaisten suuri kannatus johtuu, eikä ainoastaan ylimielisesti ohittaa heidät niinkuin eivät olisi olemassakaan. Kansalaisia pitää kuunnella, ja toimia sen mukaan.

  • Järjenvei

   Kohta 4 vuoden päästä ihmetellään kun ei olla muussa kun ilmasto asioiden hysterioinnissa ja muutamalla hybridiautolla "autettu" ilmastoa. Kun oikeat kriisit pitäisi ensin ratkaista ja vasta sitten kun akku teknologiat ovat kehittyneet tarpeeksi niin voidaan massa tuottaa sähköautoja jotka toivottavasti ovat myös vihreää valmistaa ja tuoda maahan... Siksi halla-aho on hyvä koska ajattelee että tärkein ja AJANKOHTAISIN ongelma pitää ratkaista. Kuten että käyttää biodieseliä joka on vihreämpi kuin hybridi...

  • Kyseessä on antipersuaktivismi, joka ei ole salaliittoteoria, eikä tuulesta temmattu asia. Se on sovittu päätös pitää PS hallituskuvioista ulkona. Mistä luulette johtuvan tämän valtakunnan laajuisen jatkuvan häiriköinnin ja mustamaalaamisen, joka ulottuu eduskunnasta median kautta koko väestöön? Ei se ole satunnainen ilmiö. Luulisi ihmisten jo todenneen tämän presidentinvaaleissa. Jos PS olisi tämän päivän "normaali" puolue, eli EU-mielinen, maailmansyleilijä, suvakki, viherpunikki, seteliselkärankainen jne., niin ei olisi myöskään antipersuliikettä ja valtakunnan laajuista viha- ja valhekulttuuria vihapuheilmiöineen ja leimakirveen heilutteluineen. Tietyistä syistä kaikki puolueet, jotka ovat kansan puolueita, isänmaallisia puolueita ja kansallismielisiä puolueita, joutuvat järjestäen vainon kohteeksi. SDP:n päätös nimenomaan perustuu PS:n arvopohjaan, joka sinällään on pätevä ja suomalaisille hyödyllinen, mutta sitä ei voida tietyistä syistä hyväksyä. Tämä on tämänpäivän politiikkaa ja valtakilpailua.

  • Perussuomalainen

   Todellinen Suomenkin hallitus löytyy Brysselistä kun oikein tarkalla korvalla on kuunneltu, vai onko jotain niin pientä asiaa jota ei siellä päätettäisi? Nettomaksajathan ovat tervetulleita torjuntavoittoja tavoittelemaan. Halla-ahon kannatus kaikkien aikojen äänisaalistajana oli mykistävä. Jyrkällä Rinteellä vain noin kolmasosa ja kukkona tunkiolla jo sanelee kuka ei kelpaa hallitukseen. Demokratiasta ollaan menossa diktatuuriin. Suomessako pitäisi koko saastuttavan keskieuroopan pyykki pestä että maailma pelastuisi?

  • että-taas----

   Rinne ei ole mikään järjenjättiläinen.
   Siksi demareiden äänisaalis jäi gallupeiden ja valtamedian rummuttamista kannatus%:sta paljon alle, koska kansa ei vain halunnut Rinnettä pääministeriksi. Demaritkin äänestivät mieluummin vihreitä ja vasemmistoa, koska ei ollut pelkoa niistä ykköspuolueeksi.

   Rinne pääministerinä ja hänen hallitukseensa lähtevät puolueet on kuin itsemurhakandinaatteja.
   Suomalaiset saisivat monta kertaa hävetä ja pelätä hänen möläytyksiänsä lehdistölle, ulkomaiden päämiehille/päämiehistä.

   Rinteen tyhmyys vain korostuisi Halla-Ahon rinnalla, jos olisivat samassa hallituksessa. Se on suurin syy.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5512
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4299
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1657
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1209
  Aihe