Nytkö se alkoi

Kepulien keplottelu hallitukseen. Kansa sanoi oman mielipiteensä ,ei enään keskustaa hallitukseen ,mutta ei näköjään ymmärrystä heillä riitä. Vallan himo valtava . Onko keskusta korvaamaton,eikö muilla puolueilla heidän mielestä ole riittävästi järkeä hoitaa suomen asioita. Perussuomalaiset on tullut jäädäkseen olemaan yksi suurimmista puolueista tulevaisuudessa ,eikä heitä voida syrjiä muiden puolueiden sulkeituneiden mielititeinsä takia. Keskusta vei kaiken köyhiltä , toimeentulon lomarahat, palkat loputon lista.
Ilmoita


24 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Nyt on jo punavihreäpersut alkanu jo syömään vaalilupauksiaan, pettivät täydellisesti äänestäjiä
Ilmoita
Vaalilupauksethan on tarkoitettukin Vain tyhmimpien hämäämiseen
Eihän kuuta voi antaa taivaalta
Ilmoita
Halla-aho jo ryömi Rinteen edessä sanoessaan, että persujen ja demareiden arvot ovat lähellä toisiaan.
1 VASTAUS:
Persut hajoo kun Halla-aho muutti taasen suuntaa, nyt alkaa olla arvot jo lähellä punavihreitä, voi tätä huijauksen määrää!
+Lisää kommentti
Hyvältä näyttää Hakkaraisesta jokin minesteri niin riittää tapahtumia . Voi surkeus
1 VASTAUS:
Hakkarainen vastaa yksinään ainakin vasikkahaallista kepulaisia!
+Lisää kommentti
Keskusta vaihtaa keulakuvaansa,ja taas ollaan täysillä mukana ministerivalinnoissa,ja veikkaan Paula Lehtomäkiä tai Päivi Nergiä ulkoministeriksi.
2 VASTAUSTA:
Jokohan Halla-aho ja Rinne jo huomenna jakavat samat arvot, meitä huijataan päiväpäivältä enemmän ja enemmän ja fanaatikko persut vain huutaa jussi,jussi,jussi, ennenkuin hoksaavat taasen hajota!
Ulostusministeriksi kävis molemmat,kummempaa virkaa eivät tarvi. nerg on tyypillinen kepuvalehtelia , katsokaapas näitä naisia puheissaan käyneet saman valekoulun. Nerg .Lehtomäki.Saarikko. " Puhuvat päät"joilla suoltuu ääntä mutta ei mitää tolkkua asiaan päpätys vain käy. Pitää olla julmetunpöllö jos heitä johonkin virkaan esittää.
+Lisää kommentti
Eiköhän nyt viimein tyhmemmätkin ymmärrä, ja sillä tarkoitan Keskustan ja Kokoomuksen äänestäjiä. Sipilä oli alusta asti ohjattu vain ja ainoastaan yhteen tehtävään jonka hoiti mallikkaasti. Viimeisen neljän vuoden aikana Sipilän ja Kokoomuksen taustajoukot kuten Sipilä itsekin tehnyt melkoisen tilin. Häviäjiä ja maksajia tuolle tilin teolle on paljon. Se lista on pitkä ja jopa härski mitä Sipilän hallitus on vienyt kansalaisilta, etenkin se kirpaisee vähävaraisia laidasta laitaan, ja kaikki tehtiin "säästöjen" nimissä. Kuitenkin valtionvelka kasvanut ennätysmäisesti. Ihmisten kulutus vähentynyt radikaalisti ja saanut yrittäjiä ahtaalle eikä ole enää pystynyt palkkaamaan työntekijöitä. Työttömyystilastoilla kikkailtu ja saatu työttömiä pois tilastoista tietyin tunnetuin keinoin, kuitenkin Kelan luukulle mennyt ennätysmäärä uusia asiakkaita. Paljon kertoo sekin asioiden kulusta kun ihan muilla ajatuksilla mitä heillä lopulta oli tämä Soinin porukka haki itselleen paikat eduskuntaan Persujen listoilla ja heti kuitenkin paljastivat itsensä Sipilän osto porukaksi. Heitä siis oli äänestänyt tämä kansan järkevämpi osa joka lopulta asian ymmärsi ja nyt eivät tietysti enää samoja äänestäneet ja kukaan käpykaartista ei enää tietysti päässyt eduskuntaan. Kuinka moni edes huomasi kun Sipilä omien edessä ilmoitti jopa leveästi nauraen että nyt tuli sitten tälllainen vaalitappio. Tuokin jo kertoi että homma tuli kuitenkin hoidettua, ja tämä tämän päiväinen oli enää muodollisuus. Esimerkiksi Sipilän luotettavampia luottomiehiä ollut työministeri Lindström heti Sipilän ero ilmoituksen jälkeen ilmoitti ettei lähdekään EU vaaleihin ja jotain että oli muka tehnyt päätöksen jo aikoja sitten.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
On tuo punavihreepersuporukka melekosta suhumuraporukkaa
Ilmoita
Paljonkohan kokoomus maksoi Sipilälle?Missä köyhän arvot. Oppositioon nyt.
1 VASTAUS:
Ei taija onnistua että kokomuksen laittasit oppositioon, punavihreät on jo alkanu vaalilupauksiaan syömään, persuillakin alkaa olla samat arvot kuin sossuilla, näin meitä huijataan vaaleissa!
