Tähän saa maalaisliitolaiset jatkaa vollotustaa Ala-Nissilästä

koeputkilapsiaaro

Tähän saa maalaisliitolaiset jatkaa vollotustaan Ala-Nissilästä ja muusta. Minä vain ilmoitan kaikille, että "Kepu pettää aina!"

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keputtajatkumoon

      Ihmettelen kovasti paikallislehden porua siitä, että " tietty paikallinen ehdokas" jäi valitsematta. Kaikki kunnia hänelle, ei siinä mitään.

      Sen sijaan paikallislehdelle voisin sanoa hyvinkin painokkaasti, että tilaajissa on niitäkin, jotka eivät kannata keputtajia. Tai edes kokkareita. On turhaa itkeä kovin isoon äänee, jos moni tilaus loppuu lehden yksioikoisen poliittisen linjan vuoksi.

      Toinen asia, jota monen näyttää olevan vaikea suodattaa on se, että jokainen PUOLUE ajaa omia asioitaan. Ei ole mitään paikallisen alueen edustajia. Se aika on auttamattomasti jo ohi.

      • vihapoliislukee

        Ei saa! Pikkutyttönen, päätoimittaja, Kati saa nyt raivarin, eikä kuulemma näytäkään enää 23 vuotiaalta.


    • varastavakasakka

      Minulla, vanhalla maalaisliittolaisella lakkasi ottamasta eteen! Viagraa en suostu ottamaan, vaan odotan että Alkio tulee ja pelastamaan!

    • 6547

      Tämä heinäseiväsimaami sai Loimaalle tämän talouden mustan aukon ! Joka vuosi kaupunki maksaa avustuksia 150000€ tähän kaivoon , mikä ei Loimaalle tuo mitään lisäarvoa . Kepu pettää aina ja Muut maksavat museon !

    • Vaihtanut

      Jokainen äänestäjä harkitsee, ketä äänestää. Nyt iso joukko aiempia äänestäjiä päätti vaihtaa ehdokastaan. Ja tietysti vanhan miehen kavereita kuoleekin koko ajan.

    • Kupla.puhkesi

      Eiköhän nyt viimein tyhmemmätkin ymmärrä, ja sillä tarkoitan Keskustan ja Kokoomuksen äänestäjiä. Sipilä oli alusta asti ohjattu vain ja ainoastaan yhteen tehtävään jonka hoiti mallikkaasti. Viimeisen neljän vuoden aikana Sipilän ja Kokoomuksen taustajoukot kuten Sipilä itsekin tehnyt melkoisen tilin. Häviäjiä ja maksajia tuolle tilin teolle on paljon. Se lista on pitkä ja jopa härski mitä Sipilän hallitus on vienyt kansalaisilta, etenkin se kirpaisee vähävaraisia laidasta laitaan, ja kaikki tehtiin "säästöjen" nimissä. Kuitenkin valtionvelka kasvanut ennätysmäisesti. Ihmisten kulutus vähentynyt radikaalisti ja saanut yrittäjiä ahtaalle eikä ole enää pystynyt palkkaamaan työntekijöitä. Työttömyystilastoilla kikkailtu ja saatu työttömiä pois tilastoista tietyin tunnetuin keinoin, kuitenkin Kelan luukulle mennyt ennätysmäärä uusia asiakkaita. Paljon kertoo sekin asioiden kulusta kun ihan muilla ajatuksilla mitä heillä lopulta oli tämä Soinin porukka haki itselleen paikat eduskuntaan Persujen listoilla ja heti kuitenkin paljastivat itsensä Sipilän osto porukaksi. Heitä siis oli äänestänyt tämä kansan järkevämpi osa joka lopulta asian ymmärsi ja nyt eivät tietysti enää samoja äänestäneet ja kukaan käpykaartista ei enää tietysti päässyt eduskuntaan. Kuinka moni edes huomasi kun Sipilä omien edessä ilmoitti jopa leveästi nauraen että nyt tuli sitten tälllainen vaalitappio. Tuokin jo kertoi että homma tuli kuitenkin hoidettua, ja tämä tämän päiväinen oli enää muodollisuus. Esimerkiksi Sipilän luotettavampia luottomiehiä ollut työministeri Lindström heti Sipilän ero ilmoituksen jälkeen ilmoitti ettei lähdekään EU vaaleihin ja jotain että oli muka tehnyt päätöksen jo aikoja sitten.

      • Ööhööh

        Tämän " kuplan "kirjoittajalla näyttää olevan halu riidellä ja esittää valheellisia ja omituisia, ihmeellisiä väitteitä, luuloja, pelkoja, arvailuja ja katkeruutta. Vai mikä niiden on tarkoitus sitten lieneekään.
        Tuollaisessa mielikuvamaailmassa on varmaan hirveää elää.
        Todellisuus näkyy tilastoissa, kyselyissä ja haastatteluissa.
        Ihmisten ostokyky kasvaa, tyytyväisyys lisääntyy, työllisyys kasvaa ja elintaso nousee.
        Toivottavasti tämä nousu jatkuu ja uudella eduskunnalla ja hallituksella on taitoa ja halua jatkaa Suomen taloudenhoitoa edelleen hyvään suuntaan.
        Faktat ovat faktoja ja niitä on helppo tarkistaa.


      • lajijasuris
        Ööhööh kirjoitti:

        Tämän " kuplan "kirjoittajalla näyttää olevan halu riidellä ja esittää valheellisia ja omituisia, ihmeellisiä väitteitä, luuloja, pelkoja, arvailuja ja katkeruutta. Vai mikä niiden on tarkoitus sitten lieneekään.
        Tuollaisessa mielikuvamaailmassa on varmaan hirveää elää.
        Todellisuus näkyy tilastoissa, kyselyissä ja haastatteluissa.
        Ihmisten ostokyky kasvaa, tyytyväisyys lisääntyy, työllisyys kasvaa ja elintaso nousee.
        Toivottavasti tämä nousu jatkuu ja uudella eduskunnalla ja hallituksella on taitoa ja halua jatkaa Suomen taloudenhoitoa edelleen hyvään suuntaan.
        Faktat ovat faktoja ja niitä on helppo tarkistaa.

        En kyllä minäkään Sipilän ja edellisen hallituksen toimia aivan noin näe, vaikka en ihan tyytyväinen olekaan sen toimiin. Suurimmat viat tavoiteltu massiivinen hallintouudistus ja liian laaja valinnanvapaus sotessa. En ole sairaana ja pienituloisena huomannut tuloissa tai menoissa juuri muutosta paitsi mitä itse tietoisesti yrittänyt omilla valinnoilla tehdä. Tietty on mm. aktiivimalli, mutta sekin paikataan pienitulosimmilla. Enemmän on kai kyse indeksikorotusten jäädytyksestä minkä merkitys aika pieni, koska inflaatio pientä. Jos rahaa on vähemmän käytössä, todennäköinen syy on muualla kuin politiikassa.

        Valtion menoja pitää pyrkiä pienentämään eikä aina vain lisätä ja kiristää veroja, sillä tästä on monenlaista haittaa. Karsintaa ei pidä painottaa yhteiskunnan heikoimpiin, mutta kun tulonsiirrot ja palvelut on isoja menoeriä, niin väkisinkin näihin joudutaan koskemaan tavalla tai toisella. Eräänä perusperiaatteena pitää olla, että sosiaalista tukea pitää antaa vain sellaiselle, joka sitä todella tarvii, eikä jokaiselle jotain.


    • Eitakuueläkettäkään

      Nimimerkki Öhöh kirjoitti, että ihmisten ostokyky kasvaa ja tyytyväisyys lisääntyy. Kenellä lisääntyy ja kenellä ei. Minä saan kuukaudessa eläkettä 760 euroa. Se ei tahdo riittää elämiseen. Ihalaisen valtakaudella en tosin saanut sitäkään.

      • Anonyymi

        Eli sinulle ei ole kertynyt yhtään työeläkettä? Eli et ole saanut olla töissä?Jos olisi työkyvyttömyyseläke sairauden tai vamman vuoksi, silloinhan laskettaisiin ns tuleva aika huomioon eläkkeessä.
        Kannattaa ottaa yhteyttä Kelaan, olet varmaan oikeutettu asumistukeen tai perustoimeentulotukeen.


    • Anonyymi

      Nimim. Lajinauris sanoisin, että sotessa valinnanvapaus ei ollut liian laaja. Terveyspalveluissa olisi tarvittu enemmänkin vaihtoehtoja, jotta välinpitämättömät ja osittain valehtevet virkalääkärit voitaisiin vaihtaa hyviin yksityislääkäreihin. Ei ole mukavaa, että papereihin kirjoitetaan esim. että kuume lähti, vaikka sitä ei edes mitattu.

      • Anonyymi

        Ihan totta. Tarvitaan isoja muutoksia ja nykyistä parempaa valinnan vapautta. Mutta esimerksi vaativien leikkausten ja 24/7 päivystyksen vuoksi on iso määrä resursseja kiinni näissä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe