mitäs seuraavaksi?

eipitänytmennänäin

Täytyy myöntää, että nyt näyttää pahalta. Puolueella ei ole yhtään edustajaa, mikä tarkoitaa, että se on ulkona kaikest päivän politiikasta, päätöksistä ja julkisuudesta. 2023 Sinisillä ei ole asiaa vaalitenttehininkään, joten mitä kehvettiä seuraavaksi pitäisi tehdä? Ketään ei kiinnosta näemmä sininen liike, ja vaikka kiinnostaisikin, nyt viestiä ei saa edes julkisuuteen.

Seuraava puoluekokous pidettäneen sampon taloyhtiön saunassa, jossa löylykauha voidaan antaa halukkaalle "leikkipä sä vaihteeks puheenjohtajaa".

Mutta oikeasti, mikä on nyt sinisen liikkeent tulevaisuus?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siniset_poistossa

      Siniset tulevat kuihtumaan ompeluseura tasolle seuraavien vuosien aikana. Takinkääntäjiltä lähti kansan tuki eilisissä vaaleissa. Siniset sikailivat Soinin johdolla PS:n 2017 puoluekokouksen jälkeen ja haistattivat pitkät heitä aiemmin PS:n jäseninä äänestäneitä kansalaisia kohtaan. Nyt äänestäjät maksoivat takaisin ja romuttivat loikkari-pettureiden tulevaisuuden. Kepua ja kokoomusta lipovalla ruskealla kielellä ei voi luoda kestävää sinistä tulevaisuutta. Hieno asia että näin kävi.

    • Perussuomalaiset_parempi

      Siniset kohteli äänestäjiä jotka oli heitä eduskuntaan äänestänyt huonosti. Te hajoititte jotain hyvin tärkeää . Suomi tarvitsee puolueen joka oikeasti uskaltaa hallituksessa vaatia että maahan muuttoa lieve ilmiö kitketään pois.

      Te ette sitä tehneet

    • näinsevainon

      Uutissa Sampo uhosi kuinka valtuutettuja on kuntien ja kaupunkien. No, jos muutama kymmen loikkaria joita ei ole vaaleilla sinisinä valittu, vaan PS listoilta. Ei voi olla kovin varmaa tulevaisuutta jatkosta? Eli parasta ja viisainta, kun lopettavat puolueen, niinkuin Torvinen eilen illalla jo puhui.

      • hukkapukkaa

        Eurovaaleihin ehti varmaan jo ilmoittautua sinistenkin ehdokkaita vaikka viimeinen päivä ilmoittautua on torstaina? Jos puolue lakkautettaisiin alta niin ehdokkuudet peruuntuisivat


      • Joutaa_mennä
        hukkapukkaa kirjoitti:

        Eurovaaleihin ehti varmaan jo ilmoittautua sinistenkin ehdokkaita vaikka viimeinen päivä ilmoittautua on torstaina? Jos puolue lakkautettaisiin alta niin ehdokkuudet peruuntuisivat

        Ei puoluetta poisteta rekisteristä ennen kuin jäävät kaksissa vaaleissa ilman kansanedustajapaikkaa. Kaiketi roikkuvat vielä jotenkin mukana nimellisesti, vaikka rahahommatkin ovat täydellisesti perseellään.


    • voiaikoja

      Kuka nyt mahtoi kaapata sinisiltä puolueen? Siniset uskoivat aiheuttavansa persuille vahinkoa loikatessaan, mutta me persujen äänestäjät emme loikanneet.

    • eipitänytmennänäin

      Mä en ymmärrä miten lyhytnäköisiä nämä uuvatit olivat? Tuhosivat uransa sen takia, että saivat killua kaksi vuotta nauttimassa riviedustajaa vähän parempaa palkkaa.

      Jos he eivät olisi paljastuneet luopioiksi, niin persut olisvat tällä hetkellä todennäköisesti puolue. Persujen rivistössä esimerkiksi niinistö ja terho olisivat oikeasti olleet ääniharavia. Nytkin heidän surkea yhteenlaskettu äänipotti olisi riittänyt nostamaan persut demarien ohitse.

      Suorastaa ketuttaa näiden typeryys. Sinne meni suurimman paikka kiitos näiden apinoiden. Politiikka on pitkän matkan juoksua, se ei sovi opportunisteille.

    • Audi200ses

      Ilman noita omaan napaan tuijottavia loikkareita, persut olisivat suurin puolue nyt.
      Soininkin perintö vedettiin pöntöstä alas ihan timpan itse sen tehden.

    • Uppo-Nalle

      "Täytyy myöntää, että nyt näyttää pahalta."
      Samoja sanoja käytti Estonian 2. perämies Tiit Ainsalu viimeisessä hätäviestissä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8534
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2313
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1472
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe