Äänestä yle-veron poistamisen puolesta!

hgghjkhkk

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4144

YLE on kunnostautunut erittäin ei-objektiivisessa uutisoinnissaan. Halla-ahon alentaminen maisteriksi, Halla-ahon puheenjohtajahaastattelun poistaminen Areenasta, harhaanjohtavat gallupit ja mitä kaikkea vielä.

Viimeisin esimerkki on Tanskan mellakat, joista Yle uutisoi mellakoijien olevan mellakoijien "maahanmuuton vastustajia", sitten, että mellakointi oli heidän aloittamaansa, sen jälkeen, että se oli joka tapauksessa heidän syytään ja viimeisin versio taitaa olla, että maahanmuuton vastustajat provosoivat mellakan Kööpenhaminassa, kun koko ajan mellakoitsijat ovat olleet nimenomaan maahanmuuttajia.

Minä en halua maksaa veroissani tarkoituksellisesti ja tahallisesti vääristä uutisista. Haluatko sinä?

3

<50

  Vastaukset

  • Putiinillakin on oma propaganda tv kanava venäjällä,näin saadaan lampaat uskomaan kuka on paha ja kuka on hyvä.Sama on täällä ylen johto on hallitusten tossunalla ollut aina ja uutisoi mitä käsketään tai tulee pakko yyteet ja niin ja niin paljon väkeä ulos aloitetaan isoista johtajista .

  • Kannatan veron poistoa tai ainakin sen huomattavaa pienentämistä. Yleltä täytyy poistaa kaikki polittiset toimittajat ja uutistoimittajat.
   Musiikki- ,luonto-,kulttuuri- ja urheilutoimittajat ovat päteviä.

  • Nyt on aika poistaa Julius.Toimittajalla ei edes tulosvastuuta.

  SEISKA.FI

  • Sukupuolensa korjauttanut Sofia Hult hukkuu seksiviesteihin: Pitsalaatikon kansissa ehdotuksia!
  • Kuolemansairas Janita Lukkarinen pääsi huvittelemaan siskonsa kanssa – ”Pystyin luomaan vielä upeita yhteisiä muistoja”
  • BB-Kristian myöntää: Ero Satu-rakkaasta lemmenloman jälkeen!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   243
   2738
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2274
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   148
   2169
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1120
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1069