Maahanmuutossa jakamaton ihmisarvo!

Nuoti mies joka Somaliassa tahi Irakissa saa kännykkäänsä viestin, että Suomessa on hyvä olla turvapaiikanhakijana. VOK:issa saa hyvää ruokaa huoneet siivotaan ja viela tulee reilut 300€ käteen.
Hän lähtee pyrkimään Suomeen Venäjän kautta, mutta menettääkin jakamattoman ihmisarvonsa eikä pääse 7 vaalean neitsyen Suomeen

Naapurissa asuva nuori mies on joutunut vaikeuksiin yhteisönsä ja viranomaisten kanssa päättä valita toisen tien Suomeen. Hän lentää Eurooppnn, Sieltä junalla Suomeen. Väliäkö hällä onko hän Suomessa täysihoidossa Muhammed vai Ahmed, iraqi vai mikä tahansa. Tärkeintä että aasi maksaa.

Muhammed meni Venäjän reittiä eikä päässyt täysihoitoon. Veli Ahmed tuli Ruotsin kautta ja on nauttinut elämästä jo 4 vuotta.

Värillä ei ole väliä, mutta maasta mistä tulet on.

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PERSULANDIA

      TODELLISET APUA TARVITSEVAT PAKOLAISET OVAT PAKOLAISLEIREILLÄ.

      • Anonyymi

        Se on juuri noin. On epäoikeudenmukaista auttaa heitä joilla on ollut rahaa ja resursseja lähteä pois ja jättää ne muut ilman apua.


      • Anonyymi

        Ja itseasiassa, heidänkään ongelmat ei kuulu meille millään tavoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja itseasiassa, heidänkään ongelmat ei kuulu meille millään tavoin.

        Eikä asia mitenkään parane ottamalla tänne ne "paremmat pakolaiset".


      • Anonyymi

        Yleisesti ottaen omituista että täällä kaukaisessa Euroopassa hyysätään ja elätetään miehiä jotka ovat tuhonneet omat maansa! Valtaisat MIESlaumat elelevät täällä herroiksi tekemättä yhtään mitään.Suurin osa ei edes osaa lukea ja kirjoittaa, joten työtä tekeväksi ja veroja maksavaksi valtion rikastajaksi heistä ei koskaan ole. Omituista on myös että näitä haitallisia laumoja ja niiden tekemisiä peitellään ja vähätellään. JOKAINEN omilla aivoillaan ajatteluun kykenevä ihminen ymmärtää että Eurooppa on nyt tekemässä järkyttävää virhettä, miksi, sitä sietää miettiä!


    • refugees.in.or.out

      ps hallitukseen ja voivat alkaa . refugees raakkauksen. in or out.

    • potkupersauksiin

      Paskat arvoista, suomi on suomalaisten maa ei beduiinien. Kamelin kasvattajat kotiin.

    • uudettyöt

      Mutta mites, kun Antti Rinne sanoi jämerästi että sosialidemokraateille ihmisarvo ON jakamaton, ja näiden arvohan jakautuu sen tuloreitin mukaan.
      Niin että aikooko Rinne pääministerinä korjata ihmisarvon jakautumisen vääristymät?

      • Anonyymi

        SDPlle terroristien ihmisarvo on jakamaton mutta suomalaisten lasten ihmisarvo on joukkoraiskausten kelpoinen. Heidän mielestään lasten ihmisarvosta puhuminenkin on rikos.


    • Antti Rinne, kuten muutkin hörhöt haluavat pitää Venäjän rajan kiinni, mutta Ruotsin rajan auki.
      Miten se jakamaton ihmisarvo katoaa Venäjällä? Miksei suomalaisella suomea puhuvalla ihmisellä ole jakamatonta tahi muuta ihmisarvoa?

      • Anonyymi

        Venäläisillä ei muutenkaan ole Suomessa jakamatonta ihmisarvoa pakolaisiin verrattuna. Jos Venäjän kansalainen ylittää viisumiin merkityn ajan, niin joko poliisi tai rajavartiosto antaa tällaiselle henkilölle sakot ulkomaalaisrikkomuksesta ja kyydittää Vaalimaalle ja poistaa maasta, sekä antaa 1-2 vuoden maahantulokiellon.
        Laiton pakolainen sensijaan ei saa sakkoja ja hän saa jäädä maahan ns. paperittomaksi, joka todennäköisesti tietää elinikäistä oleskelua Suomen täysihoidossa.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Asun lähiössä josssa on paljon rikkautta. Kurvasin vasta parkkipaikalle autoineni ja katsoin naapuripihaan ja ajattelin että voi vittu. Olen jo aika pakjon nähnyt lipidoanni eri kulttuureissa liotittanut mutta ajattelin hetken että Darvin oli oikeassa, ihmisen ja apinan välissä on rotu. Saattoivat olla saharan eteläpuoliselta alueelta ja näiden purenta on niin poikkeuksellinen että tämä teki minustakin vanhasta kommunistista hetkeksi rasistin.

      • Anonyymi

        On eri asia vastustaa Israelin politiikkaa kuin olla juutalaisvastainen. Sen toivottavasti kaikki ymmärtävät. Rajalla ovat Davin ja Goljat vastakkain. Davidilla on vieläkin linko, mutta goljatilla hävittäjät ja panssarit.


      • Anonyymi

        Kyllä kyllä ja Suomessakin syyttä suotta puututaan ikuisestielätettävien ja holtittomasti lisääntyvien kehitysmaamuslimeiden ”kepposteluun” kuten Turussa, Oulussa, Stadissa jne... törkeetä rasismia edes mainita näistä asioista mitään.....Eikö totta....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On eri asia vastustaa Israelin politiikkaa kuin olla juutalaisvastainen. Sen toivottavasti kaikki ymmärtävät. Rajalla ovat Davin ja Goljat vastakkain. Davidilla on vieläkin linko, mutta goljatilla hävittäjät ja panssarit.

        Israelilla on oikeus puolustaa itseään kun se yritetään työntää erään uskonnollispoliittisen systeemin toimesta mereen. Sillä kansalla ei ole ystäviä ympärillään, vain vihollisia. Tulee aika jolloin peto (Ilmestyskirjan peto on tämä eräs uskonto, jota edustavat nämä ympärysmaat) hyökkää Israeliin, mutta se tullaan tuhomaan. Israelia ei kinä tulla kokonaan tuhoamaan, siitä pitää Jumala huolen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        On eri asia vastustaa Israelin politiikkaa kuin olla juutalaisvastainen. Sen toivottavasti kaikki ymmärtävät. Rajalla ovat Davin ja Goljat vastakkain. Davidilla on vieläkin linko, mutta goljatilla hävittäjät ja panssarit.

        Israel hävittäköön terroristit viimeiseen miehenkuvakkeeseen!


    • Anonyymi

      Kuten jo 90 luvulla sanottiin, että ne todelliset pakolaiset ovat pakolaisleireillä eivätkä pääse sieltä mihinkään...... no nyt ovat päässeet kohta 30 vuotta vastikkeettomalle ikuisenelatuksen statuksella holtittomasti lisääntymään ja ikuisesti ”kotoutumaan” sekä keppostelemaan Suomeen lähes ilman mitään seuraamuksia.....ja lopunhan kaikki kantasuomalaiset tolkunihmiset jo tietävätkin....Eikö totta

    • Anonyymi

      geelitukat valmistautuvat Kristillisen Pääsiäisen viettoon menemällä urheilutarvikekauppaan Kelan A 4 setelillä ostamaan kaikkea pakoLOISILLE tarpeellista kulutustavaraa.. No löytyihän sitä lenkkaria paitaa palloa verkkaria ym ym..KAIKKI kotouttamiseen tarpeellista ..Kaupan ulkopuolella Suomalaiset vanhukset tonkivat roskiksia etsiessään tyhjiä tölkkejä saadakssen maksalaatikkonsa..HYVÄ me ja HYVÄ Suomi.

    • Minulla on erilainen ihmiskäsitys kuin al Taeella. On vaikea uskoa, että Suomen eduskunnassa ihminen joka haluaa tappaa juutalaisia.

      • Anonyymi

        Ja aivan käsittämättömältä tuntuu, että eduskunnassa on lakeja säätämässä valehteleva sdp kehitysmaamuslimi!


    • Anonyymi

      Suomen aina ruotsalaisia nuoleskeleva eliitti on alentanut maamme Ruotsin alusmaaksi jo aikoja sitten. Lisäksi Suomi on svekokratia eli ruotsinkielisten ja -mielisten hallitsema maa. Suomenmielisyys sen sijaan leimataan natsirasimiksi valta- eli svekomedian toimesta!?

      • Suomenruotsalaiset ovat ruotsalaisten kanssa ostaneet Suomesta kaiken kansallisomaisuutemme.
        Omistus on siirretty veroparatiiseihin, jonne rahat maastamme valuvat.
        Norjalaiset tulevat nyt öljyrahoineen apajille. DNA meni sinne. Mikäli Haavisto, Henriksson, Rinne ja Orpo ovat hallituksessa he myyvät taas kansallisomaisuuttamme


    • Anonyymi

      Miksi irakin ja syyrian poika ei välitä siskoistaan ja veljistään-luikkii vain pakoon omasta maastaan

      ja näitä sitten pitää suomalaisen kunnioittaa kun kiittävät mm raiskaamalla suomen tyttöjä

      Mikä oli sipilän johtoajatus vuonna 2015?

    • Anonyymi

      Se on tuo Eurooppalainen pakolaisten vaastaan otto halukkuus ollut heikonlaista Eu:n puitteissa.uomessa on toteutettu tuot akiintiö politiikaa kuten Maltalla ,mutta muutoin ei sitten liiemälti olekkaan,eikä kaikki euroopan maat ole vähääkään halukkaita tuohon. Suomessa eettisyys on ollut jatkuvan keskustelun alla , niin kriittisesti ,kuin kritisoimatta puoltaean. Maahan muutto ei kuitenkkaan lien ongelmaton ,ei edes siinä suhteessa että pakolaipolitiikan kautta tuleville kelpaisi mikä tahansa maa turvapaikaksi ,joka asettaa tuon aloittajan sisältämän aiheen jakamaton ihmisarvo pakolaispolitiikan tarve harkinnan kautta kyseenalaiseksi. Tuo olisi ehkä Suomessakin otattava lähempään tarkasteluun nykysessä taloustilanteessa ,joaa riittävää sosiaalista turvaa ei ole tarjota oman maan kansalaisille jaolloin tuo jakamaton ihmisarvo kyseenalaistuu Suomen kansalaisilla.

      https://areena.yle.fi/1-50134946

      https://ihmisoikeusliitto.fi/euroopan-neuvostolta-kritiikkia-suomen-perusturvan-liian-alhaisesta-tasosta/

      https://ihmisoikeusliitto.fi/riittava-toimeentulo-on-ihmisoikeus-perusturvan-tasoa-on-nostettava/

      • Anonyymi

        Nämä kritiikit ovat muiden satojen uutisten kanssa osoittamassa että Suomi ei toimi eettisesti vaan kokoomuksen politiikan mukaan ihmiskauppaa harrastaen hankkii tänne tulonsiirtoja vauhdittavia terroristeja jotka myy huumeita ja siirtää verorahoja terroristiryhmille ja kokoomuksen yrityksille. Näin ollen yhteistyö ja linkki on kaikkien nähtävissä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe