Nytkö se alkoi

Robbinpeo

Kepulien keplottelu hallitukseen. Kansa sanoi oman mielipiteensä ,ei enään keskustaa hallitukseen ,mutta ei näköjään ymmärrystä heillä riitä. Vallan himo valtava . Onko keskusta korvaamaton,eikö muilla puolueilla heidän mielestä ole riittävästi järkeä hoitaa suomen asioita. Perussuomalaiset on tullut jäädäkseen olemaan yksi suurimmista puolueista tulevaisuudessa ,eikä heitä voida syrjiä muiden puolueiden sulkeituneiden mielititeinsä takia. Keskusta vei kaiken köyhiltä , toimeentulon lomarahat, palkat loputon lista.

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • persut-pettää

      Nyt on jo punavihreäpersut alkanu jo syömään vaalilupauksiaan, pettivät täydellisesti äänestäjiä

    • Irmelivaan

      Vaalilupauksethan on tarkoitettukin Vain tyhmimpien hämäämiseen
      Eihän kuuta voi antaa taivaalta

    • ministeriauto

      Halla-aho jo ryömi Rinteen edessä sanoessaan, että persujen ja demareiden arvot ovat lähellä toisiaan.

      • kansa-pettyy-taas

        Persut hajoo kun Halla-aho muutti taasen suuntaa, nyt alkaa olla arvot jo lähellä punavihreitä, voi tätä huijauksen määrää!


    • Poikkiteloin

      Hyvältä näyttää Hakkaraisesta jokin minesteri niin riittää tapahtumia . Voi surkeus

      • sahamieskehiin

        Hakkarainen vastaa yksinään ainakin vasikkahaallista kepulaisia!


    • SamaPaskaJatkuu

      Keskusta vaihtaa keulakuvaansa,ja taas ollaan täysillä mukana ministerivalinnoissa,ja veikkaan Paula Lehtomäkiä tai Päivi Nergiä ulkoministeriksi.

      • persut-loikkaa-harhaan

        Jokohan Halla-aho ja Rinne jo huomenna jakavat samat arvot, meitä huijataan päiväpäivältä enemmän ja enemmän ja fanaatikko persut vain huutaa jussi,jussi,jussi, ennenkuin hoksaavat taasen hajota!


      • Anonyymi

        Ulostusministeriksi kävis molemmat,kummempaa virkaa eivät tarvi. nerg on tyypillinen kepuvalehtelia , katsokaapas näitä naisia puheissaan käyneet saman valekoulun. Nerg .Lehtomäki.Saarikko. " Puhuvat päät"joilla suoltuu ääntä mutta ei mitää tolkkua asiaan päpätys vain käy. Pitää olla julmetunpöllö jos heitä johonkin virkaan esittää.


    • Kupla.puhkesi

      Eiköhän nyt viimein tyhmemmätkin ymmärrä, ja sillä tarkoitan Keskustan ja Kokoomuksen äänestäjiä. Sipilä oli alusta asti ohjattu vain ja ainoastaan yhteen tehtävään jonka hoiti mallikkaasti. Viimeisen neljän vuoden aikana Sipilän ja Kokoomuksen taustajoukot kuten Sipilä itsekin tehnyt melkoisen tilin. Häviäjiä ja maksajia tuolle tilin teolle on paljon. Se lista on pitkä ja jopa härski mitä Sipilän hallitus on vienyt kansalaisilta, etenkin se kirpaisee vähävaraisia laidasta laitaan, ja kaikki tehtiin "säästöjen" nimissä. Kuitenkin valtionvelka kasvanut ennätysmäisesti. Ihmisten kulutus vähentynyt radikaalisti ja saanut yrittäjiä ahtaalle eikä ole enää pystynyt palkkaamaan työntekijöitä. Työttömyystilastoilla kikkailtu ja saatu työttömiä pois tilastoista tietyin tunnetuin keinoin, kuitenkin Kelan luukulle mennyt ennätysmäärä uusia asiakkaita. Paljon kertoo sekin asioiden kulusta kun ihan muilla ajatuksilla mitä heillä lopulta oli tämä Soinin porukka haki itselleen paikat eduskuntaan Persujen listoilla ja heti kuitenkin paljastivat itsensä Sipilän osto porukaksi. Heitä siis oli äänestänyt tämä kansan järkevämpi osa joka lopulta asian ymmärsi ja nyt eivät tietysti enää samoja äänestäneet ja kukaan käpykaartista ei enää tietysti päässyt eduskuntaan. Kuinka moni edes huomasi kun Sipilä omien edessä ilmoitti jopa leveästi nauraen että nyt tuli sitten tälllainen vaalitappio. Tuokin jo kertoi että homma tuli kuitenkin hoidettua, ja tämä tämän päiväinen oli enää muodollisuus. Esimerkiksi Sipilän luotettavampia luottomiehiä ollut työministeri Lindström heti Sipilän ero ilmoituksen jälkeen ilmoitti ettei lähdekään EU vaaleihin ja jotain että oli muka tehnyt päätöksen jo aikoja sitten.

