Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Valtamedian viherpunaisia toimittajia vituttaa niin sairaasti

Anonyymi

Halla-ahon valtava suosio kansan parissa, että heidän täytyy taas kaivaa esiin hänen ikivanhoja kirjoituksiaan. Joista monet ovat kirjoitettu jo silloin, kun kaveri ei vielä ollut edes politiikassa mukana.

Eihän niillä jutuilla ole mitään väliä.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voipi olla niinkin, että Halla-ahon mielipiteet on saanut kansankin heräämään ja olemaan samaa mieltä Halla-ahon kanssa. Sitä mielipidettä ei kylläkään uskalla sanoa ääneen!
      Halla-aho on liian fiksu ja teräväjärkinen valtamedialle!

    • Anonyymi

      Kuinkahan moni poliitikko ajattelee samalla tavalla kuin Halla-aho on kirjoittanut.

    • Anonyymi

      Muistetaan myös kokoomuslaisen Jan Vapaavuoren väkivalta ja muut rikokset, Häkämies ja Jaskari hakanneet naisia. Halla-aho arvostellut maahanmuuttoa ja muslimeita, kumpi pahempi.

      • Anonyymi

        Sinä sen sanoit.


    • Anonyymi

      Sipilä ja Orpo eivät saapuneet tuonne mihin lie neuvotteluun, sorvaavat siellä näkymyksiään nostaa Orpo pääministeriksi Keskustan tuella. Halla-aho ja PS olisi luonnollisesti tässä mukana, Halla-aho sisäministerinä. HS ymmärtää tämän ja tämä näkyy itkupotkuraivarina nyt. PS voi oikeasti nousta joko Rinteen hallitukseen tai sitten Kok, PS, Kesk -hallitukseen.

      Sehän idunsyöjiä harmittaa.

    • olisiko nyt tässä voitonriemua vellovassa vihapuhepopulismissanne syytä muistaa, että mielipiteet heijastavat arvoja, ja niillä todella on väliä. pitäisikö vanhat asiainseikat - kuten erään epäonnistuneen taiteilijan kirjoitukset, puheet ja toimetkin 30-40 - lukujen saksassa - siten "unohtaa..

      • Anonyymi

        Kannattaa lukea 1860 luvulta alkanutta itävallan antisemitismi kehitystä niin ymmärtäisit miten se sitten huipentui siihen taiteilijaan. Oli muuten turvapaikka kysymykset silloinkin kyseessä mistä kaikki lähti johtaen lopulta saksaan ja loppu finaaliin.


      • Anonyymi

        Turvapaikkakysymykset eivät olleet kyseessä natsien valtaannousussa.


    • Anonyymi

      Ääliöt toimittajat eivät näe tulevaisuuteen niin paljon että käsittäisivät olevansa ensimmäisiä jotka lyhtypylväissä roikkuvat kaulastaan kunhan muhametteja on tarpeeksi.

    • Anonyymi

      Niinpä. Mitä suurempi mitätöinti, sitä suurempi kannatuksen kasvu. Se nähdään taas eurovaaleissa. Halla-aho:n rauhallisuus ja älykkyys sekä suomalainen talonpoikaisjärki vetoaa nyt jo myös keskiluokkaan.

    • Anonyymi

      Muistakaa helistellä avaimia?

    • Anonyymi

      Kohta nähdään voiko vitutukseen kuolla. Kuka on ensimmäinen, ja edustaako vassareita, vihreitä tai "laatujournalismia"? Tai tipahtaako itse Rinne ekana Ryssien helvettiin?

    • Anonyymi

      Ei muo haittaa sinänsä ollenkaan, jos idiiottimedioiten vielä idiootimmat toimittajat lyö itseään kirveellä polveen ja saa kansalaiset lukemaan enenevässä määrin Halla-ahon blogeja, joissa hyvinkin järkiperäisesti ja fiksusti puututaan haittamaahanmuuttoon ja sen tuomiin ongelmiin. Saattaapa saada aikaseks jonkun suvakinkin lopullisen järkiintymisen ja silmienaukenemisen, ja ainakin Halla-aholle lisää faneja! :P Vai luuleeks noi toimittelijanirvikuvat, et niissä blogeissa olis muka jotain moitittavaan muuten kuin lukemalla niitä punavihreät lasit päässä?

    • Anonyymi

      Muslimit hilluivat Ceylonilla. Yli 200 kuollutta, suuri osa kristittyjä. . Onks niinku kivaa? Ja nuo toimittajat ei edes tajua islamin vaaroista mitään. Valehtelevat ja pimittavät tosiasioita koko ajan yhä vakavammin seurauksin.

    • Anonyymi

      Valtamedia terrorisoinut perussuomalaisia ainakin 12-vuoden ajan. Kertonee näistä verorahoillakin propagandaansa tekevistä, millaisia tampioita ovat olleet, kun PS:n suosio on ollut huipulla jo 3 viime vaaleissa ja kannatus kasvaa vaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe