Korruptiota naisten MM - jääkiekossa

Maalimikämaali

Kuinkahan isoilla panoksilla videotuomarit tai heidän lähipiirinsä olivat pelanneet tulosvetoa Usan puolesta, kun tällainen oikeusmurha oli järjestettävä jäälle, että lähipiiri saa vedonlyöntiin sijoittamansa rahat takaisin voittoineen ja videotuomarikin osuutensa.

Videotarkastuksen pitkä kesto osoitti selvästi sen tarkoituksellisen hämäyksen, että tilanne olisi ollut muka jotenkin epäselvä ja siten edes jotenkuten tulkinnanvarainen perustellusti. Edes tuomion syy ja peruste eivät selvinneet ilmeisesti videotuomarillekaan

Kokonaiskuva videotuomarin toiminnasta paljastaa siten hyvin , että tapahtui jäätävä oikeusmurha jäällä, sillä kaikki tuomarien päätökset ja tulkinnat tilanteesta epäjohdonmukaisuuksineen vaikuttivat pitkän keston lisäksi hyvin omituisilta

Eikö terve järki jo sano, että jos maalivahti saa rangaistuksen kampituksesta ts. maalinteon estämisestä, niin hyökkäävä pelaaja ei voi silloin syyllistyä maalivahdin häirintään. Maalivahti syöksyi pelaajan jalkoihin eikä vähäistä törmäystä voinut estää. Miksi Suomen hyökkääjä olisi vapaaehtoisesti ottanut ison loukkaantumisriskin syöksyessään törmäyksestä laitaan(kuten näytti käyvänkin) , jos olisi voinut estää sen ?
Joten tuomarit päättivät ensin antamansa jäähyn perusteella, että pelaajan törmäys oli tahaton.

Tuomarin pitäisi katsoa aina kokonaisuutta tilanteessa eikä tarrautua yksityiskohdan veivaamisen siten, että väärintulkinta on mahdollista muuttaa sääntöjenvastaisuudeksi.
Sillä kyllähän sen kaikki näkivät.; maali mikä maali.

Säännöt sanovat ko. tilanteesta(suora lainaus) :

Hyökkäävän joukkueen kenttäpelaajalle, joka tahattomasti osuu maalivahtiin maalialueen ulkopuolella, kun molemmat yrittävät saada kiekkoa hallintaansa, ei tuomita rangaistusta.
Jos tilanteesta tehdään maali, se hyväksytään(ja piste)

2

<50

  Vastaukset

  • Suomelle kuuluu maailman mestari titteli. Joten oikeutta on saatava vaikka lakituvan kautta. Kyseinen tuomari joka päätöksen teki, on ostettu tuomari. Hänen uransa on saatava ohi. Sillä hän voi tuomita muita pelejä vielä vasten urheilu sääntöjen mukaan. Hänen on urallaan maksettava,on oikeus ja kohtuus. Pois maksettu tuomari. Syyniin tarkkaan vaan . Teko on tosi alhaista laatua. Suomi on naisten maailmanmestari 2019, maailma näki ja tietää sen tosi asian. Sitä ei muutu ikinä.

  • Joku motiivi videotuomarilla on täytynyt olla, koska halusi haastaa maalin, vaikka tiesi, ettei siitä seuraa mitään hyvää kisoille tai jääkiekolle yleisestikään. Välistäveto tuhosi sekä kisojen muiston että ääkiekkojuhlan.
   Olisi ollut tuhannen taalan paikka saada naisten jääkiekolle mainosta ja arvostusta lisää, kun joku muu maa kuin USA olisi viimeinkin voittanut mestaruuden ja juhlinut sitä näyttävästi Euroopankin puolella

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   2433
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2163
  3. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   44
   854
  4. Onko Martinalla tuparit?

   Ja onkohan niihin kutsuttu Stefu ja Sohvi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   841