    • sekasikaikkivain

      On tuo punavihreepersuporukka melekosta suhumuraporukkaa

    • Närkästynyt

      Paljonkohan kokoomus maksoi Sipilälle?Missä köyhän arvot. Oppositioon nyt.

      • punavihreäpersu-potaskaa

        Ei taija onnistua että kokomuksen laittasit oppositioon, punavihreät on jo alkanu vaalilupauksiaan syömään, persuillakin alkaa olla samat arvot kuin sossuilla, näin meitä huijataan vaaleissa!


    • Hoopoja

      Oletko selvinpäin vai.... Jos olet lukenut ja kuunnellut ja ymmärtäisit lukemasi niin ei Keskusta ole menossa hallitukseen. Mutta se voi olla , että Keskustaa tullaan kaipaamaan hallitukseen.

    • Työläs

      Keskustaa kaipaamaan, ei sitten varmasti kukaan jos on järki vielä tallessa. Keskustalla tulee menemään vielä heikommin seuraavissa kunnallisvaaleissa. Ei puolue joka on pettänyt omat kannattajansa näin perusteellisesti ja puolueen vastuunkannattajat jotka ei ymmärrä mistä on kyse. Kyllä tämän maan työntekijöitten nöyryyttäminen oli se piste johon kaikki kaatui. Tämä uusi hallitus tulee, eteenkin sdp/varsemmistoliitto kaatumaan heidän ajamaan ansioveron korotukseen tällä uudella vaalikaudella . Kyllä työnteko pitää työntekijälle kannattaa muuten putoaa motivaatio kokonaan pois.

      • varmaan-pettävät-äänestä

        Jos ny persut ja vihervasemmisto pitää vaalilupauksensa niin uutta hallitusta ei synny, niinistö hajottaa eduskunnan ja järjestetään uudet vaalit!


      • Anonyymi

        Keskusta on aina ollut sillanrakentaja puolue oikeiston ja vasemmiston välillä. Aina on keskustaa tarvittu kun maan asioita laitettu kuntoon. Historia näin kertoo. Sano mitä sanot.


    • Väännätästä

      Totta , kyllä työnteon pitää kannattaa. Mutta jos valtion talous on kuralla , niin millä rahalla maksat niille joilla ei ole työtä eikä tuloja? Valtion talous täytyy olla kunnossa , että on mistä antaa! Meinaatko että otetaan velkaa?

    • Tyttyräveli

      Ei tämän valtion kassa sillä kasva että ansiotulon verotusta kiristetään entisestään, nyt jo maailman korkein ansioverotus. Kansalisten Ostovoima kutistuu,raha ei kierrä ja köyhät köyhtyy, kaikki viisaat ekonomistit ja talousasiantuntijat ovat sitä mieltä että tuloveron kiristäminen vie uuteen lamaan ei taantumaan vain lamaan. No sitten olemme varmasti valtion orjia ilman omaa päätäntä oikeutta.

      • eihuuhaata

        Suomessa ei oo lähelläkään Maailman korkein Tulovero eli otappa Asioista selvää ennenkuin puhut puuta heinää.!


    • Työläs

      Ei tämä Rinne ole mikään ruutinkeksijä ole kun ajatellaan sitä että sdp: n kannatus suli kuin voi puurossa. Kaikki johtui kuitenkin Rinteen asenteesta persussuomalaisia kohtaan,oli haastattelua missä tahansa niin sama lässytys alkoi, emme ota Perussuomalaisia hallitukseen . Vielä kun olisi ollut viikko lisää vaaleihin niin sdp olisi ollut 4 tai viides puolue kannatukseltaan.Orpo oli kyllä fiksu kaveri kun sanoi että heille käy Perussuomalaiset hallitukseen. Ihmisiä on myös Perussuomalaiset että mitä asennetta harrastaa esim sdp ( Rinne) ja vasemmisto ( Andersson) jkp ( Henriksson) Kd (Essayah) kysympä vain.

    • pettäminen-alkoi

      Orpo oli silloin kun persut hajos sitä mieltä että persujen arvot estää ottamasta niitä hallitukseen, näinkö kokomuskin syö vaalilupauksiaan samallalailla kuin punavihreät, persuista nyt puhumattakaan, Halla-aho jo julisti että heidän arvot ei juuri poikkea sosuista!

    • juppeliii

      Persut sulaa taas kerran kuten lumiäpäri saunassa.Ei pääse hallitukseen eikä varmaan haluakkaan niin paljon perusteettomia lupauksia joita ei voi lunastaa

    • Anonyymi

      Täällä aiemmin painotettu, että kuntatasolla ei saa valittaa, kun kepu kerran valittu demokraattisilla vaaleilla.
      Se vain on nyt niin, että valtakunnan tasolla ollaan sitä mieltä, että nykyinen kepulainen politiikka ei ole kansalaisten mieleen.
      Se vain on niin, että kepu on 4. sijalla, eikä kaukana ole vihreät, eikä vasemmisto.
      Tällä urputuksella se kohta 7. sijalla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1706
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1325
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1220
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1216
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1193
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1086
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1075
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      1035
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      986
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      884
    Aihe