+Lisää kommentti
Oletko selvinpäin vai.... Jos olet lukenut ja kuunnellut ja ymmärtäisit lukemasi niin ei Keskusta ole menossa hallitukseen. Mutta se voi olla , että Keskustaa tullaan kaipaamaan hallitukseen.
Ilmoita
Keskustaa kaipaamaan, ei sitten varmasti kukaan jos on järki vielä tallessa. Keskustalla tulee menemään vielä heikommin seuraavissa kunnallisvaaleissa. Ei puolue joka on pettänyt omat kannattajansa näin perusteellisesti ja puolueen vastuunkannattajat jotka ei ymmärrä mistä on kyse. Kyllä tämän maan työntekijöitten nöyryyttäminen oli se piste johon kaikki kaatui. Tämä uusi hallitus tulee, eteenkin sdp/varsemmistoliitto kaatumaan heidän ajamaan ansioveron korotukseen tällä uudella vaalikaudella . Kyllä työnteko pitää työntekijälle kannattaa muuten putoaa motivaatio kokonaan pois.
2 VASTAUSTA:
Jos ny persut ja vihervasemmisto pitää vaalilupauksensa niin uutta hallitusta ei synny, niinistö hajottaa eduskunnan ja järjestetään uudet vaalit!
Keskusta on aina ollut sillanrakentaja puolue oikeiston ja vasemmiston välillä. Aina on keskustaa tarvittu kun maan asioita laitettu kuntoon. Historia näin kertoo. Sano mitä sanot.
+Lisää kommentti
Totta , kyllä työnteon pitää kannattaa. Mutta jos valtion talous on kuralla , niin millä rahalla maksat niille joilla ei ole työtä eikä tuloja? Valtion talous täytyy olla kunnossa , että on mistä antaa! Meinaatko että otetaan velkaa?
Ilmoita
Ei tämän valtion kassa sillä kasva että ansiotulon verotusta kiristetään entisestään, nyt jo maailman korkein ansioverotus. Kansalisten Ostovoima kutistuu,raha ei kierrä ja köyhät köyhtyy, kaikki viisaat ekonomistit ja talousasiantuntijat ovat sitä mieltä että tuloveron kiristäminen vie uuteen lamaan ei taantumaan vain lamaan. No sitten olemme varmasti valtion orjia ilman omaa päätäntä oikeutta.
1 VASTAUS:
Suomessa ei oo lähelläkään Maailman korkein Tulovero eli otappa Asioista selvää ennenkuin puhut puuta heinää.!
+Lisää kommentti
Ei tämä Rinne ole mikään ruutinkeksijä ole kun ajatellaan sitä että sdp: n kannatus suli kuin voi puurossa. Kaikki johtui kuitenkin Rinteen asenteesta persussuomalaisia kohtaan,oli haastattelua missä tahansa niin sama lässytys alkoi, emme ota Perussuomalaisia hallitukseen . Vielä kun olisi ollut viikko lisää vaaleihin niin sdp olisi ollut 4 tai viides puolue kannatukseltaan.Orpo oli kyllä fiksu kaveri kun sanoi että heille käy Perussuomalaiset hallitukseen. Ihmisiä on myös Perussuomalaiset että mitä asennetta harrastaa esim sdp ( Rinne) ja vasemmisto ( Andersson) jkp ( Henriksson) Kd (Essayah) kysympä vain.
Ilmoita
Orpo oli silloin kun persut hajos sitä mieltä että persujen arvot estää ottamasta niitä hallitukseen, näinkö kokomuskin syö vaalilupauksiaan samallalailla kuin punavihreät, persuista nyt puhumattakaan, Halla-aho jo julisti että heidän arvot ei juuri poikkea sosuista!
Ilmoita
Persut sulaa taas kerran kuten lumiäpäri saunassa.Ei pääse hallitukseen eikä varmaan haluakkaan niin paljon perusteettomia lupauksia joita ei voi lunastaa
Ilmoita
Täällä aiemmin painotettu, että kuntatasolla ei saa valittaa, kun kepu kerran valittu demokraattisilla vaaleilla.
Se vain on nyt niin, että valtakunnan tasolla ollaan sitä mieltä, että nykyinen kepulainen politiikka ei ole kansalaisten mieleen.
Se vain on niin, että kepu on 4. sijalla, eikä kaukana ole vihreät, eikä vasemmisto.
Tällä urputuksella se kohta 7. sijalla.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Nytkö se alkoi

Kepulien keplottelu hallitukseen. Kansa sanoi oman mielipiteensä ,ei enään keskustaa hallitukseen ,mutta ei näköjään ymmärrystä heillä riitä. Vallan himo valtava . Onko keskusta korvaamaton,eikö muilla puolueilla heidän mielestä ole riittävästi järkeä hoitaa suomen asioita. Perussuomalaiset on tullut jäädäkseen olemaan yksi suurimmista puolueista tulevaisuudessa ,eikä heitä voida syrjiä muiden puolueiden sulkeituneiden mielititeinsä takia. Keskusta vei kaiken köyhiltä , toimeentulon lomarahat, palkat loputon lista.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta