Äänestä yle-veron poistamisen puolesta!

Anonyymi

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4144

YLE on kunnostautunut erittäin ei-objektiivisessa uutisoinnissaan. Halla-ahon alentaminen maisteriksi, Halla-ahon puheenjohtajahaastattelun poistaminen Areenasta, harhaanjohtavat gallupit ja mitä kaikkea vielä.

Viimeisin esimerkki on Tanskan mellakat, joista Yle uutisoi mellakoijien olevan mellakoijien "maahanmuuton vastustajia", sitten, että mellakointi oli heidän aloittamaansa, sen jälkeen, että se oli joka tapauksessa heidän syytään ja viimeisin versio taitaa olla, että maahanmuuton vastustajat provosoivat mellakan Kööpenhaminassa, kun koko ajan mellakoitsijat ovat olleet nimenomaan maahanmuuttajia.

Minä en halua maksaa veroissani tarkoituksellisesti ja tahallisesti vääristä uutisista. Haluatko sinä?

3 kommenttia

Vastaukset

  • Putiinillakin on oma propaganda tv kanava venäjällä,näin saadaan lampaat uskomaan kuka on paha ja kuka on hyvä.Sama on täällä ylen johto on hallitusten tossunalla ollut aina ja uutisoi mitä käsketään tai tulee pakko yyteet ja niin ja niin paljon väkeä ulos aloitetaan isoista johtajista .

  • Kannatan veron poistoa tai ainakin sen huomattavaa pienentämistä. Yleltä täytyy poistaa kaikki polittiset toimittajat ja uutistoimittajat.
    Musiikki- ,luonto-,kulttuuri- ja urheilutoimittajat ovat päteviä.

  • Nyt on aika poistaa Julius.Toimittajalla ei edes tulosvastuuta.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.